dmarccos Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Αν έχεις καιρό τη κάρτα sim (είναι παλιά δηλαδή) δοκίμασε κάποια νεότερη αν δεις αν κάνει το ίδιο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 @sangelos : Οπως ειπε και ο φιλος dmarccos, δοκιμασε με αλλη καρτα sim. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Αν έχεις καιρό τη κάρτα sim (είναι παλιά δηλαδή) δοκίμασε κάποια νεότερη αν δεις αν κάνει το ίδιο @sangelos : Οπως ειπε και ο φιλος dmarccos, δοκιμασε με αλλη καρτα sim. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας! Το δοκιμαζω με νεοτερη sim. Η πρωτη που μου εκανε το προβλημα ειναι μια Vodafone CU η οποια ειναι σχετικα παλια. Τωρα δοκιμαζω με μια Wind F2G καινουργια και προς το παρον δε μου το εχει εμφανισει! Ελπιζω να ειμαι αυτη η λυση! Ισως το τελευταιο firmware να μην παιζει σωστα με παλιοτερες sim. Μπορει να ισχυει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας! Ισως το τελευταιο firmware να μην παιζει σωστα με παλιοτερες sim. Μπορει να ισχυει κατι τετοιο; Να'σαι καλα :) Ναι βεβαια ,ειναι πιθανον . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Δυστυχως και με την καινουργια sim ξαναεκανε restart κατα τη διαρκεια κλησης. Αρα καποιο αλλο ειναι το προβλημα! Οποιαδηποτε ιδεα, καλοδεχουμενη! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επανερχομαι μετα απο μερικες μερες δοκιμης και πλεον θεωρω δεδομενο οτι το κινητο στο δικτυο UMTS δεν μου κανει restart κατα την διαρκεια ομιλιας, σε αντιθεση με την λειτουργια GSM! Τι θα μπορουσε να ευθυνεται για αυτο; Φοβαμαι οτι στη Nokia το μονο που θα κανουν ειναι αλλαγη πλακετας οποτε δεν με συμφερει! Καλυτερα να παρω καινουργιο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Είναι εντός εγγύησης ή εκτός; Πήγαινέ το σε ένα nokia shop, εξήγησέ τους το πρόβλημα και πες τους, αν σου ζητήσουν να το αφήσεις για να το ανοίξουν (πολύ πιθανό), να σε ενημερώσουν τι ακριβώς, την τιμή της επισκευής και αφού τους δώσεις το ΟΚ να στο φτιάξουν. Αν χρειάζεται αλλαγή πλακέτας, εννοείται οτι δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Κανενα update σκεφτεται να βγαλει η nokia???? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Πολύ δύσκολο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η συσκευή υποστηρίζεται με νέες εκδόσεις για τον πρώτο 1,5 με 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doumpe Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα , κατά την αναβάθμιση αποσυνδέθηκε το καλώδιο και το κινητό νεκρώθηκε … υπάρχει καμία λύση για να το επαναφέρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα , κατά την αναβάθμιση αποσυνδέθηκε το καλώδιο και το κινητό νεκρώθηκε … υπάρχει καμία λύση για να το επαναφέρω ; Βγαλε την μπαταρια για 2-3 λεπτα και στην συνεχεια εφαρμοσε τις οδηγιες του nokia updater . Αν δεν καταφερεις κατι ,θα πρεπει να επισκεφτεις καποιο nokia store. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εχω το Ν80 με το τελευταιο firmware και κατα την διαρκεια ομιλιας μετα απο καποιο διαστημα το κινητο κανει restart. Εκανα format, εβαλα παλι το τελευταιο firmware παρ'ολα αυτα το συγκεκριμενο προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει. Βαζοντας τη λειτουργια δικτυου μονο σε UMTS εχω παρατηρησει οτι δουλευει σωστα χωρις να κανει restarts. Σε αντιθεση με τη διπλη λειτουργια ή και μονο με GSM. Εχει συμβει σε κανενα κατι παρομοιο; Ή καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω! Επανερχομαι για το συγκεκριμενο προβλημα. Πηγα σε Nokia club και μου ειπαν οτι λογικα θα χρειαστει αλλαγη πλακετας! Κατι που ομως παρατηρησα χθες και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η μπαταρια ειναι καπως φουσκωμενη στη μεση με αποτελεσμα και το καπακι να βγαινει με σχετικη δυσκολια πια. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια για το προβλημα των restart; Ελπιζω να μη γινομαι κουραστικος και ζητω την γνωμη σας ωστε να αποφασισω να παρω καινουργια μπαταρια ή οχι. Δυστυχως κανεις γνωστος δεν εχει κινητο με μπαταρια BL-5B. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Επανερχομαι για το συγκεκριμενο προβλημα. Πηγα σε Nokia club και μου ειπαν οτι λογικα θα χρειαστει αλλαγη πλακετας! Κατι που ομως παρατηρησα χθες και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η μπαταρια ειναι καπως φουσκωμενη στη μεση με αποτελεσμα και το καπακι να βγαινει με σχετικη δυσκολια πια. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια για το προβλημα των restart; Ελπιζω να μη γινομαι κουραστικος και ζητω την γνωμη σας ωστε να αποφασισω να παρω καινουργια μπαταρια ή οχι. Δυστυχως κανεις γνωστος δεν εχει κινητο με μπαταρια BL-5B. Δεν ξερω αν φταιει η μπαταρια για το restart αλλα αλλαξε μπαταρια...κ μενα μου ειχε φουσκωσει κ δεν εκλεινε τ καπακι..φοβηθηκα μην σκασει:shoot: κ την αλλαξα.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Παιδες εχω μια απορια. Παλια μου εμφανιζε στην αρχικη οθονη την επιλογη για WLAN ενω τωρα πια δε μου την εμφανιζει. Τι μπορει να φταιει? Θα ηθελα να μου ξαναεμφανιστει η επιλογη στην αρχικη οθονη. Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ρε παιδια ο αδερφος μου ειχε βαλει στο Ν80 κωδικο ασσφαλειας σε περιπτωση που αλλαξει η sim και δεν τον θυμαται και δεν μπορουμε να βαλουμε αλλη καρτα ....υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ρε παιδια ο αδερφος μου ειχε βαλει στο Ν80 κωδικο ασσφαλειας σε περιπτωση που αλλαξει η sim και δεν τον θυμαται και δεν μπορουμε να βαλουμε αλλη καρτα ....υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσουμε ?Δοκίμασε αυτό :). Το Nemesis service suite θα το βρεις εδώ... :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Γνωριζει κανεις πως μπορει να φαινετε στην αρχικη οθονη η επιλογη για WLAN? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού; Αν όχι βάλε τη. Έτσι εμφανίζεται η ένδειξη αυτή στην οθόνη αναμονής. Ενημερωτικά αναφέρω πως η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η V 5.0725.0.1 (20-06-2007). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Του εχω κανει update και λεει μνημησε χρηση 44mb κ μονο 3κ κατι ελευθερα...τοσο πολυ πιανει το update??κ κατι αλλο...ειναι φυσιολογικο που καθε φορα που ανοιγω το κινητο να κανει "εγκατασταση" την καρτα μνημης???? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Όχι, δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Και αν κατάλαβα καλά, μιλάς για την μνήμη τηλεφώνου και όχι την κάρτα μνήμης. Βάλε τον X-plore και ψάξε χειροκίνητα τους φακέλους του τηλεφώνου σου και σβήνε οτιδήποτε βλέπεις και δεν σου χρειάζεται, ή απλά κάνε τα μετακίνηση στην κάρτα. Επίσης δες και στο inbox μήπως έχεις ξεχάσει μηνύματα που περιείχαν αρχεία και σου πιάνουν τζάμπα χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ναι, την μνημη τηλεφωνου εννοω...Απο τα "στοιχεια μνημης" δεν φαινεται να εχει τπτ...μονο τα μνματα ειναι 200kb.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Δεν είναι σωστές οι πληροφορίες που σου βγάζει στο Στοιχεία Μνήμης. Ο πιο εύκολος τρόπος να εντοπίσεις τι ακριβώς σου πιάνει μνήμη και που βρίσκεται το καθένα, είναι να βάλεις το X-plore 1.22 και έχεις καθαρίσει σε λίγα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Kαι απο αυτο δλδ θα εμφανιστει τι κραταει τη μνημη ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Σου δείχνει όλους τους φακέλους του τηλεφώνου σε μια λίστα, ακόμα και τους κρυφούς, αρκεί να το έχεις επιλέξει απο τις ρυθμίσεις. Πατώντας το νούμερο 4, σου βγάζει όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στα μηνύματά σου. Οπότε είσαι καλύμμένος και απο κει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Και απο που μπορω να το κατεβασω?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts