Guest Tankwart Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Συμφωνα με αυτα http://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-settings.html εχω κανει τις ρυθμισεις για το gmail και για το yahoo.com mail.Ενω ομως το gmail δουλευει τελεια,το αλλο μου λεει κατι για τον mail server...please check username and password και δεν συνδεεται.Δουλευει σε κανεναν το yahoo mail η αδικα προσπαθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Απο οτι εχει αναφερθει παλιοτερα δεν λειτουργει το yahoo mail με ρυθμισεις στο κινητο κλπ.Μονο με την εφαρμογη του yahoo. Μια χαρά λειτουργεί εμένα το yahoo με τις παραπάνω ρυθμίσεις :confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Εμένα πάντως το hotmail μια χαρά λειτουργεί! Για το yahoo δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterf Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 λοιπον παιδια παιδευομουν τρεις μερες να συνδεθω με το δικο μου δικτυο vivodi με ρουτερ vood 452_w tilgin και καθως με οτι τροπο προσπαθούσα να μπω μου έλεγε καμια αποκριση πυλης εν το μεταξυ δεν έχω web key στο ρουτερ έχω ήδη ενα pc σε αλλο δωματιο ασυρματο.. εχθες μετα απο πολυ κοπο συνδέθηκα με το νοκια αφου έβαλα mac adreess του κινητου..στο ρούτερ κ μπήκε μετα απο 15 ..20 λεπτα δεν εχω ξαναμπει κ δεν μαίνει με τίποτα καμια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Χμ καθυστερούν να μου έρθουν τα μηνύματα 1 μέρα μετά έρχονται. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το last firmware Μήπως και φτιάξει! cosmote εχω btw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Η τελευταία έκδοση είναι η 5.0719.0.2 (24-05-2007). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiFaRiOuS Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Παιδια ειμαι καινουριος και θα ηθελα να σας ρωτισω αν γινεται να γινει αλλαγη προσοψης στο n80.Ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 @NiFaRiOuS καταρχην καλως ηρθες :) http://www.formymobile.co.uk/n80lcd.htm Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiFaRiOuS Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 γεια σας φιλοι μου αντιμετωπιζω ενα προβλημα δεν μπορω να συνδεθω με το pc μου. δεν αναγνωριζει το κινητο μου και λειει αγνωστη συσκευη . εκανα update το PC SUITE . τι μπορει να συμβαινει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Προσεξε να μην ειναι κλειδωμενο το τηλ σου επισης κανε μια επανεκινηση στο pc αλλα και στο κινητο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 ευχαριστω φιλε εκανα επανεκινιση στο pc μου και στο κινητο και τωρα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Αυτά τα κολλήματα μου τα έκανε και εμένα gk33. Αν στο ξανακάνει εφόσον έχεις το καινούργιο pc suite δεν είναι θέμα προγράμματος. Απλά κοίτα αν έχεις συνδεμένες και άλλες συσκευές στα usb του pc σου. Αν ναί μπορεί να παίρνουν όλο το ρεύμα οι άλλες και το κινητό δεν μπορεί να το βρεί. Είναι θέμα δηλαδή pc :( Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Kserei kaneis kathe pote vgazei ananewseis gia ta logismika i NOKIA? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Λογικα για το Ν80 μας τελειωσαν οι αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 εγώ πιστεύω οτι άλλη μία αναβάθμιση μπορεί να βγάλει η ΝΟΚΙΑ και για εμάς.. Αλλα παίζει και αυτό που λές stamatis3133 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrastea Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση θελω να κανω,αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.εχω το n80,οταν το εχω κλειστο κ μου στελνουνε sms τα λαμβανω κανονικα την ωρα που το ανοιγω.αλλα η ωρα αποστολης του sms ειναι η ωρα που εγω ανοιγω το κινητο μου κ οχι η κανονικη ωρα κ ημερομηνια που το εστειλε ο αποστολεας.ειναι ετσι η συσκευη?η πρεπει να κανω κατι?με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο.ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 καλη ανασταση φιλοι μου ξερετε που μπορω να βρω μαζεμενα free java game για το ν80 μου και υπαρχει καποιο προγραμα να βαλω στο pc μου ωστε να τα πιαζω και σε αυτο πριν τα βαλω στο κινητο μου πολλα γυρευω εεε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 καλη ανασταση φιλοι μου ξερετε που μπορω να βρω μαζεμενα free java game για το ν80 μου και υπαρχει καποιο προγραμα να βαλω στο pc μου ωστε να τα πιαζω και σε αυτο πριν τα βαλω στο κινητο μου πολλα γυρευω εεε ??? Καλη Ανασταση ! 1. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 2. Οχι . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση θελω να κανω,αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.εχω το n80,οταν το εχω κλειστο κ μου στελνουνε sms τα λαμβανω κανονικα την ωρα που το ανοιγω.αλλα η ωρα αποστολης του sms ειναι η ωρα που εγω ανοιγω το κινητο μου κ οχι η κανονικη ωρα κ ημερομηνια που το εστειλε ο αποστολεας.ειναι ετσι η συσκευη?η πρεπει να κανω κατι?με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο.ευχαριστω.:) Είναι γενικό πρόβλημα σε όλα τα S60 3rd Edition. Αυτό φτιάχνεται μόνο αν βγάλει η nokia καινούργιο firmware και μέσω αυτού να λύνει αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει ούτε κάποια ρύθμιση ούτε κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το forum!!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Χριστος ανεστη φιλοι μου μπορειτε να μου πειτε τι ακριβος κανει το Bluetooth GPS . 1)αν αγορασω ενα τετοιο μετα θα πρεπει να αγορασω και καποιο προγραμα με χαρτες??? 2) θα πρεπει να μπαινω στο ιντερνετ απο το κινητο μου για βλεπω τη θεση που βρισκομαι 3) αξιζει τον κοπο να αγορασω κατι τετοιο ??? το εχει καποιος απο εσας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Χριστος ανεστη φιλοι μου μπορειτε να μου πειτε τι ακριβος κανει το Bluetooth GPS . 1)αν αγορασω ενα τετοιο μετα θα πρεπει να αγορασω και καποιο προγραμα με χαρτες??? 2) θα πρεπει να μπαινω στο ιντερνετ απο το κινητο μου για βλεπω τη θεση που βρισκομαι 3) αξιζει τον κοπο να αγορασω κατι τετοιο ??? το εχει καποιος απο εσας ??? Το Bluetooth είναι δέκτης ο οποίος βρίσκει την θέση σου και την εμφανίζει σε πρόγραμμα με χάρτες. Συνδέεται στο κινητό σου με Bluetooth. 1) Όχι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα με χάρτες, υπάρχουν ήδη κάποια γνωστά προγράμματα τα οποία θα βρεις στα αντίστοιχα θέματα: Garmin Maps Mobile™ XT Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199 TomTom MOBILE 6.01 Smart2go Navigator - Nokia Maps 2) Όχι δεν μπαίνεις στο internet, την θέση σου την βρίσκει το bluetooth GPS και την εμφανίζει στο πρόγραμμα με τους χάρτες που θα έχεις. 3) Εξαρτάται για τι χρήση το θες. Είναι μια καλή και ταυτόχρονα φτηνή λύση για να έχεις gps στο κινητό σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 το προεγκατεστημενο real player στο ν80 παιζει mp4?Μετεφερα ενα βιντεο 130 mb απο ν95 αλλα δεν μου το παιζει μονο ο ηχος ακουγεται.Αν βαλω το coreplayer θα παιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 το προεγκατεστημενο real player στο ν80 παιζει mp4?Μετεφερα ενα βιντεο 130 mb απο ν95 αλλα δεν μου το παιζει μονο ο ηχος ακουγεται.Αν βαλω το coreplayer θα παιξει? Όχι το Ν80 δεν αναπαράγει αρχεία mp4. Νομίζω ναι υποστηρίζει αρχεία mp4 το coreplayer. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 @ xarists0 Παίζει, αλλά ίσως λόγω του συνδυασμού της μεγάλης ανάλυσης (640 x 480) με το frame Rate (30 fps) δεν μπορεί να το αναπαράγει. Όχι το Ν80 δεν αναπαράγει αρχεία mp4. Νομίζω ναι υποστηρίζει αρχεία mp4 το coreplayer. Εφόσον τραβάει βίντεο mp4, πως είναι δυνατόν να μη τα παίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts