laonikos Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Αν διαλεξεις GSM δικτυο σε ενα 3G κινητο ο βαθμος του SAR μειωνεται ή παραμενει ο ιδιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μειώνεται αρκετά... greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 watt per kilogram(W/kg) Είσαι σίγουρος ???? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μηπως ξερει καποιος ποσο μειωνεται ο βαθμος SAR οταν χρησιμοποιουμε το GSM δικτυο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Tις τελευταίες 3 σελίδες διαβάζω μόνο για SAR και τίποτε άλλο...Nervous,πήγες διακοπές και άφησες το θέμα στην τύχη του? WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Είσαι σίγουρος ???? Ναί και είναι πολύ λογικό..για μένα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Tις τελευταίες 3 σελίδες διαβάζω μόνο για SAR και τίποτε άλλο...Nervous,πήγες διακοπές και άφησες το θέμα στην τύχη του? Δεν είναι περίεργο..Κοίτουσα παλιότερα μοντέλα της Νόκια..Δεν βρήκα αλλή ψηστιέρα σαν και τούτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 SAR Specific Absorption Rate A measure of the amount of radio frequency energy (radiation) absorbed by the body when using a radio transmitter device such as a cell phone. Working closely with federal health and safety agencies, such as the Food and Drug Administration (FDA), the Federal Communications Commission (FCC) has adopted limits for safe exposure to radio frequency (RF) energy. The FCC requires cell phone manufacturers to ensure that their phones comply with these limits. Any cell phone at or below these SAR levels (that is, any phone legally marketed in the U.S.) is a "safe" phone, as measured by these standards. The FCC limit for human exposure from cell phones is a SAR level of 1.6 watts per kilogram of body tissue (1.6 W/kg). The limit in Europe and some other countries is 2 W/kg. Phones only operate at the maximum SAR level in extreme situations. Typical RF output is usually a fraction of the maximum, and even less in strong coverage areas (closer to a tower). Although all phones approved by the FCC are considered safe, the maximum SAR output of a specific phone is usually listed in the user manual (per CTIA guidelines). The information can also be found on the FCC web site. A shortcut to that info is to click on the FCC ID link on the specs page for a phone here on this site. Ειμαστε όμως εκτός θεματος. [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Tις τελευταίες 3 σελίδες διαβάζω μόνο για SAR και τίποτε άλλο...Nervous,πήγες διακοπές και άφησες το θέμα στην τύχη του? Γιατί δεν σε απασχολεί η υγεία σου ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Γιατί δεν σε απασχολεί η υγεία σου ? Το συγκεκριμένο Topic έχει άλλο θέμα. Ασ Ανοίξουμε ένα άλλο για SAR. http://www.mobile-phones-uk.org.uk/sar.htm [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Tις τελευταίες 3 σελίδες διαβάζω μόνο για SAR και τίποτε άλλο...Nervous,πήγες διακοπές και άφησες το θέμα στην τύχη του? Κρινω αναλογα φιλε μου μην ανησυχεις ,εαν εχεις κατι αλλο πιο ενδιαφερον για το Ν73 ,ευχαριστως να το ακουσουμε ....:rolleyes: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Το συγκεκριμένο Topic έχει άλλο θέμα. Ασ Ανοίξουμε ένα άλλο για SAR. http://www.mobile-phones-uk.org.uk/sar.htm Για το SAR του Ν73 μιλάμε εδώ φίλε μου, όχι για όλα τα κινητά γενικά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλο νήμα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οπως βλέπεις, απασχολεί πολύ κόσμο το θέμα της εκπομπής ακτινοβολίας του συγκεκριμένου κινητού, και θεωρώ σεβαστές τις ανησυχίες των μελών του φόρουμ. Πάντα φιλικά :) P.S. Το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. (που θα έχει μικρότερο SAR) μπορεί να λειτουργήσει κανονικά και στα ελληνικά δίκτυα, ή όχι ?? Γνωρίζει κάποιος ?? :worry: :worry: MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazar Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 εγω παντος θα περιμενω να βγει για να δω την αποψη αυτων που θα το παρουν και κατα ποσο θα τους ενοχλει στην ομιλεια η οχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εγώ πάλι θα το παραγγείλω από Αμερική, και ας μην έχω Ελληνικά...:O http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazar Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 τα ελληνικα μπορουν να περαστουν μετα (νομιζω?) αλλα πως εισαι σιγουρος οτι στην αμερικη θα εχει χαμηλοτερο sar level? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 τα ελληνικα μπορουν να περαστουν μετα (νομιζω?) αλλα πως εισαι σιγουρος οτι στην αμερικη θα εχει χαμηλοτερο sar level? Κοίτα μερικές σελίδες πίσω...;) Όσο για τα Ελληνικά, δεν νομίζω να μπορούν να περαστούν, γιατί είναι άλλο RM... http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldermania Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 se 10 xronia den tha yparxete na sxoliazete tha psisete to kefali sas kai tha pethanete apo karkino:lol: :cry: giafto makria apo afta ta kinita pou eisai 8210:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazar Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Κοίτα μερικές σελίδες πίσω...;) Όσο για τα Ελληνικά, δεν νομίζω να μπορούν να περαστούν, γιατί είναι άλλο RM... γιατι?? εισαι σιγουρος για αυτο? ακομη, δεν λεει πουθενα ξεκαθαρα το που θα κυκλοφορισει η καθε συσκευη, εγω διατηρω τις ελπιδες παντως:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 γιατι?? εισαι σιγουρος για αυτο? ακομη, δεν λεει πουθενα ξεκαθαρα το που θα κυκλοφορισει η καθε συσκευη, εγω διατηρω τις ελπιδες παντως:D Εκτός από αυτά που είχαν ακουστεί, την συσκευή την είδε ο nervous και τελικά αυτή (με το μεγάλο SAR), θα έρθει Ελλάδα...:( http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Στην Λάρισα πάντως, εκτός από την ΤΙΜ που έχουν τιμή, ΟΥΤΕ η Vodafone ΟΥΤΕ τα NOKIA center ξέρουν κάτι... Εντύπωση μου κάνει που παραπάνω γράφεται ότι για την Αθήνα ξέρουν τιμή... Τι στο @@@, εδώ ξεκινήσαν διακοπές??!!!?? Anyway..Ξέρουμε πότε θα έρθει μήπως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ptisi Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Αν με ρωτούσε κάποιος πριν μια εβδομάδα ποιό θα ήταν το επόμενο κινητό μου, θα του απαντούσα το Ν73. Από τη στιγμή όμως που είδα ότι έχει τόσο υψηλό SAR έπαθα :shock: . Τελικά κατέληξα στο Ε60 (SAR 0.68 W/kg) :) Μάγκες, αν θέλετε τη γνώμη μου πηγαίνετε για άλλες πολιτείες, με άλλα λόγια υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... ΤΟ Ν73 είναι :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazar Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Αν με ρωτούσε κάποιος πριν μια εβδομάδα ποιό θα ήταν το επόμενο κινητό μου, θα του απαντούσα το Ν73. Από τη στιγμή όμως που είδα ότι έχει τόσο υψηλό SAR έπαθα :shock: . Τελικά κατέληξα στο Ε60 (SAR 0.68 W/kg) :) Μάγκες, αν θέλετε τη γνώμη μου πηγαίνετε για άλλες πολιτείες, με άλλα λόγια υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... ΤΟ Ν73 είναι :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: το Ε60 δεν εχει καθολου καμερα νομιζω....:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Ρε παιδιά,πολύ ακτινοβολία ρε...:( Το Ν93,που έχει περισσότερα χαρακτηριστικά,κοιτάξτε πόσο έχει... http://sar.nokia.com/sar/index.jsp 0,54... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Αν με ρωτούσε κάποιος πριν μια εβδομάδα ποιό θα ήταν το επόμενο κινητό μου, θα του απαντούσα το Ν73. Από τη στιγμή όμως που είδα ότι έχει τόσο υψηλό SAR έπαθα :shock: . Τελικά κατέληξα στο Ε60 (SAR 0.68 W/kg) :) Μάγκες, αν θέλετε τη γνώμη μου πηγαίνετε για άλλες πολιτείες, με άλλα λόγια υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... ΤΟ Ν73 είναι :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του open mind. Πρέπει να έχουμε όλοι μας τα μάτια μας ανοιχτά, αυτός είναι κι ορισμός και η ευελιξία που μας προσφέρει η ελεύθερη αγορά. Προσωπικά, είμαι απ' τους πρώτους κατόχους S60 κινητού (είχα πάρει ένα απο τα 3 πρώτα 7650 που είχε φέρει το πλαίσιο και για τρείς περίπου μήνες περίμενα αναβάθμιση που να περιέχει ελληνική γλώσσα), παρόλα αυτά όμως, τελευταία σκέφτομαι σοβαρά για UIQ symbian συσκευή προσανατολισμένη στον μουσικό τομέα και ο λόγος όχι το sar αλλά για να δω τι παίζει και με άλλα "πορτοκάλια". Κάθε συμβουλή ή αποτροπή ευπρόσδεκτη (@nervous). Εν κατακλείδει (που έλεγε κι ο Παύλος Σιδηρόπουλος) ξέρω τι ψάχνω και αναλόγως ερευνώ και αγοράζω. Τώρα εσύ πως από ένα `multimedia phone όπως το Ν73 κατέληξες στο Ε60 ένα καθαρά επαγγελματικό τηλέφωνο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μάλλον ο πλουραλισμός της αγοράς μας έχει κάνει να μπερδέψουμε όλοι τις ανάγκες μας. Με λίγα λόγια (βάζω και τον ευατό μου μέσα) δεν ξέρουμε τι θέλουμε :) http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksacherry Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 HELP!!!Επειδή σκεφτόμουν να αγοράσω το Ν73 (με αυτό το SAR έπαθα και δεν το σκέφτομαι καθόλου επειδή μιλάω αρκετά στο κινητό) μήπως υπάρχει "αντικαταστάτης του Ν73" ή κάποιο κινητό που να πλησιάζει τις δυνατότητές του?Προτείνεται συσκευές.Ευχαριστώ. cherry Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts