Le_los Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Paidia otan ekana tin IE update kati tha pige lathos k to kinito dn anigi!lei system error...pls 3anapeite ta koubia p patame gia restore.l.. EDIT:OK.to vrika..gra4te to sto arxiko FAQ omos gia na iparxei.. Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε ΙΕ, ελληνικά έχει το κινητό? η τουλάχιστον, μπορεις να στείλεις sms με ελληνικά? :O :O Και αν οχι,μετά την αναβάθμιση μπορούμε να το ξαναφέρουμε στο αρχικό του firmware μεσω του nokia updater? ευχαριστώ Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε ΙΕ, ελληνικά έχει το κινητό? η τουλάχιστον, μπορεις να στείλεις sms με ελληνικά? :O :O Και αν οχι,μετά την αναβάθμιση μπορούμε να το ξαναφέρουμε στο αρχικό του firmware μεσω του nokia updater? ευχαριστώ Εχει κανονικα Ελληνικα και μπορεις να στειλεις μηνυμα στα Ελληνικα. Θα πρεπει απλα να διελεξεις το σωστο Product Code για το κινητο. Ειναι 2 διαφορετικα αναλογα με το χρωμα της Συσκευης. N80 Internet Edition Rm-92 ======================== 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition N80 Rm-92 ======================== 0527481 GREECE, CYPRUS Pearl Black Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Αποφάσισα και εγώ να κανω την αναβάθμιση. στο desktop το pheonix μου βγαζε σφάλμα. το πέρασα στο λαπτοπ όλα καλά μέχρι το σημείο όμως που προσπαθεί να βρει το κινητό. Αφου επιλέξω usb μου βγάζει το μήνυμα" phone connection wizard does not support your windows version. you have to use manual mode". και σε αυτό το σημείο περιμένω πόση ώρα και δεν κάνει τίποτα. παιζει ρόλο οτι το τρέχω σε vista? και αν ναι μπορώ να κάνω κάτι αλλο?? Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 πρώτα απ'όλα δείξτε κατανόηση στην αρχάρια.. λοιπόν, εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένα Ν80 αλλά έχει αγγλικό μενου. πώς βάζουμε ελληνικά; υπάρχει λόγος να έχω την last firmware; πώς το κάνουμε αυτό; [εξηγήστε ένα ένα τα βηματάκια, σα να μιλάτε σε 5άχρονο, διότι διάβασα μεγάλο μέρος τού τοπικ αλλα εχω πολλες απορίες, απ'ό,τι κατάλαβα υπάρχουν 2 τρόποι;]. α, και κάτι τελευταίο. αν είναι κλειδωμένο, σε ένα δίκτυο, πώς το κάνουμε free για όλα; sorry αν είναι πολλές οι ερωτήσεις, αλλά έχω πελαγώσει με τόσες πληροφορίες.. :( αν κάτι απ'αυτά που ρωτάω είναι ενάντια στους κανόνες του φορουμ, δέχομαι και pm.. :) ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον καλό άνθρωπο ασχοληθεί με την περίπτωσή μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 α, και κάτι τελευταίο. αν είναι κλειδωμένο, σε ένα δίκτυο, πώς το κάνουμε free για όλα; Ξεκιναω απο το τελευταιο,το οποιο ειναι το βασικοτερο για να προχωρησεις στα υπολοιπα : Αν ειναι κλειδωμενο ,δεν μπορεις να κανεις τιποτε προς το παρον .Μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο γινεται. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά το έχει ένας φίλος μου το τηλεφωνο.Το μόνο σπαστικο είναι η εκθεση,που τα έχει όλα μαζι,και δεν υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργια φακέλων. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά το έχει ένας φίλος μου το τηλεφωνο.Το μόνο σπαστικο είναι η εκθεση,που τα έχει όλα μαζι,και δεν υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργια φακέλων. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι? Μονο με την εγκατασταση καποιας εφαρμογης :Resco Photo Viewer,PhotoRite SP Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μονο με την εγκατασταση καποιας εφαρμογης :Resco Photo Viewer,PhotoRite SP Ευχαριστώ πολύ,μπορεις να μου πεις που μπορώ να τα βρω? Είμαι άσχετος απο symbian,δεν το έχω ψαξει το θέμα αυτο γι αυτό. Επισης αυτο θα γίνεται μετα κανονικα απο την έκθεση ή πρέπει να ανοίγω το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ευχαριστώ πολύ,μπορεις να μου πεις που μπορώ να τα βρω? Είμαι άσχετος απο symbian,δεν το έχω ψαξει το θέμα αυτο γι αυτό. Επισης αυτο θα γίνεται μετα κανονικα απο την έκθεση ή πρέπει να ανοίγω το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Μεσω των συγκεκριμενων εφαρμογων , xxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μεσω των συγκεκριμενων εφαρμογων , xxxxxxxxxxxxxxxxx Σε ευχαριστώ πολύ,να σαι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 επιτέλους!!! τα κατάφερα!!!:w00t: :up: :tease: :yahoo: :lol: μετά απο 6 ώρες το αναβάθμισα για πρώτη φορά! Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ασχημα νεα. Data sending failed μου εβγαλε στο Phoenix. Σταματησε στο 90%. Τι κανω υπαρχει καποιο Restore? Η παω σε καποιο καταστημα Nokia? :( :( :( Edit: Τελικα ολα οκ. Αποσυνδεσα το κινητο. Το ξανασυνδεσα.Πατησα Reflash και ξεκινησε ξανα το φλασαρισμα με κλειστο το κινητο. Μολις ολοκληρωθηκε ανοιξε το κινητο μονο του στα καλα καθουμενα. Κοντεψα να παθω συγκοπη!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Καλημερα παιδες. Σημερα περνω το N80. Εχω μια απορια η οποια σιγουρα εχει απαντηθει αλλα στα περισοοτερα threat που διαβασα δεν βρηκα την απαντηση. Η ερωτηση ειναι αν γινεται αναβαθμιση με την εφαρμογη της Νokia, Nokia Software Updater. Ρωτα γιατι στο ελληνικο site δεν υπαρχει αυτη η εφαρμογη. Υπαρχει μονο στο ευρωπαικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdiami Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 nai einai to idio pragma . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 καλημερα αντιμετωπιζω προβλημα με το Ν80.Στο ανοιξε-κλεισε η οθονη γινεται ασπρη για 3 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται.Σας εχει τυχει? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 καλημερα αντιμετωπιζω προβλημα με το Ν80.Στο ανοιξε-κλεισε η οθονη γινεται ασπρη για 3 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται.Σας εχει τυχει? εμενα προσοπικα οχι. οτι εχει ενα κολλημα 1 με 1,5 δευτ.εχει αλλα οχι να γινετε ασπρη. εσενα τωρα στο εμφανισε αυτο??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 δυο μερες τωρα το κανει,αλλα δεν ειναι θεμα επαφης γιατι το κανει μονο στο ανοιξε -κλεισε και οχι αν πιεσω την οθονη ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 να ρωτησω κατι. εγω εκανα την αναβαθμιση μεσω nokia software update. Απο εκει και περα η αναβαθμιση σε ΙΕ τι ακριβως αλλαζη και μεσω ποιο προγραμματος την κανω κ που 8α το βρω.. αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Είδα αυτές τις μέρες από κοντά ένα Ν80 μαύρου χρώματος.Είναι σαφέστατα πιο όμορφο από το ασημένιο. Ωστόσο,το προβληματικό slide είναι κοινό και στις δύο εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Είδα αυτές τις μέρες από κοντά ένα Ν80 μαύρου χρώματος.Είναι σαφέστατα πιο όμορφο από το ασημένιο. Ωστόσο,το προβληματικό slide είναι κοινό και στις δύο εκδόσεις. γουστα ειναι αλλα και εμενα ποιο πολυ το μαυρο μ΄αρεσει. το ασημι ειναι ποιο πολυ σοβαρο ενω το μαυρο ποιο αγριο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 nai einai to idio pragma . Να σαι καλα για την απαντηση φιλε μου. Σ' ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Παιδες μολις εκανα update απο το νετ και δεν εχω ελληνικα. Τι γινεται τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Παιδες μολις εκανα update απο το νετ και δεν εχω ελληνικα. Τι γινεται τωρα? Μηπος πρεπει να ξανακανεις update και μεσα στο nss να γραψεις το Ελληνικο product code που θα το βρεις μια σελιδα πιο πισω? αλλα να μη σε παρω και στο λαιμο μου μαλον ετσι πρεπει να γεινετε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 γουστα ειναι αλλα και εμενα ποιο πολυ το μαυρο μ΄αρεσει. το ασημι ειναι ποιο πολυ σοβαρο ενω το μαυρο ποιο αγριο.:p εμενα το ασημι μου εχει γινει σκ... γιατι το βαζω στη τσεπη με κλειδια και ενα αλλο κινητο.Εχει ανταλλακτικο μαυρο? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts