Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά η κάρτα KINGSTON 2GB MINI SD είναι συμβατή φαντάζομαι, ε? (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569795)

Ρωτάω για να την αγοράσω άμεσα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο απλο Ν80 αν το κανουμε ΙΕ , τ ικερδιζουμε και πως το κανουμε με τον updater?

Βασικά τώρα δεν κερδίζεις τίποτα... και οι δύο εκδόσεις έχουν ακριβώς τα ίδια.

Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις Internet Edition ακολούθησε αυτή τη διαδικασία βάζοντας αυτό το product code 0542816.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

αν και έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία wind plus

όταν συνδέομαι μέσω του κινητού στο ιντερνέτ απο το pc

τρώει μονάδες απο την κάρτα του κινητού μου

μήπως θέλει κάποιες ξεχωριστές ρυθμίσεις ώστε να συνδέεται με το wind plus kai να μην τελειώνει η κάρτα?

[sIGPIC][sIGPIC]

Παιδια εχω το εξης προβλημα. Οταν τραβαω φωτογραφιες και μετα παω στην Εκθεση, οι φωτογραφιες δεν φαινονται και εμφανιζεται το κλασσικο εικονιδιο της εικονας (το καραβακι). Ακομα και οταν την ανοιξω συνεχιζω να βλεπω το ιδιο εικονιδιο. Μονο οταν ζουμαρω μου εμφανιζει την εικονα. Ειναι καποιο γνωστο bug αυτο ή οχι?

Θέλω να παραθέσω 2 σημεία που με "τσαντισαν" στο νεο Ν80 μου σε σχέση με το Ε60 που εχω εδω και 1,5 χρόνο.

1ον: Η μπαταρία του ειναι απαράδεκτη και το Wlan πραγματικά τη ρουφάει !!! Σκέτη απογοήτευση...

2ον: Το Σήμα του κινητού ειναι απογοητευτικό...Σε δύσκολη περιοχή που το Ε60 δεν "μασαγε" το Ν80 παραδίδει τα όπλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να παραθέσω 2 σημεία που με "τσαντισαν" στο νεο Ν80 μου σε σχέση με το Ε60 που εχω εδω και 1,5 χρόνο.

1ον: Η μπαταρία του ειναι απαράδεκτη και το Wlan πραγματικά τη ρουφάει !!! Σκέτη απογοήτευση...

2ον: Το Σήμα του κινητού ειναι απογοητευτικό...Σε δύσκολη περιοχή που το Ε60 δεν "μασαγε" το Ν80 παραδίδει τα όπλα....

Θα συμφωνήσω μαζί σου .Γιαυτό και εγώ αγόρασα το Ν73 που στο σήμα είναι καλλίτερο από το Ν80

London for ever

Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας... Το N80 με εγκατέλειψε πάνω στην προσπάθεια για update και κόλλησε... Το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί... Απλά έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα που είχα. Έχω κρατήσει βέβαια backup των τηλεφώνων σε αρχείο *.nbu αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ανοίξω ώστε τουλάχιστον να τα δω και επείγομαι να έχω αύριο 3-4 από αυτά τα νούμερα...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει? (με το πρόγραμμα της Nokia δεν κατάφερα πάντως να τα δω)

Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας... Το N80 με εγκατέλειψε πάνω στην προσπάθεια για update και κόλλησε... Το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί... Απλά έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα που είχα. Έχω κρατήσει βέβαια backup των τηλεφώνων σε αρχείο *.nbu αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ανοίξω ώστε τουλάχιστον να τα δω και επείγομαι να έχω αύριο 3-4 από αυτά τα νούμερα...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει? (με το πρόγραμμα της Nokia δεν κατάφερα πάντως να τα δω)

Πολύ φοβάμαι πως μέσω του αρχείου αυτού δεν μπορείς να ανακτήσεις τις επαφές σου. Θα πρέπει να το επαναφέρεις σε κινητό.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να με διαψεύσει...:(

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν έχω backup αρχείο μαζί μου για να το τσεκάρω σίγουρα αλλά.... για κοίταξε αυτό:

http://nokisms.googlepages.com/

In the Flesh?

Εμενα μια χαρα μου φαινεται η μπαταρια...4 ημερες μου κραταει..

"Oh,sweet Christabel. Share with me your poem.

For I know now,Im a puppet on this silent stage show.

I'm but a poet who failed his best play.

A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω backup αρχείο μαζί μου για να το τσεκάρω σίγουρα αλλά.... για κοίταξε αυτό:

http://nokisms.googlepages.com/

Φίλε μου δούλεψε!!! :!::!::!:

Με έσωσες!!! :!::!::!:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! :D:D:D:D

Το προβλημα με το ραδιοφωνο και τις στιγμιαιες μικροδιακοπες παρεμενει και με την τελευταια αναβαθμιση? Γιατι εμενα μου το κανει καιποιες φορες (οχι παντα). Τελικα δεν εχει λυθει οριστικα?

Εμενα μια χαρα μου φαινεται η μπαταρια...4 ημερες μου κραταει..

4 μέρες???

Απίστευτο! Εγω να φανταστείς χωρίς να του κανω καμια τρελλή χρήση και κρατάει 1,5 μέρα maximun

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε εμενα ειναι καινουριο και εκανα αυτο που μου ειπαν απο την αρχη το αφησα να ξεφορτισει πρωτα και μετα το φορτισα και καθε φορα περιμενω να ξεφορτισει τελειως για να το φορτισω εν αναγκη το αναγκαζω να ξεφορτισει...χιχι

"Oh,sweet Christabel. Share with me your poem.

For I know now,Im a puppet on this silent stage show.

I'm but a poet who failed his best play.

A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια,

απο χθες ειμαι και γω κατοχος Ν80!

παρατηρησα ενα προβληματακι στο slide δηλ. οταν ειναι κλειστο κουνιεται το πανω μερος λιγακι, αν το κανεις slιde up ειναι σταθερο.

Ειναι τιποτα συνηθες η να το παω πισω?

θα μου το αλλαξουνε?

Καλημερα παιδια,

απο χθες ειμαι και γω κατοχος Ν80!

παρατηρησα ενα προβληματακι στο slide δηλ. οταν ειναι κλειστο κουνιεται το πανω μερος λιγακι, αν το κανεις slιde up ειναι σταθερο.

Ειναι τιποτα συνηθες η να το παω πισω?

θα μου το αλλαξουνε?

oλα ετσι ειναι μην ανησυχεις.

με το καιρο θα δεις να κουνιεται και πιο πολυ.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια πως θα βαλω ελληνικα σε ενα Ν80 απο εξωτερικο?

:O:rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια πως θα βαλω ελληνικα σε ενα Ν80 απο εξωτερικο?

:O:rolleyes:

βαλε αυτο το product code 0527481

και ακολουθησε αυτον το ν οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724

post #3

[sIGPIC][/sIGPIC]

βαλε αυτο το product code 0527481

και ακολουθησε αυτον το ν οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724

post #3

Ευχαριστω φιλε μου. :D

Αυτος ο κωδικος ειναι για το απλο ....για IE βαζω αλλο ετσι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ευχαριστω φιλε μου. :D

Αυτος ο κωδικος ειναι για το απλο ....για IE βαζω αλλο ετσι?

ναι βαζεις αυτο

0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition

0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition

αλλα αμα δεν κανω λαθος πλεον

δεν υπαρχει διαφορα στα update περναει τις ιδιες

δυνατοτητες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]