LordArthas Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Καλησπερα σε ολους. Βγηκε επιτελους η καινουρια αναβαθμιση για το κινητο. Μολις τωρα κανω το Update αν και δεν ξερω τι αλλαγες εχουν κανει. Μπορει καποιος να γραψει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου; Ευχαριστω! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο ώστε να ακούω τη μουσική μου και στο δρόμο? ή έχω φαντασία μεγάλη?? Τώρα θα μου πείτε μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω αλλά μήπως αυτό θα μου δώσει λύση? http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mmr-70?cc=gr&lc=el Ξέρει κανείς κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο ώστε να ακούω τη μουσική μου και στο δρόμο? ή έχω φαντασία μεγάλη?? Τώρα θα μου πείτε μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω αλλά μήπως αυτό θα μου δώσει λύση? http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mmr-70?cc=gr&lc=el Ξέρει κανείς κάτι??? Αυτο που αναφερεις ειναι πομπος ραδιο. τωρα εαν το ηχοσυστημα σου εχει usb θυρα νομιζω οτι μπορεις να ακουσεις μουσικη. δεν το εχω κανει...αλλλα μια υποθεση κανω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Δυστυχώς δεν έχω ούτε usb θύρα ούτε άλλη θύρα στο ηχοσύστημα μου παρα μόνο αυτή του αναπτήρα γενικότερα. Σε απόδοση δε ξέρω αν είναι καλό (μάλλον σαν ραδιόφωνο θα ακούγεται) αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά οικονομικό (στα 25 ευρώ). Αν δεν βρω κάτι καλύτερο μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Δυστυχώς δεν έχω ούτε usb θύρα ούτε άλλη θύρα στο ηχοσύστημα μου παρα μόνο αυτή του αναπτήρα γενικότερα. Σε απόδοση δε ξέρω αν είναι καλό (μάλλον σαν ραδιόφωνο θα ακούγεται) αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά οικονομικό (στα 25 ευρώ). Αν δεν βρω κάτι καλύτερο μάλλον θα το πάρω. κασσετοφωνο εχεις η cd-mp3 player?? .αυτο το παραπανω αξεσουαρ δεν καταλαβαινω που θα σε οφελησει :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί στην αρχική οθόνη, κάτω από το ξυπνητήρι, μου βγάζει ένα περίεργο σηματάκι και έναν αριθμό δίπλα (πχ τώρα έχει 1378). Έχω την αίσθηση ότι είναι κάτι σαν πληροφορίες κυψέλης.. Πώς θα το ξεφορτωθώ, με έχει τρελάνει!!! :blink::mad: UPDATE: Έλεος, είναι μετρητής βημάτων!!!!!! ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;;; UPDATE 2: Το βρήκα, είχα βάλει flash menu και δεν είχα τη συντόμευση fitness, άλλαξα και το απενεργοποίησα από εκεί! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Να ρωτήσω τους opps γιατί τα παλιά θέματα χάνονται και δε φαίνεται αρίθμηση σελίδων για να τα βρούμε. Θέλω να δω το θέμα του Ρ1 και δεν το βρίσκω. Κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Να ρωτήσω τους opps γιατί τα παλιά θέματα χάνονται και δε φαίνεται αρίθμηση σελίδων για να τα βρούμε. Θέλω να δω το θέμα του Ρ1 και δεν το βρίσκω. Κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ. Το καθε κινητο εχει και το topic του.τα θεματα δεν χανονται.απλα εσυ εχεις μπερδευτει.:secret: Sony Ericsson P1i :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Από το φυλλάδιο του Γερμανού. http://img181.imageshack.us/img181/3545/w580iblackdw8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Χρωμα αλλαξανε με επιπλεον "καπελο" 20 ευρο!!! :down: Ευχαριστω δεν θα παρω :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σήμερα μου το έφερε το τηλεφωνάκι courier και με το που το ανοίγω.. βλέπω αμέσως ότι η κάτω σειρά πλήκτρων * 0 # είναι εξογκωμένη λίγο προς τα έξω.Αύριο θα το πάω να το κοιτάξουν.Θα θεωρηθεί άραγε πραγματικό ελάττωμα? η θα μου πουν ας σπάσει και βλέπουμε? Θα δείξει Wish me luck:lol: p.s Κάπου σ αυτό το Thread είχα διαβάσει οτι πρέπει να δω τι "φουρνιάς" είναι. Δεν ξέρω τί πρέπει να γράφει στο κουτί.Εμένα λέει o2 DE R9A Made in Malaysia. Είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σήμερα μου το έφερε το τηλεφωνάκι courier και με το που το ανοίγω.. βλέπω αμέσως ότι η κάτω σειρά πλήκτρων * 0 # είναι εξογκωμένη λίγο προς τα έξω.Αύριο θα το πάω να το κοιτάξουν.Θα θεωρηθεί άραγε πραγματικό ελάττωμα? η θα μου πουν ας σπάσει και βλέπουμε? Θα δείξει Wish me luck:lol: p.s Κάπου σ αυτό το Thread είχα διαβάσει οτι πρέπει να δω τι "φουρνιάς" είναι. Δεν ξέρω τί πρέπει να γράφει στο κουτί.Εμένα λέει o2 DE R9A Made in Malaysia. Είναι οκ? Αν ειναι οντως ετσι που λες!! δικαιουσε αμεσα αλλαγη συσκευης.μην δεχθεις να το στειλεις σε service.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 γεια σας. επειδη ειμαι λιγο ασχετουλα να κανω 2 ερωτησουλες? Πρώτον: για να περασω τα flash themes που μπορω να βρω το προγραμμα SEToll2lite? δεν μπορω να το βρω πουθενα... Δεύτερον: αν βαλω flash theme χανεται η λειτουργεια fitness? Ας μου απαντησει καποιος.......!PLEASE.............. Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 έχω πάθει πολλά εγκεφαλικά...με το που ξύπνησα το τηλέφωνο ήταν νεκρό και δεν ανοίγει με τίποτα...μπαταρία είχε κανονικά χθες...τα νεύρα μου :cry: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Μήπως ανάβει πουθενά ένα κόκκινο λαμπάκι?ήπως στο C? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αμα βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία μόνο στην αρχή? Τι έγινε?Πάει η μπαταρία?? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 απλά πέθανε ηEROM αν αναβοσβήνει...Ψάξε για upgrade erom k800 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 τι είναι αυτό??? Λέω να το πάω για ένα service :cry: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 τι είναι αυτό??? Λέω να το πάω για ένα service :cry: Μια αναβαθμιση ειναι ολο το θεμα.ουτε 1 ημερας δουλεια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Χρωμα αλλαξανε με επιπλεον "καπελο" 20 ευρο!!! :down: Ευχαριστω δεν θα παρω :mad: και νεο χρωμα...:p Sony Ericsson W580i Red A new Red version of the Sony Ericsson W580i has been announced for release by Orange in the UK, following on from the success of the Sony W580 Walkman range that now includes Pink, Black, White and Grey editions the new Red W580i is sure to melt the hearts of those firey red phone lovers. http://shop.orange.co.uk/imagedata/phones/sony_ericsson_w580i_red_lge.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Επίσης ενας φιλος μου απο ιταλια το εφερε σε πρασινο σκουρο χρωμα.πολυ ομορφο και πρωτη φορα ειδα τετοιο χρωμα σε κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Πολυ της μοδας τελευταια τα χρωματα στα κινητα. Εγω παντως ειχα το ασπρο και προχθες εβαλα την μαυρη προσοψη και ειναι τελειο. Τωρα αργοτερα βλεπουμε για αλλο χρωμα :p Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Για όσους δεν έχουν κάνει αναβάθμισή, βγήκε καινούργια. R8BE001. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Για όσους δεν έχουν κάνει αναβάθμισή, βγήκε καινούργια. R8BE001. Αυτη εχει βγει εδω και ενα μηνα περιπου :p Δεν διορθωνει και πολλα. Καμια σημαντικη διαφορα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 το δικό μου το έχουν στο service εδώ και 2 βδομάδες περίπου..:angry: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts