Jump to content

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ,κλήσεις αστυνομίας)

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: ..Σε μια παρομοια περιπτοση επεσα κ εγω την παρασκευη.Με το παπι,αλλα χωρις διπλομα,κρανος κ πινακιδα(νομιμη)..:O Ευτηχως,33 ευρο προστιμο μονο!:happy:
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

• Απαντήσεις 851
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το χαρτι που σου εδωσαν πας και πληρωνεις,παιρνεις αποδειξη και τελειωσε.Δεν ερχεται τιποτα στο σπιτι.;)

Αυτό ξέρω και εγώ. Δεν θα σου έρθει κάποιο χαρτί στο σπίτι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Πριν απο λιγο εφαγα την πρωτη μου κληση (να τις εκατοστησω). Ηταν για επικινδυνους ελιγμους (ενα χειροφρενακι εκανα ενω πηγαινα με 20, και ετυχε η κακια η ωρα να ειναι αυτοι παρκαρισμενοι διπλα...). Οπως και να εχει οι μπατσοι δεν ηταν και στις πολυ καλες τους και μου κοψανε 167€ και 7 βαθμους στο point system. Κομματια να γινει θα παω να το πληρωσω κανονικα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης και ρωταω αυτους που μπορουν να το επιβεβαιωσουν:

Εγω θα παω να πληρωσω στο ταχυδρομειο κανονικα. Απο εκει και περα, σου ερχεται κανενα χαρτι/αποδειξη/ειδοποιηση σπιτι η οπουδηποτε αλλου? Η απλα τους τα σκας και μετα δε σε ξαναενοχλουν? Ρωταω για να ξερω πως θα το χειριστω!

Γίνεται να την πληρώσεις στο ταχυδρομείο? γιατί κι εγώ έχω μια κλήση για παρκάρισμα και με βολεύει πολύ το ταχυδρομείο!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Η δικία μου κλήση εκτός από το απεχθές ροζ χαρτάκι έχει κολλημένο από πίσω και ένα απόκομμα ταχυπληρωμής για τα ΕΛΤΑ. Αν δεν έχει η δικία σου θα σε γελάσω. Πάντως οι μπάτσοι στο ταχυδρομείο μου είπαν.

Δεν παιζει σε καμια περιπτωση αυτο που περιεγραψες...

Πως τον χρεωσε τον φιλο σου με 167€?? Σε ποιο διπλωμα εκοψε την κληση?? Αφου ο φιλος σου δεν ειχε...

Αυτο που εκανε ο φιλος σου ειναι δολοφονικο!! Το να οδηγεις χωρις διπλωμα ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος με το αυτοκινητο του... Το να γελας απο την πλευρα σου με αυτη την κατασταση και να παρουσιαζεις τον φιλο σου κατα την επιστροφη του ως "ανετο και ωραιο" ειναι τουλαχιστον ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ απο την πλευρα σου!! Το να μπαινεις σε αυτο το αυτοκινητο δε, την στιγμη που γνωριζεις οτι ο φιλος σου δεν εχει διπλωμα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και ΗΛΙΘΙΟ!

Το οτι ο μπατσος που σας σταματησε ηταν ενα αμυαλο ΖΩΟ χωρις ιχνος υπευθυνοτητας επανω του (γιατι πιθανοτατα απο το χωριο το οποιο ηρθε κατι τετοιο ηταν φυσιολογικο...) δεν λεει κατι!! Κωστακη μακαρι καποια στιγμη αυτος ο φιλο σου να με χτυπησει με το αυτοκινητο του... Θα το κυνηγησω τοσο πολυ το θεμα που θα με πληρωνει για μια ζωη!!!!

Και αντε το παλικαρι ειναι ακομα 16 χρονων και το μυαλο του ακομα δεν εχει πηξει...οι γονεις του τι λενε για αυτο??? Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις 2 ειναι οι πιθανοτητες:

1)Ειναι τοσο ζωα και αυτοι που τον αφηνουν να οδηγει το οικογενειακο τους αυτοκινητο

2)Ειναι τοσο ζωα και αυτοι που δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι το μικρο του καλοπαιδο οδηγει το αυτοκινητο του!!

Οτι και αν συμβαινει ειναι απαραδεκτοι τοσο οι γονεις του, οσο και ο ιδιος αλλα και εσεις που μπηκατε μεσα σε αυτο το αυτοκινητο!!

αυριο θα ρωτησω και θα σου πω λεπτομερειες οσον αφορα για το ποσο(που ειναι σιγουρο,αλλα δεν ξερω που εκοψε την κληση και με ποια παραβαση κτλ)

αυτος ηρθε φετος στο σχολειο μας..ειναι χαμηλα οικονομικα.μας γυρισε με το αμαξι τυχαια μια φορα(τωρα π αρχισαν τα σχολεια)..και τοτε μας επιασε..ειναι εδω της γειτονιας και τον ξεραμε οσο να ναι..οι γονεις του το ξερουν,του το δινουν για το σχολειο απ οτι καταλαβα..

διαδρομη:αερογεφυρα(3 ιεραρχες κοντα) με ν.ελβετια-λιγο πιο περα-100μ

ισως ηταν σκεψη της στιγμης και ισως απο τον ενθουσιασμο μας το καναμε απερισκεπτα..

ΥΣ:δεν παει απο μεγαλους δρομους αλλα απο στενακια,πχ αλατινι και ενα εργοστασιο με κεραμυδια π εχει εκει περα..(που δεν δουλευει)

crazy_4:Γίνεται στο ταχυδρομείο. Εκτός αν είναι δημοτική που νομίζω είναι στο δήμο ή σε ΔΟΥ.

Δεν παιζει σε καμια περιπτωση αυτο που περιεγραψες...

Πως τον χρεωσε τον φιλο σου με 167€?? Σε ποιο διπλωμα εκοψε την κληση?? Αφου ο φιλος σου δεν ειχε...

Αυτο που εκανε ο φιλος σου ειναι δολοφονικο!! Το να οδηγεις χωρις διπλωμα ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος με το αυτοκινητο του... Το να γελας απο την πλευρα σου με αυτη την κατασταση και να παρουσιαζεις τον φιλο σου κατα την επιστροφη του ως "ανετο και ωραιο" ειναι τουλαχιστον ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ απο την πλευρα σου!! Το να μπαινεις σε αυτο το αυτοκινητο δε, την στιγμη που γνωριζεις οτι ο φιλος σου δεν εχει διπλωμα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και ΗΛΙΘΙΟ!

Το οτι ο μπατσος που σας σταματησε ηταν ενα αμυαλο ΖΩΟ χωρις ιχνος υπευθυνοτητας επανω του (γιατι πιθανοτατα απο το χωριο το οποιο ηρθε κατι τετοιο ηταν φυσιολογικο...) δεν λεει κατι!! Κωστακη μακαρι καποια στιγμη αυτος ο φιλο σου να με χτυπησει με το αυτοκινητο του... Θα το κυνηγησω τοσο πολυ το θεμα που θα με πληρωνει για μια ζωη!!!!

Και αντε το παλικαρι ειναι ακομα 16 χρονων και το μυαλο του ακομα δεν εχει πηξει...οι γονεις του τι λενε για αυτο??? Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις 2 ειναι οι πιθανοτητες:

1)Ειναι τοσο ζωα και αυτοι που τον αφηνουν να οδηγει το οικογενειακο τους αυτοκινητο

2)Ειναι τοσο ζωα και αυτοι που δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι το μικρο του καλοπαιδο οδηγει το αυτοκινητο του!!

Οτι και αν συμβαινει ειναι απαραδεκτοι τοσο οι γονεις του, οσο και ο ιδιος αλλα και εσεις που μπηκατε μεσα σε αυτο το αυτοκινητο!!

Amelidi στο μυαλό μου είσαι;:p

Συμφωνώ απόλυτα, όσο και αν στεναχωρεί κάποιους.

Ο δρόμος δεν είναι παιδική χαρά και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν κάποιοι.

Kostaki δε φτάνει που κάνετε τη μ@λακία σας, γελάτε κιόλας.

Αν σου τύχει αυτό που λέει ο amelidis, θα κλαίς δίχως τελειωμό.

Και εγώ εννοείται αν μου τύχαινε κάτι παρόμοιο δε θα δεχόμουνα να δηλώσουν στο ατύχημα οτι οδηγούσε κάποιος άλλος.

Δε θα αφήσω το κάθε ηλίθιο να παίξει με τη ζωή μου και οποιουδήποτε άλλου ευσυνείδητου αδηγού.

Δεν χρειαζεται να μπω στο μυαλο κανενος...

Οποιοσδηποτε εχει το διπλωμα οδηγησης, εχει οδηγησει λιγακι και εχει την αισθηση της ευθυνης αλλα και του σεβασμου απεναντι στους αλλους το ιδιο θα ελεγε!! Δυστυχως το αυτοκινητο δεν ειναι παιχνιδι... Εχει την δυνατοτητα να δημιουργησει μονιμες βλαβες ακομα και να σκοτωσει!

Το χειροτερο ομως ρε συ Johner ξερεις ποιο ειναι?!?! Οτι ολα αυτα γινονται με την συγκαταθεση του γονιου.. Εκει ειναι που τρελαινομαι εγω! Δεν μπορει ορισμενοι ανθρωποι να ειναι τοσο αμυαλοι!! Πως να περιμενουμε απο ενα 16χρονο να σκεφτει οτι δεν πρεπει να παρει το αυτοκινητο του πατερα του οταν ο ιδιος του ο πατερας που ειναι και 30 χρονια μεγαλυτερος δεν το σκεφτεται!! Πως γινεται να υπαρχουν τοσο ασυνειδητοι γονεις?? Και στο κατω κατω αν ο κανακαρης τους παει και σκοτωσει καποιον αυτοι ειναι που θα πληρωσουν τα σπασμενα... Και δεν μιλαω μονο για χρηματα αλλα ακομα και για δικαστηρια και φυλακες!

Δεν χρειαζεται να μπω στο μυαλο κανενος...

Οποιοσδηποτε εχει το διπλωμα οδηγησης, εχει οδηγησει λιγακι και εχει την αισθηση της ευθυνης αλλα και του σεβασμου απεναντι στους αλλους το ιδιο θα ελεγε!! Δυστυχως το αυτοκινητο δεν ειναι παιχνιδι... Εχει την δυνατοτητα να δημιουργησει μονιμες βλαβες ακομα και να σκοτωσει!

Το χειροτερο ομως ρε συ Johner ξερεις ποιο ειναι?!?! Οτι ολα αυτα γινονται με την συγκαταθεση του γονιου.. Εκει ειναι που τρελαινομαι εγω! Δεν μπορει ορισμενοι ανθρωποι να ειναι τοσο αμυαλοι!! Πως να περιμενουμε απο ενα 16χρονο να σκεφτει οτι δεν πρεπει να παρει το αυτοκινητο του πατερα του οταν ο ιδιος του ο πατερας που ειναι και 30 χρονια μεγαλυτερος δεν το σκεφτεται!! Πως γινεται να υπαρχουν τοσο ασυνειδητοι γονεις?? Και στο κατω κατω αν ο κανακαρης τους παει και σκοτωσει καποιον αυτοι ειναι που θα πληρωσουν τα σπασμενα... Και δεν μιλαω μονο για χρηματα αλλα ακομα και για δικαστηρια και φυλακες!

Πιστεύω οτι οι περισσότεροι οδηγοί δεν έχουν το αίσθημα της ευθύνης και ιδιαίτερα απέναντι στους συνεπιβάτες τους.

Εγώ όταν έχω κάποιον στο αυτοκίνητο είμαι 10 φορές πιο προσεκτικός απ'οτι αν θα ήμουν μόνος. Τις περισσότερες φορές όμως συμβαίνει το αντίθετο. Όταν έχει ο άλλος μέσα παρέα (ειδικά καμιά γκόμενα :p) προσπαθεί να επιδείξει την οδήγησή του με κάθε τρόπο εις βάρος των άλλων οδηγών.

Δεν έχει σκεφτεί ΠΟΤΕ, οτι αν κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι κακό, δεν έχει σκεφτεί οτι υπάρχουν γονείς που οτιδήποτε συμβεί στο παιδί τους δεν θα το αφήσουν έτσι...

Κάποιοι άλλοι δεν σκέφτονται ούτε τα παιδιά που έχουν οι ίδιοι μέσα.

Ο kostakiss που με περηφάνεια μας παρουσιάζει το συγκεκριμένο περιστατικό πιστεύεις οτι όταν αποκτήσει τον γιο του θα έχει διαφορετική συμπεριφορά στο παιδί του; Αφού έτσι έμαθε.

Άλλα όταν όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της αστυνομίας τι να πεις. Δεν μπορείς ούτε να προσδιορίσεις ποιός είναι ο πιο υπεύθυνος.

Εεεεμμ, ελπίζω οσοι τους κράζετε τόση ώρα να μην είχατε πιάσει τιμόνι πριν βγάλετε δίπλωμα εεεε?:rolleyes:

Εεεεμμ, ελπίζω οσοι τους κράζετε τόση ώρα να μην είχατε πιάσει τιμόνι πριν βγάλετε δίπλωμα εεεε?:rolleyes:

Σε δημόσιο δρόμο όχι, εκτός βέβαια από τα μαθήματα οδήγησης.;)

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο amelidis και johner!!!Ακριβώς τα ίδια λέω εγώ και σε διάφορους άλλους "εξυπνάκηδες" που λένε ότι οδηγάνε από μικροί λες και είναι ΤΟ κατόρθωμα!!!

Εγώ προσωπικά πριν κλείσω τα 18 ούτε καν σε αλάνα δεν οδήγησα....μόνο την μηχάνη έβαζα καμιά φορά μπροστά και ....αυτό ήταν!!!

Μόνο μην τύχει και με χτυπήσει ή κινδυνέψω γιατί κάποιο βλήμ@ δεν έχει ΚΑΙ δίπλωμα!!!Ε ρε.....θα φάει πολύ καλά!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο...

Εγω επιασα πρωτη φορα το τιμονι στα χερια μου 1 μηνα πριν γραφτω στην σχολη οδηγων με τον πατερα μου διπλα και μεσα στην ιδιωτικη αλανα που εχουμε στο μαγαζι και την χρησιμοποιουμε για παρκινγκ φορτηγων! ;)

κι ομως εχω γνωστο 17 χρονων..που εχει Ζ3,ο μπαμπας του ειναι αντιπροσωπος της BMW..το παιδι πηγαινει σε ιδιωτικο..(ας μην μπω σε λεπτομερειες) και εχει τρελα κονε με την αστυνομια....γι αυτο και να το κηνυγησετε..αν σας τυχει κατι τετοιο....

Έτσι πληροφοριακά.......στα δικαστήρια δεν μιλάνε τα "Στρουμφ"...αλλά οι δικηγόροι!!!!Για το ότι είναι αντιπρόσωπος.....άλλο αντιπρόσωπος και άλλο να είναι "Χωμένος" μέσα στην BMW!!!!Δεν έχουν την ίδια οικονομική επιφάνεια (αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας!!!)!!

Όσο και να πληρώσεις,ότι κονέ και να έχεις σε τέτοια θέματα δεν μπορεί να ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Και πάλι πληροφοριακά....να οδηγάς ΧΩΡΙΣ δίπλωμα συν ότι είασι ΑΝΗΛΙΚΟΣ είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!!Και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να φέρεις.....δεν μπορεί να κάνει και πολλά!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

κι ομως εχω γνωστο 17 χρονων..που εχει Ζ3,ο μπαμπας του ειναι αντιπροσωπος της BMW..το παιδι πηγαινει σε ιδιωτικο..(ας μην μπω σε λεπτομερειες) και εχει τρελα κονε με την αστυνομια....γι αυτο και να το κηνυγησετε..αν σας τυχει κατι τετοιο....

Αν με χτυπήσει ένας τέτοιος μάγκας, η αντιπροσωπεία της BMW έχει γίνει δική μου... Σε ποιά περιοχή κυκλοφορεί;:rolleyes:

Αν με χτυπήσει ένας τέτοιος μάγκας, η αντιπροσωπεία της BMW έχει γίνει δική μου... Σε ποιά περιοχή κυκλοφορεί;:rolleyes:

Έτσι...;) Μάλλον τις ψευτομαγκιές του και τα κονέ του τα πουλάει σε σας,η εκεί που νομίζει οτι τον παίρνει τελοσπάντων να τα λέει αυτά.

Να παρακαλάει όμως μην του κάτσει καμιά στραβή γιατί τότε...:whistle: :rtfm: :cry:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Εγώ μια κληση που έφαγα 33 Ευρώ για οδήγηση στο αριστερό άκρο της οδού την πλήρωσα σε ΔΟΥ, οι αστυνομικοί μου είπαν ότι είναι καλύτερα γιατί σε περίπτωση που κάτι χαθεί θα έχω την απόδειξη της ΔΟΥ οπότε καλύπτομαι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Το θέμα του Barrichello με τίτλο "Η πρώτη μου κλήση", μεταφέρθηκε εδώ. Ζητώ συγνώμη για ενδεχόμενες ασυνέχειες που δημιουργούνται στη ροή της συζήτησης, αλλά προτίμησα να το μεταφέρω παρά να το κλειδώσω.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Xθές με σταματήσανε για πρώτη φορά σε επαρχιακό δρόμο (απο το 2001 που πήρα το δίπλωμα).

Μου λέει: "Α ωραία βλέπω φοράτε τη ζώνη σας. Δείξτε μου μόνο το δίπλωμά σας και είστε ελεύθερος":D

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

κατι τετοια ****παιδα το παιζουν μαγκες και κανουν τις καγκουριες τους με τις πλατες των μπαμπαδων του.:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις δικιο,αλλα οταν εχεις τα κοννε ετσι ειναι..κατι τετοια παιδια οσο παραξενο και αν σας φαινεται δεν τα ζηλευω..εχουν τρελα λευτα(σε σημειο να μην του λειπει τιποτα και να ειναι ενα παλιοπαιδο και χοντρο ψωνιο) και του χει ταξει πολλα ο μπαμπας του..(αν περασει φεραρι αν οχι porsche)..τα σχολια δικα σας...