Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε το παραπανω ματζαφλαρι μπορουμε να εχουμε 2 σιμ στο ιδιο τηλεφωνο με ολα τα καλα που μπορει να προσφερει, οπως 2 νουμερα, διαφορετικες εταιρειες κτλ κτλ

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε το παραπανω ματζαφλαρι μπορουμε να εχουμε 2 σιμ στο ιδιο τηλεφωνο με ολα τα καλα που μπορει να προσφερει, οπως 2 νουμερα, διαφορετικες εταιρειες κτλ κτλ

Den kserw ego exw 2gether Voda,

alla to provlima einai oti apokleietai i cosmote, den nomizw na doumeuei se diaforetikes sixnotites

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Μια χαρα δουλευει..παλιοτερα ειχα κατι παρομοιο με sim (cosmote,tim) και εναλλασομουνα μια χαρα...βεβαια οταν ημουν στην αλλη γραμμη..το αλλο εμπαινε αυτοματα σε τηλεφωνητη! :mobile:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα δουλευει..παλιοτερα ειχα κατι παρομοιο με sim (cosmote,tim) και εναλλασομουνα μια χαρα...βεβαια οταν ημουν στην αλλη γραμμη..το αλλο εμπαινε αυτοματα σε τηλεφωνητη! :mobile:

kalo tha itan ektos pou na proothei tis kliseis sto allo na eperna kai ta minimata apo to allo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

kalo tha itan ektos pou na proothei tis kliseis sto allo na eperna kai ta minimata apo to allo

Αυτο δεν γινεται...δεν μπορεις να εχεις 2 ενεργες sim ταυτοχρονα...μονο η cosmote προσφερει 2 γραμμες ταυτοχρονα...αλλα με τιμη που "τσουζει" και οχι ακριβως το ιδιο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Re paidia exasa to ena earplug apo ta akoustika, paizei na vrw na to antikatastisw?

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Re paidia exasa to ena earplug apo ta akoustika, paizei na vrw na to antikatastisw?

Έχω εγώ αν θές, αλλά εκεί που είσαι. Πάντως βρίσκεις απτο νετ. κοίτα στο ebay

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Μπορεις να αλλαζεις τις ΣΙΜ ανα χρονικα διαστηματα. Λες στο κινητο να βαζει ΣΙΜ2 καθε 5 λεπτα κ να την κρατα ενεργη για 1 λεπτο κ παει λεγωντας. (Τουλαχιστον ετσι καταλαβα)

Θελει προσοχη γιατι δεν δεχονται ολα USIM's ουτε εχουν software ωστε να αλλαζουν χωρις επανεκινηση. Θα το παρω σιγουρα να γλιτωσω τα 2 κινητα. :cry:

Έχω εγώ αν θές, αλλά εκεί που είσαι. Πάντως βρίσκεις απτο νετ. κοίτα στο ebay

vrika sto ebay, ta medium me kanoun mono, exw ta small kai ta large alla den me efarmozoun kala san ta medium

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

vrika sto ebay, ta medium me kanoun mono, exw ta small kai ta large alla den me efarmozoun kala san ta medium

postare to link edw na doume kai meis

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Θυμάται κανείς πιο πρόγραμμα φτιάχνει την ποιότητα των φωτογραφιών απτο κιντό μας και όχι μόνο? υπήρχαν κάτι θέματα αλλά θάναι 100 σελίδες πίσω.

Θυμάται κανείς πιο πρόγραμμα φτιάχνει την ποιότητα των φωτογραφιών απτο κιντό μας και όχι μόνο? υπήρχαν κάτι θέματα αλλά θάναι 100 σελίδες πίσω.

Tι να φτια3ει, χωρις auto focus δεν κανουμε δουλεια. Μπορεις να τις σενιαρεις λιγο με το AcdSee εχει ωραια εργαλειακια μεσα κ ευκολα για αρκετους χρηστες. Sharpness,Noise Reduction, Healing ειναι καποια απο τα βασικα ισως για την ποιοτητα φωτογραφιων του κινητου.

Για όσους έχουν χάσει τα ear cushions, δεν πουλάει η SE αλλά μπορείς να πας σε ένα επισκευαστικό κέντρο και να παρεί, αμά σε δώσουν όχι τζάμπα βέβαια.

Εγώ θα άλλαξω τα 2 έξτρα ζευγάρια χαλαρά για ένα ζευγάρι medium.:lol: :lol:

Αλλιώς στο ebay.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Θα περάσω αύριο από τη vodafone να ρωτήσω μήπως γνωρίζουν πότε θα τους έρθει...τρέχει και η επιδότηση κι αν αργήσει περισσότερο από 15 μέρες θα πάρω το samsung E900 αναγκαστικά κι ας μην με ικανοποίησε (το είχα στην κατοχή μου για 2 βδομάδες) σε σχέση με το w550i που έχω :(
"In the morning u know u won't remember a thing.."

Θα περάσω αύριο από τη vodafone να ρωτήσω μήπως γνωρίζουν πότε θα τους έρθει...τρέχει και η επιδότηση κι αν αργήσει περισσότερο από 15 μέρες θα πάρω το samsung E900 αναγκαστικά κι ας μην με ικανοποίησε (το είχα στην κατοχή μου για 2 βδομάδες) σε σχέση με το w550i που έχω :(

να μη περασεις καν

Πριν απο Τελη Ιουλη δε θα το δεις σε καμια περιπτωση

:X

kalhspera paidia!

exw ena prob...exw to w850i,otan mou kanei kapoios anapantith pataw na dw poios htan kai mou vgazei ''h lista kliseon einai kenh'' !heeeeelp!!!!!!!

το πρόβλημα των "dropped calls" έχεις,το οποίο λύνεται μα μια απλή αναβάθμιση!Κι εγώ νόμιζα μόνο σε μερικά W810i υπήρχε!

kai pos tha kanw anavathmish?:p

Η θα πας το κινητο σου σε service point η θα το αναβαθμισεις απο εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα χτες στην Vodaone να πάρω το W850i, και μου παν οτι η Sony Ericsson τους έδωσε "Τέλος Παραγωγής"!

Δλδ ή καταργήθηκε, η μου λεγαν ψέματα?

Πήγα χτες στην Vodaone να πάρω το W850i, και μου παν οτι η Sony Ericsson τους έδωσε "Τέλος Παραγωγής"!

Δλδ ή καταργήθηκε, η μου λεγαν ψέματα?

λαλακιες λενε μια χαρα ειναι, 6-7 μηνες εχει που βγηκε,

τα Μ600 W950 και P990 καταργηθηκαν.

Ανταλακτηκα ear cushions ειναι 5 ευρο για 3 ζευγαργια

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Το είδα πάντως κρυφοκοίταξα στην οθόνη του, πράγματι έλεγε Τέλος Παραγωγής...

δεν το πουλαει η voda πλεον, οπως και πολλα κινητα, αλλα στο σαιτ το εχει αλλα στο πλαισιο οχι το live Μονο το κανονικο

λαλακιες της voda το κινητο παραγεται ακομη τουλαχιστον μεχρι να βγουν τα νεα walkman.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Το θέμα είναι οτι έχω επιδότηση 250 ευρώ Vodafone, αν την πετάξω καήκαμε!

Το μόνο αλλο που μου άρεσε ήταν το m600 που είχε, αξίζει λετε?

• The title was changed to Sony Ericsson W850