Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι τόσο πολύ. Αυτές οι λεγόμενες high speed ή class 4 που κυλοφορούν και έχουν θεωρητική ταχύτητα 4πλάσια απο τις απλές, δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την διαφορά στις συσκευές μας. Ακεί που θα δεις διαφορά είναι σε ένα καλό card reader.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, δεν υπάρχουν ορατές διαφορές. Και πάντοτε, όταν χρησιμοποιούμε νέα κάρτα στο τηλέφωνό μας, καλό είναι να της κάνουμε μορφοποίηση μέσα απο το τηλέφωνο και μετά να την φορτώνουμε.

ευχομαι καλη χρονια σε ολη την παρεα του myphone και θα ηθελα την βοηθεια σας. το πληκτρο on-off στο Ν80 που εχω δεν λειτουργει. γνωριζετε καποιον κωδικο με τον οποιο να μπορω να κανω μια απλη επανεκκινηση (restart) του κινητου μου χωρις να χασω οποιαδηποτε απο τισ ρυθμισεισ μου και οτι προγραμματα εχω εγκαταστησει?

ευχομαι καλη χρονια σε ολη την παρεα του myphone και θα ηθελα την βοηθεια σας. το πληκτρο on-off στο Ν80 που εχω δεν λειτουργει. γνωριζετε καποιον κωδικο με τον οποιο να μπορω να κανω μια απλη επανεκκινηση (restart) του κινητου μου χωρις να χασω οποιαδηποτε απο τισ ρυθμισεισ μου και οτι προγραμματα εχω εγκαταστησει?

Κωδικός δεν υπάρχει.

Υπάρχει όμως η εφαρμογή η Python Restart v2.1.1 οποία όμως προϋποθέτει την εγκατάσταση της υποστήριξης Python.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...
Guest Tankwart

Απευθυνομαι στο παρον thread για να κανω την ερωτηση μου "ως κατοχος Ν80",σε κατοχους Ν80.

Εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ.Επισης εχω χασει την επαφη με την αγορα και δεν ξερω τι παιζει απο καινουριες Νοκια symbian συσκευες,ουτε καν σε ποια version του λογισμικου βρισκομαστε π.χ 9.1,9.2 κλπ...

Ως κατοχοι Ν80 ποια 8α ηταν η επομενη συσκευη που θα μου προτεινατε σε περιπτωση που ο πατερας μου δικαιουται επιδοτηση μεσα στο γεναρη ωστε να την εκμεταλλευτω?

Ευχαριστω πολυ.

Το θέμα δεν είναι κατάλληλο για να σου προτείνουν ποια συσκευή θα αντικαταστήσει το N80 σου.

Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών.

Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών.

Stay on topic!;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

• 2 weeks later...
Μεγάλο πρόβλημα σε Ν80.Έχω κάρτα μνήμης 1GB και αργεί υπερβολικά να την ανοίξει.Όταν πάω να δώ τα αρχεία που αποθηκεύω , τις περισσότερες φορές δεν τα ''βλέπει'' , και τον τελευταίο καιρό , όταν καταφέρει να δεί π.χ. μουσικά κομμάτια , δεν ενημερώνει τη μουσική βιβλιοθήκη.Ξέρει κανείς τι φταίει;:(:(:(:(

Ήρθε η ώρα να κάνεις hard format στη συσκευή σου αφού πρώτα πάρεις back up μέσω του PC Suite όλα σου τα δεδομένα εκτός από τις ρυθμίσεις.

Έπειτα κάνε και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. Για να σώσεις τα δεδομένα της απλά κάνε τα μια απλή αντιγραφή-επικόλληση στον υπολογιστή και μετά το αντίστροφό.

Θα μπεις στο εικονιδιο μνημη και θα επιλεξεις Επιλογες/ Επιλογες καρτας μνημης > Μορφοποιηση
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μία τελευταία βοήθεια.Όταν πάω να κάνω format ,μου ζητάει κωδ.κλειδώματος , βάζω τα pin τα puk αλλά τίποτα.Τι χρειάζεται;

χρειαζεσαι τον κωδικο κλειδωματος της συσκευης. ο default κωδικος ειναι 12345. αν τον αλλαξες, βαλε τον κωικο που εδωσες.

Eυχαριστώ.Μία τελευταία (ελπίζω) ερώτηση.Θέλω να αποθηκεύσω mp3 σε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής.Πως μπορώ να το κάνω και πως να επιλέξω κάθε φορά ποια θα ακούσω;

Μέσα από το media player υπάρχει επιλογή δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής.

Τα ακριβή βήματα δεν μπορώ να σου τα πω διότι δεν έχω τη συσκευή διαθέσιμη, αλλά ψάξε το λίγο, θα το βρεις.

σε λιγες μερες θα παραλαβω και εγω το n80 που το πηρα σαν 2η συσκευη....με τι να αρχισω?firmware update απαραιτητο?δηλ εχει σημαντικες βελτιωσεις?και αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε κ να μου δωσετε με πιο ειναι το τελευταιο μην ψαχνω μεσα στις 430 σελιδες :O

Η τελευταία έκδοση είναι η 5.0725.0.1. Αν δεν την έχει να κάνεις αναβάθμιση.

Μέσα από το media player υπάρχει επιλογή δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής.

Τα ακριβή βήματα δεν μπορώ να σου τα πω διότι δεν έχω τη συσκευή διαθέσιμη, αλλά ψάξε το λίγο, θα το βρεις.

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.Το έχω ψάξει , αλλά ότι και να κάνω τα παίζει όλα μαζί.:(:(

• 2 weeks later...

thelo na kano hard format ...

pliktrologo *#7370# alla meta m zitaei enan kodiko...kserete pios ine?

edit: apo oti diavasa ine to 12345,an dn ine autos,pos ginete reset autou tou pass?

ekana edit,mallon postares poli grigora :p (thanks btw)...

reset pos to kanoume auto?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.

ευχαριστω πολυ :D

• 3 weeks later...