stelios85 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 καθηγητης μου στη φυσικη,αντι να πει σανιδα ειπε σαρανιδα.πως του ηρθε δε ξερω.ρωτηστε το ψυχολογο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Η μητέρα μου στ'αφεντικό της. Με τσίμπησαν κουνουπίδια..(κουνούπια)!!!!!!!!:blink: :wacko: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Η μητέρα μου στ'αφεντικό της. Με τσίμπησαν κουνουπίδια..(κουνούπια)!!!!!!!!:blink: :wacko: Μπορεί να ήταν τεμέτερα. :lol: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μετά από απίστευτο μεθύσι ένα βράδυ. το επόμενο μεσημέρι σε ταβέρνα: Κώστα, δεν χόρτασα, φέρε το μετάλικο σου..(Λουκάνικο εννοουσα) Χεχε η μέταλ ψυχή δεν πεθαίνει...:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 μια μερα βλεπω τη τσαντα του φιλου μου και αντι να του πω τη ωραια τσαντα, του λεω τη ωραια τσοντα! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Το γελιο εριξα σημερα :D Μπαινει καποιος γερος στο φαρμακειο και λεει "θελω στριπτιζ για τον λαιμο" !! Αντι να πει strepsils :lol: Και το καλυτερο ειναι οτι εβαλα τα γελια και δεν καταλαβε τιποτα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Ενας φιλος μου χτες: -Τελικα θα παμε στο Μαχραιρι Λαυρεντιτσα (Λαυρεντης Μαχαιρητσας) Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Μπορεί να ήταν τεμέτερα. :lol: Σωστός :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 μια μερα βλεπω τη τσαντα του φιλου μου και αντι να του πω τη ωραια τσαντα, του λεω τη ωραια τσοντα! χμμμμ πολύ φροϋδικό αυτό...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 χμμμμ πολύ φροϋδικό αυτό...:blink: Μπα δεν νομιζω....:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Καλύτερα να μιλάς, παρά να μασάς!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Πίτσα αντί για π****α:blink: "Καλά ρε, αυτός κλαίει απ' το κλάμα":confused: "Είδατε Το Ξύλο Βγήκε απ' το Παράθυρο;":lol: (απο ένα κορίτσι σε διάστημα λίγων λεπτών...) Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 8umh8hka ena filo mou pou h8ele na pame na paroume pitsa me to metro kai leei sthn parea.. "re seis..de pame nauarinou na fame kamia p...tsa me to metro?" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Κάποτε ένας γνωστός...: "Μοιάζουνε σαν δύο σταγόνες αίμα", βλέπει τους υπόλοιπους να γελάνε και λέει "καλά ρε ντάξει, σαν μία σταγόνα αίμα!" :p :p :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Καθηγήτρια: "Όλοι κυκλοφορούσαν στους δρόμους χαρούμενοι, με φωτεινά χρώματα (αντί για φωτεινά πρόσωπα)" Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 παιδια ειχα ενα μαθηματικο που νομιζς οτι και να ελεγε ηταν σαρδαμ!!! θα σας δωσω ενα δθο παραδειγματα! σε διαγωνισμα ειχε γραψει "Να αντιστιχεσετε..." Αλλο περιστατικο! ειχα ενα συμαθητη που τον ελεγαν Σαββα και μια συμμαθητρια που την λεγανε Βασα!!καταλαβενετε βεβαια που παει το θεμα... Σηκωνει χερι ο Σαββας να απαντησει κ του λεει "Πες Βασα, εεεε συγγνωμη... Βασω, εεεε Σαββα! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ένας καθηγητής μας σήμερα στα αρχαία... Κάθώς κάναμε μάθημα και λέγαμε για τους Αθηναίους στην Σικελία, λέει "με αποτέλεσμα, να βγάλουνε με τα μάτια τους, τα χέρια τους"(αντί με τα χέρια τους, τα μάτια τους):lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ego pali tin epe8a simmera... linontas askisi fysikis ston pinaka kai eno oli i taksi me koitaze grafo: anti to "8etika fortismeno somatidio" grafo "8eika fortismeno somatidio" akoma me doulevoun oi filoi mou,..... hehe Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 εγώ την πρωτοχρονιά..είμαστε σε σπίτι φίλης , με παίρνουν τηλ για τα χρόνια πολλά κ με ρωτάνε τι κάνουμε κτλ και λέω " μια χαρά τα περνάμε κερδίζω κ στην λουρέτα":blink: :D σκάνε όλοι στα γέλια.." ναι ναι όχι λουρέτα...λουρέτα παίζουμε..":X :confused: :D :lol: ( αντί για ρουλέτα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 μιλαω με το αφεντικο μου και του λεω ειμαι φιλοψαχνος!!! :lol: :lol: :wacko: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 μιλαω με το αφεντικο μου και του λεω ειμαι φιλοψαχνος!!! :lol: :lol: :wacko: Και τι ήθελες να πεις; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 φιλοσπλαχνος ηθελα να πω! αλλα κολησα ασχημα εκεινη την ωρα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Φιλεύσπλαχνος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Φιλεύσπλαχνος :) αναμεσα στα δυο ημουν! αυτο που ειπα και αυτο που λες. οτι να'ναι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 πρωι πρωι ακουσα το καλυτερο! -ρε τι επαθε ο κωστακης? -ε να μωρε εγκαυθμα 2ου γκαθμου -τι επαθε? εγκαυθμα φτου! ε!!!! δεν μπορω να το πω! :lol: :lol: εγκαυμα 2ου βαθμου ηθελε να πει Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts