Jump to content

Jeans

dBpanos
 Κοινοποίηση

Τι τζην φορατε?  

581 members have voted

1. 1. Τι τζην φορατε?

• Levi's
      121
    • Seven7
      16
    • Diesel
      163
    • Staff
      70
    • Replay
      52
    • BSB
      16
    • Nautica
      9
    • Aλλο (αναφερετε ποιο)
      134

Recommended Posts

επειδη το replay ειναι καλη μαρκα για το σχολειο

εγω diesel και replay φοραω μονο στο σχολειο...οπως ολοι...;)

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει δεν είναι πια και τόοοσο καλή... Τι να φοράει κάποιος δηλαδή στο σχολείο;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

All time favourite τα Levi's...!!

Τωρα οσον αφορα τα jeans που φοραμε στην εξοδο ή στο σχολειο ή στο σπιτι... Εγω προσωπικά δεν κατατάσσω τα jeans μου ειδικοτερα, σε jeans εξοδου/πρωινού ξυπνήματος και αραγματος στην τηλεοραση.... Αλλο οι μπλουζες ή τα πουκαμισα ή ακομα περισσοτερο τα παπουτσια, αλλα οχι τα jeans.. σε καμια περιπτωση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο σχολειο με replay?ΠΟΤΕ δεν το εκανα αυτο,παααντα φορμουλες για να ειμαι χαλαρος και ανετος.Πιστευω οτι ειναι λιγο καπως να σκας στο σχολειο 8 το πρωι μαλλι-γυαλι και παντελονι replay και οχι lee xaxaxaxa....ναι ναι καταλαβαινω οτι αν φορας μαρκες στο σχολειο θα σε ΚΟΙΤΑΝΕ τα γκομενακια και θα κανεις εντυπωση!Και σας τα λεω ΕΓΩ που και ψωνακι ειμαι αλλα ημουν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15μελους(επρεπε να ειμαι και καλα καπως).:ninja:
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Ρε παιδιά μια απορία.

Ξέρω ότι τα νούμερα είναι 36,38,40 κτλ.

Αλλά μια φορά είδα ένα 60,το οποίο δεν μου φάνηκε ΤΟΣΟ τεράστιο πια.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

All time favourite τα Levi's...!!

Τωρα οσον αφορα τα jeans που φοραμε στην εξοδο ή στο σχολειο ή στο σπιτι... Εγω προσωπικά δεν κατατάσσω τα jeans μου ειδικοτερα, σε jeans εξοδου/πρωινού ξυπνήματος και αραγματος στην τηλεοραση.... Αλλο οι μπλουζες ή τα πουκαμισα ή ακομα περισσοτερο τα παπουτσια, αλλα οχι τα jeans.. σε καμια περιπτωση...

Κοίτα, ένα jean σκούρο που έχω η αλήθεια είναι ότι δεν το φοράω πρωί. Μου πάει περισσότερο για βραδινό, για απογευματινό, για πιο καλό τέλος πάντων.

Θεωρητικά πάντα, τα πιο ανοιχτόχρωμα και ξεβαμένα jeans είναι για πιο casual καταστάσεις, ενώ τα πιο σκουρόχρωμα για πιο καλά. Αλλά γενικά όπως νιώθει καλά κανείς τα φοράει. :)

Στο σχολειο με replay?ΠΟΤΕ δεν το εκανα αυτο,παααντα φορμουλες για να ειμαι χαλαρος και ανετος.Πιστευω οτι ειναι λιγο καπως να σκας στο σχολειο 8 το πρωι μαλλι-γυαλι και παντελονι replay και οχι lee xaxaxaxa....ναι ναι καταλαβαινω οτι αν φορας μαρκες στο σχολειο θα σε ΚΟΙΤΑΝΕ τα γκομενακια και θα κανεις εντυπωση!Και σας τα λεω ΕΓΩ που και ψωνακι ειμαι αλλα ημουν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15μελους(επρεπε να ειμαι και καλα καπως).:ninja:

Δεν είναι θέμα αν θα φτάνεις 8 το πρωί μαλλί-γυαλί-Replay. Μπορείς να φοράς jean και Replay και Diesel και να είσαι χαλαρός. :)

Ρε παιδιά μια απορία.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Ανάλογα με τα νούμερα. Για να μην σου φάνηκε μεγάλο, σημαίνει είχε την αρίθμηση που έχουν συνήθως τα επίσημα παντελόνια (τα κανονικά, όχι casual δηλαδή), στα οποία τα 60 είναι γύρω στ0 44-46 κανονικά. Δηλαδή αν κάποιος φοράει 34 παντελόνι jean, στα επίσημα φοράει γύρω στο 50. :)

Ρε παιδιά μια απορία.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Βασικα υπαρχουν 2 τροποι να μετραμε το μεγεθος. Το αμερικανικο (30-32-34 κτλ) και το ιταλικο (46-48-50 κτλ).

Συνηθως τα jeans ειναι με τον αμερικανικο. οπου και το 30 αντιστοιχει σε 46 ιταλικο/ευρωπαικο. Μερικοι σχεδιαστες διατηρησαν τον ιταλικο τροπο στα jeans τους (π.χ dsquared)

Βασικα υπαρχουν 2 τροποι να μετραμε το μεγεθος. Το αμερικανικο (30-32-34 κτλ) και το ιταλικο (46-48-50 κτλ).

Συνηθως τα jeans ειναι με τον αμερικανικο. οπου και το 30 αντιστοιχει σε 46 ιταλικο/ευρωπαικο. Μερικοι σχεδιαστες διατηρησαν τον ιταλικο τροπο στα jeans τους (π.χ dsquared)

Συνηθέστερα πλέον τα ιταλικά μεγέθη χρησιμοποιούνται στα πιο επίσημα παντελόνια...

Υ.Γ.

Ο ευρωπαϊκός τρόπος μέτρησης είναι ίδιος με τον αμερικανικό;

@Veco,toxic

thnx for the info!

Anytime man! :)

Συνηθέστερα πλέον τα ιταλικά μεγέθη χρησιμοποιούνται στα πιο επίσημα παντελόνια...

Υ.Γ.

Ο ευρωπαϊκός τρόπος μέτρησης είναι ίδιος με τον αμερικανικό;

Οχι, ευρωπαικα/ιταλικα ειναι τα ιδια. Τα αμερικανικα ειναι διαφορετικα

Θεωρητικά πάντα, τα πιο ανοιχτόχρωμα και ξεβαμένα jeans είναι για πιο casual καταστάσεις, ενώ τα πιο σκουρόχρωμα για πιο καλά. Αλλά γενικά όπως νιώθει καλά κανείς τα φοράει. :)

Δεν είναι θέμα αν θα φτάνεις 8 το πρωί μαλλί-γυαλί-Replay. Μπορείς να φοράς jean και Replay και Diesel και να είσαι χαλαρός. :)

Σωστός... Εγώ φοράω Diesel, (ακόμα και στο σχολείο, όταν πήγαινα) όμως κάποια έχω ως βραδινά και κάποια για κάθε μέρα.

σιγα ρε παιδια την καλη μαρκα!δν λεω ειναι σχετικ ακριβα αλλα πλεον εχουν καταντησει βαρετα ολοι τετεια φορουν!κ ο οτι βαζω μαρκες σχολειο δν εχει να καει με γκομενακια αλλα το οτι γουσταρω να ειμαι κοκετα στο σχολειο κ απο την στιγμη π εχω τη δυνατοτητα γιατι να μν το κανω!γιτι στα δικα σας σχολεια δν γινοντα αυτα?

σιγα ρε παιδια την καλη μαρκα!δν λεω ειναι σχετικ ακριβα αλλα πλεον εχουν καταντησει βαρετα ολοι τετεια φορουν!κ ο οτι βαζω μαρκες σχολειο δν εχει να καει με γκομενακια αλλα το οτι γουσταρω να ειμαι κοκετα στο σχολειο κ απο την στιγμη π εχω τη δυνατοτητα γιατι να μν το κανω!γιτι στα δικα σας σχολεια δν γινοντα αυτα?

φιλε μου, αν δεν ειναι η ριπλει καλη μαρκα τοτε ποια ειναι???

δεν λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες, αλλα ξεφευγουν πολυ στη τιμη...:!: για να παρει δηλαδη καποιος ακριβο τζιν(πχ. D&G) πρεπει να εχει πολλα $$$:shifty:.

εκτος αυτου, αν φοραει στο σχολειο τοσο ακριβα ρουχα, τοτε τα σαββατα στις εξοδους, τι πρεπει να φοραει???:blink:

εγω παντως στο σχολειο φοραω ντιζελακια και το σαββατο ριπλει. εχω κ ενα emerica που το φοραω και στο σχολειο και σε εξοδους.;)

οσο αφορα τα μπλουζακια, δεν ψωνιζε ποτε ακριβα. με 15-20 ευρω και καθαρισα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δείτε αυτό: http://diesel.adidas.com/83ways.php.

Συνεργασία Diesel και Adίdas! Τσεκάρετε τις φωτογραφίες, τα τζην έχουν σηματάκια και των δύο εταιριών! Πώς σας φαίνεται;

φιλε μου, αν δεν ειναι η ριπλει καλη μαρκα τοτε ποια ειναι???

Σαν ποιότητα τα replay δεν με έχουν αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Το ότι είναι ακριβά σε σχέση με άλλες μάρκες δεν πιστεύω οτι μετατρέπουν την replay σε καλή μάρκα παρά μόνο σε ακριβή.

δεν λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες, αλλα ξεφευγουν πολυ στη τιμη...:!: για να παρει δηλαδη καποιος ακριβο τζιν(πχ. D&G) πρεπει να εχει πολλα $$$:shifty:

Τα D&G jeans, ξεκινάνε από τα 150 ευρώ. Κάλλιστα βρίσκει κανείς Diesel - Replay ακριβότερα... :)

Τα D&G jeans, ξεκινάνε από τα 150 ευρώ. Κάλλιστα βρίσκει κανείς Diesel - Replay ακριβότερα... :)

και τα diesel ξεκινουν απο τα ~80 ευρω. οποτε μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα απο d&g:)

εννοειτε πως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω 150 ευρω για τζιν, θα επερνα πιο καλη(και κατα συνεπεια ακριβη) μαρκα απο diesel η replay.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τα diesel ξεκινουν απο τα ~80 ευρω. οποτε μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα απο d&g:)

εννοειτε πως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω 150 ευρω για τζιν, θα επερνα πιο καλη(και κατα συνεπεια ακριβη) μαρκα απο diesel η replay.:O

Από 80 ευρώ ξεκινάνε τα Diesel; Δεν το ήξερα, δεν φοράω ούτε φόρεσα ποτέ μου... Οπότε πάσο. :)

levis φτηνα και ποιοτικα ,υστερα παμε moritz αρκετα καλα ακολουθουν diesel ,armani,replay,cavali

ολα τα παραπανω ιεραρχημενα απο τα πιο φτηνα στα ακριβοτερα κομματια

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

levis φτηνα και ποιοτικα ,υστερα παμε moritz αρκετα καλα ακολουθουν diesel ,armani,replay,cavali

ολα τα παραπανω ιεραρχημενα απο τα πιο φτηνα στα ακριβοτερα κομματια

Τα Armani δεν είναι φθηνότερα από τα Replay. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο που αυξήσαν τις τιμές τους, ενώ αν λάβουμε υπόψιν και τα Emporio Armani jeans, ξεφεύγεουμε. :)

εγω παιδια επειδη δινω πολλα λεφτα καθε μηνα για ρουχα θα σας πω τα εξης!απο τα replay δν ειμαι ευχαριστημενος σαν ποιοτητα κ εχω πολλα για αυτο σας λεω!τα χειροποιητα της replay εχουν καλυτερη ποιοτητα αλλα ειναι ακριβουτσικα σε σχεση με τα αλλα!πανε γυρω στα 250 με 300 αλλα ειναι καλτερη ποιοτητα!παντα ομως προτιμω τις αγαπημενες μ μαρκες σε αυτες τις τιμες d&g k armani κ ειδικα την τελευταια π εχει βγαλει τρομερα σχεδια τωρα τελευτεα!