Fernando_Sucre Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 επειδη το replay ειναι καλη μαρκα για το σχολειο εγω diesel και replay φοραω μονο στο σχολειο...οπως ολοι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 επειδη το replay ειναι καλη μαρκα για το σχολειο Εντάξει δεν είναι πια και τόοοσο καλή... Τι να φοράει κάποιος δηλαδή στο σχολείο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 κοπανα σημερα εκανα.... λοιπον τα levi's ειναι καλα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 λοιπον τα levi's ειναι καλα; all time classic :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 All time favourite τα Levi's...!! Τωρα οσον αφορα τα jeans που φοραμε στην εξοδο ή στο σχολειο ή στο σπιτι... Εγω προσωπικά δεν κατατάσσω τα jeans μου ειδικοτερα, σε jeans εξοδου/πρωινού ξυπνήματος και αραγματος στην τηλεοραση.... Αλλο οι μπλουζες ή τα πουκαμισα ή ακομα περισσοτερο τα παπουτσια, αλλα οχι τα jeans.. σε καμια περιπτωση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Στο σχολειο με replay?ΠΟΤΕ δεν το εκανα αυτο,παααντα φορμουλες για να ειμαι χαλαρος και ανετος.Πιστευω οτι ειναι λιγο καπως να σκας στο σχολειο 8 το πρωι μαλλι-γυαλι και παντελονι replay και οχι lee xaxaxaxa....ναι ναι καταλαβαινω οτι αν φορας μαρκες στο σχολειο θα σε ΚΟΙΤΑΝΕ τα γκομενακια και θα κανεις εντυπωση!Και σας τα λεω ΕΓΩ που και ψωνακι ειμαι αλλα ημουν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15μελους(επρεπε να ειμαι και καλα καπως).:ninja: Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ρε παιδιά μια απορία. Ξέρω ότι τα νούμερα είναι 36,38,40 κτλ. Αλλά μια φορά είδα ένα 60,το οποίο δεν μου φάνηκε ΤΟΣΟ τεράστιο πια. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 All time favourite τα Levi's...!! Τωρα οσον αφορα τα jeans που φοραμε στην εξοδο ή στο σχολειο ή στο σπιτι... Εγω προσωπικά δεν κατατάσσω τα jeans μου ειδικοτερα, σε jeans εξοδου/πρωινού ξυπνήματος και αραγματος στην τηλεοραση.... Αλλο οι μπλουζες ή τα πουκαμισα ή ακομα περισσοτερο τα παπουτσια, αλλα οχι τα jeans.. σε καμια περιπτωση... Κοίτα, ένα jean σκούρο που έχω η αλήθεια είναι ότι δεν το φοράω πρωί. Μου πάει περισσότερο για βραδινό, για απογευματινό, για πιο καλό τέλος πάντων. Θεωρητικά πάντα, τα πιο ανοιχτόχρωμα και ξεβαμένα jeans είναι για πιο casual καταστάσεις, ενώ τα πιο σκουρόχρωμα για πιο καλά. Αλλά γενικά όπως νιώθει καλά κανείς τα φοράει. :) Στο σχολειο με replay?ΠΟΤΕ δεν το εκανα αυτο,παααντα φορμουλες για να ειμαι χαλαρος και ανετος.Πιστευω οτι ειναι λιγο καπως να σκας στο σχολειο 8 το πρωι μαλλι-γυαλι και παντελονι replay και οχι lee xaxaxaxa....ναι ναι καταλαβαινω οτι αν φορας μαρκες στο σχολειο θα σε ΚΟΙΤΑΝΕ τα γκομενακια και θα κανεις εντυπωση!Και σας τα λεω ΕΓΩ που και ψωνακι ειμαι αλλα ημουν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15μελους(επρεπε να ειμαι και καλα καπως).:ninja: Δεν είναι θέμα αν θα φτάνεις 8 το πρωί μαλλί-γυαλί-Replay. Μπορείς να φοράς jean και Replay και Diesel και να είσαι χαλαρός. :) Ρε παιδιά μια απορία. Ξέρω ότι τα νούμερα είναι 36,38,40 κτλ. Αλλά μια φορά είδα ένα 60,το οποίο δεν μου φάνηκε ΤΟΣΟ τεράστιο πια. Ξέρει κανείς τι παίζει? Ανάλογα με τα νούμερα. Για να μην σου φάνηκε μεγάλο, σημαίνει είχε την αρίθμηση που έχουν συνήθως τα επίσημα παντελόνια (τα κανονικά, όχι casual δηλαδή), στα οποία τα 60 είναι γύρω στ0 44-46 κανονικά. Δηλαδή αν κάποιος φοράει 34 παντελόνι jean, στα επίσημα φοράει γύρω στο 50. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Staff και μόνο STAFF... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ρε παιδιά μια απορία. Ξέρω ότι τα νούμερα είναι 36,38,40 κτλ. Αλλά μια φορά είδα ένα 60,το οποίο δεν μου φάνηκε ΤΟΣΟ τεράστιο πια. Ξέρει κανείς τι παίζει? Βασικα υπαρχουν 2 τροποι να μετραμε το μεγεθος. Το αμερικανικο (30-32-34 κτλ) και το ιταλικο (46-48-50 κτλ). Συνηθως τα jeans ειναι με τον αμερικανικο. οπου και το 30 αντιστοιχει σε 46 ιταλικο/ευρωπαικο. Μερικοι σχεδιαστες διατηρησαν τον ιταλικο τροπο στα jeans τους (π.χ dsquared) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Βασικα υπαρχουν 2 τροποι να μετραμε το μεγεθος. Το αμερικανικο (30-32-34 κτλ) και το ιταλικο (46-48-50 κτλ). Συνηθως τα jeans ειναι με τον αμερικανικο. οπου και το 30 αντιστοιχει σε 46 ιταλικο/ευρωπαικο. Μερικοι σχεδιαστες διατηρησαν τον ιταλικο τροπο στα jeans τους (π.χ dsquared) Συνηθέστερα πλέον τα ιταλικά μεγέθη χρησιμοποιούνται στα πιο επίσημα παντελόνια... Υ.Γ. Ο ευρωπαϊκός τρόπος μέτρησης είναι ίδιος με τον αμερικανικό; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 @Veco,toxic thnx for the info! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 @Veco,toxic thnx for the info! Anytime man! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Συνηθέστερα πλέον τα ιταλικά μεγέθη χρησιμοποιούνται στα πιο επίσημα παντελόνια... Υ.Γ. Ο ευρωπαϊκός τρόπος μέτρησης είναι ίδιος με τον αμερικανικό; Οχι, ευρωπαικα/ιταλικα ειναι τα ιδια. Τα αμερικανικα ειναι διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Θεωρητικά πάντα, τα πιο ανοιχτόχρωμα και ξεβαμένα jeans είναι για πιο casual καταστάσεις, ενώ τα πιο σκουρόχρωμα για πιο καλά. Αλλά γενικά όπως νιώθει καλά κανείς τα φοράει. :) Δεν είναι θέμα αν θα φτάνεις 8 το πρωί μαλλί-γυαλί-Replay. Μπορείς να φοράς jean και Replay και Diesel και να είσαι χαλαρός. :) Σωστός... Εγώ φοράω Diesel, (ακόμα και στο σχολείο, όταν πήγαινα) όμως κάποια έχω ως βραδινά και κάποια για κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth65 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 επειδη το replay ειναι καλη μαρκα για το σχολειο σιγα ρε παιδια την καλη μαρκα!δν λεω ειναι σχετικ ακριβα αλλα πλεον εχουν καταντησει βαρετα ολοι τετεια φορουν!κ ο οτι βαζω μαρκες σχολειο δν εχει να καει με γκομενακια αλλα το οτι γουσταρω να ειμαι κοκετα στο σχολειο κ απο την στιγμη π εχω τη δυνατοτητα γιατι να μν το κανω!γιτι στα δικα σας σχολεια δν γινοντα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 σιγα ρε παιδια την καλη μαρκα!δν λεω ειναι σχετικ ακριβα αλλα πλεον εχουν καταντησει βαρετα ολοι τετεια φορουν!κ ο οτι βαζω μαρκες σχολειο δν εχει να καει με γκομενακια αλλα το οτι γουσταρω να ειμαι κοκετα στο σχολειο κ απο την στιγμη π εχω τη δυνατοτητα γιατι να μν το κανω!γιτι στα δικα σας σχολεια δν γινοντα αυτα? φιλε μου, αν δεν ειναι η ριπλει καλη μαρκα τοτε ποια ειναι??? δεν λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες, αλλα ξεφευγουν πολυ στη τιμη...:!: για να παρει δηλαδη καποιος ακριβο τζιν(πχ. D&G) πρεπει να εχει πολλα $$$:shifty:. εκτος αυτου, αν φοραει στο σχολειο τοσο ακριβα ρουχα, τοτε τα σαββατα στις εξοδους, τι πρεπει να φοραει???:blink: εγω παντως στο σχολειο φοραω ντιζελακια και το σαββατο ριπλει. εχω κ ενα emerica που το φοραω και στο σχολειο και σε εξοδους.;) οσο αφορα τα μπλουζακια, δεν ψωνιζε ποτε ακριβα. με 15-20 ευρω και καθαρισα;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δείτε αυτό: http://diesel.adidas.com/83ways.php. Συνεργασία Diesel και Adίdas! Τσεκάρετε τις φωτογραφίες, τα τζην έχουν σηματάκια και των δύο εταιριών! Πώς σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 φιλε μου, αν δεν ειναι η ριπλει καλη μαρκα τοτε ποια ειναι??? Σαν ποιότητα τα replay δεν με έχουν αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Το ότι είναι ακριβά σε σχέση με άλλες μάρκες δεν πιστεύω οτι μετατρέπουν την replay σε καλή μάρκα παρά μόνο σε ακριβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 δεν λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες, αλλα ξεφευγουν πολυ στη τιμη...:!: για να παρει δηλαδη καποιος ακριβο τζιν(πχ. D&G) πρεπει να εχει πολλα $$$:shifty: Τα D&G jeans, ξεκινάνε από τα 150 ευρώ. Κάλλιστα βρίσκει κανείς Diesel - Replay ακριβότερα... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Τα D&G jeans, ξεκινάνε από τα 150 ευρώ. Κάλλιστα βρίσκει κανείς Diesel - Replay ακριβότερα... :) και τα diesel ξεκινουν απο τα ~80 ευρω. οποτε μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα απο d&g:) εννοειτε πως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω 150 ευρω για τζιν, θα επερνα πιο καλη(και κατα συνεπεια ακριβη) μαρκα απο diesel η replay.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 και τα diesel ξεκινουν απο τα ~80 ευρω. οποτε μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα απο d&g:) εννοειτε πως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω 150 ευρω για τζιν, θα επερνα πιο καλη(και κατα συνεπεια ακριβη) μαρκα απο diesel η replay.:O Από 80 ευρώ ξεκινάνε τα Diesel; Δεν το ήξερα, δεν φοράω ούτε φόρεσα ποτέ μου... Οπότε πάσο. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 levis φτηνα και ποιοτικα ,υστερα παμε moritz αρκετα καλα ακολουθουν diesel ,armani,replay,cavali ολα τα παραπανω ιεραρχημενα απο τα πιο φτηνα στα ακριβοτερα κομματια Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 levis φτηνα και ποιοτικα ,υστερα παμε moritz αρκετα καλα ακολουθουν diesel ,armani,replay,cavali ολα τα παραπανω ιεραρχημενα απο τα πιο φτηνα στα ακριβοτερα κομματια Τα Armani δεν είναι φθηνότερα από τα Replay. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο που αυξήσαν τις τιμές τους, ενώ αν λάβουμε υπόψιν και τα Emporio Armani jeans, ξεφεύγεουμε. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth65 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 εγω παιδια επειδη δινω πολλα λεφτα καθε μηνα για ρουχα θα σας πω τα εξης!απο τα replay δν ειμαι ευχαριστημενος σαν ποιοτητα κ εχω πολλα για αυτο σας λεω!τα χειροποιητα της replay εχουν καλυτερη ποιοτητα αλλα ειναι ακριβουτσικα σε σχεση με τα αλλα!πανε γυρω στα 250 με 300 αλλα ειναι καλτερη ποιοτητα!παντα ομως προτιμω τις αγαπημενες μ μαρκες σε αυτες τις τιμες d&g k armani κ ειδικα την τελευταια π εχει βγαλει τρομερα σχεδια τωρα τελευτεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts