toxic Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Παρτε ενα Dolce&Gabbana (οχι D&G) να δειτε το φως σας. Καλα ειναι αλλα πάρα πολύ απλά. Φυσικά μιλάμε για άψογη εφαρμογή, αλλα σε καποιον που αρεσουν οι λεπτομερειες, π.χ σκισμενα, worn, stone-washed, spotted και τετοια δεν νομίζω να βρει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Καλα ειναι αλλα πάρα πολύ απλά. Φυσικά μιλάμε για άψογη εφαρμογή, αλλα σε καποιον που αρεσουν οι λεπτομερειες, π.χ σκισμενα, worn, stone-washed, spotted και τετοια δεν νομίζω να βρει κάτι Από την άλλη για ανθρώπους οι οποίοι λατρεύουν τα «απλά» jeans, είναι ό'τι πρέπει! :happy: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 πηρα απο κανελλοπουλο ενα ck jean,για να δουμε τι θα δουμε :p ειδα και κατι MOSCHINO τελεια,αλλα απο τιμες (μακρια) xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgilio Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Κι εγω τα ειδα τα moschino πριν καμια βδομαδα!Φανταστικα ηταν! Αλλα απο τιμες οπως λες κι εσυ αστα να πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Kserete kapio online katastima me eponima jeans se kales times? apo ebay den thelw na psonisw eponima jeans gia polous logous Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Φοράω εδώ και χρόνια Diesel και το ενδιαφέρον μου γι'αυτά δεν μειώνεται! Τελευταία πήρα ένα μαύρο-γκρι ριγέ, καταπληκτικό. Νομίζω όμως ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο... κάτι όμως που να είναι "διακριτικά στολισμένο", τι προτείνετε; Sixty, ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Φοράω εδώ και χρόνια Diesel και το ενδιαφέρον μου γι'αυτά δεν μειώνεται! Τελευταία πήρα ένα μαύρο-γκρι ριγέ, καταπληκτικό. Νομίζω όμως ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο... κάτι όμως που να είναι "διακριτικά στολισμένο", τι προτείνετε; Sixty, ίσως; Seven? :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Seven? :) Κάπου (νομίζω wiki) είχα ακούσει ότι κάποια από τα Diesel φτιάχνονται από τη Seven, όμως δεν είχα δει κανένα... Έριξα μια ματιά στο ίντερνετ και μου άρεσαν... Που μπορώ να τα βρω Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Citizens of Humanity παιδια.... Με διαφορα το καλυτερο pair of jeans που εχω στη ντουλαπα μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Κάπου (νομίζω wiki) είχα ακούσει ότι κάποια από τα Diesel φτιάχνονται από τη Seven, όμως δεν είχα δει κανένα... Έριξα μια ματιά στο ίντερνετ και μου άρεσαν... Που μπορώ να τα βρω Θεσσαλονίκη; Αυτό θα σου το απαντήσει ο Kostakiss, o ανταποκριτής μας στα θέματα της μόδας από τη Θεσσαλονίκη. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εγω βαρεθηκα, θα αγοραζω απο το Primark οπως παω. Πειτε μου ρε παιδια μια εταιρια που βγαζει αρκετα μακρυα jeans. Δοκιμασα Diesel (out of stock), Replay, We are replay, Seven (fixed length), nudie, frankie morello και ολα ειναι κοντα. Τι να κανω? να αρχισω απο τωρα τα καλοκαιρινα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εγω βαρεθηκα, θα αγοραζω απο το Primark οπως παω. Πειτε μου ρε παιδια μια εταιρια που βγαζει αρκετα μακρυα jeans. Δοκιμασα Diesel (out of stock), Replay, We are replay, Seven (fixed length), nudie, frankie morello και ολα ειναι κοντα. Τι να κανω? να αρχισω απο τωρα τα καλοκαιρινα ? Γιατί πόσο ύψος έχεις; Εγώ με το 29-30 μέση δεν έχω πρόβλημα στο μήκος είμαι 1.85. off-topic: @Veco Nice blog,btw everybody is in love? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Τσίμπησα ένα ωραιότατο Armani με εξαιρετική - as usual - εφαρμογή, αλλά και τιμή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 πηρα απο κανελλοπουλο ενα ck jean,για να δουμε τι θα δουμε :p ειδα και κατι MOSCHINO τελεια,αλλα απο τιμες (μακρια) xD yiati poso kanoun ta mossino?? edw den aksizoun mia:lol: $15-20 kanoun edw. alla einai wraia kapoio kalo online site me jeans kai euro style rouxa kserei kaneis? ektos apo ebay. ta mona rouxa pou vriskw stin ameriki einai ta baggy jeans kai ola fardia Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 πηρα σημερα ενα τζιν-σωληνα Emerica σε σκουρο χρωματακι...τελειο ειναι! αυριο ανεβαζω και φωτο....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλημερα σε ολους εγω δεν ειμαι ουτε emo kai τετοιες μα....ες φοραω σχεδον παντα ενα πουκαμισο και ενα jean εχω και levi's και εχω και κατι απο marks and spencer αυτα με 45 και 25 ευρο θα ηηελα να ρωτησω για κατι ποιο καλο τι μαρκα λετε; diesel η κατι αλλο; thanks :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 απορία: είσαι 15 και συνήθως φοράς πουκάμισο; :wacko: replay, d&g, diesel είναι πιο "καλές" μάρκες, αλλά και πάλι, το λογικό είναι να πάρεις ο,τι κάθεται καλά πάνω σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 yiati poso kanoun ta mossino?? edw den aksizoun mia:lol: $15-20 kanoun edw. alla einai wraia kapoio kalo online site me jeans kai euro style rouxa kserei kaneis? ektos apo ebay. ta mona rouxa pou vriskw stin ameriki einai ta baggy jeans kai ola fardia Moschino. :) Καλά, στο Αμέρικα δεν έχετε ευρωπαϊκές μάρκες, δεν υπάρχουν Boss, Armani κλπ.; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 απορία: είσαι 15 και συνήθως φοράς πουκάμισο; :wacko: γιατι οχι??? εγω φοραω πολλες φορες μαυρο πουκαμισο και απο πανω πουλοβερ αμανικο;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 απορία: είσαι 15 και συνήθως φοράς πουκάμισο; :wacko: replay, d&g, diesel είναι πιο "καλές" μάρκες, αλλά και πάλι, το λογικό είναι να πάρεις ο,τι κάθεται καλά πάνω σου... ναι γιατι εσυ τι φορας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 γιατι οχι??? εγω φοραω πολλες φορες μαυρο πουκαμισο και απο πανω πουλοβερ αμανικο;) ναι γιατι εσυ τι φορας; Μερικές φορές φοράω πουκάμισο με πουλόβερ αλλά δεν θα έλεγα οτι είναι το συνηθισμένο μου ντύσιμο, σε καμία περίπτωση. Συνήθως [τέτοια εποχή] φουτεράκια ή μακρυμάνικες μπλούζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth65 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 εγω φοραω μονο armani κ d&g για τις εξοδους κ κανενα replay στο σχολειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εγω φοραω μονο armani κ d&g για τις εξοδους κ κανενα replay στο σχολειο! σοβαρα μιλας; απο πανω τι φορας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 σοβαρα μιλας; απο πανω τι φορας; Γιατί να μην μιλάει σοβαρά; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Γιατί να μην μιλάει σοβαρά; :confused: επειδη το replay ειναι καλη μαρκα για το σχολειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts