Jump to content

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

Κοινοποίηση

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;  

239 members have voted

1. 1. Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

• Ναι
      55
    • Όχι
      121
    • Δεν ξέρω, ίσως και να το σκεφτόμουν...
      63

Recommended Posts

Παιδια Γεια σας και παλι!!!!!!!!!!:) :) Σημερα ειμαι ο περιφανος κατοχος του se W900i!!!!!!!!!!!!!!!:)

Απλα σημερα εγινε ενα περιστατικο...Πηρα που λετε τη συσκευη απο cosmote(Καλλιθεας) και την εβαλα να φορτισει...............Οποτε περιμενοντας να φορτισει επαιρνα τηλ τους φιλους μου να τους το πω για να σκασουν!!!!!!!!!!

Ε και 2 φιλοι μου λενε ελα πλατεια Κυπρου(κεντρικο μερος της Καλλιθεας) και παω και μου δειχνουν το μοντελο σε ασπρο στο κουτι και μετα μου ειπαν πως το αγορασαν 140 ευρο απο εναν αλλοδαπο ηταν που λετε στο κουτι του τα παντα ολα μεσα......................μου ειπανε οτι ο αλλοδαπος(δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δεν ξερω πως να το πω ποιο σωστα!!!!) τα εφερνε εισαγωγη απο Αλβανια και ειχαν και Ελληνικο menu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οδηγιες!!!!!!!!!

Απλα η μονη διαφορα ειναι οτι εγω εχω 2 χρονια εγγυηση ενω αυτοι δεν εχουν αποδειξη αγορας!!!!!!!!!!!

Μπορει να μου κανεις πως γινεται αυτο το παραεμποριο γιατι το πηραν στο 1/3 της τιμης.....Επισης ειπαν πως εχει 4 ακομα w900i και τους εδωσα λεφτα(140ευρο)να μου παρουν ενα.........:O :O :O

Ξερει ακνεις πως γινεται αυτη η διαδικασια και που συχναζουν αυτοι??????????????????????????????????????????????????????

Καθαρα πληροφοριακα το θελω...............να γιατι ελαγα να παρω ενα και στον Πατερα μου......................

Οσοι ειχαν παρομοια περιστατικα να τα αναφερουνε

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά πάντως δεν θα το διακινδύνευα γιατί μπορεί να μην λειτουργεί οπότε και έχεις μόλις πετάξει τα λεφτά σου στα σκουπίδια! Όσο για παρεμπόριο έχω ακούσει για κλεμμένα κυρίως και όχι για τέτοιες εισαγωγές.

Το οτι ηταν κλειστα δεν σημαινει οτι δεν ηταν και κλεμμενα ;p
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Το οτι ηταν κλειστα δεν σημαινει οτι δεν ηταν και κλεμμενα ;p

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν αντιλεγω :happy: αλλα σκεψου τωρα εγω 3/3 αυτος 1/3 και ειναι το ιδιο πραγμα...........................................

Καλ οταν μου εξηγεισαν πως και τι μονο που δεν εβαλα τα κλαματα:cry: :cry: :cry:-

Υπαρχει καποιος που ξερει πως γινεται αυτο να μας πει κι εμας???????????????????????????

...

Πιθανότατα κλεμένα. (σε περίπτωση που γίνει κάτι με την αστυνομία, παίζει να βρούν οι φίλοι σου τον μπελά τους ώς κλεπταποδόχοι; )

--

να σου δωσω 140 ευρω να μου παρεις και μενα? :P

"Yπαρχει ανθρωπος που να του αρεσει αυτο το κινητο?

καταρχην θες 2 χερια για να το κρατησεις και μια τσαντα να το μεταφερεις!!

Ειναι καλο βεβαια για τα ντουβαρια να το βαλεις σαν τουβλο η κανει και σαν πολεμικο οπλο αν σου επιτεθει κανας κλεφτης.. :lol:

Ειλικρινα το εχω πιασει στα χερια μου και μπορει οντος να εχει τα παντα σαν κινητο αλλα σας βολευει στα χερια? Ενα χερι δικο μου δεν εφτανε να το κρατησω καλα, ενειωθα οτι κραταγα ενα τουβλο στην κυριολεξια.." συ είπας ;)

Πιθανότατα κλεμένα. (σε περίπτωση που γίνει κάτι με την αστυνομία, παίζει να βρούν οι φίλοι σου τον μπελά τους ώς κλεπταποδόχοι; )

--

"Yπαρχει ανθρωπος που να του αρεσει αυτο το κινητο?

καταρχην θες 2 χερια για να το κρατησεις και μια τσαντα να το μεταφερεις!!

Ειναι καλο βεβαια για τα ντουβαρια να το βαλεις σαν τουβλο η κανει και σαν πολεμικο οπλο αν σου επιτεθει κανας κλεφτης.. :lol:

Ειλικρινα το εχω πιασει στα χερια μου και μπορει οντος να εχει τα παντα σαν κινητο αλλα σας βολευει στα χερια? Ενα χερι δικο μου δεν εφτανε να το κρατησω καλα, ενειωθα οτι κραταγα ενα τουβλο στην κυριολεξια.." συ είπας ;)

Εχω μαθει απο το se s700i και δεν εχω προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

Δεν πήγαινε σε σένα, στην powerz πήγαινε η οποία σε μια απόπειρα trolling έγραψε αυτά που έχω μέσα σε εισαγωγικά στο thread του w900.

Ήρεμα.

Και κόψε λίγο τα πολλά τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Το πιο πιθανό είναι να είναι κλεμμένα.

Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο με το Serial Number ή ξέρω γω μπορούν να τα εντοπίσουν.

It's what you do to me..

Ήρεμα.

Και κόψε λίγο τα πολλά τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Το πιο πιθανό είναι να είναι κλεμμένα.

Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο με το Serial Number ή ξέρω γω μπορούν να τα εντοπίσουν.

Να σε δορθωσω τετοια συστηματα δεν εχει ακομα η Ελλαδα...................αλλα μακαρι!!!!!;)

Συγνωμη για τα !!!!!!αλλα ειμαι ενθουσιωδεις τυπος!!!!!!

SORRY!!!!!:happy:

kala re... dn se fagame kiolas :p

exei... i alpha copy toulaxiston exei.

Μου φαινεται αλλαξαμε θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Τωρα εγω πιστευω οτι με την αλλαγη του IMEI ΤΗΝ εβγαλε καθαρη........................................

ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αρκετοί πάροχοι, έχουν συστήματα που κατά το άνοιγμα του κινητού και την προσπάθεια σύνδεσής του στο δίκτυό τους, ελέγχουν το ΙΜΕΪ του και εάν βρουν ότι πρόκειτε για δηλωμένο κλεμένο ΙΜΕΪ, του απαγορεύουν την πρόσβαση. Ουσιαστικά άχρηστο το κινητό...

Επιπλέον ξέρουν και τον αριθμό σου και εάν κάποιος θέλει να το τραβήξει πολύ, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας έχεις εντοπισθεί και συλληφθεί, για κλεπταποδοχή...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

ego leo asxeta me ta imei poy den ksero .oti kalutera me tin simperifora mas na min voi8ame kleftronia i apateones (la8raia eisagogi=forodiafygi diladi ego eimai xazos pou plirono forous yia na pigenei kai tou <<eksipnou>> to paidi sto tsampa dimosio sxoleio as poume...)

Αρκετοί πάροχοι, έχουν συστήματα που κατά το άνοιγμα του κινητού και την προσπάθεια σύνδεσής του στο δίκτυό τους, ελέγχουν το ΙΜΕΪ του και εάν βρουν ότι πρόκειτε για δηλωμένο κλεμένο ΙΜΕΪ, του απαγορεύουν την πρόσβαση. Ουσιαστικά άχρηστο το κινητό...

Επιπλέον ξέρουν και τον αριθμό σου και εάν κάποιος θέλει να το τραβήξει πολύ, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας έχεις εντοπισθεί και συλληφθεί, για κλεπταποδοχή...

καλα αυτο μου φαινεται πολύ τραβηγμένο... εχουμε χασει αρκετες φορες κινητο στο σπιτι και ας πουμε κανεις (ουτε σε ΝΟΚΙΑ ) δε μας ειπαν κατι αντιστοιχο...

Και επισης λεω εγω τωρα, αγοράζω κινητο απο καπου (Αγγελια, φιλο κτλ ) που ειναι κλεμμενο η χαμενο η κατι τετοιο χωρις να το ξέρω... Και εχει δηλωθει ως τετοιο χωρις παλι εγω να το ξερω... Υπάρχει περιπτωση να βρω το μπελά μου ? Στην τελικη ας προσεχε οποιος το χασε οπως επρεπε να προσεχω και εγω πχ οταν εχασα το δικο μου...

Δε νομιζω για 200 και 300 ευρω να συμβει ΟΟΟΟΟοοοοοολη αυτη η διαδικασία....

:X

Τελικά ο φίλος μας το πήρε το κινητό, ή άνοιξε το "σφραγισμένο" κουτάκι και είδε καμια έκπληξη;
Less is more...

καλα αυτο μου φαινεται πολύ τραβηγμένο... εχουμε χασει αρκετες φορες κινητο στο σπιτι και ας πουμε κανεις (ουτε σε ΝΟΚΙΑ ) δε μας ειπαν κατι αντιστοιχο...

Και επισης λεω εγω τωρα, αγοράζω κινητο απο καπου (Αγγελια, φιλο κτλ ) που ειναι κλεμμενο η χαμενο η κατι τετοιο χωρις να το ξέρω... Και εχει δηλωθει ως τετοιο χωρις παλι εγω να το ξερω... Υπάρχει περιπτωση να βρω το μπελά μου ? Στην τελικη ας προσεχε οποιος το χασε οπως επρεπε να προσεχω και εγω πχ οταν εχασα το δικο μου...

Δε νομιζω για 200 και 300 ευρω να συμβει ΟΟΟΟΟοοοοοολη αυτη η διαδικασία....

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να βρεις τον μπελά σου, διότι εάν κάνει κάποιος κάτι τέτοιο όπως και να το κάνουμε είναι κλεπταποδόχος.

Θα έπερνες ποτέ ένα αυτοκίνητο δίχως χαρτιά; Δε νομίζω...

Όσο για το ας πρόσεχε είναι μεγάλο λάθος που το λες, διότι όπως λες την έχεις πάθει κι εσύ και πιστεύω ότι δε θα ήθελες και κάποιος άλλος να βρεθεί στη θέση σου...

Όσο για το σύστημα που είπα ότι έχουν οι πάροχοι, ιδού:

Δελτίο τύπου - 15/01/2004

Η Vodafone συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για μείωση της τηλεπικοινωνιακής απάτης

Η Vodafone πρώτη στην Ελλάδα ανέλαβε την υλοποίηση προγράμματος για τον περιορισμό του φαινομένου της κλοπής των κινητών τηλεφώνων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών της εταιρίας για την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας προς τον καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η Vodafone προχώρησε στη δημιουργία και λειτουργία από 1/1/2004 μιας βάσης δεδομένων (Equipment Identity Register – EIR), όπου καταγράφεται ο κωδικός αριθμός (IMEI) κάθε κλεμμένης συσκευής κινητής τηλεφωνίας. H EIR συνδέεται με τα συστήματα του δικτύου της Vodafone, γεγονός που επιτρέπει τον έλεγχο της νομιμότητας κάθε κινητού τηλεφώνου την στιγμή που πραγματοποιείται μια κλήση. Στην περίπτωση που ο αριθμός IMEI ενός κινητού υφίσταται στη βάση EIR, το δίκτυο ενεργοποιεί αυτόματα έναν μηχανισμό που απαγορεύει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε κλήσης από την συγκεκριμένη συσκευή.

Η δημιουργία της βάσης EIR από τη Vodafone στην Ελλάδα αποτελεί τη συνέχεια της σχετικής πρωτοβουλίας, την οποία έχει αναλάβει η μητρική εταιρία Vodafone Group, σύμφωνα με την οποία ενθαρρύνεται η συμμετοχή των θυγατρικών της στις αντίστοιχες EIR των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνται. Ήδη σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία το σύνολο των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται εκεί έχει προχωρήσει στη δημιουργία εθνικών EIR προκειμένου να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πάταξη της απάτης. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην Ιρλανδία μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την έναρξη λειτουργίας της βάσης EIR παρατηρήθηκε μείωση της τάξεως του 20% στις κλοπές κινητών τηλεφώνων.

Η βάση EIR της Vodafone συνδέεται με το κεντρικό σύστημα που αποτελείται από τις αντίστοιχες άλλων χωρών (CEIR), κάνοντας τη λειτουργία της ακόμα πιο αποδοτική. Χάρη σ’ αυτή τη συνεργασία, υπάρχει η δυνατότητα να τεθεί ένα κλεμμένο κινητό εκτός λειτουργίας ακόμα και εκτός της χώρας από την οποία έχει κλαπεί. Η βαρύτητα της συγκεκριμένης προσπάθειας ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την υποστήριξη που λαμβάνει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών (GSM Association), ο οποίος τη συντονίζει.

Η Vodafone με τη λήψη αυτής της πρωτοβουλίας επιδιώκει, τέλος, να αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου, η συμμετοχή των οποίων στη δημιουργία μιας εθνικής βάσης δεδομένων θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη για τους Έλληνες χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Τόσο η συνδρομή των υπόλοιπων εταιριών, όσο και η περαιτέρω στήριξη της Πολιτείας προς την κατεύθυνση αυτή είναι στοιχεία σημαντικά για την ευόδωση του δύσκολου αυτού εγχειρήματος που έχει αναλάβει η Vodafone.

Σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της EIR, ο Διευθυντής Ασφάλειας Πληροφοριών και Πρόληψης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης της Vodafone και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Πρόληψης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης (ΕΦΤΑ), κος Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε:

«Η Vodafone τόσο με τη δημιουργία της βάσης EIR, όσο και με την ενεργό συμμετοχή της στον ΕΦΤΑ αποδεικνύει την ευαισθησία της για τα θέματα της ασφάλειας στην επικοινωνία των συνδρομητών της. Η καθολική επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο συμμετοχής των υπόλοιπων εταιριών του κλάδου, καθώς και των κατασκευαστριών εταιριών. Με την κινητοποίηση όλων των αρμόδιων φορέων τα άτομα εκείνα που επιδιώκουν την απόκτηση και διακίνηση κινητών με τρόπο παράνομο θα αποθαρρυνθούν, καθώς η επαναχρησιμοποίηση των κλεμμένων κινητών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη – αν όχι αδύνατη. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε κι εμείς με τον τρόπο αυτό στον αγώνα που γίνεται για την πάταξη της απάτης στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: κα Κατερίνα Γκαγκάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Vodafone, τηλ. 210 6160166, φαξ. 210 6160376, e-mail:
__________________________________________________________________________________

© Όμιλος Vodafone 2003. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Copyright 2005 © Vodafone Group

http://www.vodafone.gr/live1/extp.jsp?type=prrel&prid=10187&lang=0&langSTR=gr

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Μεταφορα απο το φορουμ της SE.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Τελικά ο φίλος μας το πήρε το κινητό, ή άνοιξε το "σφραγισμένο" κουτάκι και είδε καμια έκπληξη;

Καλημερα και οχι καμια απολυτος.............................::wacko:

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να βρεις τον μπελά σου, διότι εάν κάνει κάποιος κάτι τέτοιο όπως και να το κάνουμε είναι κλεπταποδόχος.

Θα έπερνες ποτέ ένα αυτοκίνητο δίχως χαρτιά; Δε νομίζω...

Όσο για το ας πρόσεχε είναι μεγάλο λάθος που το λες, διότι όπως λες την έχεις πάθει κι εσύ και πιστεύω ότι δε θα ήθελες και κάποιος άλλος να βρεθεί στη θέση σου...

Όσο για το σύστημα που είπα ότι έχουν οι πάροχοι, ιδού:

Δελτίο τύπου - 15/01/2004

Η Vodafone συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για μείωση της τηλεπικοινωνιακής απάτης

Η Vodafone πρώτη στην Ελλάδα ανέλαβε την υλοποίηση προγράμματος για τον περιορισμό του φαινομένου της κλοπής των κινητών τηλεφώνων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών της εταιρίας για την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας προς τον καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η Vodafone προχώρησε στη δημιουργία και λειτουργία από 1/1/2004 μιας βάσης δεδομένων (Equipment Identity Register – EIR), όπου καταγράφεται ο κωδικός αριθμός (IMEI) κάθε κλεμμένης συσκευής κινητής τηλεφωνίας. H EIR συνδέεται με τα συστήματα του δικτύου της Vodafone, γεγονός που επιτρέπει τον έλεγχο της νομιμότητας κάθε κινητού τηλεφώνου την στιγμή που πραγματοποιείται μια κλήση. Στην περίπτωση που ο αριθμός IMEI ενός κινητού υφίσταται στη βάση EIR, το δίκτυο ενεργοποιεί αυτόματα έναν μηχανισμό που απαγορεύει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε κλήσης από την συγκεκριμένη συσκευή.

Η δημιουργία της βάσης EIR από τη Vodafone στην Ελλάδα αποτελεί τη συνέχεια της σχετικής πρωτοβουλίας, την οποία έχει αναλάβει η μητρική εταιρία Vodafone Group, σύμφωνα με την οποία ενθαρρύνεται η συμμετοχή των θυγατρικών της στις αντίστοιχες EIR των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνται. Ήδη σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία το σύνολο των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται εκεί έχει προχωρήσει στη δημιουργία εθνικών EIR προκειμένου να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πάταξη της απάτης. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην Ιρλανδία μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την έναρξη λειτουργίας της βάσης EIR παρατηρήθηκε μείωση της τάξεως του 20% στις κλοπές κινητών τηλεφώνων.

Η βάση EIR της Vodafone συνδέεται με το κεντρικό σύστημα που αποτελείται από τις αντίστοιχες άλλων χωρών (CEIR), κάνοντας τη λειτουργία της ακόμα πιο αποδοτική. Χάρη σ’ αυτή τη συνεργασία, υπάρχει η δυνατότητα να τεθεί ένα κλεμμένο κινητό εκτός λειτουργίας ακόμα και εκτός της χώρας από την οποία έχει κλαπεί. Η βαρύτητα της συγκεκριμένης προσπάθειας ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την υποστήριξη που λαμβάνει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών (GSM Association), ο οποίος τη συντονίζει.

Η Vodafone με τη λήψη αυτής της πρωτοβουλίας επιδιώκει, τέλος, να αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου, η συμμετοχή των οποίων στη δημιουργία μιας εθνικής βάσης δεδομένων θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη για τους Έλληνες χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Τόσο η συνδρομή των υπόλοιπων εταιριών, όσο και η περαιτέρω στήριξη της Πολιτείας προς την κατεύθυνση αυτή είναι στοιχεία σημαντικά για την ευόδωση του δύσκολου αυτού εγχειρήματος που έχει αναλάβει η Vodafone.

Σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της EIR, ο Διευθυντής Ασφάλειας Πληροφοριών και Πρόληψης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης της Vodafone και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Πρόληψης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης (ΕΦΤΑ), κος Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε:

«Η Vodafone τόσο με τη δημιουργία της βάσης EIR, όσο και με την ενεργό συμμετοχή της στον ΕΦΤΑ αποδεικνύει την ευαισθησία της για τα θέματα της ασφάλειας στην επικοινωνία των συνδρομητών της. Η καθολική επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο συμμετοχής των υπόλοιπων εταιριών του κλάδου, καθώς και των κατασκευαστριών εταιριών. Με την κινητοποίηση όλων των αρμόδιων φορέων τα άτομα εκείνα που επιδιώκουν την απόκτηση και διακίνηση κινητών με τρόπο παράνομο θα αποθαρρυνθούν, καθώς η επαναχρησιμοποίηση των κλεμμένων κινητών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη – αν όχι αδύνατη. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε κι εμείς με τον τρόπο αυτό στον αγώνα που γίνεται για την πάταξη της απάτης στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: κα Κατερίνα Γκαγκάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Vodafone, τηλ. 210 6160166, φαξ. 210 6160376, e-mail:
__________________________________________________________________________________

© Όμιλος Vodafone 2003. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Copyright 2005 © Vodafone Group

http://www.vodafone.gr/live1/extp.jsp?type=prrel&prid=10187&lang=0&langSTR=gr

Αυτι που λες το εχω ξανακουσει αλλα πιστευεις οτι η vodafone θα εκανε κακο στους πελατες της??????Δεν νομιζω να ασχοληθει καθολου...Οπως και να εχει ποτε δεν ακουσαμε για συλληψεις για κατοχη κλεμμενων κινητων που πιαστηκαν απο το MEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας φίλος πριν μερικά χρόνια αγόρασε ένα P900 από Γερμανία. Πλήρωσε προκαταβολικά 700 ευρώ, αυτή ήταν η συμφωνία βάση των όρων αγοράς και μετά από 1-2 εβδομάδες παρέλαβε κανονικά τη συσκευασία σφραγισμένη. Υπήρχε ακόμα και η ζελατίνα, όπως δηλαδή συμβαίνει και στα καταστήματα όταν αγοράζουμε συσκευές.

Γεμάτος χαρά την άνοιξε και διαπίστωσε ότι υπήρχαν ΟΛΑ μέσα (craddle, φορτιστής, hands-free, κάρτα μνήμης, γραφίδες, κτλ.) ΕΚΤΟΣ από τη συσκευή!!!:wacko:

Αυτι που λες το εχω ξανακουσει αλλα πιστευεις οτι η vodafone θα εκανε κακο στους πελατες της??????Δεν νομιζω να ασχοληθει καθολου...Οπως και να εχει ποτε δεν ακουσαμε για συλληψεις για κατοχη κλεμμενων κινητων που πιαστηκαν απο το MEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εάν πας και δηλώσεις την κλοπή και ζητήσεις να γίνει κάτι τέτοιο είναι υποχρεωμένη η vodafone να το κάνει και θα το κάνει... Και σε λίγο καιρό θα το κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρείες.

Στην Ελλάδα ακόμα όχι και γι' αυτό φταίμε εμείς, εάν το τραβούσαμε λιγάκι το θέμα και συλλαμβάνονταν 1-2 άτομα θα είχε σταματήσει το φαινόμενο.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι εάν αγοράζουμε παράνομα κινητά πιανόμαστε κορόιδα από κάποιους αετονύχιδες αφού στην τελική διενίζουμε τις κλοπές και καταλήγουμε να πληρώνουμε για τηλέφωνα για τα οποία είχαμε πληρώσει να τ' αγοράσουμε νόμιμα στο παρελθόν.

Νίκος Καββαδίας

Otan omos skeftesai poso kostizei mia siskeyi stin etairia gia na paraxthei, thes na trekseis na vreis to klemeno! Einai koroidia na exoyn iperkerdos, den leo pos i agora klemenwn einai kalo pragma, ego den tha kratousa kinito pou to vrika ston dromo!

pliroforiaka, mia siskeyi opos to Qtek 9000 pou edo kanei 1050E stin etairia kostizei ~5 E, poso ksodeyei sta metaforika kai stous forous gia na ftasei i siskeyi se ayti tin timi???

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Εάν πας και δηλώσεις την κλοπή και ζητήσεις να γίνει κάτι τέτοιο είναι υποχρεωμένη η vodafone να το κάνει και θα το κάνει... Και σε λίγο καιρό θα το κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρείες.

Στην Ελλάδα ακόμα όχι και γι' αυτό φταίμε εμείς, εάν το τραβούσαμε λιγάκι το θέμα και συλλαμβάνονταν 1-2 άτομα θα είχε σταματήσει το φαινόμενο.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι εάν αγοράζουμε παράνομα κινητά πιανόμαστε κορόιδα από κάποιους αετονύχιδες αφού στην τελική διενίζουμε τις κλοπές και καταλήγουμε να πληρώνουμε για τηλέφωνα για τα οποία είχαμε πληρώσει να τ' αγοράσουμε νόμιμα στο παρελθόν.

Ε να προχωρησουμε το θεμα παιδια:) γιατι αυτο δεν ειναι δικαιο νομικα και ξερεις τι σοκ ειναι να εχω πληρωσει παραπανω λεφτα γαι το ιδιο πραγμα:mad: :mad: ????????

Ποτε δεν εχω παρει κλεμμενο κινητο και ουτε βεβαια προκυται........

αλλα με εχουν κλεψει πολλες φορες το δηλωσα στην αστυνομια και αυτοι τιποτα(σιγα μην εκαναν και κατι) το μονο που εκανα μου εδειξαν ενα τεραστιο βιβλιο με foto κλεφτων αλλα εγω δεν βρηκα κανενα που να ταιριαζε με τον ανθρωπο που ηταν σε μηχανακι εγω ειχα μια μπανανα τσαντακι στον θωρακα και με μαχαιρι στις 4 μ.μ μου το εκοψε χωρις να αντιδρασω...........:cry: :cry:

Ηταν ενα nokia 7250 kai to nec to 410i πανε τα κλαιω ακαμα και το nec ηταν ολοκαινουργιο αλλα............τι να κανεις .........

παντως ποτε μην παρετε κλεμμενο....................

Το θεμα ειναι πως περνανα τα συνορα αυτα τα κλειστα κουτια με κινητα...............................:wacko:

Επισης να ανφερω οτι σημερα στις 5 θα μου φερουν τα παιδια το κινητο που ζητησα απο τους αλλοδαπους:X .................................

Θα σας τα πω ολα

Επισης υπαρχει καποιος τροπος να το αναφερουμε αυτο ωστε να δωσει λιγο προσοχη το κρατος σε αυτο το θεμα?????????????????

καποιο καναλι ας πουμε να κανει αναφορα ????????????????????????

Θα σας πω παιρεταιρω πληροφοριες οταν το φορτισω........αλλα σας λεω του φιλου μου το κινητο ολοιδιο με το δικο μου............

Συζητήσεις περί κλεμμένων κινητών και που μπορούν να βρεθούν, απαγορεύονται διά ροπάλου. Sorry guys, όχι να φάμε και μήνυση.

Το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν. Θα καθαριστεί ώστε να μπορείτε να μιλάτε μόνο για το φαινόμενο αυτό, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ για το που μπορούν να βρεθούν.

Τέλος, Th3_Rock_is_here, περιόρισε λίγο τα posts σου σε παρακαλώ και τα σημεία στίξης γενικότερα.

Αναφορές στο που μπορούν να βρεθούν κλεμμένα κινητά, αφαιρέθηκαν. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, παρακαλώ.

Συνεχίζουμε.

pliroforiaka, mia siskeyi opos to Qtek 9000 pou edo kanei 1050E stin etairia kostizei ~5 E, poso ksodeyei sta metaforika kai stous forous gia na ftasei i siskeyi se ayti tin timi???

εντάξει, ηρέμισε λίγο... Όχι και 5€. μόνο το BT/WiFi module έχει παραπάνω ;)

EDIT: Πληρώνεις και το R&D που χρειάστηκε για να παραχθεί.