Jump to content

Ζinedine Zidane - Tο αντίο ενός μεγάλου άσου

haris84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Krima pantos pou kremaei ta papoutsia enas toso megalos paiktis san ton ZIZOU....

EINAI apo tous agapimenous mou all time players.....(Diego,Zidane kai Henry einai oi 3 kalyteroi ston kosmo gia emena)

O Diego giati itan fysiko talento....

O Henry giati einai o kalyteros center forward tou kosmou kai ikanotatos igetis kai scorer(to anefera oti einai kai o pio akrivos paiktis ston kosmo? 61 millions tou dini i arsenal simera!)

ALLA APO OLOUS KSEXORIZO TON:

ZIZOU giati einai paiktis igetis! ksexorizei panta sta dyskola....paizei myalomeno paixnidi, kinitikotatos, MAGOS me oli tin simasia tis leksis oxi san merikous pou tin idan NTE kai kala mpaladoroi(vlepe Ronaldinho), ikanotatos scorer, exei foveri diais8isi tou paixnidiou kai sxedon panta einai mesa stis faseis....enas super olokliromenos paiktis pou ka8e omada 8a i8ele na exei sto dynamiko tis!

8A MAS LEIPSEIS ZIZOU!!! EFXARISTOUME GIA OLA!

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

• Απαντήσεις 344
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήταν καλοκαίρι του 96, αμέσως μετά το Ευρωπαικό. Οι τρείς μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες είχαν μόλις ψωνίσει στη Γαλλία. Η Ίντερ είχε πάρει τον Γιούρι Ντζορκαέφ. Η Μίλαν τον Κριστόφ Ντουγκαρί. Πρωτοκλασάτα ονόματα. Όμως όλοι κορόιδευαν την Γιουβέντους που είχε αγοράσει κάποιον άγνωστο Ζινεντίν Ζιντάν στο 1/10 της τιμής των άλλων δύο.

Xμμ, εγώ γιατί θυμάμαι άρθρο και φωτογραφία στην L' Equipe με τον Μαρτσέλο Λίπι (τότε προπονητή της Γιουβέντους) σε επίσκεψη στο προπονητήριο όπου έκανε προετοιμασία η Γαλλία για το Euro να τσεκάρει το νέο μεγάλο του απόκτημα; Γιατί είναι η μόνη φορά στη ζωή μου που διάβασα την Equipe, γι' αυτό :D Η μεταγραφή είχε γίνει πριν το Euro και κανείς δεν είχε κοροϊδέψει τη Γιουβέντους.

Ο Zidane ήταν μεγάλο όνομα όταν πήγε στη Γιουβέντους. Ακριβώς πριν τη μεταγραφή του, το 1996 είχε οδηγήσει τη Bordeaux στον τελικό του Κυπέλλου Uefa όπου είχαν χάσει από τη Bayern. Στην ίδια ομάδα ήταν και ο Ντυγκαρί μάλιστα, και για να φτάσουν στον τελικό είχαν αποκλείσει τη Μίλαν!

Επίσης ο Ζινταν είχε θεωρηθεί σαν η μεγάλη απογοήτευση του Euro 1996, όταν όλοι περίμεναν ότι θα ήταν ο ηγέτης της Γαλλίας αλλά δεν είχε παίξει καλά (νομίζω ότι παρ' όλα αυτά η Γαλλία είχε φτάσει στα ημιτελικά, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχε αποκλειστεί στα πέναλτι).

Όσοι τον είχαν δει ήδη στην πορεία της Bordeaux τότε τον συνέκριναν με τον Πλατινί (λόγω και της μεταγραφής στη Juventus του Πλατινί προφανώς). Μάλλον δε φαντάζονταν ότι θα τον ξεπερνούσε τόσο πολύ...

:respect: από εμένα στο μεγαλύτερο παίκτη της δεκαπενταετίας και το μονο άνθρωπο που αξίζει να αναφέρεται δίπλα στο Μαραντόνα, αν πάρει και δεύτερο Παγκόσμιο ίσως και πάνω από αυτόν.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Mακαρι αυτος ο τεραστιος παιτης να τελειωσει την μεγαλειωδη καριερα του με αναλογο τροπο.Δηλαδη με συμμετοχη(τουλαχιστον)σε τελικο,ισως και με κατακτηση του ΠΑγκοσμιου Κυπελλου...

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

Πραγματικα ειναι ΘΕΟΣ ο ανθρωπος.Τι εκανε χθες...ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ!Χορευε με τη μπαλα.Πολυ το χαρηκα! :)

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Του αξιζε εστω και καπως αργα, αυτη η "αναγεννηση" του.. καλιο αργα παρα ποτε... αυτος ο παιχτης επρεπε να κρεμασει τα παπουτσια εχοντας κανει μεγαλες τελευταιες εμφανισεις... και ευτυχως το καταφερε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ μεγάλος παίκτης.Ακόμα θυμάμαι τι γκολ είχε βάλει στον τελικό του CL ενάντιον της Bayer Leverkusen.Εξαιρετικές εμφανίσεις,άριστο ήθος.

Θέλω να τελειώσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο...

Με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια του Μουντιάλ υπενθύμισε ξανά τι μπορεί να κάνει. Μπράβο, Ζιζού.

Κρίμα πάντως, του μένουν το πολύ δύο αγώνες ακόμα. Άραγε, ο ίδιος πώς νιώθει για αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχως οι ουσιες που πηρε θα του κανουν κακο οπως ολους.αλλα σιγουρα ειναι μεγαλος.

Οι αναπόδεικτες κατηγορίες είναι πάντα ενοχλητικές. Αν δε σου αρέσει το ποδόσφαιρο και προτιμάς να ασχολείσαι με βλακώδεις θεωρίες δε σου φταίμε σε τίποτα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

για να δουμε τι θα καταφερει αποψε ο βασιλιας!!!

κατι λιγοτερο απο μια ωρα μενει για το μεγαλο τελικο!!!

θελω να πιστευω οτι θα δουμε πολυ καλη μπαλα αποψε!

Guest lagoudakis
δυστυχως οι ουσιες που πηρε θα του κανουν κακο οπως ολους.αλλα σιγουρα ειναι μεγαλος.
εχεις τιποτα αποδειξεις για αυτο;αν οχι.....,σιγουρα μεγαλος ποδοσφαιριστης αν και προσωπικα δεν τον συμπαθω λογω στυλ,εχει κατι που μου την δινει οπως ολοι οι Γαλλοι

Πολύ μεγάλος παίκτης.Ακόμα θυμάμαι τι γκολ είχε βάλει στον τελικό του CL ενάντιον της Bayer Leverkusen.Εξαιρετικές εμφανίσεις,άριστο ήθος.

Δεν δάγκωνες την γλώσσα σου;:p

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχως( ή ευτυχως για καποιους, εγω δεν ανηκω σε καμια κατηγορια) απομυθοποιηθηκε το συμβολο (οπως προσπαθησαν να το περασουν οι ειδημονες του αθληματος) αυτου του μουντιαλ, ο Zinedine Zidane με την ενεργεια του... Πιστευω οτι επεσε θυμα των...πανεξυπνων σε αυτα θεματα Ιταλων( αυτο που του ψιθυρισαν πριν πραξει αυτο που ειδαμε μπορουμε ολοι να το φανταστουμε), που πετυχαν την αποβολη του αστεριου της Γαλλιας και ταυτοχρονα αποσυντονισαν ολη την ομαδα τους, καθοτι οι ιδιοι επι 75 λεπτα δεν εκαναν την παραμικρη ευκαιρια στον αγωνα (45 + επιπλεον χρονος)...

Τελικος σκοπιμοτητας (οπως αναμενοταν αλλωστε) με καλο σε γενικες γραμμες θεαμα στο πρωτο ημιχρονο και απογοητευση στο υπολοιπο του αγωνα(και για αυτο ευθυνονται κυριως οι Ιταλοι)...

Και κατι ασχετο. Ολοι αυτοι οι κυριοι που κατηγορουσαν την Ελλαδα για τις εμφανισεις της στο Ευρωπαϊκο του 2004 ( με το αντι-ποδοσφαιρο κατα τη γνωμη τους) ας χαιρονται το παγκοσμιο κυπελλο αυτο, που εξελιχθηκε και κριθηκε με τακτικες σκοπιμοτητας!

...άριστο ήθος.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα που τελείωσε ...ευπρεπώς και αξιοπρεπώς την καριέρα του, μπορεί να ανοίξει σχολή εκπαίδευσης ταυρομάχων (ή ταύρων) :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι και να κάνει προπόνηση επάνω σε Ιταλούς,τι ωραία ιδέα :D
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά έπαθα πλάκα με τα τελαυταία λεπτά του Μουντιάλ και την αντίδραση του Ζι-Ζου απέναντι στον Ιταλό παίκτη. Άδοξο τέλος στο τελευταίο σου μεγάλο παιχνίδι να αποβάλλεσαι με κόκκινη...:cry: :sorry:

Νιώθω πικραμένος από την αψυχολόγητη αυτή ενέργεια του Ζιντάν.

Δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία :( .

Πάντως δεν παρέστη στην τελετή απονομής μεταλλίων.Μάλλον έφυγε μετανοιωμένος απ'το γήπεδο...

Τι να κάνουμε φιλε μου,έπεσε θύμα τις ιταλικής πονηριάς.Εγώ θα απέβαλα και τους 2,γιατί καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δυστυχώς ο Ζιζού είναι συνηθισμένος στις αψυχολόγητες ενέργειες. Θυμάμαι άλλη μια κουτουλιά στο Champions League με την Γιουβέντους αλλά και την κλωτσιά στο Μουντιάλ του 98 που ,αν θυμάμαι καλά, έφαγε 5 αγωνιστικές για κάθε μία από τις δύο ενέργειες. Πάντως να το επαναλάβει στον τελευταίο του αγώνα... Ξεπέρασε κάθε όριο και λάσπωσε μια καριέρα χρόνων.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Ο Zidane δε πηγε στην απονομη??? τι κριμα.... μεγαλος παικτης, αλλα μικρη καρδια... οτι και αν του ειπε ο Materazzi δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι!

Τι να κάνουμε φιλε μου,έπεσε θύμα τις ιταλικής πονηριάς.Εγώ θα απέβαλα και τους 2,γιατί καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

Δεν αμφιβαλλω οτι κατι (χοντρο) θα του ειπε ο Ματερατσι, αλλα αυτα - δυστυχως ή ευτυχως - λεγονται κατα τη διαρκεια ενος ποδοσφαιρικου αγωνα, και πολλες φορες σκοπιμα. Αν δεν τον ακουσει ο διαιτητης δεν μπορει να το αποβαλλει "ετσι". Δεν μπορει απλα να υποθεσει...Επομενως σωστη η κριση του βασει των δεδομενων. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.