DesertSMisSRaiN Δημοσιεύτηκε April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2006 Ποιό είναι κατα τη γνώμη σας το καλύτερο Online RPG?? Με ενδιαφέρει να "μπω" και εγώ στον κόσμο των ΜΜORPG...και δεν ξέρω ποιό να διαλέξω από αυτά που κυκλοφορούν!! Προσωπικά μου αρέσουν πολύ, οι κόσμοι στο στυλ Oblivion...κάτι τέτοιο τέλος πάντων!:) Πείτε ιδέες και απόψεις... Thank you! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 WoW to kalutero imo :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 WoW to kalutero imo :O Και εγώ το έχω ακούσει...αλλά είναι σαν το oblivion σε στυλ? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Επειδή το WoW έχει πολυφορεθεί θα προτείνω D&D. Πολύ καλός fantasy κόσμος και πολύ κοντά οι κανόνες στα pen and paper. Είσαι σίγουρος ότι θες να αρχίσεις MMORPG; Εμένα για παράδειγμα δε με εντυπωσιάζουν γιατί μου αρέσει να παίζω μόνος. Οπότε δανείστηκα το WoW από ένα φίλο έπαιξα λίγο και μου πέρασε. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Επειδή το WoW έχει πολυφορεθεί θα προτείνω D&D. Πολύ καλός fantasy κόσμος και πολύ κοντά οι κανόνες στα pen and paper. Είσαι σίγουρος ότι θες να αρχίσεις MMORPG; Εμένα για παράδειγμα δε με εντυπωσιάζουν γιατί μου αρέσει να παίζω μόνος. Οπότε δανείστηκα το WoW από ένα φίλο έπαιξα λίγο και μου πέρασε. Epeidh to wow opws les exei polufore8ei emena proswpika dn mou leei tipota. H gnwmh mou oti oi "swbaroi" rpgades epe3an to wow molis bghke gia kana 3mhno kai auto htan.K egw to exw bare8ei alla einai polu kalutero apo la2,gw klp Kai dn prokeite na 3anape3w.Ligo polu ola einai bareta :) Twra arxisa pali fps :O gl hf me opoio kai na diale3eis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Επειδή το WoW έχει πολυφορεθεί θα προτείνω D&D. Πολύ καλός fantasy κόσμος και πολύ κοντά οι κανόνες στα pen and paper. Είσαι σίγουρος ότι θες να αρχίσεις MMORPG; Εμένα για παράδειγμα δε με εντυπωσιάζουν γιατί μου αρέσει να παίζω μόνος. Οπότε δανείστηκα το WoW από ένα φίλο έπαιξα λίγο και μου πέρασε. Το D&D έχει ένα μεγάλο μείον. Αυτή την στιγμή ΔΕΝ έχει player versus player combat, οπότε αν κάνεις cap τον χαρακτήρα σου, δεν σου μένουν πολλά πράμματα να κάνεις...Επίσης είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ να παίξεις solo το παιχνίδι. Θες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ party. Προτείνω WoW αν δεν σε πειράζει το cartoonίστικο στυλ των γραφικών. Μεγάλος κόσμος με ποικιλία. Μπόλικα quests. Μπορείς να διαλέξεις πως θες να παίξεις (solo ή με team). Polished σαν παιχνίδι (όμορφο interface, καλό από άποψη απόδσης κλπ κλπ) και με πολύ content. Αυτά :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μα ποιος ο λόγος να πάρεις ένα ΜΜΟRPG και να παίξεις solo; Υπάρχουν καλύτερα για αυτή τη δουλειά. Ένας ακόμα λόγος που τα βαριέμαι είναι το ότι έχω μεγαλώσει με το πρώτο baldur's gate. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Άλλο να παίζεις solo, άλλο να σε υποχρεώνει το παιχνίδι να παίζεις σε group. Υπάρχουν φορές που δεν βρίσκεις groups, και τότε στο D&D οnline δεν έχεις τί να κάνεις... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Από αυτή την άποψη έχεις κάποιο δίκιο. Απλά όλοι που ξέρω μπαίνουν παρέες οπότε έχουν πάντα group. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τι ακριβως ειναι τα RPG,ποτε δεν καταλαβα. Ξερω τα αρχικα τι σημαινουν, αλλα δεν καταλαβαινω το νοημα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τι ακριβως ειναι τα RPG,ποτε δεν καταλαβα. Ξερω τα αρχικα τι σημαινουν, αλλα δεν καταλαβαινω το νοημα Τα RPG ουσιαστικά είναι τα παιχνίδια ρόλων, αυτά δηλαδή που σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ ποίος θα είναι ο ήρωας τον οποίο θα χειρίζεσαι καθώς και την εξέλιξη του μέσα στο παιχνίδι. Το τελευταίο είναι και η μεγάλη διαφορά από τα απλά action παιχνίδια, οτι δηλαδή καθώς προχωράς στο παιχνίδι αποκτάς όλα και μεγαλύτερη "εμπειρία" (που συνήθως λέγεται experience points) με τα οποία μπορείς να αυξήσεις (είτε μέσω κάποιου χαρακτήρα-δασκάλου μέσα στο παιχνίδι, είτε με κάποιον άλλο τρόπο, ανάλογο με το παιχνίδι και τον κόσμο του) διάφορες ικανότητες του χαρακτήρα σου, κάνοντας τον ήρωά σου πιο δυνατό,γρήγορο,έξυπνο,καλύτερο πολεμιστή κτλ. που όλα έχουν αντίκτυπο στην μάχη ή το γενικότερο κόσμο, στον οποίο παίζεις... τουλάχιστον αυτό είναι για μένα το RPG!:D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αμα εχεις πιστωτικη σκεψου σοβαρα και το everquest. Το πλαισιο το εχει μαζι με το expansion (που ενσωματωνει το pvp στο παιχνιδι). Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Guild Wars από εμενα,δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μηνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Guild Wars από εμενα,δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μηνα :) Είδα και τρέιλερ του καινούργιου! Φαίνεται πολύ καλο! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Υπάρχουν πολλά καλά, αλλά το WoW είναι το top... Έρχεται και το expansion όπου νάναι, θα καεί πολύς κόσμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 ναι δεν λέω καλο και το WoW,το έχω και αυτό αλλα το Guild Wars με ''κράτησε' περισσότερο,και από τότε δεν ξαναέπαιξα WoW παρα μονο GW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Μπορει και να ειμαι ο μοναδικος ελληνας που το λεει πλεον αυτο αλλα εγω τωρα απο mmorg παιζω starwars galaxies. Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και σε ενθουσιαζει ιδιαιτερα αν σου αρεσει το starwars universe. Τον τελευταιο καιρο εχω ασχοληθει με αρκετα (επαιξα για αρκετο καιρο WoW και μετα για λιγο lineage II) αλλα τελικα κατεληξα στο galaxies.. Και για να μην ξεχνιομαστε που και που πιαζω και κανα call of duty II.. Ετσι για το καλο!! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Guild Wars... Δεν πληρώνεις συνδρομή, μόλις βγήκε το 2ο μέρος της σειράς, έχει πάρα πολύ λαό και ωραίους κόσμους να εξερευνήσεις. Είναι πιο κοντά στο Oblivion από το WoW. Απλά από την φύση του διαφέρει από το WoW και τα άλλα MMORPG παιχνίδια - όταν φεύγεις από μια πόλη δημιουργείται μια έκδοση του κόσμου μόνο για σένα και την ομάδα σου μέχρι να φτάσεις σε μια άλλη πόλη (σε αντίθεση με τα περισσότερα MMORPG που ο κόσμος είναι ένας και ο αυτός για όλους). Εμένα μου άρεσε πάντως και μάλλον θα πάρω και το 2ο της σειράς :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 mono min kraksetai:lol: :p .... DIABLO II: Lord of Destruction... monadiko paixnidi...an kai palio...poloi einai autoi pou paizoun....exei grapsei istoria...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Guild Wars... Δεν πληρώνεις συνδρομή, μόλις βγήκε το 2ο μέρος της σειράς, έχει πάρα πολύ λαό και ωραίους κόσμους να εξερευνήσεις. Είναι πιο κοντά στο Oblivion από το WoW. Απλά από την φύση του διαφέρει από το WoW και τα άλλα MMORPG παιχνίδια - όταν φεύγεις από μια πόλη δημιουργείται μια έκδοση του κόσμου μόνο για σένα και την ομάδα σου μέχρι να φτάσεις σε μια άλλη πόλη (σε αντίθεση με τα περισσότερα MMORPG που ο κόσμος είναι ένας και ο αυτός για όλους). Εμένα μου άρεσε πάντως και μάλλον θα πάρω και το 2ο της σειράς :) βασικά με ενδιαφέρει να είμαι μόνος μου...δλδ να μην ελέγχω ολόκληρη ομάδα... γιατί μου τη δίνει αυτό :wacko: :wacko:! Είναι.."μοναχικό" παιχνίδι; Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω...είναι και δωρεάν! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 βασικά με ενδιαφέρει να είμαι μόνος μου...δλδ να μην ελέγχω ολόκληρη ομάδα... γιατί μου τη δίνει αυτό :wacko: :wacko:! Είναι.."μοναχικό" παιχνίδι; Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω...είναι και δωρεάν! Σε όλα σχεδόν τα MMORPG παίζεις 1 χαρακτήρα και όχι ομάδα. Η διαφορά του Guild Wars βρίσκεται στον τρόπο που "λειτουργεί" το παιχνίδι. Στα κλασσικά MMORPGs υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος στον οποιο ζουν όλοι οι παίχτες. Όταν πας σε μια αποστολή εκτός πόλης, μπορείς να συναντήσεις και άλλους παίχτες στον δρόμο (είτε τυχαία είτε μετά από συνενόηση). Στο Guild Wars τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όταν είσαι σε μια πόλη μπορείς να συναντηθείς με τον οποιοδήποτε. Όταν όμως φύγεις από την πόλη δημιουργείται ένα στιγμιότυπο του κόσμου μόνο για σένα και την παρέα σου (ή τους NPC που έχεις πάρει μαζί σου για βοήθεια, γιατί τα πράγματα μπορεί να αποδειχτούν λίγο σκούρα άμα είσαι μόνος σου). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να συναντήσεις άλλους παίχτες μέχρι να ξαναεπισκεφτείς μια πόλη. Από την άλλη βέβαια, το να βρίσκεσαι στο δικό σου στιγμιότυπο του κόσμου σου εξασφαλίζει ότι δεν θα έρθει κάποιος @#%$%$# να σου φάει την αποστολή. Έχω παίξει 2 χρόνια Star Wars Galaxies και αρκετούς μήνες Guild Wars και τα έχω ευχαριστηθεί και τα 2. Πιστεύω ότι το GW είναι πολύ καλό για αρχή - no συνδρομή = good! (ειδικά άμα σκεφτείς ότι 24 μήνες * 15 ευρώ = 360 στο Star Wars :p) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Thanks για την κατατοπιστικότατη απάντηση PropheT...μάλλον στο Guild Wars θα καταλήξω (και τo Wow καλό αλλά 27 ευρώ το δίμηνο είναι -οχι μεν υπερβολικά- αλλά αρκετά αν προσθέσεις και την ADSL...!) Το Factions είναι το καινούργιο GW, έτσι;; Δεν είναι κάποιο add-on/expansion! Το παίρνω και ξεκινάω, right? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Έτσι ακριβώς. Δεν χρειάζεται να έχεις το πρώτο! Το ωραίο βέβαια είναι ότι άμα θες μπορείς να τα αγοράσεις και τα 2 και να πηγαίνεις και στους 2 κόσμους με τον χαρακτήρα σου :) Αλλά πάρε το Factions για αρχή και άμα σ'αρέσει βλέπεις :D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Έχω παίξει 2 χρόνια Star Wars Galaxies και αρκετούς μήνες Guild Wars και τα έχω ευχαριστηθεί και τα 2. Πιστεύω ότι το GW είναι πολύ καλό για αρχή - no συνδρομή = good! (ειδικά άμα σκεφτείς ότι 24 μήνες * 15 ευρώ = 360 στο Star Wars :p) Βασικα ειναι 15 δολλαρια το μηνα και οχι ευρω.. Δηλαδη 290 ευρω τους 24 μηνες συμφωνα με το συναλλαγμα που εκλεισε στιε 8/5/2006 το χρηματιστηριο.. 70 ευρω διαφορα δεν ειναι και λιγα.. Το αναφερω απλως ενημερωτικα σε περιπτωση που καποιος θελει να ξεκινησει! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Καλησπέρα, Εδώ και λίγες μέρες άρχισα να παίζω μετά απο παρότρυνση ενός φίλου το EVE. Υπάρχει ένα trial αυτές τις μέρες και βρίσκετε εδώ : https://secure.eve-online.com/ft/?aid=101022 Και ένα video του παιχνιδιού ΕΔΩ (54.7 Mb) - Check out the new EVE trailer, shown at this year's E3. The soundtrack is by Black Sun Empire and as always, all footage was captured from actual gameplay.- Αν και ΔΕΝ έχω παίξει το WOW, απο εικόνες που έχω δει είναι πολύ καλύτερο το eve :) *Το μόνο κακό είναι ότι είναι πανάκριβο...20€... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts