Jump to content

Χάθηκε η αγάπη;

zapper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω με ολες μου τις δυναμεις να πιστεψω αυτο το περιφημο "δεν ειναι ολες ιδιες",αλλα ολο διαψευδομαι απο τις...ιδιες.Ποιος φταιει λοιπον?:X

• Απαντήσεις 249
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενταξει δεν ειναι ολες ιδιες....μην τα ισοπεδωνουμε ολα βρε 'σεις.;)

Πολλες καλες υπαρχουν και παντου...Οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει ειναι γεγονος, αλλα οχι οτι χαθηκαν οι κοπελες "διαμαντια".:)

Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω κι ετσι το βλεπω.

κοιταξε δεν ειναι μονο λιγες...ειναι και οι αλλες οι οποιες ειναι διαμαντια...αλλα για να μη πληγωθουν το παιζουν καπως...ή και καλα πως εχουν περασει καταστασεις

Never Give Up:!:

Join friend!

Λίγες οι κοπέλες διαμάντια, λίγοι και οι άντρες διαμάντια. Πού οδηγούμαστε λοιπόν; Να μένουμε κλεισμένοι στο καβούκι μας επειδή ξέρουμε (ξέρουμε; ) εκ των προτέρων ότι θα απογοητευτούμε και, ίσως, θα πληγωθούμε κιόλας; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε τα κριτήριά μας; Μήπως οι κοπέλες -και οι άντρες αντίστοιχα- διαμάντια κρύβονται σε άτομα που συνήθως δε γυρίζουμε να κοιτάξουμε για διάφορους λόγους; Τι εννοώ; Τι περιμένουν πχ. οι άντρες από μία 2μετρη θεογκόμενα; Να είναι προσγειωμένη όταν την ακολουθούν ουρές αντρών; Λίγες είναι οι προσγειωμένες.. ελάχιστες. Αντίστοιχα για τις γυναίκες φυσικά. Μήπως τελικά πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα κριτήρια μας και να μην παρασυρόμαστε από τη νοοτροπία που επικρατεί ότι για να είμαστε 'πετυχημένοι' και 'κάποιοι' στην κοινωνία (την οποία έστω και υποσυνείδητα λίγο-πολύ ακολουθούμε) πρέπει να έχουμε δίπλα μας το πρότυπο των γυναικών-αντρών;

κοιταξε δεν ειναι μονο λιγες...ειναι και οι αλλες οι οποιες ειναι διαμαντια...αλλα για να μη πληγωθουν το παιζουν καπως...ή και καλα πως εχουν περασει καταστασεις

Αμφισβητείς δηλαδή πως και οι γυναίκες έχουν περάσει καταστάσεις και δεν είστε τα μοναδικά θύματα;

Αμφισβητείς δηλαδή πως και οι γυναίκες έχουν περάσει καταστάσεις και δεν είστε τα μοναδικά θύματα;

Κοίτα frecles, από τη δική μου εμπειρία, γιατί μόνο με αυτή μπορώ να μιλήσω.. μία κοπέλα γνώρισα που ήταν διαμάντι... οι άλλες κλάφτα χαράλαμπε... καλές τούρκικες καρέκλες ήταν!!!:p

Κοίτα frecles, από τη δική μου εμπειρία, γιατί μόνο με αυτή μπορώ να μιλήσω.. μία κοπέλα γνώρισα που ήταν διαμάντι... οι άλλες κλάφτα χαράλαμπε... καλές τούρκικες καρέκλες ήταν!!!:p

Αν σου πω ότι εγώ από τη δική μου εμπειρία δε γνώρισα κανέναν άντρα διαμάντι; :worry:

(Όχι μέσα σε σχέση δλδ, κάποιους φίλους που είναι πολύ καλά παιδιά έχω, χωρίς να ξέρω φυσικά πώς συμπεριφέρονται στις σχέσεις τους)

Και το σχόλιό μου πήγαινε βασικά σε αυτό που είπε ο billakosss. Πιστεύει/πιστεύετε σοβαρά πως όλες οι γυναίκες κρατούν μια 'δήθεν' στάση για να μην πληγωθούν ή σας παραμυθιάζουν πως έχουν ζήσει άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν;

οχι δεν αμφισβητω τιποτα,απλα υπαρχουν καποιες που το λενε απλα για να το πουνε. χωρις να εχουν ζησει κατι τετοιο. απλα και μονο το λενε για να δειξουν.

καταλαβαινεις τι εννοω...

edit:δεν μιλαω για ολες. υπαρχουν και παραμυθαντζουδες.

Join friend!

Αν σου πω ότι εγώ από τη δική μου εμπειρία δε γνώρισα κανέναν άντρα διαμάντι; :worry:

(Όχι μέσα σε σχέση δλδ, κάποιους φίλους που είναι πολύ καλά παιδιά έχω, χωρίς να ξέρω φυσικά πώς συμπεριφέρονται στις σχέσεις τους)

Είναι επειδή δεν έχεις γνωρίσει εμένα! Παιδί Διαμάντι!!!!:lol: :lol: :lol:

Από τη μια λες..

οχι δεν αμφισβητω τιποτα,απλα υπαρχουν καποιες που το λενε απλα για να το πουνε. χωρις να εχουν ζησει κατι τετοιο. απλα και μονο το λενε για να δειξουν.

καταλαβαινεις τι εννοω...

από την άλλη..

edit:δεν μιλαω για ολες. υπαρχουν και παραμυθαντζουδες.

Το ίδιο και το αυτό δεν είναι; :confused:

Είναι επειδή δεν έχεις γνωρίσει εμένα! Παιδί Διαμάντι!!!!:lol: :lol: :lol:

:p:p:p

Παντως οι αντρες-διαμαντια & γενικως εστω καλοι ειναι περισσοτεροι απ'τις αντιστοιχες γυναικες...κι αυτο το λεω εχοντας σταθμισει τις δικες μου εμπειριες καθως & πολλων αλλων,περισσοτερο ή λιγοτερο γνωστων κι απ'τα 2 φυλα...

Καλο ειναι παντως να διευκρινιζουμε κι απο ποιους/ποιες πληγωνεται μια γυναικα/ενας αντρας.Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει,στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων οι γυναικες την πατανε απ'τους γνωστους αλητες,ενω οι αντρες ακομα κι απ'τα...σιγανα ποταμακια.Ή μηπως οχι?

Παντως οι αντρες-διαμαντια & γενικως εστω καλοι ειναι περισσοτεροι απ'τις αντιστοιχες γυναικες...κι αυτο το λεω εχοντας σταθμισει τις δικες μου εμπειριες καθως & πολλων αλλων,περισσοτερο ή λιγοτερο γνωστων κι απ'τα 2 φυλα...

Καλο ειναι παντως να διευκρινιζουμε κι απο ποιους/ποιες πληγωνεται μια γυναικα/ενας αντρας.Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει,στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων οι γυναικες την πατανε απ'τους γνωστους αλητες,ενω οι αντρες ακομα κι απ'τα...σιγανα ποταμακια.Ή μηπως οχι?

Μπα μην το λες. Υπάρχουν κάτι άντρες σιγανά ποταμάκια.. άστα να πάνε..

Ρομαντικοί, ευχάριστοι, όλο γλυκόλογα.. αρκεί να σε έχουν 'του χεριού τους' μ'αυτόν τον τρόπο. Και στα καλά καθούμενα, χωρίς να έχεις δώσει αφορμή και χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο, γίνονται κάτι αλήτες.. μα κάτι αλήτες..

(Ξαναλέω, χωρίς προηγουμένως να ανήκουν στη κατηγορία των 'αλητών')

Edit: Φαίνεται ότι είμαι.. "καμμένη"; :lol:

freckles μου, δεν είσαι η μόνη. Πολλοί το έχουν πάθει και εκεί οφείλεται και η αμυντική στάση που κρατάνε τόσο οι άντρες τόσο και οι γυναίκες την σήμερον, η οποία αμυντική στάση εξηγεί αρκετές από τις συμπεριφορές που έχουν περιγραφαεί σε αυτό το θέμα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλα εννοειται πως υπαρχουν & αντρες "σιγανα ποταμακια".Απλα νομιζω πως ειναι λιγοι σε σχεση με τις γυναικες...ισως γιατι δεν εχουν τοσο καλες υποκριτικες ικανοτητες...:X

freckles μου, δεν είσαι η μόνη. Πολλοί το έχουν πάθει και εκεί οφείλεται και η αμυντική στάση που κρατάνε τόσο οι άντρες τόσο και οι γυναίκες την σήμερον, η οποία αμυντική στάση εξηγεί αρκετές από τις συμπεριφορές που έχουν περιγραφαεί σε αυτό το θέμα.

Όντως, έτσι είναι. Το θέμα όμως για μένα, όπως έχω ξαναναφέρει σε προηγούμενο μου ποστ, είναι να μην αφήσουμε αυτές μας τις εμπειρίες να επηρεάσουν το μέλλον. Εντάξει, μαθαίνουμε από το παρελθόν, αλλά αλλοίμονο αν κουβαλήσουμε όλα μας τα απωθημένα σε μια καινούρια γνωριμία και, ενδεχομένως, σχέση. Είναι από την αρχή καταδικασμένη, η πιθανότητα να πετύχει τελικά είναι σχεδόν μηδαμινή. Γι αυτό αφήστε τα πίσω.. τι κι αν πληγωθούμε γι' ακόμη μια φορά.. όλα μέσα στο παιχνίδι της ζωής είναι. Κάποια στιγμή θα μας κάτσει κι εμάς ο λαχνός, πού θα πάει.

Εξάλλου.. καλύτερα να προσπαθήσεις και να αποτύχεις, παρά να μην έχεις προσπαθήσει καθόλου..

Καλα εννοειται πως υπαρχουν & αντρες "σιγανα ποταμακια".Απλα νομιζω πως ειναι λιγοι σε σχεση με τις γυναικες...ισως γιατι δεν εχουν τοσο καλες υποκριτικες ικανοτητες...:X

Θα αλλάξω λίγο την πρότασή σου και θα πω ότι, κατά τη γνώμη μου πάντα, απλά οι γυναίκες είναι πιο.. "καταφερτζούδες", πιο καπάτσες. Δηλαδή λίγο πολύ είναι επιλογή σας όταν συναντάτε μια γυναίκα που σας κάνει τσαλιμάκια και νάζια.. περιμένετε από αυτή να είναι 100% ειλικρινής;

Οι άντρες, σύμφωνοι, δεν υποκρίνονται τόσο συχνά, αλλά όταν το κάνουν, και αυτοί που το κάνουν, το κάνουν τόσο μα τόσο καλά..

• 2 weeks later...
μπηκα εδω γιατί με εντυπωσίασε ο τίτλος του room...ποιος σας ειπε οτι χαθηκε η αγάπη...για να χαθεί κάτι πρέπει να βρεθεί πρώτα...κανείς δεν ξέρει τι εστί πραγματικά αγάπη...και ούτε πρόκειται να μαθουμε ποτέ...αυτό που ζούμε σε μια σχέση είναι ο ενθουσιασμός...άλλοτε μεγάλος και άλλοτε μικρός...η αγάπη είναι μια γενικότερη έννοια που την δημιουργήσαμε για να βρίσκουμε πιο εύκολα δικαιολογίες όταν τα βλέπουμε σκούρα τα πράγματα...στην πραγματικότητα κανείς και καμία δεν έχει αισθανθεί την <αγάπη>...

εεεεε................:shock:

ειναι και αυτο μια αποψη...

Join friend!

angel_ique έπρεπε κάπως, με μια λέξη να ονομάσουμε αυτό που νιώθουμε σε αυτές τις περιπτώσεις! Πάντως η γνώμη μου είναι ότι αυτό το κάτι, όπως και να το λέμε (θέλεις αγάπη, θέλεις κάπως αλλιώς) δεν έχει χαθεί... Εντελώς συμπτωματικά ακούω τώρα την Παπαρiζου να τραγουδάει "πού πηγε τόση αγάπη;"... Βρίσκεται κάπου γύρω μας λέω εγώ, ή έστω όχι τόσο "γύρω μας", μπορεί να είναι και κάπου πιο μακριά. Και περιμένει να την αναγνωρίσουμε και να της πούμε "καλώς ήρθες"...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Υπαρχει αγαπη...αλλα δυστυχως οι συνθηκες της εποχης δεν επιτρεπουν πολλες φορες να την εκφρασουμε η να την εκφρασουμε με το σωστο τροπο.Απο την αλλη,εχουμε φτασει σε σημειο ν'αγαπουμε πιο πολυ(η και μονο,αναλογα)τον εαυτο μας και να μην αγαπαμε τους αλλους(και με την εννοια της ερωτικης αγαπης)

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

@angel_ique

Aποψη σου και σεβαστη, αλλα διαφωνω "καθετα", "οριζοντια" και παει λεγοντας...Το αν εσυ ή εγω ή οποιος αλλος δεν εχεις/εχω/εχει αισθανθει αγαπη για τον οποιοδηποτε λογο, δεν σημαινει αυτοματα οτι μπορει και να κρινει για ολους τους υπολοιπους.;)

Λεμε τωρα...

Για εμενα το να θελω καποια, να την ποθω, να νιωθω οτι καρδια μου χτυπα μονο για αυτη, να τρεμω να μην της συμβει τιποτα, να ειναι συνεχεια στο μυαλο μου και καθε φορα που την σκεφτομαι να χαμογελω, να την σεβομαι οσο τιποτα αλλο, να ειμαι ετοιμος να δωσω και την ζωη μου για παρτη της ,καθε φορα που κοιταζω τα ματι της να βλεπω ενα ολοκληρο συμπαν συναισθηματων να ξετυλιγεται κι εγω να νιωθω "ανημπορος" στο αγγιγμα της" κτλ κτλ κτλ αυτο για εμενα τουλαχιστον καθε αλλο παρα "ενθουσιασμος" ειναι...:!:

@angel_ique

Για εμενα το να θελω καποια, να την ποθω, να νιωθω οτι καρδια μου χτυπα μονο για αυτη, να τρεμω να μην της συμβει τιποτα, να ειναι συνεχεια στο μυαλο μου και καθε φορα που την σκεφτομαι να χαμογελω, να την σεβομαι οσο τιποτα αλλο, να ειμαι ετοιμος να δωσω και την ζωη μου για παρτη της ,καθε φορα που κοιταζω τα ματι της να βλεπω ενα ολοκληρο συμπαν συναισθηματων να ξετυλιγεται κι εγω να νιωθω "ανημπορος" στο αγγιγμα της" κτλ κτλ κτλ αυτο για εμενα τουλαχιστον καθε αλλο παρα "ενθουσιασμος" ειναι...:!:

Το γράφεις λες και το έχεις ζήσει αυτό ,πάντως αν σου έχει συμβεί μπράβο σου !!

Αγαπη...Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μονο μια λεξη..Μια λεξη για να μπορουμε να εκφρασουμε αυτο το παραξενο αισθημα που νιωθουμε.Δεν εχουμε πως αλλιως να το εξηγησουμε...Υπαρχει σιγουρα...καπου αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ!Θα βρεθει ποτε αραγε αυτη η πραγματικη ''αγαπη'' και να ειναι οπως ακριβως την περιγραφει ο mario_fit?????
!!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!!

Αγαπη...Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μονο μια λεξη..Μια λεξη για να μπορουμε να εκφρασουμε αυτο το παραξενο αισθημα που νιωθουμε.Δεν εχουμε πως αλλιως να το εξηγησουμε...Υπαρχει σιγουρα...καπου αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ!Θα βρεθει ποτε αραγε αυτη η πραγματικη ''αγαπη'' και να ειναι οπως ακριβως την περιγραφει ο mario_fit?????

Ίσως την έχουν ζήσει αρκετές φορές, άλλοι ίσως δεν την βρούνε ποτέ...

Εγώ πιστεύω πως βρήκα, ένιωσα και έζησα αυτή την αγάπη μια φορά... άραγε θα υπάρξει δεύτερη...;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εμ........εγω σε ειπα να κανονισω να βγουμε με την αδερφη της σερβιτορας...και το'βαλες στα ποδια...

Join friend!