MakTheo Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ηχος Mp3 για μηνυμα δεν παιζει με καμια αναβαθμιση του firmware? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδιά μέχρι πόση κάρτα μπορούμε να βάλουμε; Τα 2gb τα σηκώνει; Και αν τα σηκώνει αν την γεμίσουμε θα λειτουργεί ικανοποιητικά η θα κολάει; Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 ρε παιδία έχω βάλει σε ένα Ε900 το χρυσό κάρτα μνήμης 1gb και δεν την βλέπει ξέρετε γιατί??και πως μπορω να κάνω ανβάθμιση??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Έχει επιχειρίσει κανείς να κάνει firmware update στο Ε900; Παίζουν αρκετές πληροφορίες στο forum του expansys. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Πωλείται Θήκη Crystal Case και Φορτιστής Αυτοκινήτου για Samsung E900, σφραγισμένα λόγο διπλοπαραγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ξέρουμε τελικά μήπως γίνεται να έχουμε δόνηση και ήχο κλησης ταυχτόχρονα σε αυτο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Υπαρχει καποια ρυθμιση για να αποθηκευει τα SMS κατευθειαν στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα SIM? Ευχαριστω! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 μαλλον μονο sim..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια :worry: θέλω κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω το ρωσσικό firmware:rolleyes: Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ψάχνω να βρώ το e900 καινούργιο για αγορά. Μπορώ να το βρώ κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 το έχει flashaρει κανείς μόνος του το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkratimenos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 το εχω flash-αρει το κινητο και εβαλα το περιφημο ρωσικο firmware με οδηγιες απο το site της expansys. Δουλευει μια χαρα εδω και πολυ καιρο, περιπου 10 μηνες χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που ισως θα μπορουσε κανεις να χαρακτηρισει προβλημα ειναι η αποστολη μηνυματων -δυσκολα γραφεις στα ελληνικα-. Ξερω οτι η απαντηση ειναι παρα πολυ καθυστερημενη αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να ενδιαφερει καποιον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathaiosside Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Χαίρεται! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στο Ε900 στο pc και έπειτα σε μια νέα συσκευή που αγόρασα(lg ks20); Το pc studio 3 που έχει μέσα η συσκευασία δεν μου δίνει την δυνατότητα αυτή στα περισσότερα μηνύματα μιας και τα αναγνωρίζει ως ΕΜΣ και μου λέει οτι μόνο στο τηλέφωνο μπορείς να τα δεις(και άρα να τα διαχειριστείς)... Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Geia sas paidia exw ena Samsung e900 apo tin t-mobile k pernei mono t-mobile thelw omws na balw Vodafone pws mporw na to kanw unlock? ti xreiazomai? pls help Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaRkOzZz Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Γινεται να περασω θεματα σε samsung E900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Γινεται να περασω θεματα σε samsung E900?Όχι δυστηχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathaiosside Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Γι αυτό που είχα ρωτήσει μήπως έχετε καμία ιδέα και μπορείτε να βοηθήσετε; Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στο Ε900 στο pc και έπειτα σε μια νέα συσκευή που αγόρασα(lg ks20); Το pc studio 3 που έχει μέσα η συσκευασία δεν μου δίνει την δυνατότητα αυτή στα περισσότερα μηνύματα μιας και τα αναγνωρίζει ως ΕΜΣ και μου λέει οτι μόνο στο τηλέφωνο μπορείς να τα δεις(και άρα να τα διαχειριστείς)... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts