Jump to content

Call Them All 600

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ποιός σου είπε ότι κατάλαβα αλλιώς αυτά που λες; :p :lol:

Και σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα για το WAP της Cosmote να χαρείς! :p

• Απαντήσεις 209
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα ποιός σου είπε ότι κατάλαβα αλλιώς αυτά που λες; :p :lol:

Και σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα για το WAP της Cosmote να χαρείς! :p

Σωστά το wap της cosmote πονάει.

• 2 weeks later...

Meta apo 59' omilias, vgenei 1 foni pou leei oti "exete 1 lepto akomi"!

An synexiseis, se kleinei legontas sou oti den exeis allo ypoloipo omilias!

Molis to akousa trela8ika alla eftyxos meta pou tsekara den efage monades apo to ypoloipo tis kartas para mono ta fysiologika apo ta 600'.

Pantos, ektos tou oti se tromazei me to mynima, einai poly xazo na se kovei pano stin ora. H TIM s'ekove meta apo 2 ores & parolafta itan arketa spastiko.

Ypoti8etai oti tin ypiresia tin pirame gia na milame me tis ores! Giati mas kovoun ton eirmo mas? :angry: :p

Φιλε μου μου το εξηγεις λιγο αυτο.. Τι εννοεις βγαινει φωνη στην μια ωρα ενω εχεις ακομα αλλες 9 ωρες..?

Nova only Edge SA For Ever.. 

Εννοεί ότι η κλήση κόβεται στη 1 ώρα ή ότι απλά βγαίνει αυτό το μήνυμα όταν είσαι στα 59 λεπτά; Δεν έχω δοκιμάσει να μιλήσω 1 ώρα με call 600... Και να κόβεται η κλήση (που δεν θα έπρεπε) μικρό το κακό!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Απο οτι καταλαβα σε κοβει πανω στην μια ωρα με τα λεγομενα του φιλου.. Αλλα δεν βρισκω τον λογο εχεις 600 λεπτα και μπορεις να τα μιλησεις ασταματητα.. Εχει παθει ποτε κανεις κατι αναλογο...?

ρε συ και γω το χω παθει,εχω μιλισει με αυτην την υπηρεσια περιπου 50-60 ωρες.και στο 59 μου λεγε αυτο........στην μια ωρα εκλεινα κια μετα ξανα επαιρνα......το αριθμο που ηθελα ,ουτε μοναδες χανονται ουτε call 600 το εχω τσεκαρει απλως η cosmote το κανει νομιζω για τυπικους λογους....

φιλικα

alexis2004

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

50 με 60 ωρες ειπες φιλε μου.. Αξιζει πολυ αυτη ηυπηρεσια πες μου φιλε μου αν μπορεις.. Αξιζει να κανω φορητοτητα και για αυτον τον λογο να μου πεις και για δικτυο cosmote αν αξιζει και αν εχει χαμηλες χρεωσεις.. Εχω βαρεθει την vodafone πλεον... Ευχαριστω!!

nai etsi einai... sta 59 lepta sou anakoinwnei oti 8a kopei h sundiale3h alla 3anaperneis sto kapaki kai ola kala ;)

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

nai etsi einai... sta 59 lepta sou anakoinwnei oti 8a kopei h sundiale3h alla 3anaperneis sto kapaki kai ola kala ;)

Από την μια βολεύει, μιας κ έχει τύχει να είναι ξεχασμένο, κ αν δεν τον δει κανείς από τους συνομιλητές.. τουλάχιστον πάνω στην ώρα κλείνει η γραμμή :p

Sto 59o lepto anaferei oti se 1' 8a diakopei i syndesi. Meta apo 1' (sto 60' akrivos), kleinei i syndesi legontas sou oti prepei na ananeoseis ton xrono omilias!

Den yparxei kanena provlima, den troei apo to ypoloipo tis kartas-sim para mono apo ton xrono tou "Call-600".

Yparxoun omos arketa "bugs" opos:

1) Merikes fores den s'enimeronei sto 59o lepto & se kovei katef8eian sto 60', opote meneis "pagoto"!

2) Se 1 mono periptosi mou epetrepse na miliso 2 ores & m'ekopse apef8eias sto 120', opos akrivos ginotan palia otan eixa "Non-Stop".

3) Genika, epeidi i ypiresia einai gia atoma pou 8eloun na milane aperiorista, prin me to "Non-Stop" den m'enoxlouse & idiaitera to 2oro alla tora pano stin 1 ora mou fainetai arketa spastiko!

Kata t'alla, makran kalytero apo ola, ektos gia aftous pou einai "kollimenoi" me ta sms!

De nomizo na sou apantisei kaneis chris se afti tin aporia giati gia na miliseis 1 ora me kanoniki xreosi, 8a pliroseis 1 olokliri periousia! :)

Ypo8eto logika pws oxi mallon! 8a milas synexomena mexri na teleiosoun profanos oles oi monades tis kartas.., i guess! :worry:

Ξέρει κανείς αν στο πακέτο what's up μπορείς να κάνεις μεταφορά ποσού (όπως γίνετε στην τιμ) απο άλλο καρτοκινητό της κοσμοτέ?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ξέρει κανείς αν στο πακέτο what's up μπορείς να κάνεις μεταφορά ποσού (όπως γίνετε στην τιμ) απο άλλο καρτοκινητό της κοσμοτέ?

Mporeis.., apla i diadikasia einai pio "polyploki" apo aftin tis TIM. Enw me tin TIM estelnes 1 aplo SMS & meteferes o,ti akeraio poso i8eles se kapoio allo noumero, me tin Cosmote prepei na kaleseis to 1313 & na zitiseis proforika na sou kanoun tin metafora.

To 8etiko tis ypo8esis einai oti i metafora einai entelos dorean se sxesi me tin TIM pou se xreonei 0,1785e & to arnitiko einai oti katanaloneis xrono mexri na synenoy8eis mazi tous + tou oti den mporeis na metafereis ligotero apo 5e!

εκανα μεταφορα υπολοιπου απο WhatsUp σε Cosmocart μεσω του κλησης στο τμημα εξυπηρετησης 1313

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

• 2 years later...

τωρα με αυτο το προγραμμα εχεις 600 λεπτα προς τα watchup και απεριοριστα sms. Ετσι δεν ειναι? στελνεις 600 στο 1313, εγω το εκανα για εναν μηνα και ολα ok. τωρα πρεπει να ξανα στειλω sms?

φιλικα Νικος

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

τωρα με αυτο το προγραμμα εχεις 600 λεπτα προς τα watchup και απεριοριστα sms. Ετσι δεν ειναι? στελνεις 600 στο 1313, εγω το εκανα για εναν μηνα και ολα ok. τωρα πρεπει να ξανα στειλω sms?

φιλικα Νικος

εληξε η προσφορα που εδινε απεριοριστα sms στις 6/8.

Τωρα πια μονο 600 ομιλια με 5 ευρω.

μαλιστα, ευχαριστω πολυ :)

εβαλα το call 600 + 600 sms με 7 ευρω :)

αλλα ακομα περιμενω ενεργοποιηση... ενω εχουν αφερεθει τα 7 ευρω

μαλιστα, ευχαριστω πολυ :)

εβαλα το call 600 + 600 sms με 7 ευρω :)

αλλα ακομα περιμενω ενεργοποιηση... ενω εχουν αφερεθει τα 7 ευρω

Μπορει να μην ερθει μηνυμα ενεργοποιησης.Τα κανει κατι τετοια τελευταια.

Στειλε sms να μαθεις το υπολοιπο των 600 ή κανε μια δοκιμαστικη κληση αν βιαζεσαι να τηλεφωνησεις και περιμενεις μηνυμα ενεργοποιησης.

εληξε η προσφορα που εδινε απεριοριστα sms στις 6/8.

Τωρα πια μονο 600 ομιλια με 5 ευρω.

Το χειρότερο είναι ότι το banner της προσφοράς υπάρχει ακόμα στην ιστοσελίδα της Cosmote.:blink::down:

που στελνω μηνυμα για να βλεπω το υπολοιπο μου? μου λεει και για λεπτα και ποσα μηνυματα εχω ακομα? ευχαριστω πολυ :)

Το χειρότερο είναι ότι το banner της προσφοράς υπάρχει ακόμα στην ιστοσελίδα της Cosmote.:blink::down:

Ναι το ειδα και για αυτο ρωτησα..

δεν κανουν Update το site τους συχνα :mad:

που στελνω μηνυμα για να βλεπω το υπολοιπο μου? μου λεει και για λεπτα και ποσα μηνυματα εχω ακομα? ευχαριστω πολυ :)

Θα στείλεις «κενό» «ΥΠΟΛ» μήνυμα στο 1313.

Ναι το ειδα και για αυτο ρωτησα..

δεν κανουν Update το site τους συχνα :mad:

Δεν φτάνει που έχουν χάλια ιστοσελίδα,είναι και ανημέρωτη.

Υ.Γ:Για να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σ'ενα μήνυμά σου χρησιμοποίησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif.:)

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση :)

Εστειλα μηνυμα κενο και μου εστειλαν η υπηρεσια δεν βρεθηκε :(

αρα λογικα πρεπει να περιμενω μερικες ωρες ακομα :P

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση :)

Εστειλα μηνυμα κενο και μου εστειλαν η υπηρεσια δεν βρεθηκε :(

αρα λογικα πρεπει να περιμενω μερικες ωρες ακομα :P

Φίλε μου,χίλια συγνώμη.Αντί για «κενό» μήνυμα,θα στείλεις «ΥΠΟΛ» στο 1313.Και πάλι συγνώμη.:O