nervous Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Φίλε Neyrous thanx for your help, αλλά πουθενά στο menu του τηλεφώνου δεν μπορώ να βρώ αυτόν τον φάκελο taskman.Που ακριβώς βρίσκεται? Εφαρμογη ειναι. Την βρισκεις ,και την κανεις εγκατασταση πρωτα . Τα υπολοιπα αναφερονται Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterion Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ΟΚ το βρήκα.Ευχαριστώ.΄Οσον αφορά τα διάφορα προβλήματα που διάβασα σήμερα στο forum μιάς και είμαι νέο μέλος, να λέτε πάλι καλά που δεν δουλεύει windows και έτσι δεν μας πρήζει με μπλέ οθόνες και restart!!!.Έχω στην κατοχή μου το τηλέφωνο αυτό 10 ημέρες τώρα και είναι απλά καταπληκτικό.Βέβαια δεν βγάζει τον σκύλο βόλτα, ουτε κάνει απινείδωση στην γιαγιά με το εμφραγμα, ούτε service την τουρμπίνα του αυτοκινήτου.Για όλους αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη, υπάρχουν στην αγορά δεκάδες ακόμη συσκευές που περιμένουν το "αφεντικό"τους. Ευχαριστώ ακομη μία φορά nervous.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 kai egw to brika me to taskman alla pws to kaneis egkatastasi na fenete sto menou ou tilefonou,den blepw kamia epilogi gia setup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 δεν γινεται(ακομα...)να κανουμε shortcut στο μενου για καποιο προγραμμα... αυτο γινοταν στα symbian 8-,με καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που δεν θυμαμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μια απορια ρε παιδια. Γιατι οταν ακουω Mp3 απο το Bluetooth ακουγεται πολυ χαλια η ποιοτητα. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η να περασω καποιο προγραμμα? Καμια σχεση με την ποιοτητα που εχουν τα Hands Free τα κλασσικα. Μολις αγορασα το Stereo Bluetooth Ericsson HBH-DS970 και εχω απογοητευτει με την ποιοτητα που παιζει τα Mp3. :( :( :( Συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά εσύ δεν επέμενες ότι παίζει στερεοφωνικά ενώ σου είπα ότι στερείται το Α2DP, άρα η ποιότητά του θα είναι από χάλια έως μέτρια? :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά επειδή 200 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω (λόγω έλλειψης χρόνου) μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρω θέματα κ.τ.λ για το Ν80 ? Είμαι καινούριος μην με παρεξηγείτε…:O Παράθεση NOKIA N80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά επειδή 200 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω (λόγω έλλειψης χρόνου) μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρω θέματα κ.τ.λ για το Ν80 ? Είμαι καινούριος μην με παρεξηγείτε…:O themes εδω http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n80-themes/1/ και προγραματα και αλλα διαφορα εδω xxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 themes εδω http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n80-themes/1/ και προγραματα και αλλα διαφορα εδω xxxxxxxxxxxxxxx se eyxaristo poly.....;) Παράθεση NOKIA N80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dota Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Στο γραφείο που εργάζομαι έχουμε ασύρματο δίκτυο και εδώ και δύο μέρες μπαίνω με το κινητό στο ιντερνετ. Πριν από λίγο προσπάθησα να κατεβάσω κανένα "theme" από το http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n80-themes/1/ που έγραψε ο Aris_21 αλλά ενώ κατέβαινε στο κινητό η εφαρμογή, μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι η μορφή αρχείου (.sis) δεν υποστηρίζεται. Έκανα κάτι λάθος? Που να ξέρετε θα μου πείτε... Αν κάποιος μπορεί πάντως, ας βοηθήσει... Και για μένα το κινητό είναι πολύ καλό, αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο για δύο πράγματα: 1) Έχω το ασημί χρώμα. Το πήρα τέλη Αυγούστου και ενώ το προσέχω περισσότερο και από τα μάτια μου... το επάνω μέρος της συσκευής (επάνω από το σήμα Ν80) έχει γίνει χάλια!!! Έχει φύγει το ασημί χρώμα και φαίνεται ένα γκρι χρώμα από το πλαστικό. Πείτε μου σας παρακαλώ αν συμβαίνει το ίδιο και στα μαύρα. 2) Βάζεις την ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου μέσα στις επαφές και δεν χτυπάει υπενθύμηση στα γενέθλια. Ευτυχώς έχω το 6610 αν το θυμάστε και μου θυμίζει τα γενέθλια των φίλων μου.... Απαράδεκτοι σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Οσον αφορα την υπενθυμιση των γενεθλιων βαλε την εφαρμογη best birthday και θα ξενιασεις. θα την βρεις σε μια απο τις παραπανω διευθυνσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Το ασημί και σε μενα ξέβαψε. Τα θέματα δε τα δέχεται γιατι είναι για παλαιότερη έκδοση του Symbian OS Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dota Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Το ασημί και σε μενα ξέβαψε. Τα θέματα δε τα δέχεται γιατι είναι για παλαιότερη έκδοση του Symbian OS Αυτό σημαίνει ότι θέλει αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω το Ν80. Θηελα να μου πειτε επειτα απο τοσο καιρο που ειναι στην αγορα, αν τελικα υπαρχουν αρκετες εφαρμογες ή οχι(λογω αναλυσης οθονης). π.χ. το Route66, το Magenta Λεξικο και γενικα παιχνιδια υπαρχουν διαθεσιμα? Για το Ν70 που ειχα υπηρχαν τα παντα. Ισχύει το ιδιο και για το Ν80? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourli Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Γεια σας Απέκτησα πρόσφατα ένα Ν80 ασημί. Μόλις το πήρα το έκανα αναβάθμιση σε ΝΟΚΙΑ Shop. To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η συσκευή κάνει restart από μόνη 4-5 φορές την ημέρα. Σβήνει, εμφανίζεται το αρχικό logo ΝΟΚΙΑ και κάνει επανασύνδεση στο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Αυτό το κάνει σε άχετο χρόνο και χωρίς να φορτώσω το τηλέφωνο με προγράμματα. Και το κακό είναι ότι μου το κάνει και κατά τη διάρκεια κλήσεων. Εκεί που μιλάω το τηλέφωνο σβήνει. Επισης αν μπω ΙΝΤΕΡΝΕΤ με το δικό του browser μετά από άνοιγμα 3-4 σελίδων πάντα κάνει restart. Πληροφοριακά δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη κανένα πρόγραμμα. Το τηλέφωνο είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο εκτός από κάποιες εικόνες και mp3 που έβαλα. Στη μνήμη τηλεφώνου έχω 21 ΜΒ ελεύθερα και στην κάρτα 19 ΜΒ ελεύθερa. Αντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ή η συσκευή μου έχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Γεια σας Απέκτησα πρόσφατα ένα Ν80 ασημί. Μόλις το πήρα το έκανα αναβάθμιση σε ΝΟΚΙΑ Shop. To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η συσκευή κάνει restart από μόνη 4-5 φορές την ημέρα. Σβήνει, εμφανίζεται το αρχικό logo ΝΟΚΙΑ και κάνει επανασύνδεση στο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Αυτό το κάνει σε άχετο χρόνο και χωρίς να φορτώσω το τηλέφωνο με προγράμματα. Και το κακό είναι ότι μου το κάνει και κατά τη διάρκεια κλήσεων. Εκεί που μιλάω το τηλέφωνο σβήνει. Επισης αν μπω ΙΝΤΕΡΝΕΤ με το δικό του browser μετά από άνοιγμα 3-4 σελίδων πάντα κάνει restart. Πληροφοριακά δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη κανένα πρόγραμμα. Το τηλέφωνο είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο εκτός από κάποιες εικόνες και mp3 που έβαλα. Στη μνήμη τηλεφώνου έχω 21 ΜΒ ελεύθερα και στην κάρτα 19 ΜΒ ελεύθερa. Αντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ή η συσκευή μου έχει πρόβλημα? κατι δεν πηγε καλα με την αναβαθμιση που εκανες. να το πας πισω και να τους πεις τι συμβαινει και να στο ξανακανουνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Οσον αφορα την υπενθυμιση των γενεθλιων βαλε την εφαρμογη best birthday και θα ξενιασεις. θα την βρεις δε μια απο τις παραπανω διευθυνσεις ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ Την ανεβασα στο rapidshare. θα την παρεις απο εδω : http://rapidshare.com/files/8035177/Best.Birthday.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτό σημαίνει ότι θέλει αναβάθμιση? Αυτό σημαίνει οτι χρειάζεσαι θεματα συμβατα Symbian 9.0 3rd edition Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτό σημαίνει οτι χρειάζεσαι θεματα συμβατα Symbian 9.0 3rd edition το link που εδωσα ειναι για themes v9.1 3rd edition και ειδικοτερα για το ν80 δεν εχουνε καποιο προβλημα τα εχω δοκιμασει σε μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτό σημαίνει ότι θέλει αναβάθμιση? δοκιμασε να πας μενου/εργαλεια/διαχ.εφ/επιλογες/ρυθμισεις/εγκατ.λογισμ....ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω το Ν80. Θηελα να μου πειτε επειτα απο τοσο καιρο που ειναι στην αγορα, αν τελικα υπαρχουν αρκετες εφαρμογες ή οχι(λογω αναλυσης οθονης). π.χ. το Route66, το Magenta Λεξικο και γενικα παιχνιδια υπαρχουν διαθεσιμα? Για το Ν70 που ειχα υπηρχαν τα παντα. Ισχύει το ιδιο και για το Ν80? Ευχαριστω Καποιος να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά εσύ δεν επέμενες ότι παίζει στερεοφωνικά ενώ σου είπα ότι στερείται το Α2DP, άρα η ποιότητά του θα είναι από χάλια έως μέτρια? :ninja: Αν το κινητο στερουταν το A2DP πρωτοκολλο τοτε δεν θα επαιζαν καθολου τα Bluetooth ακουστικα.;) Ακομα και στο Κ800 που δοκιμασα την ιδια ποιοτητα εχουν. Απλα με ΝΟΚΙΑ που μιλισα θελει καποιο προγραμμα για να παιζει με καλυτερη ποιοτητα ηχου.Αλλιως παιζει κανονικα με ολα τα Hands Free Bluetooth που υποστηριζουν Mp3 αναπαραγωγη. Απλα δεν ειναι τοσο ικανοποιητικα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καποιος να μου απαντησει? δεν ξερω ποσο ακριβως καιρο ειναι στην αγορα αλλα ακομα ειναι ενα τηλ.που θεωρειται απο τα καλυτερα.εφαρμογες βγαινουνε συνεχεια οπως και themes/games σιγα σιγα μαζευονται.με την αναλυση μην εχεις προβλημα μπορεις να περασεις οτι θελεις και μπορεις να βρεις ανετα για ν80.αμα εισαι μπερδεμενος περιμενε να βγει και το ν95 και να δεις ποιο σου ειναι ποιο πρακτικο.:D :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αν το κινητο στερουταν το A2DP πρωτοκολλο τοτε δεν θα επαιζαν καθολου τα Bluetooth ακουστικα.;) Ακομα και στο Κ800 που δοκιμασα την ιδια ποιοτητα εχουν. Απλα με ΝΟΚΙΑ που μιλισα θελει καποιο προγραμμα για να παιζει με καλυτερη ποιοτητα ηχου.Αλλιως παιζει κανονικα με ολα τα Hands Free Bluetooth που υποστηριζουν Mp3 αναπαραγωγη. Απλα δεν ειναι τοσο ικανοποιητικα. Το A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) πρωτόκολλο προσδιορίζει την ποιότητα του ήχου. Αν δηλαδή θα είναι stereo ή mono. Κοινώς, έλλειψη A2DP σημαίνει mono ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 δεν ξερω ποσο ακριβως καιρο ειναι στην αγορα αλλα ακομα ειναι ενα τηλ.που θεωρειται απο τα καλυτερα.εφαρμογες βγαινουνε συνεχεια οπως και themes/games σιγα σιγα μαζευονται.με την αναλυση μην εχεις προβλημα μπορεις να περασεις οτι θελεις και μπορεις να βρεις ανετα για ν80.αμα εισαι μπερδεμενος περιμενε να βγει και το ν95 και να δεις ποιο σου ειναι ποιο πρακτικο.:D :rolleyes: Το θεμα ειναι αν υπαρχουν πλεον αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια διαθεσιμα. Γιατι ειχα διαβασει καπου οτι λογω διαφορετικης αναλυσης, δεν ειναι συμβατες οι υπαρχουσες εφαρμογες-παιχνιδια sis.Ισχυει αυτο? Εφαρμογες γνωστες για ολα τα Symbian οπως Route66,Magenta Lexikon,SmartMovie κτλ υπαρχουν για Ν80?Ή να το πω διαφορετικα, με ποιανου αλλου μοντελου ειναι συμβατο οσον αφορα τις sis εφαρμογες-παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts