milanmaniac Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Η μπαταρία του κινητού είναι τραγική! 2 μέρες=τίποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Το φορτίσατε όπως πρέπει το κινητό; Η ισχύς αυξάνεται μετά από 5 (τουλάχιστον) π-λ-ή-ρ-ε-ι-ς φορτίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Πληρης φορτισεςι εννουμε 10 ώρες να το αφηνω καθε φορά. Γιατι το κινητο μετά απο περιπου 3 το πολυ ωρες λεει οτι φορτισε. Να το αφηνω παραπανω. Αν ναι ποσο παραπανω? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Πληρης φορτισεςι εννουμε 10 ώρες να το αφηνω καθε φορά. Γιατι το κινητο μετά απο περιπου 3 το πολυ ωρες λεει οτι φορτισε. Να το αφηνω παραπανω. Αν ναι ποσο παραπανω? Όχι. Εγώ νομίζω ότι είναι ένα παραμυθάκι και τίποτε άλλο. Όταν φορτίσει η μπαταρία, ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟ. Να φορτίσεις και το κινητό θέλεις;:lol: Μόνο την πρώτη φορά χρειάζετε να το φορτίσης 12 ώρες, για να προσαρμοστεί ο δείκτης μπαταρία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 O andreas_dimit με το ''πληρεις φορτισεις'' εννοει να το αφηνετε να γραψει αδυναμη μπαταρια ή ακομα και να κλεισει και μετα να το φορτισετε. Οχι 500 ωρες φορτιση αλλα οσο χρειαζετε για να φορτισει και μετα παλι μεχρι να ξεφορτισει και παει λεγοντας. Αυτο ειναι πληρης φορτιση. Όχι. Εγώ νομίζω ότι είναι ένα παραμυθάκι και τίποτε άλλο. Όταν φορτίσει η μπαταρία, ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟ. Να φορτίσεις και το κινητό θέλεις;:lol: Μόνο την πρώτη φορά χρειάζετε να το φορτίσης 12 ώρες, για να προσαρμοστεί ο δείκτης μπαταρία του κινητού. Καλο ειναι να καταλαβαινουμε τι γραφει ο αλλος και μετα να ειρωνευτουμε, εχουμε γεμισει ειρωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 @user10010 Αν το φορτίσεις την πρώτη φορά 12 ώρες , θα το κάψεις!:lol: Αυτά που είπα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου...Τα προτείνει η SONY ERICSSON! 5 πλήρεις φορτίσεις των 4 ωρών με κινητό κλειστό[τελος] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ρε παιδιά πήρα και εγω το w580i απο τη vodafone, δεν είναι vodafone live αλλά όταν βάζω κάρτα cosmote δε τη βλέπει καθόλου, μου λέει τοποθετίστε κάρτα ενώ με wind κ vodafone δουλεύει τι φταίει, το έχουν κλειδώσει,ξεκλειδώνει η πάει για πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλο ειναι να καταλαβαινουμε τι γραφει ο αλλος και μετα να ειρωνευτουμε, εχουμε γεμισει ειρωνες. Δεν το είπα ειρωνευτικά, αλλά για πλάκα!;):p @user10010 Αν το φορτίσεις την πρώτη φορά 12 ώρες , θα το κάψεις!:lol: Αυτά που είπα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου...Τα προτείνει η SONY ERICSSON! 5 πλήρεις φορτίσεις των 4 ωρών με κινητό κλειστό[τελος] Καλό:lol::lol::lol::lol: Το ξέρω ότι τα προτείνη η SE για να ''στρώσει'' η μπαταρία. Εγώ το είπα για να καταλάβουν τα άλλα μέλη... Όταν αγοράζεις το κινητό σου λένε: <<Πλήρες φόρτιση 12 ωρών>>, μόνο για αυτό το είπα και τίποτα άλλο. Sorry άμα παρεξηγήθηκες.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 έχει χρησιμοπποιείσει κανείς το πρόγραμμα cruiser για να ξεκλειδώσει το κινητό για να παίζει και στη cosmote??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Eχω το 850i πάνω απο 14 μήνες δυστυχώς αγορασμένο με το VF Live. Θέλω να κάνω debranding χρησιμοποιώντας το xs++ 3.1. Η απορία μου είναι ποια είναι η έκδοση του firmware που θα πρέπει να flashάρω. Εχω κατεβάσει ένα αρχείο με firmawares που έχει 2 φακέλους και 2 τύπους. α)R1ED001 β) R1GB001 Ποιο απο τα 2 πρέπει να χρησιμοποιήσω ? Y.Γ Αυτό το εκνευριστικό πλαστικό στα κουμπιά που σπάει σε όλους τι κόστος αντικατάστασης έχει ? Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μου έσπασε το πρώτο κουμπίίί:cry: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μα τι γίνεται τόσο εύκολα σπάνε τα κουμπιά,το ακούω και για το S500;;;Τι γίνεται :S :S Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 "Μου έσπασε το πρώτο κουμπίίί" Πότε το πήρες το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όταν αποσυνδέω από το τηλέφωνο τα ακουστικά που έχω συνδέσει για να ακούσω ραδιόφωνο , ακούγονται περίεργοι θόρυβοι όταν ανοιγοκλείνω το κινητό! Πριν βγάλω τα ακουστικά ,έχω απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο. Έτσι , για να σταματήσουν οι θόρυβοι πρέπει να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω εκ νέου το κινητό. Αυτό συμβαίνει μόνο με το ραδιόφωνο. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον; Πώς λύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 To κινητο μου w580 το παρελαβα απο το e-shop τη δευτερα της προηγουμενης βδομαδας και αυτη την τριτη δλδ μεσα σε 7 μερες γτ την πρωτη μερα δεν ασχοληθηκα μαζι του εσπασε το 1ο κουμπι το βελακι <-- την επομενη μερα δλδ σημερα τεταρτη εσπασε το 2...αν ειναι δυνατον διαβασα στο ιντερνετ πριν το αγορασω καμια 10αρια review ξενα ειδα καμια 15 αρια βιντεακια στο tube στα review Εγραφε πως το προβλημα με τα πληκτρολογια αφορουσε ΜΟΝΟ την αμερικη και την αγγλια οπου και κυκλοφορησε η 1η παρτιδα αν ειναι δυνατον θα παω να απαιτησω αλλαγη πληκτρολογιου η ακομα και αλλαγη συσκευης με μια καινουργια δεν ειναι πραγματα αυτα...οσο για την μπαταρια ενταξει μολις εβγαλε την πρωτη μερα χωρις φορτιση ακουγωντας μουσικη και παιζωντας java games μετα απο καμια 10 αρια φορτισεις η οποιες οι πρωτες 4-5 ηταν πληροις δλδ αποφορτιση πληρης και φορτιση 4 ωρων...αυτα dudes και να θυμαστε και οι καταναλωτες εχουν δικαιωματα... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 To κινητο μου w580 το παρελαβα απο το e-shop τη δευτερα της προηγουμενης βδομαδας και αυτη την τριτη δλδ μεσα σε 7 μερες γτ την πρωτη μερα δεν ασχοληθηκα μαζι του εσπασε το 1ο κουμπι το βελακι <-- την επομενη μερα δλδ σημερα τεταρτη εσπασε το 2...αν ειναι δυνατον διαβασα στο ιντερνετ πριν το αγορασω καμια 10αρια review ξενα ειδα καμια 15 αρια βιντεακια στο tube στα review Εγραφε πως το προβλημα με τα πληκτρολογια αφορουσε ΜΟΝΟ την αμερικη και την αγγλια οπου και κυκλοφορησε η 1η παρτιδα αν ειναι δυνατον θα παω να απαιτησω αλλαγη πληκτρολογιου η ακομα και αλλαγη συσκευης με μια καινουργια δεν ειναι πραγματα αυτα...οσο για την μπαταρια ενταξει μολις εβγαλε την πρωτη μερα χωρις φορτιση ακουγωντας μουσικη και παιζωντας java games μετα απο καμια 10 αρια φορτισεις η οποιες οι πρωτες 4-5 ηταν πληροις δλδ αποφορτιση πληρης και φορτιση 4 ωρων...αυτα dudes και να θυμαστε και οι καταναλωτες εχουν δικαιωματα... Τα πλήκτρα στο W580i όντως σπάνε πάρα πολύ εύκολα. Είναι ένα μειονέκτιμα της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Είναι το κυριότερο μειονέκτημα της συσκευής. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και την απαράδεκτη μπαταρία του. Ένα άλλο μείον της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 "Μου έσπασε το πρώτο κουμπίίί" Πότε το πήρες το κινητό; Μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων.. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Μπορείτε να μας πείτε τι παρτίδα είναι τα κινητά σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Και πως μπορω να ξερω τι παρτιδα ειναι???και αν αλλαξω τα κουμπια με καινουργια δεν θα ξανασπασουν??? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Και πως μπορω να ξερω τι παρτιδα ειναι???και αν αλλαξω τα κουμπια με καινουργια δεν θα ξανασπασουν??? Πίσω από τη μπαταρία στο αυτοκόλλητο έχει ένα αριθμό Wxx... Kai δεν εχει σχεση αν τα αλλαξεις,με ΠΟΙΑ θα τα αλλαξεις...αν ειναι δυνατα εννοω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δλδ αν τα ξαναλλαξω θα ξανασπασουν αυτο εννοεις??πισω απο την μπαταρια μου εχει τα εξης DPY , Τype , FCC ID , IC , S/N ποιο απ'ολα αναφερεται στην παρτιδα του κινητου??? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 εξαρταται απο τη δυναμη τους...εχει ακομα ενα αριθμο ακρη ακρη δεξια και λει W36,πχ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 "εξαρταται απο τη δυναμη τους"τι ακριβως εννοεις "εχει ακομα ενα αριθμο ακρη ακρη δεξια και λει W36,πχ" το εψαξα αλλα δεν εχει θα ξαναψαξω αργοτερα τωρα παω για υπνο... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 για το 1 εννοω πόσο δυνατά είναι,από αυτό εξαρτάται πόσο θα αντέξουν...για το άλλο,ψάξε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts