Kap Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Σϊγουρα όχι. Ήταν από τις νέες παραλαβές... nees paralaves kai mono toso? pantos kai ego prosopika armani fora kurios. episi re paidia eiha dei stin boss ena heiropoiito jean sta 500 kati euro. me ton oro heiropoitio ti sto kalo theloun na poun kai kala sta metra sou? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μάλλον θέλουν να πουν ότι τα στοιχεία που έχει πάνω (τπτ διακοσμητικά η ξέρω γω τέτοια) είναι χειροποίητα... Εγώ την περασμένη καλοκαιρινή σαιζόν είχα βρει ενα D&G κοντά στις 600 λίρες :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 nees paralaves kai mono toso? pantos kai ego prosopika armani fora kurios. episi re paidia eiha dei stin boss ena heiropoiito jean sta 500 kati euro. me ton oro heiropoitio ti sto kalo theloun na poun kai kala sta metra sou? Ναι νέες παραλαβές, around 140 ευρώ... Βασικά ήταν κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα jean, το ύφασμα ήταν πιο λεπτό. Δεν μου άρεσε το ύφασμα και γι' αυτό δεν δοκίμασα κανένα. Χειροποίητα εννοούν με χειροποίητες λεπτομέρειες (ραφές ραμμένες στο χέρι κλπ.) Μάλλον θέλουν να πουν ότι τα στοιχεία που έχει πάνω (τπτ διακοσμητικά η ξέρω γω τέτοια) είναι χειροποίητα... Εγώ την περασμένη καλοκαιρινή σαιζόν είχα βρει ενα D&G κοντά στις 600 λίρες :s Δεν το πήρες; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Όχι, μεγάλωνε επικίνδυνα τον κ*λο μου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Όχι, μεγάλωνε επικίνδυνα τον κ*λο μου :P :lol: Και στένευε επικίνδυνα το πορτοφόλι... :p :lol: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Αν το αγόραζα όμως θα χωρούσε άνετα στο jean μιας και δεν θα είχε μέσα μια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Αν το αγόραζα όμως θα χωρούσε άνετα στο jean μιας και δεν θα είχε μέσα μια :P Σωστό κι αυτό! :p :lol: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εγω παιρνω Diesel και Replay. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Marithe Francoise Girbaud έχει ξανακούσει κανείς? Είδα ένα σήμερα και μ'άρεσε πολύ... Σκέφτομαι να πάω να το πάρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αρκετά moiritz έχω αλλά και μερικά pull&bear δε ξέρω αν λέγεται έτσι η μάρκα όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αρκετά moiritz έχω αλλά και μερικά pull&bear δε ξέρω αν λέγεται έτσι η μάρκα όμως! ΧDYE λέγεται η μάρκα που φέρνουν τα Pull & Bear ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Marithe Francoise Girbaud έχει ξανακούσει κανείς? Είδα ένα σήμερα και μ'άρεσε πολύ... πρωτη φορα τα ακουω! που τα ειδες? σε τι τιμη?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 ΧDYE λέγεται η μάρκα που φέρνουν τα Pull & Bear ;) Να σου πω κάτι γιατί;)? Μια χαρά με έχουν βολέψει έχω πάρει 23 με 30 40 ευρώ και δεν έχουν πάθει τίποτα και τα φοράω και όλη μέρα στο σχολείο στο σπίτι στα φροντιστήρια:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 εγω 2 χρονια τωρα αγοραζω μονο energie jean!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 εγω 2 χρονια τωρα αγοραζω μονο energie jean!!!!! και εγώ μόνο Energie πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Marithe Francoise Girbaud έχει ξανακούσει κανείς? Είδα ένα σήμερα και μ'άρεσε πολύ... Σκέφτομαι να πάω να το πάρω.... Αγγλία τα πέτυχες έτσι; Για ρίξε τιμή, τοποθεσία, περιγραφή... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αγγλία τα πέτυχες έτσι; Για ρίξε τιμή, τοποθεσία, περιγραφή... :p Γμτ είχα γραμμένη την απάντηση και έκανε crash το browser. Ένιγουει.... Το είδα εδω σε ένα τοπικό μαγαζί το οποίο είναι πολύ ψαγμένο και τα φέραν στις νέες παραλαβές... Έχουν κοντα στις 170. Δεν το πήρα γιατι ήταν πολύ εφαρμοστή η εφαρμογή του και εγώ ήθελα κάτι πιο loose... Ηταν και πολύ ψηλόμεσο... Στο Λονδίνο παίζουν πολλά τα Money αλλα εμένα δεν μ'αρεσανε... Ένιγουει θα το ψάξω το θέμα στο weekend. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Lee edward replay levis. ta Lee einai ta mona pou me volepsan teleia(stronoun fantastika pano mou) alla kai ta alla me volepsan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Lee edward replay levis. ta Lee einai ta mona pou me volepsan teleia(stronoun fantastika pano mou) alla kai ta alla me volepsan.pragmati ta lee exoyn poly kalh efarmogh otan foroysa tzhn protimoysa lee:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Levi's, Lee, Replay και Diesel για εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Diesel, αφού συνήθως βρίσκω στα λεφτά που διαθέτω κάθε φορά... είτε πολλά, είτε λίγα. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά η Seven φτιάχνει (μεταξύ άλλων εταιριών) τα τζην της Diesel. Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 συνηθως τα jean που περνω δεν ειναι καποια ιδιαιτερη μαρκα. μερικα ειναι moritz κ τα υπολοιπα απο berska:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Diesel, αφού συνήθως βρίσκω στα λεφτά που διαθέτω κάθε φορά... είτε πολλά, είτε λίγα. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά η Seven φτιάχνει (μεταξύ άλλων εταιριών) τα τζην της Diesel. Ναι? Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω Seven γιατι είναι υπερβολικά κοντά... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ναι, αλλά μάλλον δε θα ξέρεις αν το συγκεκριμένο που θα πάρεις θα είναι 7! Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ναι, αλλά μάλλον δε θα ξέρεις αν το συγκεκριμένο που θα πάρεις θα είναι 7! Τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts