FestoNero Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ο καταραμενος ο player οταν κανει ανανεωση διαβαζει και τα αρχεια wav που εχει δημιουργησει το ultimate voice recorder και τα προσθετει στη database.. Δεν ειναι στο φακελο mymusic αλλα σε αλλον. Υπαρχει τροπος να το σταματησω αυτο; γιατι ειναι εκνευριστικο να παιζει τραγουδι και να πηγαινει στο επομενο που ειναι ηχογραφηση κλησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ο καταραμενος ο player οταν κανει ανανεωση διαβαζει και τα αρχεια wav που εχει δημιουργησει το ultimate voice recorder και τα προσθετει στη database.. Δεν ειναι στο φακελο mymusic αλλα σε αλλον. Υπαρχει τροπος να το σταματησω αυτο; γιατι ειναι εκνευριστικο να παιζει τραγουδι και να πηγαινει στο επομενο που ειναι ηχογραφηση κλησης.. Τα τραγούδια σου τα έχεις έτσι χύμα μέσα ? Δεν τα έχεις ταξινομημένα σε άλμπουμς ? Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Τα τραγουδια μου τα εχω ολα στον φακελο Ε:\MyMusic. Τα εχω ταξινομημενα σε υποφακελους, σε ειδη μουσικης (πχ rock, electronica, slow κλπ). Τα αρχεια wav που δημιουργει το ultimate voice recorder βρισκονται στο Ε:\Data\UltimateVR. Οποτε κανω ανανεωση μου κανει add τα περιεχομενα του φακελου UltimateVR και του G:\Sounds\Digital οπου βαζω τους ηχους κλησης μου.. :mad: Εχει κανεις να μου στειλει μια παρουσιαση (presentation) και ενα flash να δω πως φαινονται στο κινητο γιατι αυτα που εχω περασει δεν τα διαβαζει.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Τα τραγουδια μου τα εχω ολα στον φακελο Ε:\MyMusic. Τα εχω ταξινομημενα σε υποφακελους, σε ειδη μουσικης (πχ rock, electronica, slow κλπ). Τα αρχεια wav που δημιουργει το ultimate voice recorder βρισκονται στο Ε:\Data\UltimateVR. Οποτε κανω ανανεωση μου κανει add τα περιεχομενα του φακελου UltimateVR και του G:\Sounds\Digital οπου βαζω τους ηχους κλησης μου.. :mad: Εχει κανεις να μου στειλει μια παρουσιαση (presentation) και ενα flash να δω πως φαινονται στο κινητο γιατι αυτα που εχω περασει δεν τα διαβαζει.. :confused: τι εννοεις δεν τα διαβαζει; τι δε διαβαζει; δε χρειαζεται απαραιτητα παντως να τα εχεις σε υποφακελους με τα ειδη κλπ, το κινητο διαβαζει τα tags και τα ταξινομει μονο του. ο μονος λογος να το κανεις αυτο ειναι για δικη σου διευκολυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 δε χρειαζεται απαραιτητα παντως να τα εχεις σε υποφακελους με τα ειδη κλπ, το κινητο διαβαζει τα tags και τα ταξινομει μονο του. ο μονος λογος να το κανεις αυτο ειναι για δικη σου διευκολυνση. Ακριβώς !!! Κι εαν δεν σε βολεύουν τα κατεχωρημένα tags στα τραγούδια, τα "πειράζεις" δεξί κλιλ - ιδιότητες - ....... Εγώ φτιάχνω μ' αυτόν τον τρόπο δικά μου άλμπουμς Συγκεντρώνω αγαπημένα μου τραγούδια, πειράζω τα tags τους και δημιουργώ δικές μου συλλογές. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ακριβώς !!! Κι εαν δεν σε βολεύουν τα κατεχωρημένα tags στα τραγούδια, τα "πειράζεις" δεξί κλιλ - ιδιότητες - ....... Εγώ φτιάχνω μ' αυτόν τον τρόπο δικά μου άλμπουμς Συγκεντρώνω αγαπημένα μου τραγούδια, πειράζω τα tags τους και δημιουργώ δικές μου συλλογές. σωστο κι αυτο, ή φτιαχνεις playlists :) γενικα η μουσικη ειναι πληρεστατη και πολυ προσεγμενη και ευτυχως γρηγορη.. τα μοναδικα αρνητικα ειναι οτι δεν εχει κυκλικο μενου, δηλαδη απο την αρχη να πας κατευθειαν στο τελος, αλλα σε κανενα ME s60 δε γινεται, αλλα ευτυχως ειναι πολυ γρηγορη η πλοηγηση πατωντας 2 φορεσ το joystick πανω ή κατω και οτι δεν εμφανιζει τα album arts.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Επιτέλους αναβάθμιση για το 8 άρι !!! 3.10.023 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 καποιο προγραμμα για να παιζω καποια βιντεακια που δεν τα παιζει? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Επιτέλους αναβάθμιση για το 8 άρι !!! 3.10.023 μηπως μπορεις να μας πεις τι περιεχει η καινουργια εκδοση του firmware της nokia? επισης σε λιγες μερες μου ερχεται το n91 8gb! τι μου προτεινεται?να το κανω απευθειας αναβαθμιση μολις το βγαλω απο το κουτι του? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 τι εννοεις δεν τα διαβαζει; τι δε διαβαζει; δε χρειαζεται απαραιτητα παντως να τα εχεις σε υποφακελους με τα ειδη κλπ, το κινητο διαβαζει τα tags και τα ταξινομει μονο του. ο μονος λογος να το κανεις αυτο ειναι για δικη σου διευκολυνση. Εννοω οτι περασα 2 αρχεια *.pps (παρουσιαση του office) και ενα αρχειο *.flv και δεν τα παιζει. Αν πας στο gallery θα δεις μια κατηγορια που λεγεται "presentations" τι ειναι; Επισης στο Menu>Media> Υπαρχει ενα προγραμμα Flash Player. Tι αρχεια παιζει; :confused: Εμενα μου εμφανιζει τα album art σε μερικα αρχεια.. Αλλα μονο σε αυτα που ειναι ενσωματωμενο στο mp3.. :wacko: Φιλε nikoskat δεν εγινα κατανοητος. Θελω καποια αρχεια να μην τα προσθετει στη λιστα με τα τραγουδια. Δεν θελω να προσθετει αρχεια .wav και τα ringtones. Δεν υπαρχει καπου που να μπορω να τα βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 η καινουρια αναβαθμιση του Ν91 8 ΓΚΙΓΚΑ ειναι στα ελληνικα? επισης τα αρχεια του σκληρου χανονται? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Τώρα την περνάω .... Η 1.3.60 του NSU θέλει οπωσδήποτε κλειστό firewall και antivirus Θα επανέλθω για ότι διαφορές παρατηρήσω στην νέα έκδοση Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το 8gb απο μπαταρια και κολληματα τι λεει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 paidia sygnomi gia tin hazi erotisi to aplo n91 anavathmizetai se 8gb?? den katalava kala :wacko: Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 paidia sygnomi gia tin hazi erotisi to aplo n91 anavathmizetai se 8gb?? den katalava kala :wacko: Φυσικα οχι αφου ειναι θεμα hardware... 4Gb->8 .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 paidia sygnomi gia tin hazi erotisi to aplo n91 anavathmizetai se 8gb?? den katalava kala :wacko: αυτο που συζηταμε ειναι για το firmware(δλδ το software) του n91 8gb!φυσικα κ δεν μπορεις να αναβαθμισεις ενα n91 4gb σε 8gb!!! αναλυουμε ξεχωριστα τα δυο κινητα :) Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Κατι ψιλοασχετο μαυτο που συζητατε...πειραζει αν εχω μονιμα τον φορτιστη μ πανω σε μια μπριζα?χαλει αυτος ή η μπαταρια του κινητου οταν φορτιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Κατι ψιλοασχετο μαυτο που συζητατε...πειραζει αν εχω μονιμα τον φορτιστη μ πανω σε μια μπριζα?χαλει αυτος ή η μπαταρια του κινητου οταν φορτιζει? η μπαταρια σιγουρα δεν εχει προβλημα!για τον φορτιστη δεν ειμαι σιγουρος 100% ο παλιος μου του 6610 τον ειχα στη μπριζα συνεχεια κ εδω κ 1-2 χρονια κανει ενα περιεργο θορυβο(ενα ζζζζζζζζζ ακουγεται).ο αλλος του ngage δεν ακουγεται τοσο πολυ γιατι τον εβγαζα συνηθως! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 sorry paides,eipa oti itane hazi erotisi etsi?? :p Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Τώρα την περνάω .... Η 1.3.60 του NSU θέλει οπωσδήποτε κλειστό firewall και antivirus Θα επανέλθω για ότι διαφορές παρατηρήσω στην νέα έκδοση Άδικα φρίκαρα χθές. Το NSU τρέχει μια χαρά και με antivirus και με firewall !!! Κάτι μάλλον δεν πήγαινε καλά στον server της nokia γιατί ενώ το update ξεκινούσε κατόπιν και κάπου στα 20 ΜΒ σταματούσε. Τέλος πάντων, σήμερα τελικά όλα πήγαν καλά και μπήκε η 3.10.023. Σημαντικές διαφορές δεν έχω προσέξει. Αυτό που διέκρινα είναι μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα του μενού (ειδικά στη διαχείριση εφαρμογών). Μια μικρή βελτίωση στις photos παρατήρησα αλλά ...who cares !! Το μενού της μουσικής συνεχίζει να μην είναι κυκλικό Στην μνήμη τηλεφώνου σβήστηκαν τα πάντα, ο σκληρός όμως παρέμεινε ανέπαφος. Η επαναφορά (μέσω του PC Suite) λειτούργησε τέλεια. Επανήλθαν κανονικά τα πάντα.:) Για τον ηχο, τι να πω ....Το τέλειο απλά δεν επιδέχεται βελτίωση :rolleyes: Αυτά με μια πρώτη ματιά Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 παιδια ειχα ρωτησει και ποιο πανω μπορει καποιος να μου απαντησει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το μενού της μουσικής συνεχίζει να μην είναι κυκλικόΤο κυκλικό μενού υπάρχει σε όλα τα μενού ανεξαιρέτως εκτός απο την μουσική. Ακόμα και στα μουσικά μοντέλα (Ν70ΜΕ, Ν73ΜΕ) η λίστα δεν είναι κυκλική. Είναι κάτι που με χαλάει και περιμένω και γω να διορθωθεί. Ελπίζω στο Ν95 να είναι επιτέλους κυκλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolof Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 efarmogi gia n91 me tin opoia na mporo na xeirizomai tin TV exei bgei? eixa ksanakanei kapote autin tin erotisi se allo thread sxetiko me to n91 kai mou eipan oti tin perimenoume akoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 efarmogi gia n91 me tin opoia na mporo na xeirizomai tin TV exei bgei? eixa ksanakanei kapote autin tin erotisi se allo thread sxetiko me to n91 kai mou eipan oti tin perimenoume akoma. δεν εχει βγει αλλα και να βγει το Ν91 δεν εχει υπερυθρες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolof Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 kai epeidi eimai ligo asxetos. tin teleutaia ekdosi firmwire tin katevazo apo tin nokia i tis exei kapou allou? gt apo oti exo diavasei kapoia kollimata pou yparxoun feugoun. prin ligo katevasa mia alla dn leei an einai i 3.10.023 (i opoia apo oti exo diavasei einai kai i teleutaia etc? an kano lathos diorthoste me) n91 4gb/8gb pairnoun idia firmwire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts