VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εν τω μεταξυ... εψαχνα εχτες τζην D&G στο mall και δεν εβρισκα πουθενα.... Οι τιμες τους ειναι πανω κατω στα επιπεδα των Seven σωστα...? Απο ποιοτητα υποθετω οτι ειναι καλα ετσι...? Αν μη τι αλλο 200+ ευρω ειναι αυτα... Δεν έχει D&G στο Mall. Έχει μόνο στο Attica και στην boutique. Οι τιμές ξεκινάνε από 180 με 200 και ανεβαίνουν μέχρι και (τουλάχιστον) τα διπλάσια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 στο attica ξερω οτι εχει... οπως και burberry εχει που δεν εχει στο mall... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Εγώ είδα χτες ένα Replay 147€ και 2 Staff & Co με 84€ και 88€. Δεν μου μένουν λεφτά για κανένα πουκάμισο όμως και είμαι σε δίλλημα. :O Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 στο attica ξερω οτι εχει... οπως και burberry εχει που δεν εχει στο mall... Από τις πολύ διάσημες μάρκες μόνο Calvin Klein έχει στο Mall και ένα συγκεκριμένο κατάστημα με πολλές καλές μάρκες αλλά μόνο γυναικεία ρούχα. Προσωπικά για jeans, σχεδόν πάντα ψωνίζω από Attica, αφού έχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να δω όσα με ενδιαφέρουν άμεσα και να αποφασίσω μετά. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 hello guys! για προτεινετε τι τζινακι να κοιταξω με ισια γραμμη? Εχω 2 calvin clein και 1 lewis που φοραω τελευταια,αλλα θελω να παρω κανα 2 ακομα. Μου ειπε ενας φιλος για τα stuff & co αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν εχω ιδεα.. Dieselaki μαλλον θα ειναι το ενα απο τα 2... D&G δεν εχω δοκιμασει επισις. Any idea??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 1on dn snompara kanenan! Kai 2on analoga bebaia kai pou meneis einai katakriteo na foras ena tzhn me 20 eurw kai oloi oi oloi alloi na forane me 200 k 300 gt polu apla, eidika oi kopeles, exoun problhma an to agori tous dn foraei akriba rouxa,an dn phgainei kolegio klp,klp opote siga mhn xtyphseis kamia :lol: :lol: Kai egw dn pisteuw oti oi perissoteroi ellhnes(neolaia) agorazei tzhn me 50 eurw.. Bebaia kai egw 8a h8ela na mhn ginotan etsi alla mhn kribomaste pisw apo to daktulo mas .... auta .... Δεν αναφερομουν σε σενα wow... Αλλα διαφωνω μαζι σου συμφωνα με αυτα που εγραψες παραπανω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 hello guys! για προτεινετε τι τζινακι να κοιταξω με ισια γραμμη? Εχω 2 calvin clein και 1 lewis που φοραω τελευταια,αλλα θελω να παρω κανα 2 ακομα. Μου ειπε ενας φιλος για τα stuff & co αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν εχω ιδεα.. Dieselaki μαλλον θα ειναι το ενα απο τα 2... D&G δεν εχω δοκιμασει επισις. Any idea??? ..και η D&G εχει πολυ ωραια τζην και η Armani.. Επισης πολυ καλη επιλογη εκανα με ενα Nautica τζην που αγορασα... Τελειο στρωσιμο και ποιοτητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Από τις πολύ διάσημες μάρκες μόνο Calvin Klein έχει στο Mall και ένα συγκεκριμένο κατάστημα με πολλές καλές μάρκες αλλά μόνο γυναικεία ρούχα. Προσωπικά για jeans, σχεδόν πάντα ψωνίζω από Attica, αφού έχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να δω όσα με ενδιαφέρουν άμεσα και να αποφασίσω μετά. Αν αναφερομαστε στο ιδιο καταστημα οντως εχει αρκετες καλες μαρκες αλλα εχει και λιγα αντρικα... Πηγα και κοιταξα για κατι 7 και ειχε.... λιγο απομερα βεβαια αλλα ειχε αντρικα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αν αναφερομαστε στο ιδιο καταστημα οντως εχει αρκετες καλες μαρκες αλλα εχει και λιγα αντρικα... Πηγα και κοιταξα για κατι 7 και ειχε.... λιγο απομερα βεβαια αλλα ειχε αντρικα...;) Άν είχε Seven τότε είναι το Attitudes Edge, τα Calvin Klein είναι δίπλα. Δες εδώ, λέω για τα καταστήματα 51, 52, κάτω από το "Μόδα Unisex". Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 εγω τουλαχιστον στο attitudes αναφερομουνα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 πανος φιλε για D&G που λες να κοιταξω? καπου που να εχει ποικηλια σε σχεδια αν γινετε.Αθηνα μενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 πανος φιλε για D&G που λες να κοιταξω? καπου που να εχει ποικηλια σε σχεδια αν γινετε.Αθηνα μενω. Όπως έχει αναφερθεί, στο Attica και στην D&G boutique, πίσω από το Attica επί της Σταδίου. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 ;) thanks veco! με τη πρωτη ευκαιρια θα κανονισω να ειμαι εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 diesel industry for ever:p :p :p :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 πανος φιλε για D&G που λες να κοιταξω? καπου που να εχει ποικηλια σε σχεδια αν γινετε.Αθηνα μενω. Και στο blink στο Πειραιά έχει. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 παντως ειναι αληθεια οτι στο attica εχει πολυ περισσοτερα ρουχα απ'οτι στο mall και γενικοτερα απο παντου αλλου.... θα μου πειτε αφου μονο ρουχα εχει.... σωστο και αυτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala.. Αν και ρισκάρω να ξεκινήσουμε συζήτηση του τύπου "δεν θα δίνω εγώ λεφτά για να πλουτίζουν αυτοί", "όχι, πραγματικά αξίζουν τα ρούχα τους", θα αναφέρω πως για μένα και τους περισσότερους εδώ μέσα, δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς. +1 :) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 θα αναφέρω πως για μένα και τους περισσότερους εδώ μέσα, δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς. Συμφωνω απολυτα...:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Και μένα μ αρέσουν πολύ τα armani. Έχω και ένα staff βέβαια που μ αρέσει πολύ :) Είχα πάρει ένα jean γύρω στα 250 με κάτι στρασάκια και είναι το αγαπημένο μου :rolleyes: δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς. και εγώ συμφωνώ απόλοιτα σε αυτό. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala.. μονο που ότι δίνεις παίρνεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala.. Δεν νομιζω οτι ειναι λυση αυτο...:) Το θεμα ειναι να το φορας και οχι να σε φοραει το ρουχο venividivici... Γιατι οτι θα πληρωσεις θα παρεις και δε νομιζω η μουφα να στρωνει οπως το γνησιο!!!:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ...Λιγο πολυ, ολοι θελουμε να φοραμε ακριβα και καλα ρουχα οχι μονο για την αναμφιβολα πολυ καλη ποιοτητα τους, αλλα εστω και για ελαχιστα μικρο ποσοστο για τα ματια του κοσμου... Αυτο δεν το κατακρινω..:) . Φυσικα δεν ειναι η πρωτη προτεραιοτητα μου οταν αγοραζω γενικοτερα καποιο ρουχο ή ενα τζην στη συγκεκριμενη περιπτωση... Το να παω να παρω ενα Αrmani με 60 ευρω απο την Βουλγαρια και ενα Diesel με 40 ευρω, αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα... Γιατι τοτε θα εχω ικανοποιησει μονο την δευτερευουσα προτεραιοτητα μου, δηλαδη να πουλησω μουρη... Γιατι οκ, θα δει ολος ο κοσμος οτι φοραω Armani, D&G, 7 και εγω δεν εδωσα 250 ευρω αλλα 50..... κερδισμενος θα σκεφτει καποιος.......:confused:........... μη ικανοποιημενος θα σκεφτω εγω... Γιατι ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα οπως με το να παρεις ενα Lada του βγαλεις τα σηματα και του βαλεις το σημα της Porsche στο καπο..;) .... Καλη η μουρη δεν λεω... Αλλα πρωτα παει η ικανοποιηση και η ποιοτητα....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Διαβασα μερικους συμforumιτες που ειπαν οτι φορανε Wrangler... Ομολογω οτι δεν εχω δει καποιον στο δρομο να φορα Wrangler οσες φορες προσεχω το τζην.... Ειναι καλα τζην...? Που τα κατατασσετε..? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts