hasiotis_john Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εγώ λέω Μύκονο ή Ρόδο.... θα περάσετε καλύτερα ;) :ninja: Αυτά που θες να διαλέξεις είναι λίγο πιο "ήσυχα" .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 αν πατε παρο ΜΗ ξεχασετε να περασετε απο το Dubliner... http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Πάρος βέβαια. Το ωραιότερο κατα τη γνώμη μου,η μου νησί των Κυκλάδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Πάρος βέβαια. Το ωραιότερο κατα τη γνώμη μου,η μου νησί των Κυκλάδων. :D :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry ρε φίλε αλλά μάλλον δεν έχεις πάει σε νησιά. Εχω πάει σε καμιά 20αρια και είναι το χειρότερο!!! Ακόμα και η Σαμοθράκη περισσότερα λέει. Για καμιά γούνα στα κάρβουνα είναι μόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Io exei polu kseno tourismo. Paro pio polu elliniko tourismo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παρος for ever...!!! Βαρελαδικο...!!! DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria_B Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο νησια, αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τα δυο. Προσωπικα θα ηθελα να τα συνδυασω και τα δυο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Έχω πάει στην Πάρο και μ'άρεσε πάρα πολύ!Και μάλλον θα ξαναπάω φέτος με την παρέα μου.Για την ηλικία μας το καλύτερο μέρος της Πάρου είναι η Νάουσα που είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα κλαμπάκια κλπ.Αν θες να πας και σε άλλα μέρη της Πάρου πρέπει να έχεις μηχανάκι/αυτοκίνητο γιατί είναι μεγάλή, αλλιώς πάντα υπάρχουν και τα λεωφορεία που κοστίζουν γύρω στο 1€ και σε πάνε παντού. anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 :D :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry ρε φίλε αλλά μάλλον δεν έχεις πάει σε νησιά. Εχω πάει σε καμιά 20αρια και είναι το χειρότερο!!! Ακόμα και η Σαμοθράκη περισσότερα λέει. Για καμιά γούνα στα κάρβουνα είναι μόνο. Ναι δεν έχω πάει σε νησιά, περιμένω εσένα να μου πεις. Επιμένω πως από Κυκλάδες η Πάρος είναι η καλύτερη...;) Όσο για τις μετακινήσεις καλό είναι να νοικιάσετε κάτι. Πάντως τα λεωφορεία λειτουργούν όλο το 24ωρο και πάνε παντού με συχνότατη διέλευση...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vins Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδες κανεις που να ξερει για φτηνα δωματια στη Μυκονο??? Βοηθηστε γιατι χανομαστε, ψαχνω τρικλινο οσο πιο φτηνα γινεται για να φαω τα λεφτα μου σε ξυδια και γυναικεσ:D Me lene gianni kai pote den tragoudaw!!! (na lete doksa to theo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδες κανεις που να ξερει για φτηνα δωματια στη Μυκονο??? Βοηθηστε γιατι χανομαστε, ψαχνω τρικλινο οσο πιο φτηνα γινεται για να φαω τα λεφτα μου σε ξυδια και γυναικεσ:D Θελεις και τρικλινο!!! μολις φτασεις στο νυσι..θα σε πλησιασουν "ατομα" και θα κανεις παζαρι μαζι τους....οσο πιο μακρυα εισαι απο την πολυκοσμια..τοσο καλυτερα ειναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδες κανεις που να ξερει για φτηνα δωματια στη Μυκονο??? Βοηθηστε γιατι χανομαστε, ψαχνω τρικλινο οσο πιο φτηνα γινεται για να φαω τα λεφτα μου σε ξυδια και γυναικεσ:D Όταν λες φθηνά? Πόσο περίπου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδια εχει παει κανεις Φολεγανδρο?Εχετε πληροφοριες? Λεμε να παμε με την παρεα μου φετος(camping παντα...) Εχετε καποια αλλη αντιστοιχη προταση? Μας βολευει κατι μικρο καθως θα ειμαστε αρκετα ατομα αλλα δε θα παρουμε αμαξια κ δε θελουμε να νοικιασουμε Θελουμε ωραιο τοπιο,καλες παραλιες,νυχτερινη ζωη(οχι τρελα πραγματα αλλα ουτε ψοφια,μπαρακια κτλ) Οποιος ξερει για Φολεγανδρο pleaseeeeeeeeee help!!!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Παιδια εχει παει κανεις Φολεγανδρο?Εχετε πληροφοριες? Λεμε να παμε με την παρεα μου φετος(camping παντα...) Εχετε καποια αλλη αντιστοιχη προταση? Μας βολευει κατι μικρο καθως θα ειμαστε αρκετα ατομα αλλα δε θα παρουμε αμαξια κ δε θελουμε να νοικιασουμε Θελουμε ωραιο τοπιο,καλες παραλιες,νυχτερινη ζωη(οχι τρελα πραγματα αλλα ουτε ψοφια,μπαρακια κτλ) Οποιος ξερει για Φολεγανδρο pleaseeeeeeeeee help!!!:!: έχω μία καλή πρόταση που συνδιάζει όλα όσα είπες άλλα θες νησί οπωσδήποτε? γιατί δεν είναι νησί αυτό που θα σου προτείνω. Η Φολέγανδρος είναι πολύ νέκρα απ' όσο ξέρω, δεν πρέπει να έχει τίποτα...μόνο ωραίες παραλίες [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 έχω μία καλή πρόταση που συνδιάζει όλα όσα είπες άλλα θες νησί οπωσδήποτε? γιατί δεν είναι νησί αυτό που θα σου προτείνω. Η Φολέγανδρος είναι πολύ νέκρα απ' όσο ξέρω, δεν πρέπει να έχει τίποτα...μόνο ωραίες παραλίες Ποια ειναι η προταση σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γύθειο, όπου μπορείς να πας για camping.. ξέρω ότι είναι πολύ ωραία. Μία επιφύλαξη μόνο για το nightlife :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γύθειο, όπου μπορείς να πας για camping.. ξέρω ότι είναι πολύ ωραία. Μία επιφύλαξη μόνο για το nightlife :) Μμμμμμ δε με συγκλονιζει ιδιαιτερα,ασε που εχω παει παλιοτερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakinthi Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ειμαστε σχετικα μεγαλη παρεα που μολις τελειωσε πανελλήνιες και θελουμε να παμε διακοπες μεσα στον Ιουλιο σε ενα απο τα 2 αυτα νησια.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποιο να επιλεξουμε.Ποιο απο τα 2 εχει περισσοτερο κοσμο 17-20 χρονων?Ποια ειναι η γνωμη σας γενικοτερα? Ξερω οτι υπαρχουν topics για διακοπες απλα ηθελα μια συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2 νησια.:) ki emeis teleiwsame fetos panellinies kai tha pame me 8 kollites mou io....twra autes tis meres kleinoume ksenodoxeio...exei pio poli kosmo stin ilikia mas io, kai einai kai pio mikri opote pas pantou me ta podia i me to leoforeio.Den exw paei alla apo osous mou exun pei exw akousei ta kalitera gia dikopes opote to epileksame fetos....an thel;eis pantws diakopes prepei opwsdipota na kleiseis ksenodoneio gt emeis me to zori brikame 2-3 ksenodoeia pou exoun akoma dwmatia teli iouliou....gia 15augousto den to sizitw sxedon ta panta kleismena..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakinthi Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 egw pali thelw na rwtisw kati allo....tha paw io fetos me tin parea mou diakopes kai sizitame na meinoume se camping....ti lete?>na to dokimasoume?emena proswpika tha mou arese poli san empeiria (einai k pio oikonomika) alla to mono pou fwbamai einai oti eimaste 9-10 koritsia opote poli pithano na arxisei na griniazei poti i mia pote i alli oti de mporei na etoimastei, na ftiaksei ta mallia tis kai ta gnwsta k na mas xalasei i diathesi.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μιας κ είσαστε μόνο κορίτσια δεν θα σας το πρώτινα. Το είχε κάνει η ξαδέρφη μου με την παρέα της κ δεν έμειναν ευχαριστημένες. Τώρα η επιλογή είναι δική σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Eγω κανω παντα camping κ δεν ειχαμε ποτε προβλημα.Ειναι κ τι σου αρεσει βεβαια.. Συνηθως ειμαστε μικτη παρεα αλλα φετος απ'οτι φαινεται θα παμε μονο κοπελες. Εννοειται οτι δε θα ειστε τοσο ανετα οσο σπιτι σας αλλα κ πιστολακι μπορειτε να παρετε μαζι κ ολα...εγω περυσι κουβαλουσα σιδερο ισιωματος...:lol: Παντως θεμα συντονισμου ειναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icem4n Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 συμφωνω να πατε Ιο.. τρελες παραλιες με τρελα μωρα ολα χυμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 συμφωνω να πατε Ιο.. τρελες παραλιες με τρελα μωρα ολα χυμα Χαχα! Εκεί έχω σκοπό να πάω αλλά κατά τις 30 του Αυγούστου! Ξέρει κανείς τί παίζει εκεί αυτές τις ημέρες? no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μεταξυ Μυκονου και Σκιαθου τι εχετε να πειτε? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η νυχτερινη ζωη αλλα μη μας πιασουν και τον κ*λο στα δωματια... Στη Μυκονο υπαρχουν προσιτες τιμες?Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι ακριβουτσικα. THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μεταξυ Μυκονου και Σκιαθου τι εχετε να πειτε? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η νυχτερινη ζωη αλλα μη μας πιασουν και τον κ*λο στα δωματια... Στη Μυκονο υπαρχουν προσιτες τιμες?Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι ακριβουτσικα. Όταν λες προσιτή τι εννοείς? Δύσκολα πάντως θα βρεις π.χ σε δίκλινο κάτω από 100 ευρώ... Τα περισσότερα από 130 και πάνω. Τώρα αν βρεις κάποια ευκαιρία τι να πω, γενικά πάντως είναι ακριβό νησί. Η Σκιάθος είναι πολύ ωραίο νησί. Η Μύκονος όμως είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, ή θα τη λατρέψεις ή θα τη μισίσεις... Εγώ προσωπικά τη λάτρεψα και για αυτό πηγαίνω κάθε χρόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts