vgnFE31h Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 που παω για να αναβαθμισω το λογισμικο του Ν91? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ναι δεν υπάρχουν..Πήγα σε κατάστημα Nokia και μου είπαν (μετά από τηλεφώνημα) πως δεν έχουν κηκλοφορίσει ανταλακτικά... :worry: ε τοτε δεν υπαρχουν...αν ρωτησες θα σου ειπαν κ ποτε θα ερθουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 που παω για να αναβαθμισω το λογισμικο του Ν91? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 :X Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ε τοτε δεν υπαρχουν...αν ρωτησες θα σου ειπαν κ ποτε θα ερθουν.:) Φίλε μου, μου είπαν πως δε ξέρουν πότε θα έρθουν.. κι εγώ τα έχω ανάγκη πολύ.. που λέει και το τραγούδι.Ευχαριστώ όπως και να έχει. Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 http://mobile-review.com/review/nokia-n91-8gb-en.shtml gia rikste mia matia k edw!pisteuw einai apo ta kalytera reviews pou exw diavasei ews twra! ps : to kinito to agorasa apo to germano alla tha kanei 2 vdomades gia na erthei dioti to pira me metafora tou arithmou mou tis vodafone 120 se cosmote gia na pesei ligo i timi! ps2 : i vodafone mou edine epidotisi 107eurw k eixa ti sindesi gia 4 xronia :P .i cosmote me ti metafora mou edwse epidotisi 133eurw! ps3 : teliki timi 342eurw!(epese arketa pisteuw se logika plaisia) ps4 : ta ps,ps2,ps3 kai ps4 den anaferontai sti gnwsti paixnidomixani tis sony playstation ksexasa na pw oti sti vodafone pou rwtisa oi athlioi exoun akomi tin arxiki timi pwlisis tou nokia n91 8gb!!!629eurw k me tin epidotisi evgaine pio poly k apo sketi ti syskevi apo to germano!!!eleos!!!kapoion eksypno ekei mesa den exoun na tous pei na tin allaksoun???mallon pali tha prepei kapoios na ypoklepsei tilefwnikes kliseis na mpei sti grammi k na sfyriksei : " psagmenos edw mayday n91 me 475eurw " (kata to spotaki tou sarafidi :D ) Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τελικά ξέρει κανείς για τα κολλήματα που τρώει το Ν91, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Με αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τελικά ξέρει κανείς για τα κολλήματα που τρώει το Ν91, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Με αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να φτιάξει; ποια κολληματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 no problems anymore...everything is ok now... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ποια κολληματα;; κοίτα αυτό: 1850048 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 κοίτα αυτό: 1850048 η φωνητικη κληση ετσι ειναι σε ολα τα os9.1. η αναβαθμιση που εχεις ειναι αρκετα παλια, αν οχι η πρωτη, δεν ξερω ποια ηταν η πρωτη. προβληματα ειχαν οι πρωτες συσκευες και οι πρωτες αναβαθμισεις, απο εκει και περα δεν εχει παραπονεθει καποιος.. :) ps: καποιες φορες εχει καποιες καθυστερησεις και μενα, με ενα restart επανερχεται, αλλα γενικα δεν εχω κανενα προβλημα. δοκιμασε να βαλεις το αρχικο θεμα να δεις αν αλλαζει τιποτα στην ταχυτητα. εχω δει οτι επηρεαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Έτσι και αλλιώς το θέμα το έχω στο default, και το πρόβλημα το έχει εδώ και ημέρες, δεν διορθώνεται με restart. Θα δοκιμάσω αναβάθμιση γιατί μου ρχεται να το πετάξω! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Έτσι και αλλιώς το θέμα το έχω στο default, και το πρόβλημα το έχει εδώ και ημέρες, δεν διορθώνεται με restart. Θα δοκιμάσω αναβάθμιση γιατί μου ρχεται να το πετάξω! Thanks μηπως εβαλες καμια περιεργη εφαρμογη; στο μενου του σκληρου εχει επιλογη για ανασυγκροτηση κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εφαρμογές έχω πολλές, αλλά δεν θυμάμαι να έβαλα καμία τώρα τελευταία. Για ανασυγκρότηση δεν έχει επιλογή, μόνο για format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εφαρμογές έχω πολλές, αλλά δεν θυμάμαι να έβαλα καμία τώρα τελευταία. Για ανασυγκρότηση δεν έχει επιλογή, μόνο για format τοτε μαλλον μενει η αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 εχω κι εγω τετοια και πιο πολλα κολληματα,αλλα πηρα την νοκια και μου ειπαν οτι εχω την πιο νεα αναβαθμιση δηλαδη την v3.00.060.αυτη ειναι τελικα ή με δουλευουν? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Το Ν91 δεν τρώει πολλά κολλήματα (σε εμένα τουλάχιστον). Το έχω πάρει ... εδω και ένα χρόνο... Από τα πρώτα κομμάτια που είχαν βγει.. Το μόνο πρόβλημα που μου έχει διμηουργήσει και το πήγα στη ΝΟΚΙΑ απο την Πέμπτη είναι ότι έχω δεδομένα μέσα και δεν μου τα εμμφανίζει. Π.Χ. πάω στο Φάκελο των Φωτογραφιών και μου τον δείχνει άδειο ενώ στην επισκόπηση μνήμης λέει οτι εχει μέσα π.χ. 1,2ΜΒ σε φώτο... ¨Εχει μα΄΄λον πρόβλημα ο σκληρός... ελπίζω να το φτιάξουν (αν και θα περιμένω 1 μήνα γιατί θα σταλθει εξωτερικό)... Πάντως πέρα από αυτό ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με το Ν91... Αν είχε και μια δεύτεη κάμερα για βιντεοκλίση (οπως έδειχναν οι φώτο πριν κυκλοφορίσει) θα ήταν ακόμη καλυτερο...:rolleyes: :) Πάμε για το Ν95 τώρα....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 εχω κι εγω τετοια και πιο πολλα κολληματα,αλλα πηρα την νοκια και μου ειπαν οτι εχω την πιο νεα αναβαθμιση δηλαδη την v3.00.060.αυτη ειναι τελικα ή με δουλευουν? Πόσα ΜΒ έχεις σε χρήση και ποιό από τα δυο Ν91 έχεις ? To 4Gb ή 8GB? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παίδια μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει εδώ ένα file manager για N91 απο τον οποίο να μπορείς να στέλνεις protected items όπως εγκαταστάσεις από games κλπ Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παίδια μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει εδώ ένα file manager για N91 απο τον οποίο να μπορείς να στέλνεις protected items όπως εγκαταστάσεις από games κλπ Στα γνωστα μερη βρισκεις οτι θες ,τα εχουμε πει αυτα εδω θα βρεις το x-plore http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πόσα ΜΒ έχεις σε χρήση και ποιό από τα δυο Ν91 έχεις ? To 4Gb ή 8GB? :) εχω το Ν91 8γκιγκα και εχουν μεινει 2,70γκιγκα αδεια.κανονικα ομως δεν παιζει ρολο αυτο...(νομιζω) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ευχαριστώ nervous :D Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 αισθητηρα φωτος δεν εχει το Ν91 8 γκιγκα? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 αισθητηρα φωτος δεν εχει το Ν91 8 γκιγκα? οχι, δεν το χρειαζεται ιδιαιτερα αφου ειναι καλυμμενα τα πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 οχι, δεν το χρειαζεται ιδιαιτερα αφου ειναι καλυμμενα τα πληκτρα. και το 4αρι γιατι εχει? τελως παντων δεν με πολυνοιαζει.:confused: εμενα κατι αλλο με απασχολει,πριν λιγες μερες πηρα και εγκατεστησα το LCG Jukebox το οποιο αναγνωριζει την εικονα του αλμπουμ ενος τραγουδιου.του κινητου ο player γιατι στο ιδιο τραγουδι δεν την βρισκει την εικονα??????:mad: :mad: :cry: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 και το 4αρι γιατι εχει? τελως παντων δεν με πολυνοιαζει.:confused: εμενα κατι αλλο με απασχολει,πριν λιγες μερες πηρα και εγκατεστησα το LCG Jukebox το οποιο αναγνωριζει την εικονα του αλμπουμ ενος τραγουδιου.του κινητου ο player γιατι στο ιδιο τραγουδι δεν την βρισκει την εικονα??????:mad: :mad: :cry: δεν εχει το 4αρι, οι πρωτες φωτος εδειχναν οτι ειχε αλλα δεν εχει τελικα. τωρα με την εικονα αλμπουμ, ειναι ενα θεμα, δεν ξερω γιατι γινεται..νομιζω γινεται και σ'αλλα κινητα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts