gianpithio Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Tωρα διαβασα ποιο επανω οτι το τηλ σου εκλεισε οταν το εκανες αναβαθμιση, δυστυχος δεν μπορεις να κανεις μονος σου κατι θα πρεπει να το πας για φτιαξιμο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 exei kanenas kana gnwsto pou na doulebei edw sth nokia na mou to kanei tzampantan? den thelw na dwsw twra 15-20 euro gia mia douleia 10 leptwn....(thessaloniki) euxaristw h dinw dwro mia mnhmh 2gb minisd gia to n80 tou se opoion mou to kanei! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Γεια σας. Εχω προβλημα με την VGA καμερα μου. Οταν την ενεργοποιώ δεν δελιχνει εικόνα,και μου βγάζει "αποτυχία υλικού. Επαννεκίνηση κάμερας". ΑΠο τις ελαχιστες γνώσεις μου φανταστηκα οτι χαλασε η κάμερα. Πηρα άλλη πλακετα που εχει ενσωματώμένη την κάμερα (μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση) και μου βγαζει παλι το ίδιο. Εκανα φορματ και ολα τα σχετικα αλλα τιποτα. Τι μπορεί να φταιει; απο την κεντρικη πλακετα καποιο τσιπακι; καλωδιοταινια καινουργια του εβαλα πριν μια βδομαδα. help me please Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Παιδια να ρωτησω κατι. Πρώτα απο ολα πως μπορώ να ξεκλειδώσω Ν80 το οποιο ειναι κλειδωμενο σε αγγλικο δικτυο; Εχω μια ιδεα να προσπαθήσω με το "PHOENIX firmware update se N80 IE" που εχω, και να το κανω αναβαθμιση με ολη την διαδικασια. Οποιος θυμαται αυτον τον οδηγο, ξερει αν βγαινει και ο κωδικος κλειδωματος του δικτύου; Αυτη η διαδικασια κανει εγκατασταση απο την αρχη ολα τα αρχεια. Απλα δεν ξέρω αν ειναι ο NSU στην προιστορικη του μορφη:O Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Παιδια να ρωτησω κατι. Πρώτα απο ολα πως μπορώ να ξεκλειδώσω Ν80 το οποιο ειναι κλειδωμενο σε αγγλικο δικτυο; Απο οσο ξερω δεν μπορεις να κανεις κατι .Μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο . Ρωτα και στο 9volto παντως.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Thelw na rwtìsw kati. Exw to N80 Ie. Mpaimw sto myphone mesw tou browser tou kinitou. Grafw mia apantisi sta ellinika kai thn blepw kanonika. otan omws xanafortwsw thn selida hte me to kinhto hte apo pc bgazei to reply mou me kati kinezika. Ti ftaiei? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Thelw na rwtìsw kati. Exw to N80 Ie. Mpaimw sto myphone mesw tou browser tou kinitou. Grafw mia apantisi sta ellinika kai thn blepw kanonika. otan omws xanafortwsw thn selida hte me to kinhto hte apo pc bgazei to reply mou me kati kinezika. Ti ftaiei? Δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει αλλά μάλλον έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων.. Γιατί εάν αλλάξεις σε unicode τα εμφανίζει κανονικά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Thelw na rwtìsw kati. Exw to N80 Ie. Mpaimw sto myphone mesw tou browser tou kinitou. Grafw mia apantisi sta ellinika kai thn blepw kanonika. otan omws xanafortwsw thn selida hte me to kinhto hte apo pc bgazei to reply mou me kati kinezika. Ti ftaiei? Δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει αλλά μάλλον έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων.. Γιατί εάν αλλάξεις σε unicode τα εμφανίζει κανονικά.. Αυτό συμβαίνει διότι το κινητό υποστηρίζει την κωδικοποίηση Unicode. Όπως είπε και ο menios_t αν επιλέξεις τη κωδικοποίηση Unicode (UTF-8) θα να τα διαβάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 δλδ εγώ όταν γράφω απο το κινητό ένα Post θα πρέπει να αλλάζω την κωδικοποίηση σε unicode ώστε να μπορώ μετά να την βλέπω κανονικά απο όπου και να μπώ? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 δλδ εγώ όταν γράφω απο το κινητό ένα Post θα πρέπει να αλλάζω την κωδικοποίηση σε unicode ώστε να μπορώ μετά να την βλέπω κανονικά απο όπου και να μπώ? Ναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αμέσως! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Καλησπέρα σε όλους, μόλις έγινα κάτοχος ενός Ν80 ολοκαίνουργιου (δόξα το θεό :D) . Παρόλο που είμαι αναγνώστης του forum εδώ και πάρα πολύ καιρό πρώτη φορά γράφω σε αυτό. Με μια μικρή έρευνα και λίγο προσωπικό ψάξιμο βρήκα μερικά "κολπάκια" για να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση του τηλεφώνου μας, κοινώς πως να κάνουμε την μπαταρία να κρατάει περισσότερο. 1) Αφήνουμε το light sensor στην default ρύθμιση κοινώς στην μέση. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή αλλά η μεγάλη φωτεινότητα είναι αρκετά ενεργοβόρος. 2) Απενεργοποίηση της Ενεργής Αναμονής. Για πολλούς χρήστες είναι εξαιρετικά χρίσιμη ωστόσο με την απενεργοποίηση της κερδιζουμε ενεργειακά. 3) Απενεργοποίηση του 3G και χρήση του κλασσικού GSM. Το ξέρω πως σε ένα τέτοιο τηλέφωνο με 2 κάμερες κάτι τέτοιο το αποδυναμώνει από μια από τις βασικότερες λειτουργείες του αλλά θα εκπλαγείτε με την διαφορά. 4) Ορισμός της εμφάνισης διαδεσιμότητασ Wi-Fi στο "Ποτέ" και παραλληλα ορισμός στις προχωρημένες ρυθμίσεις της κατανάλωσης ενέργειας Tx (πόση ισχύς διατίθεται για την χρήση του Wi-Fi) στα 4mW απο τα 100 που έχει προεπιλεγμένη. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος για εξ'ολοκλήρου απενεργοποίηση του Wi-Fi ας τον μοιραστέι κάποιος μαζί μου. 5) Ορισμός του χρόνου καβυστέρησης για αναμονή στο 1 λεπτό και σβήσιμου οθόνης στα 10 δευτερόλεπτα, ή και ακόμα λιγότερο για όποιον θέλει. Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να σας φανούν χρίσιμα. Θα επανέλθω με τυχόν απορίες η ερωτήσεις (αφου ελέγξω το FAQ :P ). Edit: Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μιας κάρτας μνήμης 2GB. Ήθελα να ρωτήσω άν τα χρήματα για αγορά μιας High Speed κάρτας αξίζει, δηλάδή αν το κινητό την υποστηρίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 4) Ορισμός της εμφάνισης διαδεσιμότητασ Wi-Fi στο "Ποτέ" και παραλληλα ορισμός στις προχωρημένες ρυθμίσεις της κατανάλωσης ενέργειας Tx (πόση ισχύς διατίθεται για την χρήση του Wi-Fi) στα 4mW απο τα 100 που έχει προεπιλεγμένη. Αυτό όμως δε μειώνει την εμβέλεια λήψης/εκπομπής του wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Problepetai kanena kainourgio firmware giati auto palaiose... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Αυτό όμως δε μειώνει την εμβέλεια λήψης/εκπομπής του wifi; Ναι την μειώνει αλλά εγώ προσωπικά μέσα στο σπίτι δεν έχω δει διαφορά στην απόδοση του Wi-Fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ειστε ικανοποιημενοι με το Ν80 ΙΕ??? Ειναι καλο κινητο? Ειμαι κατοχος ενος 6630. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ειστε ικανοποιημενοι με το Ν80 ΙΕ??? Ειναι καλο κινητο? Ειμαι κατοχος ενος 6630. Ευχαριστω πολυ. αμα εξαιρεσεις το slide μηχανισμο του και την αυτονομια του ολα τ'αλλα ειναι οκ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 γεια σας φιλοι μου αγορασα προσφατα το ν80 και θελω να βαλω το best crypto το κατεβασα και οταν πηγα να το εγκαταστησω μου λεει οτι εχει ληξη το πιστοποιητικο Τι πρεπει να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 γεια σας φιλοι μου αγορασα προσφατα το ν80 και θελω να βαλω το best crypto το κατεβασα και οταν πηγα να το εγκαταστησω μου λεει οτι εχει ληξη το πιστοποιητικο Τι πρεπει να κανω???? Καλορίζικο! :) Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο: Εγκατάσταση Λογισμικού (Όλα) Έλεγχος Πιστοποιητικών (Απενεργοποίηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 φιλε μου σε ευχαριστω .το πηγα ενα εξαμηνο πισω το εγκατεστησα μου λεει οτι ειναι trial για 15 μερες το δοκιμασα δουλευη ενταξει αλλα οταν ξαναπηγα την ημερομηνια στα σωστα μου εβγαλε το ΙΜΕ ......του τηλεφωνο μου να βαλω Email ,και cod . ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ???? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Καλησπέρα σε όλους, μόλις έγινα κάτοχος ενός Ν80 ολοκαίνουργιου (δόξα το θεό :D) . Παρόλο που είμαι αναγνώστης του forum εδώ και πάρα πολύ καιρό πρώτη φορά γράφω σε αυτό. Με μια μικρή έρευνα και λίγο προσωπικό ψάξιμο βρήκα μερικά "κολπάκια" για να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση του τηλεφώνου μας, κοινώς πως να κάνουμε την μπαταρία να κρατάει περισσότερο. όλες οι ρυθμίσεις τις έχουμε λίγο πολύ όπως τα λες φίλε μου... Αλίμονο αν δεν τα έχουμε ψάξει με την μπαταρία που μας έτυχε.. Χαχα Επίσης μια πιο καλή λύση είναι να πάρεις μια πιο μεγάλη μπαταρία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και δεν θα έχεις ανάγκη όλες αυτές της ρυθμίσεις. Ψάξε καποια ποστ πιο πίσω που είχα ρωτήσει γι'αυτό το θέμα. Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pico Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Exw ena problima.. katebasa tin teleftea ekdosh apo tin selida tis nokia kai ekana anabathmisi to kinito nokia n80. alla den exei ellinika.. pos mpwrw na balw ellinika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ακολουθησε αυτην την διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724 post #3 και βαλε ενα απο αυτα τα product code 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition δεν εχεις ελληνικα επειδη το τηλ. σου ειναι παραεισαγωγης και δεν ητανε για την ελληνικη αγορα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pico Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 pws bazw ta product code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 pws bazw ta product code? Ο φιλος aris_21 σου εξηγησε : Ακολουθησε την διαδικασια - Διαβασε! Χρησιμοποιησε Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts