Jump to content

Jeans

dBpanos
 Κοινοποίηση

Τι τζην φορατε?  

581 members have voted

1. 1. Τι τζην φορατε?

• Levi's
      121
    • Seven7
      16
    • Diesel
      163
    • Staff
      70
    • Replay
      52
    • BSB
      16
    • Nautica
      9
    • Aλλο (αναφερετε ποιο)
      134

Recommended Posts

εν τω μεταξυ... εψαχνα εχτες τζην D&G στο mall και δεν εβρισκα πουθενα.... Οι τιμες τους ειναι πανω κατω στα επιπεδα των Seven σωστα...? Απο ποιοτητα υποθετω οτι ειναι καλα ετσι...? Αν μη τι αλλο 200+ ευρω ειναι αυτα...

Δεν έχει D&G στο Mall. Έχει μόνο στο Attica και στην boutique. Οι τιμές ξεκινάνε από 180 με 200 και ανεβαίνουν μέχρι και (τουλάχιστον) τα διπλάσια.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ είδα χτες ένα Replay 147€ και 2 Staff & Co με 84€ και 88€. Δεν μου μένουν λεφτά για κανένα πουκάμισο όμως και είμαι σε δίλλημα. :O
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

στο attica ξερω οτι εχει... οπως και burberry εχει που δεν εχει στο mall...

Από τις πολύ διάσημες μάρκες μόνο Calvin Klein έχει στο Mall και ένα συγκεκριμένο κατάστημα με πολλές καλές μάρκες αλλά μόνο γυναικεία ρούχα. Προσωπικά για jeans, σχεδόν πάντα ψωνίζω από Attica, αφού έχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να δω όσα με ενδιαφέρουν άμεσα και να αποφασίσω μετά.

hello guys! για προτεινετε τι τζινακι να κοιταξω με ισια γραμμη?

Εχω 2 calvin clein και 1 lewis που φοραω τελευταια,αλλα θελω να παρω κανα 2 ακομα.

Μου ειπε ενας φιλος για τα stuff & co αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν εχω ιδεα..

Dieselaki μαλλον θα ειναι το ενα απο τα 2... D&G δεν εχω δοκιμασει επισις.

Any idea???

1on dn snompara kanenan!

Kai 2on analoga bebaia kai pou meneis einai katakriteo na foras ena tzhn me 20 eurw kai oloi oi oloi alloi na forane me 200 k 300 gt polu apla, eidika oi kopeles, exoun problhma an to agori tous dn foraei akriba rouxa,an dn phgainei kolegio klp,klp opote siga mhn xtyphseis kamia :lol: :lol:

Kai egw dn pisteuw oti oi perissoteroi ellhnes(neolaia) agorazei tzhn me 50 eurw..

Bebaia kai egw 8a h8ela na mhn ginotan etsi alla mhn kribomaste pisw apo to daktulo mas ....

auta ....

Δεν αναφερομουν σε σενα wow...

Αλλα διαφωνω μαζι σου συμφωνα με αυτα που εγραψες παραπανω...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

hello guys! για προτεινετε τι τζινακι να κοιταξω με ισια γραμμη?

Εχω 2 calvin clein και 1 lewis που φοραω τελευταια,αλλα θελω να παρω κανα 2 ακομα.

Μου ειπε ενας φιλος για τα stuff & co αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν εχω ιδεα..

Dieselaki μαλλον θα ειναι το ενα απο τα 2... D&G δεν εχω δοκιμασει επισις.

Any idea???

..και η D&G εχει πολυ ωραια τζην και η Armani.. Επισης πολυ καλη επιλογη εκανα με ενα Nautica τζην που αγορασα... Τελειο στρωσιμο και ποιοτητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τις πολύ διάσημες μάρκες μόνο Calvin Klein έχει στο Mall και ένα συγκεκριμένο κατάστημα με πολλές καλές μάρκες αλλά μόνο γυναικεία ρούχα. Προσωπικά για jeans, σχεδόν πάντα ψωνίζω από Attica, αφού έχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να δω όσα με ενδιαφέρουν άμεσα και να αποφασίσω μετά.

Αν αναφερομαστε στο ιδιο καταστημα οντως εχει αρκετες καλες μαρκες αλλα εχει και λιγα αντρικα... Πηγα και κοιταξα για κατι 7 και ειχε.... λιγο απομερα βεβαια αλλα ειχε αντρικα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν αναφερομαστε στο ιδιο καταστημα οντως εχει αρκετες καλες μαρκες αλλα εχει και λιγα αντρικα... Πηγα και κοιταξα για κατι 7 και ειχε.... λιγο απομερα βεβαια αλλα ειχε αντρικα...;)

Άν είχε Seven τότε είναι το Attitudes Edge, τα Calvin Klein είναι δίπλα. Δες εδώ, λέω για τα καταστήματα 51, 52, κάτω από το "Μόδα Unisex".

πανος φιλε για D&G που λες να κοιταξω?

καπου που να εχει ποικηλια σε σχεδια αν γινετε.Αθηνα μενω.

Όπως έχει αναφερθεί, στο Attica και στην D&G boutique, πίσω από το Attica επί της Σταδίου.

πανος φιλε για D&G που λες να κοιταξω?

καπου που να εχει ποικηλια σε σχεδια αν γινετε.Αθηνα μενω.

Και στο blink στο Πειραιά έχει.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως ειναι αληθεια οτι στο attica εχει πολυ περισσοτερα ρουχα απ'οτι στο mall και γενικοτερα απο παντου αλλου.... θα μου πειτε αφου μονο ρουχα εχει.... σωστο και αυτο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala..
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

paidia h lysh einai mia ta pairneis moufa apo voulgaria me ta misa lefta kai oloi nomizoun oti einai gnhsio...poly kala..

Αν και ρισκάρω να ξεκινήσουμε συζήτηση του τύπου "δεν θα δίνω εγώ λεφτά για να πλουτίζουν αυτοί", "όχι, πραγματικά αξίζουν τα ρούχα τους", θα αναφέρω πως για μένα και τους περισσότερους εδώ μέσα, δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς.

δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς.

+1 :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

θα αναφέρω πως για μένα και τους περισσότερους εδώ μέσα, δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς.

Συμφωνω απολυτα...:)

Και μένα μ αρέσουν πολύ τα armani.

Έχω και ένα staff βέβαια που μ αρέσει πολύ :)

Είχα πάρει ένα jean γύρω στα 250 με κάτι στρασάκια και είναι το αγαπημένο μου :rolleyes:

δεν έχει σημασία να βλέπουν οι άλλοι τι φοράμε, αλλά ότι το ξέρουμε εμείς.

και εγώ συμφωνώ απόλοιτα σε αυτό.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο που ότι δίνεις παίρνεις...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν νομιζω οτι ειναι λυση αυτο...:)

Το θεμα ειναι να το φορας και οχι να σε φοραει το ρουχο venividivici...

Γιατι οτι θα πληρωσεις θα παρεις και δε νομιζω η μουφα να στρωνει οπως το γνησιο!!!:)

...Λιγο πολυ, ολοι θελουμε να φοραμε ακριβα και καλα ρουχα οχι μονο για την αναμφιβολα πολυ καλη ποιοτητα τους, αλλα εστω και για ελαχιστα μικρο ποσοστο για τα ματια του κοσμου... Αυτο δεν το κατακρινω..:) . Φυσικα δεν ειναι η πρωτη προτεραιοτητα μου οταν αγοραζω γενικοτερα καποιο ρουχο ή ενα τζην στη συγκεκριμενη περιπτωση... Το να παω να παρω ενα Αrmani με 60 ευρω απο την Βουλγαρια και ενα Diesel με 40 ευρω, αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα... Γιατι τοτε θα εχω ικανοποιησει μονο την δευτερευουσα προτεραιοτητα μου, δηλαδη να πουλησω μουρη... Γιατι οκ, θα δει ολος ο κοσμος οτι φοραω Armani, D&G, 7 και εγω δεν εδωσα 250 ευρω αλλα 50..... κερδισμενος θα σκεφτει καποιος.......:confused:........... μη ικανοποιημενος θα σκεφτω εγω... Γιατι ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα οπως με το να παρεις ενα Lada του βγαλεις τα σηματα και του βαλεις το σημα της Porsche στο καπο..;) .... Καλη η μουρη δεν λεω... Αλλα πρωτα παει η ικανοποιηση και η ποιοτητα....:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβασα μερικους συμforumιτες που ειπαν οτι φορανε Wrangler... Ομολογω οτι δεν εχω δει καποιον στο δρομο να φορα Wrangler οσες φορες προσεχω το τζην.... Ειναι καλα τζην...? Που τα κατατασσετε..?
[sIGPIC][/sIGPIC]