Jump to content

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ,κλήσεις αστυνομίας)

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tι ισχύει βρε φίλε???

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???:blink::blink:

Επειδή ο φίλος σου ψάρωσε με τα μπατσάκια και πήγε και πλήρωσε, λες στον κόσμο ότι ισχύει να γράφει ο κάθε κάφρος ότι χρώμα του έρθει στην κράνα??

Εννοείται ότι ΔΕΝ υποχρεώνεται να πληρώσει τίποτα, καθώς χαλαρά πάει και τους λέει ότι μπέρδεψαν το αμάξι με άλλο.Αν έχει το θράσος/θάρρος και τραβήξει μέχρι τον Διοικητή και το παίξει σωστά, η κλήση είναι για πέταμα..

Άλλο μπεζ και καφέ και άλλο μωβ κα μαύρο..

Και εδώ που τα λέμε..Καλά μωβ πήγα και το πήρε ο φίλος σου???:lol::lol:

ΑΛήθεια, αυτό το έχεις κάνει ποτέ ή το έχεις ακούσει;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• Απαντήσεις 851
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tι ισχύει βρε φίλε???

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???:blink::blink:

Επειδή ο φίλος σου ψάρωσε με τα μπατσάκια και πήγε και πλήρωσε, λες στον κόσμο ότι ισχύει να γράφει ο κάθε κάφρος ότι χρώμα του έρθει στην κράνα??

Εννοείται ότι ΔΕΝ υποχρεώνεται να πληρώσει τίποτα, καθώς χαλαρά πάει και τους λέει ότι μπέρδεψαν το αμάξι με άλλο.Αν έχει το θράσος/θάρρος και τραβήξει μέχρι τον Διοικητή και το παίξει σωστά, η κλήση είναι για πέταμα..

Άλλο μπεζ και καφέ και άλλο μωβ κα μαύρο..

Και εδώ που τα λέμε..Καλά μωβ πήγα και το πήρε ο φίλος σου???:lol::lol:

Χαλαρα μπερδεψαν το αμαξι με αλλο...

Αλλα την πινακιδα οι κωλοφαρδοι την εγραψαν σωστα!!!

Ακου να δεις κατι πραγματα....

Φιλε αν η κληση ειναι τσαλακωμενη μην την πληρωσεις... :lol: :lol:

Το Top-10 των δικαστικών μαχών που κερδίζουν οι οδηγοί στα ποινικά και διοικητικά δικαστήρια:

1. Παραβίαση λεωφορειολωρίδων. (Οι παραβάτες επικαλούνται λόγους ασφαλείας, π.χ. αποφυγή τρακαρίσματος, και δικαιώνονται)

2. Παραβίαση του ορίου ταχύτητας που καταγράφεται από τα κινητά ραντάρ της Τροχαίας. (Οι παραβάτες δικαιώνονται καθώς οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς ξεχώρισαν το δικό τους αυτοκίνητο ανάμεσα σε τόσα άλλα).

3. Λανθασμένος αριθμός κυκλοφορίας.

4. Μη ορθή αναγραφή στην κλήση της μάρκας του αυτοκινήτου.

5. Λανθασμένη αναγραφή του είδους του αυτοκινήτου (π.χ. αντί για I.X., φορτηγό )

6. Λάθος χρώμα του αυτοκινήτου.

7. Λάθος τόπος και χρόνος της παράβασης.

8. Όταν δεν αναγράφονται με αδιαμφισβήτητο τρόπο τα πλήρη στοιχεία του οργάνου της υπηρεσίας και ο βαθμός του, ώστε να ελέγχεται αν έχει την αρμοδιότητα να βεβαιώνει την παράβαση, καθώς και η υπογραφή του οργάνου.

9. Στις περιπτώσεις που είναι παρών ο κάτοχος ή ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν δεν αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του και η κλήση δεν φέρει την υπογραφή του, έστω και με επιφύλαξη.

10. Αντιφατικές παραβάσεις (συχνά η παράνομη αλλαγή λωρίδας αναγράφεται ως παράνομη αλλαγή κατεύθυνσης).

Τα κινητά ραντάρ και η αδυναμία των τροχονόμων

Αθωωτική συνήθως είναι και η ετυμηγορία των δικαστηρίων για όσους «συλλαμβάνονται» από τα κινητά ραντάρ της Τροχαίας να παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας. «H παράβαση αυτή είναι η πιο εύκολη να καταρριφθεί στο δικαστήριο, διότι οι τροχονόμοι αδυνατούν συνήθως να εξηγήσουν πώς από έναν μεγάλο αριθμό διερχόμενων αυτοκινήτων που περνούν ταυτόχρονα από το ίδιο σημείο μόνο ένας οδηγός υπερέβη το όριο ταχύτητας», αναφέρει ο κ. Γκάτσος. Απαραίτητη προϋπόθεση, πάντως, για την έκδοση αθωωτικής απόφασης είναι η αυτοπρόσωπη εμφάνιση του κατηγορούμενου οδηγού στο δικαστήριο, που μπορεί και μόνος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς στα πταισματοδικεία δεν είναι αναγκαία η παράσταση συνηγόρου. Για τον λόγο αυτό οι Καταναλωτικές Ενώσεις συνιστούν στους οδηγούς που θεωρούν ότι άδικα τιμωρήθηκαν με κλήση να εξαντλούν τα ένδικα μέσα, που πολλές φορές αποδεικνύονται πιο οικονομικά από την πληρωμή του προστίμου.

Με λειψά στοιχεία. «Κάθε χρόνο είναι πολλοί οι οδηγοί οι οποίοι άδικα πληρώνουν κλήσεις που είναι άκυρες», λέει ο δικηγόρος κ. Θεοδόσης Γκάτσος και προσθέτει ότι «μοναδική άμυνα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη». Όπως προκύπτει από τις εκατοντάδες αθωωτικές αποφάσεις των πταισματοδικείων, οι οδηγοί κατά κανόνα δικαιώνονται σε κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στις οποίες δεν αναγράφονται από τα όργανα της Τροχαίας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τεκμηριώνουν την παράβαση. Για να θεωρηθεί έγκυρη μία κλήση, όπως δηλώνει ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών κ. Αντώνης Ζητωράκης, πρέπει να αναγράφονται σωστά όλα τα στοιχεία του οχήματος, του οργάνου που βεβαιώνει την παράβαση, η διάταξη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που παραβιάζεται ή η πινακίδα σήμανσης, καθώς και ο ακριβής τόπος και χρόνος της παράβασης.

Οι λεωφορειολωρίδες. Το μεγαλύτερο ποσοστό αθωωτικών αποφάσεων κερδίζουν οι οδηγοί που παραβιάζουν τις λεωφορειολωρίδες ή συλλαμβάνονται από τα ραντάρ της Αστυνομίας. Οι οδηγοί που καλούνται να πληρώσουν κλήση για παράνομη είσοδο σε λεωφορειολωρίδα με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο τη φωτογραφία από τις κάμερες της Τροχαίας, όπως έχει δείξει η δικαστηριακή πρακτική, αθωώνονται. Ο λόγος που συνήθως επικαλούνται είναι ότι υποχρεώθηκαν να... παρανομήσουν για να αποφύγουν τρακάρισμα με άλλο όχημα. Άλλοτε πάλι προβάλλουν ως υπερασπιστικό ισχυρισμό το γεγονός ότι οι ίδιοι οι τροχονόμοι, λόγω κυκλοφοριακών προβλημάτων, διοχετεύουν τα αυτοκίνητα προς τις λεωφορειολωρίδες, με αποτέλεσμα λίγα μέτρα πιο πέρα οι οδηγοί να φωτογραφίζονται άδικα από τις κάμερες.

Υποχρεωτική είναι η παρουσία δικηγόρου μόνο στην περίπτωση που οι οδηγοί αποφασίσουν να προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια ζητώντας την ακύρωση των κλήσεων. Το κόστος για το πταισματοδικείο είναι μηδενικό, ενώ για την προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια ο οδηγός πληρώνει το παράβολο που είναι περίπου 20 ευρώ, καθώς και την αμοιβή του δικηγόρου.

Ποιοι προσφεύγουν. Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου της Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Άννα Αλατσάκη οι οδηγοί που καταφεύγουν εκεί είναι για: παράνομη στάθμευση, παραβίαση ορίου ταχύτητας, παραβάσεις κανονισμού λειτουργίας των ταξί (διπλή μίσθωση, υπερβολικό κόμιστρο ή άρνηση μίσθωσης) καθώς και για παραβάσεις οδηγών φορτηγών, όπως κλήσεις που κόβονται για υπέρβαρο ή αλλαγή χρήσης μεταφοράς προϊόντων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2004 το ποσοστό των οδηγών I.X. που δικαιώνονται για παραβάσεις του ΚΟΚ ξεπερνά το 60%. Μόνο για τις παραβάσεις που αποδεικνύονται εγγράφως, όπως αυτές του αλκοτέστ, οι οδηγοί δεν έχουν καμία τύχη να αθωωθούν.

Πηγη:ΤΑ ΝΕΑ 26/03/2005

Καταλαβατε τωρα τι γινεται με τις κλησεις.Και ξερω πολλους ΜΑ ΠΑΡΑ πολλους που εχουν γλιτωσει κλησεις για αυτους τους λογους που αναφερονται πιο πανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κάτσε γιατί ακούγεται ενδιαφέρον.

Πως φτάνεις στο δικαστήριο?

Αν δεν πληρώσεις σε καλούν απο μόνοι τους έτσι?

Πρέπει να υπογράψεις κανονικά η να υπογράψεις με επιφύλαξη?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Επειδή ακούω πολλές εξυπνάδες από μερικούς, μπορώ να πω τα εξής..

Για πριν που ίσχυαν κανονικά τα δικαστήρια, για όταν αυτός που είχε φάει κλήση ήθελε να πάει να πει τη γνώμη του:

-Είχα πάει για κλήση, που αν δεν έβγαινα αθώος θα πλήρωνα πάνω από 400€ και το πήγα μέχρι τέλους και τελικά τα γλύτωσα, αλλά ήθελέ πολύ μπούρου μπούρου με τη δικαστίνα.

-Έχω φάει μήνυση από μπάτσο για ανύπαρκτο μπλόκο, που όπως λέτε οι έξυπνοι πιο πάνω, είχαν και την πινακίδα μου.Πήγα και τον έψαξα στο τμήμα του και δεν εμφανίστηκε ποτέ η κότα ο πιτσιρικάς.Περιμένω ακόμα τη μύνησή του να με φωνάξουν από το 2001.Προφανώς την απέσυρε.Τι θα έλεγε, τον είδα να περνάει στο δρόμο, του κούνησα το χέρι και δε σταμάτησε?Τον τύπο δεν τον είδα ποτέ, δεν έχω πρόβλημα και σταματάω σε μπλόκα πάντα.

-Και φυσικά έχω πληρώσει και αρκετές κλήσεις, όταν δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αποφύγω.Δεν μπορείς να γλυτώνεις τα πάντα..

Αλλά ρε φίλε, έτσι και κάνουν 1 λάθος οι μπάτσοι, τότε θα το τρέξω όσο γίνεται.Μόνο εκεί μπορείς να τους πας κόντρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καταλαβαινεις βεβαια οτι αυτο που λες δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ετσι δεν ειναι?!?!

Και η βασικη διαφορα ηταν οτι στην περιπτωση σου πραγματι δεν εφταιγες και ειχες καθε δικαιωμα να κυνηγησεις το δικιο σου και να διαφυλαξεις την προσωπικοτητα αλλα και τα χρηματα σου!!!

Σε αυτη την περιπτωση ο ανθωρπος ΠΡΟΦΑΝΩΣ παρανομησε και ως εκ τουτου του αξιζει να πληρωσει για το λαθος που εκανε...! Αν θελουμε να βρουμε δικαιολογιες και κουτοπηριες για να γλιτωσουμε την συγκεκριμενη κληση ειναι παρα πολυ ευκολο!! Αλλα για αυτο το λογο αυτη η καταραμενη φαρα ανθρωπων που ονομαζονται νεοελληνες ζουν και βασιλευουν...

Γιατι μια ζωη ο νεοελληνας θα κανει τη μ@λ@κiα και μετα θα στιψει το μυαλο του να βρει το παραμικρο για να αποφυγει της συνεπειες των πραξεων του!! Και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι? Οτι το ιδιο πραγμα θα κανει και σε ολες τις πτυχες της ζωης του...

• Ο νεοελληνας ειναι αυτος που θα χτυπησει καποιο παρκαρισμενο αυτοκινητο με το αυτοκινητο του και επειδη θα ειναι νυχτα και δεν θα εχει κοσμο θα σηκωθει και θα φυγει χωρις να αφησει στον κακομοιρο ιδιοκτητη του παρκαρισμενου ενα τηλεφωνο ο οποιος απο το πουθενα θα βρεθει να χρωσταει στους φαναρτζηδες μια πορτα, ενα φτερο, ενα προφυλαχτηρα κλπ κλπ... Σαν αδερφουλα του ελεους! Σαν φοβισμενη γυναικουλα θα την κοπανησει ο νεοελληνας και μετα θα νιωθει και περηφανος για την εξυπναδα του που καταφερε να γλιτωσει!!!

• Ο ιδιος νεοελληνας ειναι αυτος που θα προσπερασει ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ολη την σειρα των αυτοκινητων που θελουν να στριψουν αριστερα/δεξια σε καποιο δρομο με 2-3 λωριδες και θα βρεθει μπροστα τους γιατι ο νεοελληνας δεν περιμενει ποτε στην ουρα οπως ολοι οι υπολοιποι Μ@λ@κες οδηγοι, και μετα κρυφογελαει κατω απο τα ελεεινα του μουστακια... Περνιεται για εξυπνος ο μικροτσουτσουνος!!!

Ας αναλαβουμε ολοι τις ευθυνες μας σαν αντρες... Οταν παρκαρω παρανομα και με γραψουν θα το πληρωσω και θα τους πω και ευχαριστω!! Αν ομως με γραψουν αδικα, το ιδιο αντρικια θα παω και θα κυνηγησω το δικιο μου!! Και δεν θα σταματησω να το κυνηγαω μεχρι να δικαιωθω....

Καλησπέρα

Σήμερα "έφαγα" μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Μου πήραν και τη μια πινακίδα.

Έγινε ομως λάθος στη κλήση (στο χρώμα του αυτοκινήτου) αντι για μπεζ γραφτηκε καφέ.

Είναι έγκυρη η κλήση εφόσον δεν είναι 100% σωστά γραμμένη?

Μπορω να κάνω κατι για να μην πληρώσω

(δεν ειναι μονο για το ποσό 80 -> 40 ευρω ειναι αυτα, αλλα αν οπουδήποτε αλλόυ ο πολίτης κανει καποιο λάθος την πληρώνει ακριβα,

για το κράτος δεν ισχύει αυτό ?!)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Βασίλης

Αλλο κουλο πρωτη φορα ακουω να σου περνουν μονο την μια πινακιδα. Κανονικα δεν την γλυτωνεις γιατι σου πηρανε την πινακιδα αρα εχουνε χειροποιαστα στοιχεια οτι εκανες παρανομοια με το τουτου σου.

www.ferozaclub.gr

Αλλο κουλο πρωτη φορα ακουω να σου περνουν μονο την μια πινακιδα. Κανονικα δεν την γλυτωνεις γιατι σου πηρανε την πινακιδα αρα εχουνε χειροποιαστα στοιχεια οτι εκανες παρανομοια με το τουτου σου.

Στην κληση αν δεν κανω λαθος αναφερει οτι οταν θα πας να την πληρωσεις πρεπει να παραδωσει εσυ την δευτερη....

Ρε παιδια τι το κουραζεται? Εγινε ενα λαθος στο χρωμα που στο κατω κατω μοιαζουν. Να εκανε λαθος το αριθμο κυκλοφοριας να ελεγα ενταξει. Καλο θα ειναι να πληρωσει την κληση και να παρει τις πινακιδες του γιατι δεν θα βγει ακρη. Εγω προτινω :lock::rtfm:

• 2 months later...

το κλασικο ειναι αυτο που λενε οτι σπανε τα νευρα των γυρω τους αλλαι ετσι κ αλλιως δεν τους νοιαζει οποτε δεν αξιζει να το πω:P.παντως να ξερεις οτι τα παπια κ οι πιτσιρικαδες θα την πληρωνουν 1οι σε μπλοκα...

επεισης περα απο καγκουρια δεν προσφερει τιποτα...

απεναντιας μπορει να μην δουλευει καλα το μηχανακι αν ειναι μαμα.

Geia sas paidia mipos 8a mporouse kapios pou 8a 3erei na mou pei poso einai to prostimo gia Hxoripansi giati exw akousei mia 60euro kai mia 300euro.

rotaw epd 8elw na valw sto crypton mou mia protech :p

Σε αυτοκινητο,80 ευρω και αφαιρεση πινακιδων μεχρι να αλλαξεις την εξατμιση.

ΜΑΧ.

Guest Zinettus_Menios
Geia sas paidia mipos 8a mporouse kapios pou 8a 3erei na mou pei poso einai to prostimo gia Hxoripansi giati exw akousei mia 60euro kai mia 300euro.

και δεν τη βαζεις... Mε τοοοοοοοοσους αστυνομικους που εχει η Ελλαδα (:P)ποιος θα σε πιασει?

• 1 month later...

Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής.

Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..;

Fiat justitia et pereat mundus.

Δν σε γραφουν για εξατμηση η σε γραφουν πολυ δυσκολα

.Εγω δλδ που εχω χειροποιητη με 36αρι καρπ. τι να πω??:p το προστημο ειναι 200ε

μακαρι να ταν κατασχεση...

χα χαχα, όντως έλεος με τα διάφορα καγκουράκια

Fox ναι υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιο αλλα ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί

Vita Brevis

Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής.

Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..;

πχ. στο τούνελ Αρτεμισίου (Πελοππόνησο) έχει και στα 2 ρεύματα κάμερα εσωτερικά και νομίζω και στην έξοδο.

Εκεί έχω ακούσει ότι δουλεύει το σύστημα, αλλά δεν ξέρω τα όρια.Νομίζω λέει απέξω με πινακίδα ταχύτητα 60χλμ/ω, αλλά κανείς ποτέ δεν πάει με τόσα.Αλλά αν πας και με 130 εκεί μέσα, νομίζω ότι είσαι πάνω από τα όρια..;)

Amazon Fire stick 4k max

Κάμερες έχουν όλα τα τούνελ για λόγους ασφαλείας.Άλλο αυτό και άλλο να είναι ραντάρ που κόβουν κλήσεις..Πάντως αν όντως υπάρχουν δεν νομίζω να έχουν κάνει την χαζομάρα να αναβοσβήνουν λαμπάκια για να τα παίρνουν χαμπάρι όλοι :p

πχ. στο τούνελ Αρτεμισίου (Πελοππόνησο) έχει και στα 2 ρεύματα κάμερα εσωτερικά και νομίζω και στην έξοδο.

Εκεί έχω ακούσει ότι δουλεύει το σύστημα, αλλά δεν ξέρω τα όρια.Νομίζω λέει απέξω με πινακίδα ταχύτητα 60χλμ/ω, αλλά κανείς ποτέ δεν πάει με τόσα.Αλλά αν πας και με 130 εκεί μέσα, νομίζω ότι είσαι πάνω από τα όρια..;)

Αν περίμενα απο τούνελ Αρτεμισίου θα είχα φτιάξει αλμπουμ.2 χρόνια τώρα τόσες φορές κάποιο αναμνηστικό θα μου ειχαν στείλει αν ήταν.

Δεν παίζει να πάει κάποιος με το όριο στο συγκεκριμένο σημείο,θα τον περάσουν απο πάνω.

Αρα ούτε κ εκει πρέπει να υφίσταται.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Αν περίμενα απο τούνελ Αρτεμισίου θα είχα φτιάξει αλμπουμ.2 χρόνια τώρα τόσες φορές κάποιο αναμνηστικό θα μου ειχαν στείλει αν ήταν.

Δεν παίζει να πάει κάποιος με το όριο στο συγκεκριμένο σημείο,θα τον περάσουν απο πάνω.

Αρα ούτε κ εκει πρέπει να υφίσταται.

Βιάζεσαι και απαντάς λάθος..

Αν πρόσεξες τι γράφω, είπα ότι δεν ξέρω από τι όρια και πάνω γράφουν μέσα στο Αρτεμίσιο, αλλά σίγουρα είναι πιο πάνω από το όριο που λένε οι ταμπέλες.

Και να στο πω πιο απλά:

Πες ότι έχει όριο 60 χλμ/ω.Μπορεί να έχουν ρυθμίσει την κάμερα να γράφει στα 80+.

Άρα δε σημαίνει ότι επειδή πας με 79 και δε σε χτυπάει, ότι δεν υπάρχει κάμερα.

Και αυτό μου έχει τύχει εμένα με τα παλιά-καλά ασφαλίτικα της ομάδας Πήγασος που με είχε πάρει από πίσω με το ενσωματωμένο φωτοραντάρ.Ήμουν στη Βουλιαγμένης που έχει όριο 80-90.Οι τύποι είχαν ρυθμίσει το δικό τους στα 120.Όπως βλέπεις, πήγαιναν να πιάσουν απο ένα όριο και πάνω..

Όπου να ναι τα ρυθμίζουν.

Amazon Fire stick 4k max

αφου μιλατε για καμερες,να σας ρωτησω κατι.πηγα χαλκιδικη για μπανιο στην καλιθεα εχθες το απογευμα.γυρνωτας στον δρομο,μετα το σανι προς ποτιδαια,ειναι ενα κοματι του δρομου ευθεια και εχει οριο 60!

εγω επειδη ηταν αδειος ο δρομος πηγαινα με σχεδον την διπλασια ταχυτητα.σε καποια φαση σνειδητοποιησα οτι εχει καμερες ελεγχου ταχυτητας.νομιζω 2 σε αριθμο.

το ερωτημα μου ειναι το εξης: λειτουργουν εκει οι καμερες, ή απλα τις εχουν ετσι;και αν λειτουργουν και με φωτογραφησαν,ποσο θα ειναι το προστιμο;

αφου μιλατε για καμερες,να σας ρωτησω κατι.πηγα χαλκιδικη για μπανιο στην καλιθεα εχθες το απογευμα.γυρνωτας στον δρομο,μετα το σανι προς ποτιδαια,ειναι ενα κοματι του δρομου ευθεια και εχει οριο 60!

εγω επειδη ηταν αδειος ο δρομος πηγαινα με σχεδον την διπλασια ταχυτητα.σε καποια φαση σνειδητοποιησα οτι εχει καμερες ελεγχου ταχυτητας.νομιζω 2 σε αριθμο.

το ερωτημα μου ειναι το εξης: λειτουργουν εκει οι καμερες, ή απλα τις εχουν ετσι;και αν λειτουργουν και με φωτογραφησαν,ποσο θα ειναι το προστιμο;

Ean pigenes estw kai me 30 xlm panw apo to orio exoun to dikawma na se paroun mexri kai sto aytoforo kai tin epomeni mera prwi prwi ston eisaggeleas! an kai de nomizw na to synithizoun ayto..

Oso gia prostimo den gnwrizo

Y.G sorry gia ta Greeklish den tha 3anaginei ( apla molis 3ypnisa kai variemai )

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

αυτο με το αυτωφορο το εχω ακουσει αλλα οχι για καμερες,μονο αν εχουν στημενο μπλοκο τα στρουμφ και σε πιασουν με το πιστολακι.το αλο παλι με τον εισαγγελεα πρωτη φορα το ακουω.

αν και εφοσον εχει βγει φωτο,ποσο καιρο κανει να ερθει σπιτι;