IMMORTALFRANK Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Ok done!!! Spyware ακόμα και στο update service. Προφανώς καποιο πρόγραμμα που τρέχει στο background δεν επιτρέπει στο πρόγραμμα να δει την έκδοση του flash player που έχω. Έκλεισα όλα τα παραπανίσια προγράμματα και ολοκληρώθηκε επιτυχως η αναβάθμιση. Thanks guys :D Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 PAIDIA EXO T KINITO ST XERIA M EINAI TELIO .. EUXARISTO TAKSIDIOTI.. φιλε μου να σαι καλα,κι εγω το πηρα,πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα,πολυ καλυτερο απο το s-500 κατα την γνωμη μου. μενει να δουμε και την μπαταρια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris654321 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 apo pou to phrate oeo??? Παράθεση [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 auta einai mistika dika mas k t taksidioti Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 ετσι ειναι αδερφε μυστικα πραγματα παντως η συσκευη ειναι οντως εξαιρετικη και εμενα μου φανηκε καλυτερη απο το 500 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Πείτε εντυπώσεις από την συσκευή. Από ποιότητα κατασκευής τι λέει? Το ηχείο είναι δυνατό? Η κάμερα καλή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 einai poli kali i suskeyi k t iexio ienai ligo pio dinato......taksidioti ti einai t shake control re?? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 taksidioti pes re.... Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 palikaria poulao w610 ts koutas thelei kaneis???gia tn timh tha t broume akouo prosfores... Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Το έχει στο Πλαίσιο 279 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Σε ποιο χρώμα αγοράσατε την συσκευή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Το έχει στο Πλαίσιο 279 ευρώ! :rolleyes: Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 283 στα καταστηματα Vodafone μες τη βδομαδα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 einai poli kali i suskeyi k t iexio ienai ligo pio dinato......taksidioti ti einai t shake control re?? φιλε μου δεν το εχω ψαξει ακομα αυτο:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 φιλε μου δεν το εχω ψαξει ακομα αυτο:) το shake control ειναι η δυνατοτητα που εχει και αυτο και το w910, να αλλαζεις τραγουδια μετακινωντας τη συσκευη δεξια ή αριστερα κατα βουληση αδερφε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 nai ella dn t kanei mipos prepei na t rtithmiso apo kapou?? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Για καντε ενα mini review ρε μαγκες για το τηλεφωνο.Ηχειο δυνατο;Ακουστικο;Σημα;Τα φωτακια στα πλαγια αναβοσβηνουν αν δεχτεις μια κληση η ενα μυνημα και δεν το δεις;Που εισαι ρε ταξιδιωτη;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Για καντε ενα mini review ρε μαγκες για το τηλεφωνο.Ηχειο δυνατο;Ακουστικο;Σημα;Τα φωτακια στα πλαγια αναβοσβηνουν αν δεχτεις μια κληση η ενα μυνημα και δεν το δεις;Που εισαι ρε ταξιδιωτη;:D Ακομη δεν εχει κυκλοφορησει! σε 10 μερες θα ξέρουμε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Ακομη δεν εχει κυκλοφορησει! σε 10 μερες θα ξέρουμε.:) Ελεγα για αυτους που το εχουν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Σε ποιο χρώμα αγοράσατε την συσκευή? Κανείς?:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 σε γκρι χρωμα ειναι το δικο μου παιδια. ο ηχος του ειναι πολυ καλος,εννοειται οτι εχει φωτακια στα πλαγια της συσκευης κι αναβοσβηνουν,εχει και ρυθμιση. το σημα του αρκετα καλο,δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ακομα. το ακουστικο θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 η μπαταρια πως σας φαινεται? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Κανείς?:cool: το μαυρο βγαινει τωρα το ασπρο απο σεπτεμβριο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 η μπαταρια πως σας φαινεται? Ρε συ Γιαννη αν δεν μας πεις εσυ για την μπαταρια ποιος θα μας πει???;););) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 αν μπορει καποιος απο τους κατοχους ας κανει ενα αναλυτικο review γιατι ειναι να χρησιμοποιησω την αναβαθμιση και σκεφτομαι να το παρω....εχω ΣΕ εδω και πολλα χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.το S500 το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ σαν εμφανιση αλλα δεν μου αρεσαν οι ελλειψεις που εχει(κυριως το ραδιοφωνο)απτην αλλη περιμενω και το 6500 ΝΟΚΙΑ γιατι στα χαρτια τουλαχιστον εχει καλυτερα specs.παντως το W580 ειναι πανεμορφο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts