Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

koita 69 euro kanoun sto plaisio ta 4gb, sony

ama exeis sony camera den tha pane xamena alla afou exeis 2gb den xreiazetai na pareis alli.

Την πήρα και μια χαρά δουλεύει, η 4gb! Ουτε "κολήματα" ουτε καθυστερήσεις ουτε τπτ.

Και έχω, όπως λέει και ο Feanor83, και 50min video 640X480 στη digicamera!

Eυτυχώς στηρίχτηκα στα γραφέντα εδώ, στο threαd, και οχι στην ασχετοσύνη της κοπελίτσας που, ενώ δεν ήξερε, ρώτησε-προς τιμήν της- τον ....ηλίθιο προιστάμενο που "ήξερε". Πήρε ύφος "εγώ ξέρω" και λέει: "Δεν κάνει κύριε για το κινητό σας, θα κολάει!" Kι όταν του ειπα οτι έχω κάνει firmware update και έτσι κι αλλιώς αυτο υποστηρίζει και η ίδια η SE, με κοίταξε σαν να μουνα ...επίσκοπος.....ααχ! έπρεπε να φωτογραφήσω τα μούτρα του. Το τι μ αρέσουν αυτές οι φάσεις, δε λέγεται........

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα. Προχθές, το κινητό μου "έδειξε" άσπη οθόνη και σταμάτησε ν ανταποκρίνεται. Στο servis, κάπου στο Μαρούσι, κατα την παραλάβή, έδειξαν να έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοιου ειδους πρόβλημα. Ας το πούμε "πρόβλημα". Για μένα το κινητό τα χε φτύσει. Μου τα αντικατέστησαν σε 3 μέρες χωρίς μα και ψου. η ver. που "φοράει" τωρα εινα η R1JG001. Aπο τα προγραφόμενα, στο thread αυτό,να θεωρήσω πως ειναι η τελευταία?

tnx!

Aχα!Κι εσύ το παθες στα καλά του καθουμένου...Εγώ με ένα W810i...το χω 2 βδομάδες στα κεντρικά και δεν αντέχω άλλο...:mad:

2 βδομάδες? ήσουν εκτος εγγύησης μήπως? Εμένα το αλλάξανε "τσακ-μπάμ"....Omnishop ή οmnicenter κατι τέτοιο τεσπα.

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

εκτος εγγυσης δεν "παιζει" να ειναι..γιατι ολα τα κινητα της Sony ericsson εχουν 2ετη εγγυηση.απλα μπορει το συγκεκριμενο service να εχει πολυ δουλεια..και γι'αυτο να αργουν.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσα στην εγγ.είμαι,απλά αυτός "φημίζεται" για τα ψέματά του...Άντε να δούμε...το Σάββατο λέει θα είναι έτοιμο...

Μέσα στην εγγ.είμαι,απλά αυτός "φημίζεται" για τα ψέματά του...Άντε να δούμε...το Σάββατο λέει θα είναι έτοιμο...

Τιιι??????? Δεν θα στο αντικαταστήσουν?????

:confused:

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Τιιι??????? Δεν θα στο αντικαταστήσουν?????

:confused:

Αν μένεις ΒΠ, τσέκαρε το servis που σου λέω. Κι άλλοι χρήστες κινητών,που συνδιαλέχτηκαν με το εν λόγω, έμειναν ...απροσδόκητα θα έλεγα ευχαριστημένοι. Εμένα να φανταστείς, το "π@π@ρι το ΗΒΗ970, που όλο χαλάει, μου τοχουν αλλάξει 3εις φορές! αγόγγυστα.(Πάλι κάνει "χριτσ-χρατσ" κατά τη διάρκεια της κλίσης λλά ντρέπομαι να το ξαναπάω!)

Carpe Viam

Θα μου αλλάξουν την πλακέτα...Κοζάνη είμαι...τί είναι το ΒΠ?

Θα μου αλλάξουν την πλακέτα...Κοζάνη είμαι...τί είναι το ΒΠ?

Νόμισα προς στιγμή πως μένεις Αθήνα. Βόρεια Προάστεια της πόλης. Πάντως εμένα μου άλλαξαν συσκευή πλήν μπαταρίας και πίσω καπακιού. Όλα τ άλλα brand new.

Carpe Viam

Κάποιος μου το ζήτησε, μπορεί να το θέλουν κι άλλοι. Προγραμμα για να κλειδώνεις αρχεία.

http://www.sendspace.com/file/r3ueke

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι:

Υπάρχει κάποιa εφαρμογή Doc Viewer για το συγκεκριμένο μοντέλο? Να διαβάζω αρχεία MS Office θέλω. Merci.

Fearnor83?

Carpe Viam

Eίμαι φρέσκος ιδιοκτήτης ενός W850i μαζί με μία 4άρα GB κάρτα.

Ερωτήσεις :

α. Μπορώ να αλλάξω τον ήχο της υπενθύμισης; (δεν την ακούω καν) :mad:

β. Γίνεται να μην κλειδώνει κάθε φορά που το κλείνω; (έχω απενεργοποιήσει το κλείδωμα αλλά τίποτα)

γ. Στην αναφορά παράδοσης sms μου δείχνει άλλα αντι άλλων ώρα παράδοσης δηλ αντί 1300 μου δείχνει 1600 για παράδειγμα...το κάνει κ σε εσάς;

δ. Μπορώ να παίξω βίντεο στο Walkman section και να κάνω FastForward όπως στα mp3 ; Στο προηγούμενό μου W700i το έκανε.

Ευχαριστώ κ συγνώμη εάν ξαναρωτήθηκαν αλλά είναι πολλές οι σελίδες:O

Ι need a six month vacation, twice a year.

Eίμαι φρέσκος ιδιοκτήτης ενός W850i μαζί με μία 4άρα GB κάρτα.

Ερωτήσεις :

α. Μπορώ να αλλάξω τον ήχο της υπενθύμισης; (δεν την ακούω καν) :mad:

β. Γίνεται να μην κλειδώνει κάθε φορά που το κλείνω; (έχω απενεργοποιήσει το κλείδωμα αλλά τίποτα)

γ. Στην αναφορά παράδοσης sms μου δείχνει άλλα αντι άλλων ώρα παράδοσης δηλ αντί 1300 μου δείχνει 1600 για παράδειγμα...το κάνει κ σε εσάς;

δ. Μπορώ να παίξω βίντεο στο Walkman section και να κάνω FastForward όπως στα mp3 ; Στο προηγούμενό μου W700i το έκανε.

Ευχαριστώ κ συγνώμη εάν ξαναρωτήθηκαν αλλά είναι πολλές οι σελίδες:O

α. μπορείς

β. όχι αλλά αμά είσαι στο κεντρικό μενού δεν κλειδώνει, όταν το κλέισεις

γ. δεν το έχω ψάξει αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία

δ. έχεις video player και κάνει FF και σε landscape mode.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

πωωωωςςς;;; :!:

ε ρε στραβομάρα...:lol:

α. σόρρυ νόμιζα οτί μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις στην υπένθυμιση, δεν έχει ομώς επιλογή.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

α. σόρρυ νόμιζα οτί μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις στην υπένθυμιση, δεν έχει ομώς επιλογή.

:cry::sorry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

γεια σας,ειμαι σχετικα νεος ιδιοκτητης w850i(μονο 2μηνες) και θελω να ρωτησω αν στο δικο σας εχει ραγισει(?) το κατω πληκτρο κατευθυνσης!..
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

γεια σας,ειμαι σχετικα νεος ιδιοκτητης w850i(μονο 2μηνες) και θελω να ρωτησω αν στο δικο σας εχει ραγισει(?) το κατω πληκτρο κατευθυνσης!..

kai ego 2 mines to exw kai molis to eipes to proseksa einai ragismeno, den nomizo na sou to allazoun.

exeis opos kai ego 2 xronia eggiisi ama to provlima megalosei panto gia episkeui

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

kai ego 2 mines to exw kai molis to eipes to proseksa einai ragismeno, den nomizo na sou to allazoun.

exeis opos kai ego 2 xronia eggiisi ama to provlima megalosei panto gia episkeui

Den to eixa proseksei.

Molis to eipate to koitaksa kai egw :blink:

Ontws exei ragisei :(

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

ρε καλα πλακα μας κανετε.εχει αναφερθει αρκετες φορες και απο μενα και απο τον angelodion.:mad: :mad: :mad:

ψαξτε το λιγο.:wacko:

να ξερετε παντως οτι σε αρκετες χωρες το φτιαχνει η εγγυηση αυτο το ραγισμα στην ελλαδα ομως λενε οτι δεν εχει παρουσιαστει τετοιο σφαλμα.:lol: :lol:

μηπως να τους χεζαμε ολοι οσοι εχουμε το προβλημα μηπως μας το φτιαξουν:!: .

εμενα μου ζητησαν 47 ευρω για την επισκευη.:cry:

ειναι σφαλμα συσκευης και οχι απο κακη χρηση.:(

:oops: :offtopic: Teλικά...ΔΕΝ εγινε!Τι σας ελεγα...λεει τη δευτερα το περιμενει...μονο και δεν το φερει...ΧΑΜΟΣ θα γινει...

btw,ο διάλογος που έκανα με την υπάλληλο εκεί(είναι ΕΙΡΩΝΑΣ):

Ε(γώ)-Γεια σου Έφη...

Υ(πάλληλος)-Γεια σου Γιώργο,τί γίνεται?

Ε-Καλά...Τί έγινε με το κινητό?

Υ-περίμενε λίγο...Ο Λάζαρος λεει δεν ήρθε.Το περιμένει τη Δευτέρα...

Ε(δεν άντεξα άλλο...)-Καλά ρε Έφη με δουλεύετε?

Υ-Όχι βέβαια!

Ε-Όλο μου λετε θα είναι έτοιμο και δεν είναι...Λοιπόν,τη Δευτέρα θέλω το κινητό μου κι ας ειναι χαλασμενο θα το παω αλλου...!

Υ-Καλά...Το κινητό όμως που σου δώσαμε ήταν μικρό...

Ε-(ΈΝΑ νόκια 3230 μου δωσαν)-Ε,όχι και μικρό...

Υ-Ε,τί να σου κάνουμε...

Ε-Να το παιρνες εσύ Έφη,να σου λεγα...

Υ-Το δικό μου δε χάλασε από πολλή χρήση...

Ε-Ούτε το δικό μου!Αν αυτός που πουλά τα κινητά είναι παραεισαγωγής ή προβληματικά,δε φταίω εγώ...

Υ-Υποννοείς κάτι ?

Ε-Αυτό που κατάλαβες...Τέλος πάντων τη δευτέρα θέλω το κινητό μου...Και χαλασμένο...Καλό μεσημέρι...

Και τώρα λοιπόν έχω την εντύπωση ότι θέλει να με δείρει...:D Καλά δεν της έκανα όμως?Είμαι 22 μέρες χωρίς κινητό!2 εβδομάδες με τις εξετάσεις δεν πρόλαβα να το χαρώ...

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Den to eixa proseksei.

Molis to eipate to koitaksa kai egw :blink:

Ontws exei ragisei :(

Εμενα μετα απο 6 μηνες δεν μου εχει κανει κατι. Φτου φτου.:shifty:

Του εσκισε τα πρεκια :lol:

Μιας κ πηρε κατι το ματι μου, εχει δοκιμασει κανεις 2 σιμ στο ιδιο τηλεφωνο?

http://www.formymobile.co.uk/proddetail.php?prod=supersim

Aκουγετε εξαιρετικα ενδιαφερον μιας κ κουβαλαω 2 τηλεφωνα λογω χρεωσεων.

Του εσκισε τα πρεκια :lol:

Μιας κ πηρε κατι το ματι μου, εχει δοκιμασει κανεις 2 σιμ στο ιδιο τηλεφωνο?

http://www.formymobile.co.uk/proddetail.php?prod=supersim

Aκουγετε εξαιρετικα ενδιαφερον μιας κ κουβαλαω 2 τηλεφωνα λογω χρεωσεων.

Egw exw s noumera se mia sim

distixos mono kliseis proothountai oxi ta minimata

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• The title was changed to Sony Ericsson W850