Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω για την μπαταρία πολλά παράπονα και απορώ.

Η δικιά μου διαρκεί για τουλάχιστον 3 μέρες.

Δεν είμαι βέβαια ο πλέον σκληροπυρηνικός χρήστης και εξηγούμαι.

Το τηλέφωνο ανοίγει στις 07:30 και κλείνει στις 23:00, είναι διαρκώς συνδεδεμένο με

bluetooth handsfree και απο τις 14:00 και μετά βρίσκεται σε σημείο με εντελώς χάλια

κάλυψη απο το δίκτυο της cosmote. Το χρησιμοποιώ σαν ραδιόφωνο μια ώρα την ημέρα

περίπου χρησιμοποιώντας το ηχειάκι του και μιλάω το πολύ μισή ώρα.

Το αγόρασα τέλη Δεκεμβρίου και δεν έχω κανένα σπασμένο πλήκτρο.

Ο κωδικός παραγωγής του, αν θυμάμαι καλά, είναι w49 και δεν υπάρχει περίπτωση να

ανοίξω το καπάκι να το επιβεβαιώσω μιας και για να το ανοίξεις πρέπει να είσαι ή πολύ μάγκας ή να

είσαι κάποιος άλλος, μιας και εγώ δεν βρήκα τρόπο να το ανοίγω εύκολα.

Η επόμενη φορά που θα το ανοίξω θα είναι μόνο για να βγάλω την sim.

Άλλα αρνητικά; Χάνει την σύνδεση με το handsfree που και που και κυρίως ...

είναι πολύ όμορφο και θα μου το ματιάσουν :-)

Θα συμπληρώσω ότι είναι ακριβώς όπως το ήθελα δηλαδή σχετικά μικρό, ελαφρύ, συνδέεται εύκολα με pc

και συγχρονίζει με outlook εξίσου εύκολα και το βασικότερο, μιας και το αγόρασα

κυρίως για επικοινωνία, έχει καλή λήψη, αλήθεια, γιατί δεν έχω δεί πουθενά να κάνουν

δοκιμή σε αυτόν τον τομέα; Πριν από πολλά-πολλά τεύχη είχα δει στο Hitech .

Ένα θεματάκι που έχω με τον συγχρονισμό είναι ότι δεν σβήνει τις

διαγραμμένες από το outllok παλαιές συναντήσεις οι οποίες είναι

επαναλαμβανόμενες. Μικρό το κακό μιας και το χρησιμοποιώ σαν δευτερεύον

σημειωματάριο. Για συγχρονισμό χρησιμοποιώ το my phone explorer

(να είναι καλά το my phone που με ξεστράβωσε) πρόγραμμα μεγέθους

ούτε 3 MB και είναι 127,34 φορές (σύμφωνα με τα τελευταία τέστ πάντα)

καλύτερο από το επίσημο της sony-ericsson που έχει μέγεθος

σχεδόν :blink: 45 ΜΒ

Αν άλλαζα τώρα τηλέφωνο πάλι αυτό θα έπαιρνα ;)

Αυτά τα ... :) ολίγα από μένα.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις πηρα κ γω το γκρι για την αδερφη μου. Πολυ ομορφο κ κομψο κινητο! Ειναι W51, λετε να εχω προβλημα με τα κουμπακια?:worry::worry::worry:

w49 και μόλις παρατήρησα ότι έχουν σπάσει 2 κλιπς από το "σταυρό"!

Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;

w49 και μόλις παρατήρησα ότι έχουν σπάσει 2 κλιπς από το "σταυρό"!

Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;

Oταν το πρωτοπαρατηρησα σε μενα εκανα το σταυρο μου.Τωρα σχεδον ολλα σπασμενα

παναθηναικος! ! !4ever:happy:

Το πλαστικο το αλλαξαν.Κοστος εξαρταται αν το καλυπτει η εγγυση ή οχι.Αλλα δεν μου εκαναν αναβαθμιση.Αρχιζω τις ΄τροποποιησεις΄ στο W850i.

Γειά σας,

πήγα χθες σε ένα κατάστημα wind και ρώτησα για το w850i και μου είπε οτι δε το φέρνουν εδώ και 2 μήνες :mad::mad: και το θέλω πάρα πολύ αυτό το κινητό!!Το κακό πάλι είναι ότι θέλω να το πάρω συγκεκριμένα απο την wind (λόγο επιδότησης) και δεν ξέρω τι να κάνω ... Δώστε καμιά συμβουλή παρακαλώ.:cry:

Γειά σας,

πήγα χθες σε ένα κατάστημα wind και ρώτησα για το w850i και μου είπε οτι δε το φέρνουν εδώ και 2 μήνες :mad::mad: και το θέλω πάρα πολύ αυτό το κινητό!!Το κακό πάλι είναι ότι θέλω να το πάρω συγκεκριμένα απο την wind (λόγο επιδότησης) και δεν ξέρω τι να κάνω ... Δώστε καμιά συμβουλή παρακαλώ.:cry:

Καλα σου ειπανε,Στο κινητο αυτο εχει σταματησει η παραγωγη του.ισως το βρεις "ξεχασεμνο" σε κανενα αλλο μαγαζι.

τωρα εσευ που θελεις να το παρεις με επιδοτηση..επελεξε καποιο αλλο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας,

Δεν πειράζει φίλε μου. Πάρε ένα άλλο μοντελάκι όπως το W580i. Άμα το βρεις ο W850i σε πλαίσιο ή παρόμοιο κατάστημα, πες στην Wind να στείλουν την επιδότση σου.

Δεν πειράζει φίλε μου. Πάρε ένα άλλο μοντελάκι όπως το W580i. Άμα το βρεις ο W850i σε πλαίσιο ή παρόμοιο κατάστημα, πες στην Wind να στείλουν την επιδότση σου.

Για να το παρεις απο αλλο καταστημα θα πρεπει να κανεις φορητοτητα σε αλλο δικτυο.αλλιως αυτο που λες δεν γινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να το παρεις απο αλλο καταστημα θα πρεπει να κανεις φορητοτητα σε αλλο δικτυο.αλλιως αυτο που λες δεν γινεται.

Κάνεις λάθος. Άμα παραδείγματος χάρη έχουμε μια σύνδεση στην Wind και έχουμε επιδότηση για να πας σε άλλο δίκτυο και να κάνεις φορητότητα για να πάρεις άλλη συσκευή, γίνετε. Αλλά επίσης άμα πας σε ένα κατάστημα και υποστηρίζει το δίκτυο που έχει μπορείς να ζητήσεις από Wind να τους στείλει την επιδότηση για να το πάρουν από το πλαίσιο (π.χ.).

Κάνεις λάθος. Άμα παραδείγματος χάρη έχουμε μια σύνδεση στην Wind και έχουμε επιδότηση για να πας σε άλλο δίκτυο και να κάνεις φορητότητα για να πάρεις άλλη συσκευή, γίνετε. Αλλά επίσης άμα πας σε ένα κατάστημα και υποστηρίζει το δίκτυο που έχει μπορείς να ζητήσεις από Wind να τους στείλει την επιδότηση για να το πάρουν από το πλαίσιο (π.χ.).

Μα με αυτη την λογικη ολοι αυτο θα καναμε..και θα πετυχεναμε καλυτερη εκπτωση.εγω παντως που εχω cosmote και η συνδεση μου εχει γινει σε καταστημα ΟΤΕ(περασαν χρονια) δεν μπορω να παω να παρω επιδοτηση απο τον γερμανο και ας εχει και αυτος cosmote.

αυτο που λες δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας. Επειδή μένω Ρόδο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το βρώ σε κανένα μαγαζί ( δεν έχει πλαίσιο η ρόδος) ;);) θα στραφώ προς το Κ810i. Απλώς το w850i το είχα ερωτευτεί :D

Για σας. Έχω το κινητό περίπου ένα χρόνο, αλλά τον τελευταίο μήνα μου παρουσιάζει το εξής.

Το φορτίζω όλη νύχτα, και το βράδυ η μπαταρία έχει τελειώσει, χωρίς να το αγγίξω καν.

Προσπάθησα να φτάσω σε ένα συμπέρασμα από μόνος μου.

Βλέπω ένα μπλε εικονίδιο πάνω στην οθόνη, και πιστεύω ότι ψάχνει για σήμα 3G, και αυτό προκαλεί την εξάντληση της μπαταρίας.

Παρακαλώ όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα και το έλυσε ή όποιον ξέρει να με βοηθήσει, γιατί είναι ανυπόφορο.

Σας ευχαριστώ.

ΥΓ. Αν βοηθάει, η κάρτα μου είναι Q.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα με αυτη την λογικη ολοι αυτο θα καναμε..και θα πετυχεναμε καλυτερη εκπτωση.εγω παντως που εχω cosmote και η συνδεση μου εχει γινει σε καταστημα ΟΤΕ(περασαν χρονια) δεν μπορω να παω να παρω επιδοτηση απο τον γερμανο και ας εχει και αυτος cosmote.

αυτο που λες δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις.:)

Γίνετε. Συγκεκριμένα από την COSMOTE είχα σύνδεση και πήρα την επιδότηση στο γερμανό!

Για σας. Έχω το κινητό περίπου ένα χρόνο, αλλά τον τελευταίο μήνα μου παρουσιάζει το εξής.

Το φορτίζω όλη νύχτα, και το βράδυ η μπαταρία έχει τελειώσει, χωρίς να το αγγίξω καν.

Προσπάθησα να φτάσω σε ένα συμπέρασμα από μόνος μου.

Βλέπω ένα μπλε εικονίδιο πάνω στην οθόνη, και πιστεύω ότι ψάχνει για σήμα 3G, και αυτό προκαλεί την εξάντληση της μπαταρίας.

Παρακαλώ όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα και το έλυσε ή όποιον ξέρει να με βοηθήσει, γιατί είναι ανυπόφορο.

Σας ευχαριστώ.

ΥΓ. Αν βοηθάει, η κάρτα μου είναι Q.

Ψάχνει για 3G? Αν υπάρχει σήμα 3G θα μπεί σε δίκτυο 3G, δεν ψάχνει.

Δεν το ξέρω το τηλέφωνο αλλα ψάξε στο βιβλιαράκι τι είναι αυτό το εικονίδιο.

Ρύθμισε το κινητό να συνδέεται μόνο σε GSM και ποτέ σε 3G.

Ρυθμισε το GPRS να μην είναι ανοιχτό.

Αν συνεχίσει βρες μια άλλη μπαταρία απο κάποιον και δες αν κάνει το ίδιο.

Αν συνεχίσει πάρε την μπαταρία σου πίσω και πάντο για αναβάθμιση.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

οπως σου ειπα και παραπανω..υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.

εγω παντως δεν μπορεσα να παρω αναβαθμιση,ο πατερας μου με vodafone..μπορει απο οποιοδηποτε καταστημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κlaps..έχει κολλήσει το καπάκι και δε μπορώ να βγάλω την μπαταρία..:cry:

patato ligo pros ta mesa!kai meta sirto katw!alla me leptes kiniseis ola auta e!min ginei kai kana atuxhma:O:shifty:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

το κουνάω απο'δω, το σπρώχνω απο'κεί αλλά τίποτα...άκουσα ένα χράτς απο την οθόνη και σταμάτησα :happy:

δε θα πάρω ποτέ καινούριο κινητό :cry:

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

άκουσα ένα χράτς απο την οθόνη και σταμάτησα :happy:

Εμ τα θελες!:lol::p

δε θα πάρω ποτέ καινούριο κινητό :cry:

γιατί;;

• The title was changed to Sony Ericsson W850