derizio Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Εννοω οταν ερθει στα χερια μου. Εγω ρωτησα εκει που το παραγγειλα (τηλεφωνικα στην εξυπηρετηση εταιρικων πελατων) και μου ειπαν οτι ειναι. Μακαρι να εκαναν λαθος γιατι μου την σπαει πολυ που αλλαζουν το μενου με τα εικονιδια του live. Τελικα σιγμα τελικο ελληνικο εχει? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Paizei na mhn 3eroun ti tous ginetai .To phre kai filos apo Vodafone kai den htan live. Entometa3u kai ta 2 dika mou sou eipa den ienia live. Re paidia se mia "eka8aristikh" pou ekana sta thlefwna ekana patata kai esvhsa themes /ringtones pou eixan apo th mama etairia. 3erei kaneis pou mporw na ta 3anavrw? Efxaristw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το πηρα και γω το κινητακι σημερα με 127 ευρω απο καταστημα vodafone. (επιδοτηση 107 και δεν ηταν live...). Μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιο του και το μενου του. Μερικα πραγματα ομως με ξενερωσαν! Πχ η ελλειψη ζουμ στις εικονες (δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει), και στην καμερα που δεν κανει ζουμ σε φωτογραφιες 1 και 2 ΜΡ... Για το τελευταιο πολλα κινητα δεν το εχουν αυτο το ζουμ. Μηπως υπαρχει καποιο "κολπακι" που δεν ανακαλυψα για το ζουμ στις βγαλμενες φωτο; Το θεωρω μεγαλη ελλειψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ΑΑ επισης στο Lasyk.net θα βρειτε απειρα θεματα και wallpapers, ομως θα μπειτε στο μενου του W800/K750 μιας και δεν εχουν κανει ακομα για το Ζ710. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Πριν δύο ημέρες αγόρασα ένα Ζ710. Σήμερα διαπίστωσα ότι το ξυπνητήρι δεν ενεργοποιείται όταν το κινητό είναι κλειστό! Συγκεκριμένα την προβλεπόμενη ώρα αφύπνισης ανάβει η οθόνη του κινητού, εκτελούνται μόνο οι δυο πρώτες νότες από τον επιλεγμένο ήχο και ακολούθως το κινητό κλείνει. Επιπλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ραδιόφωνο ως ξυπνητήρι (με το handsfree συνδεδεμένο φυσικά) όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο. Αντίθετα όταν το κινητό είναι ανοιχτό, το ξυπνητήρι λειτουργεί μια χαρά. Έχουν συμβεί τα προαναφερόμενα σε κανένα άλλο κάτοχο του Ζ710; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modivin Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι θα ειναι vf live. θα διξει οταν ερθει! Τελικο σιγμα ελληνικο (ς) εχει? Γιατι απο λιγα που θυμαμαι απο κατι αλλα μοντελα που εχω δει δεν ειχαν! Τυπικά δεν έχει... Ουσιαστικά υπάρχει work-around Βάζεις Τ9, πατάς το Σ οπότε το Τ9 βγάζει λίστα με σ, που έχει μέσα και το ς, κάνεις scroll με το pad και voila :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfranki Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλησπέρα myphone (και z710i users) μόλις πήρα το κινητό, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, αλλά έχω δύο απορίες: -Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσει κάποιος το calendar του στο κινητό μέσα από το pc του? -Αυτή είναι μια γενικότερη ερώτηση: ενώ τα κινητά μπορούν να λειτουργήσουν ως modem και να "δίνουν" internet σε pcs, το ανάποδο δεν γίνεται (δηλαδή να μπαίνεις με το κινητό σου στο internet χρησιμοποιώντας τη σύνδεση του pc:) ) Αν γίνεται θα ήθελα πολύ να μάθω πως! ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Εγω το κινητακι το εδωσα πισω για αντικατασταση γιατι η οθονη του μου αναβοσβησε καμια δεκαρια φορες την ωρα που το χρησιμοποιουσα (πχ εγραφα μηνυμα που δεν μπαινει screensaver). Πρεπει λεει να το δει ενας τεχνικος και να εγκρινει την αντικατασταση. Τρεχα γυρευε... Για να δουμε. gfranki: Αν βαλεις το προγραμμα που εχει στο cd μπορεις να κανεις συγχρονισμο το calendar που εχεις στο outlook με το κινητο σου. Και γω ετσι περασα calendar και επαφες στο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forwardS Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Το φόντο της εξωτερικής οθόνης άλλάζει ή είναι μόνο μπλε; Καλό το κινητό αλλά αυτή η τεράστια εξωτερική οθόνη μου τα χαλαει :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Το φόντο της εξωτερικής οθόνης άλλάζει ή είναι μόνο μπλε; Καλό το κινητό αλλά αυτή η τεράστια εξωτερική οθόνη μου τα χαλαει :s Αντιθετως!!! Θεωρω αυτο το χαρακτηριστικο απο τα καλυτερα του κινητου!!! Δεν εχω ακουσει καποιον που να μην του αρεσε! Γουστα ειναι αυτα :p Το φοντο δεν αλλαζει, μονο η φωτεινοτητα ρυθμιζεται. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Πριν δύο ημέρες αγόρασα ένα Ζ710. Σήμερα διαπίστωσα ότι το ξυπνητήρι δεν ενεργοποιείται όταν το κινητό είναι κλειστό! Συγκεκριμένα την προβλεπόμενη ώρα αφύπνισης ανάβει η οθόνη του κινητού, εκτελούνται μόνο οι δυο πρώτες νότες από τον επιλεγμένο ήχο και ακολούθως το κινητό κλείνει. Κανένας άλλος ρε παιδιά που να έχει επιβεβαιώσει αυτό με το ξυπνητήρι. Το ρωτάω γιατί το θεωρώ απαραίτητο. Και έχω ήδη αγοράσει το κινητό και θα το έχω στα χέρια μου όταν γυρίσω απο το εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κανένας άλλος ρε παιδιά που να έχει επιβεβαιώσει αυτό με το ξυπνητήρι. Το ρωτάω γιατί το θεωρώ απαραίτητο. Και έχω ήδη αγοράσει το κινητό και θα το έχω στα χέρια μου όταν γυρίσω απο το εξωτερικο. Μολις τωρα το δοκιμασα απο περιεργια, και χτυπησε κανονικα! Ανοιξε μονο του, επεξε τον ηχο mp3 που εχω βαλει για ξυπνητηρι με σταδιακη αυξηση της εντασης. Και μαλιστα δεν επαιξε μονο οσο διαρκει ο ηχος, αλλα εκανε και repeat μεχρι που το εκλεισα! Νομιζω μια χαρα δουλευει το ξυπνητηρι και οταν κλειστο. Ισως καποια ρυθμιση εχεις λαθος, ή ο ηχος που εβαλες να χρησιμοποιησει ηταν μικρος. Κανε και δοκιμη με ενα τραγουδι mp3! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κανένας άλλος ρε παιδιά που να έχει επιβεβαιώσει αυτό με το ξυπνητήρι. Το ρωτάω γιατί το θεωρώ απαραίτητο. Και έχω ήδη αγοράσει το κινητό και θα το έχω στα χέρια μου όταν γυρίσω απο το εξωτερικο. Το κινητό όντως είχε πρόβλημα με το ξυπνητήρι, οπότε πήγα στο κατάστημα από το οποίο το είχα αγοράσει και το αντικατέστησα. Στο καινούριο Ζ710 το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά, όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Oυφ ησύχασα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 με outlook 2007 κάνει sync ή να μείνω με το 2003 ακόμα; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μερικές ερωτήσεις... 1.Εχει flight mode?Δεν εννοώ να παίζει μόνο μουσικη στο flight mode αλλά και να έχεις πρόσβαση σε όλα τα μενού του. 2.σε ήχο είναι καλύτερο απο το w800i?είναι πιο δυντο το ηχείο του? Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 1. Ναι 2. Τα ιδια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κανενα νεο απο καινουρια version σε firmware; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Μου ηρθε και εμενα σημερα καιι δεν ειναι live!!! Γιουπι!!! Τωρα φορτιζει. Οσο το επεξεργαστηκα μου φανηκε μια χαρα! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 φαινεται ωραιο κινητακι.μηπως εχετε πληροφοριες για το sar ?το βρηκα 0,87 ειναι.λιγο πολυ αλλα οκ.καλες γιορτες παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forwardS Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 φαινεται ωραιο κινητακι.μηπως εχετε πληροφοριες για το sar ?το βρηκα 0,87 ειναι.λιγο πολυ αλλα οκ.καλες γιορτες παιδια Τι να πουν και οι κάτοχοι του W300i τότε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forwardS Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 btw μόλις αγοραστεί το φορτίζετε ή το ανοίγετε και το χρησιμοποιείτε μέχρι να πέσει η μπαταρία και μετά ξεκινάτε την πρώτη φόρτιση; Ρωτάω γιατί έρχεται και το δικό μου σε μερικές μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδια καλησπερα! απο χθες η αδερφη μου ειναι κατοχος του z710i. ειναι πολυ ευχαριστημενη, αλλα εχει μια απορια? δεν βγαζει τις επαφες κατα αλφαβητικη σειρα ή μαλλον απο οτι καταλαβα βγαζει πρωτα τους κοινους χαρακτηρες με το λατινικο αλφαβητο και μετα στην σειρα βγαζει τους ελληνικους χαρακτηρες. το εχετε κι εσεις παρατηρησει?ή ειναι καποια λαθος ρυθμιση στο τηλεφωνο. υπαρχει καποια λυση? ευχαριστω! Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Ρε παιδια κανενα ωραιο θεματακι που θα βρουμε? Κατεβασα καποια για κ750ι αλλα μου εβγαζε οτι ηταν κατεστραμενα οταν τα εβαλα στο τηλεφωνο. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 btw μόλις αγοραστεί το φορτίζετε ή το ανοίγετε και το χρησιμοποιείτε μέχρι να πέσει η μπαταρία και μετά ξεκινάτε την πρώτη φόρτιση; Ρωτάω γιατί έρχεται και το δικό μου σε μερικές μέρες :) το φορτίζω πλήρως και μετά το ανοίγω. Γενικά πιστεύω είναι καλό στην αρχή να κάνεις στην μπαταρία 2-3 πλήρεις κύκλους. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts