trellosgauros Δημοσιεύτηκε May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2006 παιδια κατεβασα μια ταινια και μεσα στο zip αρχειο ειχε τεσσερα αρχειακια,τα 2 εχουν καταληξη .bin και τα αλλα 2 .cue! τα bin δε μπορω να τα ανοιξω αλλα τα .cue οταν κανω διπλο κλικ πανω του μου στελνει το αρχειο στο nero για εγγραφη! μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Τα αρχεία αυτά είναι εικονικά αρχεία δίσκου. Να ανοίξεις το .cue και να βάλεις και ένα άγραφτο CD (καλύτερα DVD αν είναι πάνω από 700mb το .zip) και θα εγγραφεί η ταινία στο δίσκο που έβαλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Από το Computing FAQ: Τι είναι τα αρχεία .mdf/.mds , .bin/.cue , .iso , .nrg; Edit: Και κάτι καρα-offtopic... @eLeKtriK EyE πως έχεις κάνει την υπογραφή σου να αλάζει με κάθε ανανέωση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 δηλαδη να βαλω ενα dvd και να περασω και τα 4 αρχεια σε αυτο? δε καταλαβα! αν ανοιξω ενα ενα τα αρχεια cue θα μου φτιαξει 2 διαφορετικα cd! αρα ολα μαζι εε? σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 δηλαδη να βαλω ενα dvd και να περασω και τα 4 αρχεια σε αυτο? δε καταλαβα! αν ανοιξω ενα ενα τα αρχεια cue θα μου φτιαξει 2 διαφορετικα cd! αρα ολα μαζι εε? σωστα? Ένα ένα θα τα ανοίξεις... Προφανός η ταινία είναι σε 2 CD. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 ok τα εγραψα! και ειναι ok η ταινια! thanx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Πριν ρωτήσετε κάτι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση και το Google. Είναι πολύ πιθανό ότι η απορία σας θα έχει ήδη απαντηθεί. Επίσης, να βάζετε πιο περιγραφικούς τίτλους στα topics που ανοίγετε. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts