nikoskat Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 υπαρχει καποιο προγραμμα για περιστροφη της οθονης κατα 90 μοιρες για Ν91? οχι, δε δουλευει δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 απο οτι ξερω νομιζω οτι το Ν91 εχει το mini map στο internet.το Ν91 8γκιγκα δεν το εχει ομως σωστα ἠ εγω κανω καποιο λαθος? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 απο οτι ξερω νομιζω οτι το Ν91 εχει το mini map στο internet.το Ν91 8γκιγκα δεν το εχει ομως σωστα ἠ εγω κανω καποιο λαθος? μαλλον καποιο λαθος κανεις. ολα τα os9.1 εχουν mini map στον browser. μηπως κατι δεν κανεις καλα; το μετακινεις γρηγορα το joystick για να εμφανιστει; εμφανιζεται με πληκτρο αλλα δε θυμαμαι ποιο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 στην αρχη που το πηρα ειχε ενα ποντικι (χωρις να ειμαι συνδεδεμενος)μετα μολις συνδεθηκα ολα ηταν οπως ειναι σε ολα τα τηλεφωνα,ουτε ποντικι ουτε τιποτα!!! μηπως ξερεις με ποιο κουμπι εμφανιζεται??(τα πατησα ολα και τιποτα!) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 στην αρχη που το πηρα ειχε ενα ποντικι (χωρις να ειμαι συνδεδεμενος)μετα μολις συνδεθηκα ολα ηταν οπως ειναι σε ολα τα τηλεφωνα,ουτε ποντικι ουτε τιποτα!!! μηπως ξερεις με ποιο κουμπι εμφανιζεται??(τα πατησα ολα και τιποτα!) μηπως μπαινεις στις υπηρεσιες και οχι στον ιστο; οι υπηρεσιες ειναι απλος browser, ο ιστος ειναι ο καινουργιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 δικιο εχεις! ευχαριστω.δεν το ειχα προσεξει!!! οκ δεν μπορω να τα καταφερω να μπω στο διαδυκτιο μεσω του υπολογιστη με το WI-FI τοτε μηπως τα καταφερω με το bluetooth?κι αν ναι μπορει σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ας μου πει καποιος κατι για το παραπανω αν ξερει!αλλα θα ηθελα κιολας να μου πειτε αρκετα κοληματα που μου κανει(επανεκινησεις και μετα σαρωση δισκου η οποια αργει κιολας!) οφηλεται στα διαφορα προγραμματα που του εχω βαλει(στα οποια οταν τα εγκαθιστουσα μου ελεγε οτι μπορει η εφαρμογη να δημιουργησει προβλημματα στην συσκευη στο μελλον)???????? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ας μου πει καποιος κατι για το παραπανω αν ξερει!αλλα θα ηθελα κιολας να μου πειτε αρκετα κοληματα που μου κανει(επανεκινησεις και μετα σαρωση δισκου η οποια αργει κιολας!) οφηλεται στα διαφορα προγραμματα που του εχω βαλει(στα οποια οταν τα εγκαθιστουσα μου ελεγε οτι μπορει η εφαρμογη να δημιουργησει προβλημματα στην συσκευη στο μελλον)???????? Αυτά τα warning s τα βγάζει σε όλες τις εφαρμογές, μην ανυσυχείς. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά το δικό μου, είναι υπόδειγμα σταθερότητας. Δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση. Κατέβασε και μελέτησε τoν TIPES GUIDE μήπως και κάνεις κάτι λάθος Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αυτά τα warning s τα βγάζει σε όλες τις εφαρμογές, μην ανυσυχείς. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά το δικό μου, είναι υπόδειγμα σταθερότητας. Δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση. Κατέβασε και μελέτησε τoν TIPES GUIDE μήπως και κάνεις κάτι λάθος πολυ καλο το tips guide, thanks :) ειναι πραγματα που ειχα προσεξει μονος μου και τωρα(ευτυχως) βλεπω οτι τα ξερει και η νοκια. για τη δονηση που λεει, δε γινεται να την εχεις ανενεργη, παντα δονηση εχω στα κινητα μου. και τα μηνυματα στη μνημη τηλεφωνου...πως κρατας back up χειροκινητα ετσι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 πολυ καλο το tips guide, thanks :) ειναι πραγματα που ειχα προσεξει μονος μου και τωρα(ευτυχως) βλεπω οτι τα ξερει και η νοκια. για τη δονηση που λεει, δε γινεται να την εχεις ανενεργη, παντα δονηση εχω στα κινητα μου. και τα μηνυματα στη μνημη τηλεφωνου...πως κρατας back up χειροκινητα ετσι; :worry: Το άλλο το είδες ?: "Ωστόσο συνιστάται ο συνολικός αριθμός των αρχείων στην έκθεση να μην ξεπερνάει τα 300 αρχεία" Σαν να σου λέει, κάνε δικούς σου φακέλους, που όμως δεν θα είναι ορατοί απο την έκθεση ???:wacko: Δε βαριέσαι ! Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 δεν μπορω να καταλαβω το 3 βημα tou Porfyga για τα λεξικα.μπορει καποιος να μου το εξηγησει?(το εχω κανει αλλα δεν τα εχω καταφερει) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 δεν μπορω να καταλαβω το 3 βημα tou Porfyga για τα λεξικα.μπορει καποιος να μου το εξηγησει?(το εχω κανει αλλα δεν τα εχω καταφερει) Φιάχνεις έναν φάκελο στον σκληρό Ε:\ με το όνομα Pydict Εκεί μέσα θα μεταφέρεις τα λεξικά (xxxxxx.pd) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 αυτο εκανα,αλλά μετα τι κανουμε? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 αυτο εκανα,αλλά μετα τι κανουμε? Πας εκεί όπου είναι οι εφαρμογές σου (δικά μου) και : Python - επιλογές - run script - pydict.py - επιλέγεις λεξικό :) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 δεν μου λεει pydict.py... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 γιατι δεν μου παιζει τα mp4 βιντεο?παιζει μονο τα δικα του! Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zak_N91 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Filaraki tin exo tin syskeuh kai mou rxetai na to petakso apo 7o orofofo meta epidi otan to gemiseis kollaei arketa kai episis an sou pesei kato kolaei o skliros...ase apath..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000313 http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse?product=37808&category=93 wtf????150 euro katw se 4 mines???goustarw :) kserei kaneis giati epese toso?(mipws dld einai gia aposyrsi pali logw provlimatwn? ) Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Μάλλον γιατι κατέβηκε στα 480 ευρώ και ο βασικός αντίπαλος το SE W950i... Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 nai alla to n91 to music edition prosferei diplasia xoritikotita apo to w950.auti i ptosi tis timis tou einai poli kali gia mena epeidi to ithela kai tora einai eukairia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 τελικα πηρα εναν οδηγο wlan τον εγκατεστησα και βρηκα τον υπολογιστη.τα συνδεω και οταν παω να μπω στο internet μου λεει ιστος καμια αποκριση πυλης βγαινω και παω στο διαχ. συνδεσεων,μετα ενεργες συνδεσεις δεδομενων και μου λεει συνδεση....μετα παω και διαθεσ. wlan και μου κεει αλλες φορες κανενα διαθεσιμο δικτυο wlan και αλλες φορες μου λεει το ονομα που εχω δωσει στον υπολογιστη μου και απο κατω προσωρινο. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ? αν ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 αυτο γινεται με internet connection sharing(ics). δεν ξερω λεπτομερειες, δεν το εχω κανει ποτε :O ξερω ομως οτι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 an theleis na miraseis ti sindesi sou tou pc sou sto kinito tha prepei na exeis k modem-router me keraia gia wifi sindesi...etsi pisteuw egw.100% den eimai sigouros oti einai swsto auto pou lew alla ypomoni se liges meres tha to exw k tha to kanw eksonyxistiko elegxo ;) Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 an theleis na miraseis ti sindesi sou tou pc sou sto kinito tha prepei na exeis k modem-router me keraia gia wifi sindesi...etsi pisteuw egw.100% den eimai sigouros oti einai swsto auto pou lew alla ypomoni se liges meres tha to exw k tha to kanw eksonyxistiko elegxo ;) αυτο ειναι δεδομενο. αυτος ειναι ο λογος που εχει wifi, για να συνδεεται ασυρματα με ρουτερς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 αυτο γινεται με internet connection sharing(ics). δεν ξερω λεπτομερειες, δεν το εχω κανει ποτε :O ξερω ομως οτι γινεται. καποιος που να ξερει να το κανει? τελικα το βρηκα αλλα μου λεει κατι για ip address αλλα δεν ξερω τι να κανω! στις προχωρημενες ρυθμισεις πηγα και εβαλα στο web server ip address 192.168.1.10. μετα τα συνδεω κανονικα και μου λεει το κινητο το ιδιο δηλαδη ιστος καμια αποκριση πυλης. τι δεν κανω καλα τελικα???????????? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts