alex_n80 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μόνος σου έκανες την μετατροπή ή σε μαγαζί; Με nokia updater σε 20-30λεπτα ειναι ετοιμο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Με nokia updater σε 20-30λεπτα ειναι ετοιμο! Δηλαδή το κατέβασες το update από την NOKIA ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 να ρωτήσω κάτι? τι διαφορά έχει το απλό Ν80 από το internet edition? υπάρχει κάποιος εμφανής τρόπος να τα ξεχωρίσει κάποιος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 emfanis tropos einai oti to ena einai mayro kai to allo gri!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ruthmiseis gia thn ashrmath karta diktuou tou n80 uparxoun? giati den mporw na to sundesw to router mou. thanks Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 kalhspera.... Opoios borei as apadisei giati tha trelathw.. Bika se magazi vodafonekai peira to n80 internet edition. To thlefwno einai ashmi!!! Eprepe na htan Mayro??? Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 kalhspera.... Opoios borei as apadisei giati tha trelathw.. Bika se magazi vodafonekai peira to n80 internet edition. To thlefwno einai ashmi!!! Eprepe na htan Mayro??? Κυκλοφορεί και σε ασημί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ρε παιδια αλλαξα την προσοψη στο n80 ie και εβαλα μια η οποια ηταν ιμιτασιον (μαιμου) και μετα που το ξανα συναρμολογησα και το ανοιξα ολα καλα εκτος απο το οτι το πανω μερος του κινητου οταν το κατεβαζω κατω δεν βγαζει την ερωτηση αν θελω να κλειδωσω το πληκτρολογιο και ουτε εχει επιλογη για κλειδωμα πληκτρολογιου στον πληκτρο On/off πανω στο κινητο, επισης οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο και το σηκωνω πανω δεν απανταει αυτοματα οπως εκανε στην αρχη αλλα θελει να πατησω το yes...μηπως ειναι επειδη εβαλα την ιματασιον προσοψη??? το εκανα και επανεγκατασταση του firmware αλλα τιποτα αν ξερει κανεις κατι ας πει γιατι καιγομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tphilip Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 καλησπερα σε ολους.εγινα κατοχος ενος Ν80 εδω και λιγες μερες. θα ηθελα να ρωτησω γιατι παλια ειχα ενα 6600 το Logo Operator πως αλλαζει στο Ν80. βρηκα αυτο http://www.jaspp.net/?p=501 αλλα δεν μου δουλεψε. υπαρχει τροπος απο στο 6600 να παω στο c:/System/Apps/Logo και να βαλω μια φωτο ?και να εμφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Καλησπέρα σε όλους, θέλω μια μεγάλη χάρη από σας. υπάρχει κάποιος που να έχει κρατήσει τα δεδομένα της κάρτας μνήμης όπως ήταν όταν πήρε το κινητό? αν κάποιος τα έχει ας τα ανεβάσει κάπου να μπορέσω να τα κατεβάσω γιατί τα έχασα. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Καλημέρα έχω ένα Ν80 και έχω το εξής πρόβλημα.Το συρταράκι κουνιέται{παίζει].Ειδικά όταν το συρταράκι είναι πρός τα κάτω[δηλ.κλειστό].Γνωρίζει κανείς αν είναι πρόβλημα αυτό και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σφίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Καλημέρα έχω ένα Ν80 και έχω το εξής πρόβλημα.Το συρταράκι κουνιέται{παίζει].Ειδικά όταν το συρταράκι είναι πρός τα κάτω[δηλ.κλειστό].Γνωρίζει κανείς αν είναι πρόβλημα αυτό και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σφίξει? Και εμενα με τον καιρο χαλαρωσε το πορτακι αλλα δεν με ενοχλει και πολυ. Μπορει να σφιξουν το πορτακι αλλα μονο σε καταστημα ΝΟΚΙΑ. Εγω που το δοκιμασα και το ανοιξα δεν εσφιξε καθολου.Οποτε τζαμπα κοπος και να το ανοιξεις. ρε παιδια αλλαξα την προσοψη στο n80 ie και εβαλα μια η οποια ηταν ιμιτασιον (μαιμου) και μετα που το ξανα συναρμολογησα και το ανοιξα ολα καλα εκτος απο το οτι το πανω μερος του κινητου οταν το κατεβαζω κατω δεν βγαζει την ερωτηση αν θελω να κλειδωσω το πληκτρολογιο και ουτε εχει επιλογη για κλειδωμα πληκτρολογιου στον πληκτρο On/off πανω στο κινητο, επισης οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο και το σηκωνω πανω δεν απανταει αυτοματα οπως εκανε στην αρχη αλλα θελει να πατησω το yes...μηπως ειναι επειδη εβαλα την ιματασιον προσοψη??? το εκανα και επανεγκατασταση του firmware αλλα τιποτα αν ξερει κανεις κατι ας πει γιατι καιγομαι... Η προσοψη δεν νομιζω να φταιει. Θα σου ξεφυγε κατι στη συναρμολογηση το οποιο δεν εκανες καλα. Εγω στο δικο μου αλλαξα μονο την μπροστα προσοψη και λειτουργει κανονικα. ruthmiseis gia thn ashrmath karta diktuou tou n80 uparxoun? giati den mporw na to sundesw to router mou. thanks Δεν νομιζω να θελει ρυθμισεις. Εχω της LInksys το Router και το αναγνωριζει και συνδεεται αυτοματα. Δεν εχω κανει καποια ρυθμιση :blink: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ρώτησα στην νόκια και δεν μπορεί να σφίξει.Μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί ο μηχανισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ρώτησα στην νόκια και δεν μπορεί να σφίξει.Μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί ο μηχανισμός. Βλακίες λένε... Στο Nokia Shop Ελληνικού μια χαρά μου το έσφηξαν εμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αρχιζω να μετανιωνω που πειρα το Ν80 και εδωσα το Ε65... Ολο προβληματα ειναι τελικα μου φαινεται. Το Ε65 ηταν πολυ καλα δεμενο και στιβαρο!! Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Βλακίες λένε... Στο Nokia Shop Ελληνικού μια χαρά μου το έσφηξαν εμένα :) Εμένα πάλι στο ΝΟΚΙΑ SHOP στο Αιγάλεω μου είπαν ότι δεν γίνετε να σφίξει.πλήρωσες κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αρχιζω να μετανιωνω που πειρα το Ν80 και εδωσα το Ε65... Ολο προβληματα ειναι τελικα μου φαινεται. Το Ε65 ηταν πολυ καλα δεμενο και στιβαρο!! Ποιός να είναι ο τυχερός που το αγόρασε το e65??:ninja: (είναι πραγματικά τέλειο! Να πάρεις ξανά e65!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 N80 new version available at NSU :D 4.0707.0.7 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Παιδια πριν λιγο στο NSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 N80 new version available at NSU :D 4.0707.0.7 Τί βελτιώνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Log δεν βρήκα αλλά αναβαθμισα πριν λίγο. 28-03-2007 :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 και εγω πριν λιγο τελιωσα την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redtooth2 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Και μόνος σου μπορείς να αφαιρέσεις τα TIM menus! Απλά βάζεις το product code του ελληνικού Nokia N80 IE με το Nemesis Security Suite και μετά κάνεις αναβάθμιση με το Nokia Software Updater (NSU). Υπάρχει ανάλογο θέμα ;) to dokimasa alla denxserw ti prepei na kanw akrivws :worry: ???? HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ρε παιδια αλλαξα την προσοψη στο n80 ie και εβαλα μια η οποια ηταν ιμιτασιον (μαιμου) και μετα που το ξανα συναρμολογησα και το ανοιξα ολα καλα εκτος απο το οτι το πανω μερος του κινητου οταν το κατεβαζω κατω δεν βγαζει την ερωτηση αν θελω να κλειδωσω το πληκτρολογιο και ουτε εχει επιλογη για κλειδωμα πληκτρολογιου στον πληκτρο On/off πανω στο κινητο, επισης οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο και το σηκωνω πανω δεν απανταει αυτοματα οπως εκανε στην αρχη αλλα θελει να πατησω το yes...μηπως ειναι επειδη εβαλα την ιματασιον προσοψη??? το εκανα και επανεγκατασταση του firmware αλλα τιποτα αν ξερει κανεις κατι ας πει γιατι καιγομαι... Ρε παιδια ξερει κανεις τιποτα σε αυτο που ρωτησα παραπανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Κάποοιος έχει εύκαιρο τον οδηγό recovery ενός dead bb5? Urgent Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts