odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 τι σημαίνει μην επενδύσετε? αν το κινητό μου παίρνει Ντούο προ θα αγοράσω Μ2? που το ξέρεις ?:confused: Εννοώ να την βγάλετε με την 1GB που είναι στο πακέτο του W850.;) Κάπου πήρε το μάτι μου μια ανακοίνωση της Sony Ericsson ότι όλα τα μοντέλα του 2007 θα παίρνουν ms micro. Το πρώτο εξάμηνο του 2007 θα κυκλοφορήσει και η 2GB micro.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Σωστά, αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του W830i γράφει "Υποστήριξη Memory Stick PRO Duo™" :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 εκαλά εγώ την αγόρασα την 4αρα:O . και το κινητό δεν το εχω ακόμα. κάμνω μόνος μου χαρα:cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Να κανω μια ερωτηση?Το ασπρο/διαφανο κομματι που εχει πανω αριστερα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? :blink: Ειναι αισθητηρας φωτος, αναλογα το φως που υπαρχει προσαρμοζεται και η φωτεινοτητα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Kalispera se olous... Filos mou to agorase kai thelei na tou to eksopliso analogos... Epidei den ksero kai polla apo ericson mias kai exo minei se nokia 6210 mporeite na mou peite pou tha vro to telefteo update gia to logismiko tou kathos episis games ,themes,ringtones kai tixon efarmoges? thanx a lot gia to xrono sas Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ειναι αισθητηρας φωτος, αναλογα το φως που υπαρχει προσαρμοζεται και η φωτεινοτητα της οθονης. ;) Αρχικα νομιζα οτι οτι επαιρνε το ινφο απο την καμερα (μπροστα) αλλα εχεις δικιο. Ωραιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 εκαλά εγώ την αγόρασα την 4αρα:O . και το κινητό δεν το εχω ακόμα. κάμνω μόνος μου χαρα:cry: A ρε τρελέ!! :p (πλακα κάνω :respect: )...βασικά το μονο που θα με ανησυχούσε με μια τέτοια κάρτα, είναι η ταχύτητα ανάγνωσης της, από το κινητό, εάν φουλάρει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Σωστά, αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του W830i γράφει "Υποστήριξη Memory Stick PRO Duo™" :happy: Εγώ σας έδωσα μια πληροφορία για να μην κλαίτε τα λεφτά σας του χρόνου. Μίλησα για τα καινούρια μοντέλα του 2007 και όχι για το W850 χωρίς 3G.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Φετος τι θα κανουμε; Θα μεινουμε χωρις καρτα; Οι micro ειναι πανακριβες, ασε που αρκετοι εχουμε και ψηφιακη φωτογραφικη sony ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 A ρε τρελέ!! :p (πλακα κάνω :respect: )...βασικά το μονο που θα με ανησυχούσε με μια τέτοια κάρτα, είναι η ταχύτητα ανάγνωσης της, από το κινητό, εάν φουλάρει :worry: θα μάθουμε πολύ σύντομα ;) :shifty: :shifty: :happy: Πάντως να ξέρετε πως το W850 παίρνει Μ2 κάρτες με αντάπτορ :cool: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 τι σημαίνει μην επενδύσετε? αν το κινητό μου παίρνει Ντούο προ θα αγοράσω Μ2? που το ξέρεις ?:confused: Έχει δίκιο, με την έννοια ότι στο επόμενο se κινητό σου δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Για την ψηφιακή σου πάλι, μια κάρτα 2 ή 4 giga είναι μάλλον τρελή υπερβολή(δεν ξέρω καν αν οι ψηφιακές υποστηρίζουν τόσο μεγάλες κάρτες). Κράτα την 1 giga που έχει μέσα το κουτί, πάρε και μια 512 αν θέλεις με λίγα ευρουδάκια και είσαι οκ. Σε 6 μήνες, 1 χρόνο που θα αλλάξεις κινητό, πάρε ένα m2 4 giga.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ρε συ AngeloDion απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει Μ2 αντάπτορας για duo αλλά μόνο για κανονικό memory stick. (αυτός που είναι στο πακέτο Μ2):confused: Αν υπάρχει κι έχεις κάποιο link για αγορά βάλτο γιατί ενδιαφέρομαι.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ρε συ AngeloDion απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει Μ2 αντάπτορας για duo αλλά μόνο για κανονικό memory stick. (αυτός που είναι στο πακέτο Μ2):confused: Αν υπάρχει κι έχεις κάποιο link για αγορά βάλτο γιατί ενδιαφέρομαι.:) εννοώ αυτή που παίρνει το 850, memory stick pro duo Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδια να ρωτησω κ κατι αλλο? Νομιζω μπορω να βγαλω την ρυθμιση του να μην φορτιζει οταν βαζω usb κ γινετε με τα κρυφα μενου. Εχει κανει ιδεα για προσβαση?Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 εννοώ αυτή που παίρνει το 850, memory stick pro duo Δύσκολα τα Ελληνικά!!!:lol: Εγώ ρώτησα αν πήρε το μάτι σου αντάπτορα από micro σε duo. Από micro σε κανονικό υπάρχει και πωλούνται μαζί. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εγώ σας έδωσα μια πληροφορία για να μην κλαίτε τα λεφτά σας του χρόνου. Μίλησα για τα καινούρια μοντέλα του 2007 και όχι για το W850 χωρίς 3G.:) Το βλέπεις σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου...και πολύ καλά κανεις!! ;) Εγώ μιλούσα καθαρά για την W850/830 :) Το ότι η SE επέλεξε να βάλει duo pro για τα μοντέλα αυτά έχει κάποια λογική...προφανώς ξέρει ότι πολλοί έχουν τέτοιες κάρτες (και μεγάλης χωρητικότητας) και θέλησε να τους δώσει ένα παραπάνω λόγο να επιλέξουν αυτές τις συσκευές...δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνει κάτι παρόμοιο και στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδια να ρωτησω κ κατι αλλο? Νομιζω μπορω να βγαλω την ρυθμιση του να μην φορτιζει οταν βαζω usb κ γινετε με τα κρυφα μενου. Εχει κανει ιδεα για προσβαση?Thnx Δυστηχως κατι τετοιο δεν γινεται.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Δυστηχως κατι τετοιο δεν γινεται.:) Στο K800 γινετε οποτε εχω βασιμες υποψιες οτι μπορει να γινει κ σε αυτο. :O Δεν μπορω να βρω πουθενα τον συνδιασμο προσβασης στο κρυφο μενου, μετα θα ειναι ολα οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 K oμως εγινε. Οπως υποψιαζομουν. Μεσα στα hidden services ειχε καθαροτατη επιλογη. Ελευθερη προσβαση στο usb χωρις να φορτιζει.:up: :spider: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 K oμως εγινε. Οπως υποψιαζομουν. Μεσα στα hidden services ειχε καθαροτατη επιλογη. Ελευθερη προσβαση στο usb χωρις να φορτιζει.:up: :spider: Καλημέρα και καλή εβδομάδα, :) Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πια ακριβώς επιλογή είναι (έχω μια υποψία αλλα δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι εάν δεν είμαι σίγουρος) :O Thanks :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 K oμως εγινε. Οπως υποψιαζομουν. Μεσα στα hidden services ειχε καθαροτατη επιλογη. Ελευθερη προσβαση στο usb χωρις να φορτιζει.:up: :spider: και δουλευει κανονικα,μεσα απο το κρυφο μενου.. :blink: Εγω κατι ασχετο σε βοδαφον κ800 που το ειχα τσεκαρει δεν ειχα :worry: αλλαγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, :) Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πια ακριβώς επιλογή είναι (έχω μια υποψία αλλα δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι εάν δεν είμαι σίγουρος) :O Thanks :happy: Καλη εβδομαδα παιδια. Service settings Charging Δεν ξερω πως θα το λεει ελληνικα αλλα ισως να ειναι απευθειας μεταφραση. Ελπιζω να εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 και δουλευει κανονικα,μεσα απο το κρυφο μενου.. :blink: Εγω κατι ασχετο σε βοδαφον κ800 που το ειχα τσεκαρει δεν ειχα :worry: αλλαγη. Αφου αλλαξεις την επιλογη τραβα ενα restart το κουνητο. Μην ξεχνατε οτι ειναι μικρα pc. Οπως επισης τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα σβησιμο για βραδυ. Ωστε να σβησει ολα τα temp που δημιουργει! :rolleyes: Οταν το αναψεις παλι θα ειναι γρηγορο οπως παλια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδια υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσω το 3G?? Θελω να το αναβω οποτε θελω γιατι ρουφαει πολυ το ατιμο.:X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_mac Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδια υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσω το 3G?? Θελω να το αναβω οποτε θελω γιατι ρουφαει πολυ το ατιμο.:X :cry: Καλησπέρα, θα πας στο μενού ρυθμίσεις --> στην καρτέλα συνδεσιμότητα --> Δίκτυα κινητ. τηλεφ. --> Ύστερα Δίκτυα GSM/3G --> επιλέγεις GSM και τέλος το 3G :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts