Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το N80 ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Οι εφαρμογή OpenOffice που έχει υποστηρίζει τα Ελληνικά - διαβάζετε κανονικά από το τηλέφωνο αρχεία Word - Powerpoint ??

και δεύτερον με την μπαταρία τι παίζει τελικά ? με ενεργοποίηση της επιλογής σύνδεσης μόνο σε GSM τι χρόνους να περιμένει κανείς ?

Θα φθάνει τις 2 ημέρες (δεν μιλάω για τρελλή χρήση - κανα μισάωρο τηλ την ημέρα και άλλο τόσο χρήση των μενού).

Thanxs

1) Oui

2) Oui,2 meroules!!

:p :happy: :)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω λεξικά Τ9? Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω το Ολλανδικό Τ9 στις γλώσσες γραφής. Ευχαριστώ

Update: Jukka left a comment that there's already a built in SIP client in the N80. I completely missed that when browsing for the wireless LAN details in the manual. Indeed, the manual shortly describes that there's a new menu where to enter the settings for the SIP client and that SIP addresses can now be part of a phone book entry. Would be interesting what can be configured but the manual doesn't say. So Skype's got another reason for hurrying up, the competition is already there!

Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει πάρει αν υπάρχει μενού

SIP settings ?

(στο Ε60 υπάρχει σίγουρα)

Στο N80? Μπορούμε να κάνουμε κλήσεις μέσω wifi? ;)

Για δείτε το κάποιος plz... γιατι αν υπάρχει... τρέχω να το αγοράσω;)

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

Την πήρα κι εγώ αλλά έχω πρόβλημα στην επαναφορά από το pc suite. Έκανα αποθήκευση το περιεχόμενο του τηλεφώνου με την αρχική κάρτα, έβαλα την καινούρια και κάνω επαναφορά του backup. Το δοκίμασα 3 φορές, και στις 3 μου σταμάτησε γύρω στο 85% λέγοντάς μου ότι το backup δεν έχει ολοκληρωθεί και μου έκανε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά, αλλά δεν ξέρω αν και τι έχω χάσει

Εάν είχες card reader θα έκανες μια αντιγραφή μέσω Η/Υ την Nokia miniSD 128MB στην Sandisk miniSD 2GB και θα ήσουν ok!

προγραμματα για το κινητο απο που κατεβαζετε?

μελωδιες, θεματα, φωτος, παιχνιδια?

και αν τα κατεβασετε στο pc σας, μετα πως τα περνατε στο κινητο?

ελπιζω η απαντηση να μην περιοριστει μονο "μεσω PC SUITE" γιατι εμενα το pc suite ειναι εντελως Ακυρο. Δεν μπορω με τιποτα οπως σας εγραψα να συνδεθω...Με τιποτα ομως! (και κανεις ανθρωπος δεν βρεθηκε να με βοηθησει :( σνιφ)

δηλαδη θελω να πω με την επιλογη μεταφορας αρχειων και οχι με την επιλογη PC SUITE μπορεις να του βαλεις εφαρμογες παιχνιδια κλπ? (για φωτος και ηχους σιγουρα το εχω κανει)

και αν ναι, μπαινουν σε καποια συγκεκριμενα folders για να τρεξουν? Τρεχουν μεσα απο το κινητο? η πρεπει να τα κανω installation απο το pc πρωτα η μονο μεσω pc?

Συγνωμη αν σας τα πρηζω μαγκες αλλα μπηκα στον χωρο με την αγορα του κινητου και πρεπει να χορεψ...ειχα 4 χρονια να αγορασω κινητουμπα και εχω μεινει λιγο πισω απο θεμα τεχνολογιας (στα κινητα)

μιας και ειπαμε για pc suite εχει αναφερει ακνεις κανενα προβλημα με αυτο,γιατι ουτε εμενα συνδεετε σωστα,πχ δεν μπορω να κανω αντιγραφα ασφαλειας με τιποτα...μου λεει οτι η συνδεση με το κινητο εχει χαθει,ενω ειναι συνδεδεμενο.κουφο ε?

Παρόμοιο προβλημα εχω και εγω.Σήμερα μου είπαν ότι εχει βγει καινούργιο firmware.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος παρακαλώ.

Το έκανα εγώ αλλά πάλι το σήμα χάλια.Το Κ-750 στο ίδιο σημείο έχει 4 και το Ν-80 1.Κρίμα.

Harry_65

Το έκανα εγώ αλλά πάλι το σήμα χάλια.Το Κ-750 στο ίδιο σημείο έχει 4 και το Ν-80 1.Κρίμα.

exei mia,alla dokimases na miliseis?

sto n80 akoma k me mia i k kamia (an den se exei bgalei ektos diktioy)

grammi milas kampana!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παρόμοιο προβλημα εχω και εγω.Σήμερα μου είπαν ότι εχει βγει καινούργιο firmware.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος παρακαλώ.

για το κινητο η για το pc suite?εγω εχω την εκδοση 6,7 λετε η 6,8 να εινια καλυτερη?

μιας και ειπαμε για pc suite εχει αναφερει ακνεις κανενα προβλημα με αυτο,γιατι ουτε εμενα συνδεετε σωστα,πχ δεν μπορω να κανω αντιγραφα ασφαλειας με τιποτα...μου λεει οτι η συνδεση με το κινητο εχει χαθει,ενω ειναι συνδεδεμενο.κουφο ε?

to epsaksa k akou lisi:

ftaiei oti to kalwdio en kanei kali epafi thelei ligo piesi pros ta pano etsi wste stin othoni toy kinitoy na deixnei to sima usb.

bale kaloy kakou profil ''ektos syndesis'' giati den kanei na xtypisei to til kata ti diarkeia tis metaforas k epelege stis epiloges pou bgazei to prwto poy lei pc suite k meta apo to pc suite ston ypologisti epelekse ta antigrafa k tha ginei i antigrafi.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ USB.

to epsaksa k akou lisi:

ftaiei oti to kalwdio en kanei kali epafi thelei ligo piesi pros ta pano etsi wste stin othoni toy kinitoy na deixnei to sima usb.

bale kaloy kakou profil ''ektos syndesis'' giati den kanei na xtypisei to til kata ti diarkeia tis metaforas k epelege stis epiloges pou bgazei to prwto poy lei pc suite k meta apo to pc suite ston ypologisti epelekse ta antigrafa k tha ginei i antigrafi.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ USB.

den syνδεω ποτε με καλωδιο μονο με μπλε δοντι

......

re me kalwdio einai eti fotos pio grigoro.

me mle donti,anoikse to BT sto pc,anoikse to pc suite k kato kato leei sindesi,anikse k toy til to BT k para sindesi--->

mesw BT

k molis breii to kinito tote kane ta antigrafa sou.(exeis sp2?)

re me kalwdio einai eti fotos pio grigoro.

me mle donti,anoikse to BT sto pc,anoikse to pc suite k kato kato leei sindesi,anikse k toy til to BT k para sindesi--->

mesw BT

k molis breii to kinito tote kane ta antigrafa sou.(exeis sp2?)

εχω σπ2,ενοειτε οτι το τηλεφωνο ειναι συνδεμενο,δηλαδη το βλεπει κανονικα το pc suite..κανω synchronize αλλα δνε κανω αντιγραφα ασφαλειας...κουφο ε???

Ενας φιλος μου που πηρε σημερα εχει την 3.06(μονο αυτο γραφει) ενω εγω την 3.016!!!

Στη Νοκια που ρωτησα λενε οτι δεν την εχουν ακομα... εγω μαλλον θα παω στον φιλο μου που την εχει(μαγαζι αγοραπωλησιας κινητων εχει!!!)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

otan milaw me kapoion kati ginetai me to shma kai akouw diafora parasita,sxedon mou to kanei sunexeia.sas exeis tuxei to paromoio problhma?ax...n80 ola problhmata eisai...!!!:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω λεξικά Τ9? Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω το Ολλανδικό Τ9 στις γλώσσες γραφής. Ευχαριστώ

To πήγα σήμερα στη Nokia.

otan milaw me kapoion kati ginetai me to shma kai akouw diafora parasita,sxedon mou to kanei sunexeia.sas exeis tuxei to paromoio problhma?ax...n80 ola problhmata eisai...!!!:mad:

Και εμενα τι κανει αλλα μονο σε περιοχη με χαμηλο σημα. Και μετα χανεται.

Βασικα ενα word of advice απο μενα. Μην ανυσηχειτε για την διαρκεια της μπαταριας, Η μπαταρια αντεχει. Αν ομως ζειτε σε περιοχη με χαμηλο σημα ξεχαστε το. Χωρις να βγαινει εκτος δεν σε αφηνει να μιλησεις. Μυστηριο

καλημερα....εδω και μερικες μερες ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος μαυρου n80 και μπορω να πω οτι το κινητο ειναι παρα πολυ καλο...μεχρι στιγμης,δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα,η μπαταρια με νορμαλ χρηση κραταει 1μιση μερα σχεδον και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο symbian κινητο που ειχα μεχρι στιγμης(ειχα το 6600,3650,6630,6680,n90)...το μονο που δεν με ικανοποιησε τρελλα ειναι η καμερα του που παρολο λεει οτι ειναι 3mpixel πιστευω οτι του 6280 που ειχα μεχρι προτεινως ηταν καλυτερη....η αποψη μου σαν ενας απλος χρηστης φυσικα...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

προγραμματα για το κινητο απο που κατεβαζετε?

μελωδιες, θεματα, φωτος, παιχνιδια?

...

οπως μεταφερεις ηχους κλπ, ετσι μεταφερεις και τα υπολοιπα. το βλεπεις σαν εξωτερικο σκληρο, τα περνας χυμα στην καρτα Ε:\αρχειο.sis και μετα απο το κινητο πας στη διαχειρηση αρχειων, το βρισκεις στην καρτα και το ανοιγεις για να ξεκινησει η εγκατασταση. ελπιζω να βοηθησα γιατι δεν εχω το Ν80 :)

κατεβαζουμε απο http://www.iphone-forum.org μετα απο register ;)

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα ως εξης:

1)΄Εκανα απεγκατάσταση το pc suite και το εγκατεστησα απο την αρχη.

2)Πριν από την επιλογη αντιγραφου ασφαλείας απενεργοποιησα το antivirus

Δουλεψαν κανονικα ολα.Επειδη πριν ειχα το Ν-70 και το αντιστοιχο pc suite

πιθανον με την καινουργια εγκατασταση να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα.Αυτο λυθηκε παντως και εκανα back up.Από το Nokia shop της Δραμας μου ειπαν οτι εχει βγει νεο firmware και θα ειναι διαθεσιμο απο Τρίτη 23/5.Κοντος ψαλμος αλληλουια.

Harry_65

Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ?

Δεν δουλευουν τα ακουστικα. Οταν πιεζω πολυ το βυσμα δουλευουν αλλα μονο οταν το κραταω πατημενο. Οταν το αφησω σταματουν.

Λετε να εχει προβλημα ?

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ?

Δεν δουλευουν τα ακουστικα. Οταν πιεζω πολυ το βυσμα δουλευουν αλλα μονο οταν το κραταω πατημενο. Οταν το αφησω σταματουν.

Λετε να εχει προβλημα ?

Τελικά έχει αποδειχτέι μεγάλη πατάτα το σύστημα αυτό. Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα mini-jack κατευθείαν?

:ninja: