sakalisX Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ε σιγα τα γραφικα ρε παιδια.Τεκκεν πρωτης γενιας και πιο πισω μου θυμιζουν.Αλλωστε νομιζετε οτι η μπαταρια θα κραταει αρκετα για απανω απο μια ωρα παιχνιδιου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Tα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά και σίγουρα κατά πολύ ανώτερα από αυτά του πρώτου τεκκεν. Για κινητό μιλάμε όχι για κονσόλα. Η μπαταρία είναι άλλο θέμα. Αλλά θα κρατάει για πάνω από μία ωρα. Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ε σιγα τα γραφικα ρε παιδια.Τεκκεν πρωτης γενιας και πιο πισω μου θυμιζουν.Αλλωστε νομιζετε οτι η μπαταρια θα κραταει αρκετα για απανω απο μια ωρα παιχνιδιου? Καλα δεν ειπαμε οτι συγκρινονται και με το PS3 αλλα να ξερουμε και τι λεμε!!!Εχεις ξαναδει τετοια γραφικα σε κινητο??????? http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Μια γευση απο το One στο Ν93 (3D generated in real time on N93) http://pandora.luxus.fi/e3blog/e3_06/video/ca8f384610fe4875b70266c2120b9e49.swf.aspx new n93 real videos Εχω να κανω 2 πολυ σοβαρες ερωτησεις: 1)Που το βρηκε το Ν93 αυτος ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ??????????? 2) Που μενει για να παω να του σουφρωσω το κινητο?????:hunter: :kill: :rocket: :shoot: :whip: Αλλο ενα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=YfShxdbAJS8&search=nokia . Κοιταξτε γραφικα!!!! Δειτε ποσο καθαρα φαινονται τα παντα στην τηλεοραση!!! Μιλαμε εχω παθει πλακα!!! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδιά,μιλάμε ότι έχω πάθει πλάκα έτσι...???:dizzy: Γνώριζα ότι θα'χει παιχνίδια N-gage αλλά δεν ήξερα ότι θα'ναι με τέτοια γραφίκια μέσα....!!!!!:yahoo: Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει(ή αν ήδη υπάρχει στο N-gage)κανα καλό ποδοσφαιράκι για να βάλω στο Ν93 όταν το πάρω γιατί μ'αρέσουν πολύ...??? Αφού το έχουν έτοιμο και παίζουν μαζί του γιατί δεν το φέρνουν νωρίτερα να το πάρουμε κι'εμείς...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει(ή αν ήδη υπάρχει στο N-gage)κανα καλό ποδοσφαιράκι για να βάλω στο Ν93 όταν το πάρω γιατί μ'αρέσουν πολύ...??? Αφού το έχουν έτοιμο και παίζουν μαζί του γιατί δεν το φέρνουν νωρίτερα να το πάρουμε κι'εμείς...??? Ναι οντως για πειτε υπαρχει κανενα ποδοσφαιρακι??? Αυτη την στιγμη υπαρχουν μονο πρωτοτυπα. Οσα Ν93 βλεπεις δεν ειναι ετοιμες συσκευες καθως ακομα γινονται τεστ και βελτιωσεις του λογισμικου. Οποτε εχε υπ 'οψην σου οτι θα δουμε μεγαλη βελτιωση μεχρι να βγει στην αγορα!! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ναι οντως για πειτε υπαρχει κανενα ποδοσφαιρακι??? Αυτη την στιγμη υπαρχουν μονο πρωτοτυπα. Οσα Ν93 βλεπεις δεν ειναι ετοιμες συσκευες καθως ακομα γινονται τεστ και βελτιωσεις του λογισμικου. Οποτε εχε υπ 'οψην σου οτι θα δουμε μεγαλη βελτιωση μεχρι να βγει στην αγορα!! Ω,ρε φίλε τι έχουν να δουν τα μάτια μας όταν βγει και πάρουμε στα χέρια μας αυτό το Ν93... Για αυτούς που θέλουν να το πάρουν σκέτη συσκευή,χωρίς σύνδεση,θα το'χει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα Nokia stores έτσι...??? Αν και αυτό δεν νομίζω να'ναι σαν τα Sony Ericsson που τα παίρνουν και τα κάνουν "Vodafone live αηδίες" έτσι...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Αν και είμαστε εκτός θέματος, ποδοσφαιράκια για n-gage υπάρχουν τα παρακάτω: FIFA 2004, FIFA 2005, Marcel Desailly Pro Soccer, NCAA Football 2004 ;) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Αν και αυτό δεν νομίζω να'ναι σαν τα Sony Ericsson που τα παίρνουν και τα κάνουν "Vodafone live αηδίες" έτσι...??? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κανένα S60 δε βγαίνει με μενού Vodafone live. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κανένα S60 δε βγαίνει με μενού Vodafone live. Όμορφα... Τώρα το μόνο που περιμένω με ανυπομονησία είναι καμιά τελευταία πληροφορία για την τιμή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κανένα S60 δε βγαίνει με μενού Vodafone live. Nokia 7610,6630,6680,N70,6600 ειναι ολα S60 και εχουν OΛΑ κυκλοφορησει και σε vodafone live εκδοση.Μην λεμε οτι θελουμε,χωρις να γνωριζουμε,φιλε Βοss82.Το πιο πιθανον θα κυκλοφορησουν και τα Ν92 και Ν93 σε vodafone live εκδοσεις..Οποιος δεν επιθυμει τις vodafone live εκδοσεις,υπαρχουν και οι ''no brand''-original εκδοσεις..Απλα τα πραγματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Φίλε,αυτές τις "no brant-original" εκδόσεις θα τις βρούμε στα Nokia stores και σε "ουδέτερα" καταστήματα όπως στον ΓΕΡΜΑΝΟ έτσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Φίλε,αυτές τις "no brand-original" εκδόσεις θα τις βρούμε στα Nokia stores και σε "ουδέτερα" καταστήματα όπως στον ΓΕΡΜΑΝΟ έτσι? Ετσι ακριβως. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Nokia 7610,6630,6680,N70,6600 ειναι ολα S60 και εχουν OΛΑ κυκλοφορησει και σε vodafone live εκδοση.Μην λεμε οτι θελουμε,χωρις να γνωριζουμε,φιλε Βοss82.Το πιο πιθανον θα κυκλοφορησουν και τα Ν92 και Ν93 σε vodafone live εκδοση..Οποιος δεν επιθυμει τις vodafone live εκδοσεις,υπαρχουν και οι ''no brant''-original εκδοσεις..Απλα τα πραγματα... Ίσως να μπερδευτήκαμε λίγο. Aν κάνω λάθος διορθώστε με, (διορθώστε με είπα όχι σταυρώστε με) αλλά νομίζω ότι ο φίλος tasosmaroulitsis ρωτά αν θα έχουν το μενού της vodafone. Εγώ νόμιζα ότι αυτό δεν γίνεται στα S60. Άλλο πράγμα να έχουν Vodafone live και άλλο να έχουν το μενού της vodafone όπως τα sharp. Εγώ πάντως το Νοκια 7610 που αναφέρεις το είχα πάρει από τη vodafone με σύνδεση vodafone 500 και δεν είχε πάνω ούτε κάποιο σηματάκι, ούτε άλλαζε κάτι στο μενού. Απλά είχε και vodafone live. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ίσως να μπερδευτήκαμε λίγο. Aν κάνω λάθος διορθώστε με, (διορθώστε με είπα όχι σταυρώστε με) αλλά νομίζω ότι ο φίλος tasosmaroulitsis ρωτά αν θα έχουν το μενού της vodafone. Εγώ νόμιζα ότι αυτό δεν γίνεται στα S60. Άλλο πράγμα να έχουν Vodafone live και άλλο να έχουν το μενού. Εγώ πάντως το Νοκια 7610 που αναφέρεις το είχα πάρει από τη vodafone με σύνδεση vodafone 500 και δεν είχε πάνω ούτε κάποιο σηματάκι, ούτε άλλαζε κάτι στο μενού. Απλά είχε και vodafone live. Ναι,εννοούσα αν αλλάξουν εντελώς την συσκευή π.χ.Στα Sony Ericsson που αφαιρούν το αυτοκολητάκι Quickshare και βάζουν το Vodafone live,μετά αλλάζουν τα μενού και τα κάνουν,συνήθως κόκκινα,Vodafone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ναι,εννοούσα αν αλλάξουν εντελώς την συσκευή π.χ.Στα Sony Ericsson που αφαιρούν το αυτοκολητάκι Quickshare και βάζουν το Vodafone live,μετά αλλάζουν τα μενού και τα κάνουν,συνήθως κόκκινα,Vodafone... Αυτό είχα καταλάβει και εγώ και είπα ότι δεν το κάνουν. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 καποιο αυτοκολλητακι μπορει να εχουν αλλα ως εκει. στο μενου απλως θα εχεις ενα παραπανω θεμα της βονταφον το οποιο το αλλαζεις και δε φαινεται πουθενα οτι ειναι βονταφον. κλειδωματα κανενα, μονο οτι βαζει η νοκια σε ολα τα κινητα της ;) p.s: εγω εχω 6600 live και δε θυμαμαι καν πως ηταν οταν το πηρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδια μενου Voda live σαν τα Sharp αποκλειεται να εχει!!!!Μην τρελαίνεστε!!! Αλλα και να εχει απο οσο ξερω πλεον στα S60 μπορεις να πας στην Νοκια και να ζητησεις να σου αλλαξουν το μενου!! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κανένα S60 δε βγαίνει με μενού Vodafone live. N70 K 7610 kanane peiramata .. .;) N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδια μενου Voda live σαν τα Sharp αποκλειεται να εχει!!!!Μην τρελαίνεστε!!! Αλλα και να εχει απο οσο ξερω πλεον στα S60 μπορεις να πας στην Νοκια και να ζητησεις να σου αλλαξουν το μενου!! epeidh eixe rwthsei o kollhtos mou gia to 7610 , den sto analambanei h nokia .. para mono h vodafone gia opoiodhpote service xreiazetai to kinhto . N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 για να καταλαβουμε τη διαφορα μεταξυ θεματος βονταφον και πληρως παραμετροποιημενου μενου βονταφον, οπως sharp. οταν πηρα το 6600 μου ηταν ετσι... http://img119.imageshack.us/img119/7423/fescr0022te.jpg και σε ενα λεπτο εγινε ετσι...;) http://img98.imageshack.us/img98/7836/fescr0030pp.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 epidi me aresoun poly auta ta kinhtakia N eseis pio theoreite oti einai korufaio ap auta ta 3? to 92 93 h90?Bgazo ap exo ta alla n giati me aresoun ta clamshell.To n92 px exei ensomatomh tv alla, uparoun ales shmantikes diafores pou na to kanan kaluetero apo to n93?Kai telos an px hthela na paro to n90 logo oti eino pio fthno sta metaxhrismena enoo panta,Tha axize na to perna se sxesh me autes tis 2 n suskeues oi kai ekeines tha xoun poly shmantikes diafores me sxesh to n90.Pera ap thn thleorash.Sorry an sas zalisa:) Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 epidi me aresoun poly auta ta kinhtakia N eseis pio theoreite oti einai korufaio ap auta ta 3? to 92 93 h90?Bgazo ap exo ta alla n giati me aresoun ta clamshell.To n92 px exei ensomatomh tv alla, uparoun ales shmantikes diafores pou na to kanan kaluetero apo to n93?Kai telos an px hthela na paro to n90 logo oti eino pio fthno sta metaxhrismena enoo panta,Tha axize na to perna se sxesh me autes tis 2 n suskeues oi kai ekeines tha xoun poly shmantikes diafores me sxesh to n90.Pera ap thn thleorash.Sorry an sas zalisa:) Αν και ειμαστε λιγο Off topic, η αποψη μου ειναι η εξης. Αρχικα το Ν90 εχει αρκετα μεγαλες διαφορες οποτε δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του. Το βασικο ατου του Ν92 ειναι η ψηφιακη TV η οποια ομως ακομα ειναι ανυπαρκτη στην Ελλάδα οποτε ειναι αχρηστο. Επισης το Ν92 εχει οθονη 16 εκατ. χρωματων κατι το οποιο εγω δεν το θεωρω τοοοοσο σημαντικο. Απο την αλλη το Ν93 εχει πολυ καλυτερη καμερα ( 3mp εναντι 2, carl zeiss φακο, 3χ ζουμ), καλυτερη ληψη βιντεο και γενικα τα χαρακτηριστικα του νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο το Ν92. Οποτε οπως καταλαβες εγω σου προτείνω Ν93 δαγκωτο! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 epeidh eixe rwthsei o kollhtos mou gia to 7610 , den sto analambanei h nokia .. para mono h vodafone gia opoiodhpote service xreiazetai to kinhto . Αλλο 7610 αλλο Ν93. Δεν νομιζω οτι το 7610 εχει το ιδιο λογισμικο με το Ν93. http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Παιδιά,το Ν93 εσωτερική μνήμη είναι 50mb ή αν σβήσεις τίποτα προεγκατεστημένα ανεβαίνει κι'άλλο...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts