Itchrist86 Δημ. March 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 παιδια θελω να μεταφερω ολα τα δεδομενα τισ καρτασ μου στον υπολογιστη ,contacts images videos ετσι ωστε μετα να κανω format την καρτα.το ιδιο θελω να κανω και στη μνημη του τηεφωνου για να μην μεινει τιποτα.Ποιος ειναι ο πιο καταληλος τροπος?Ευχαριστω Για τη μνήμη της συσκευής, το καλύτερο είναι να πάρεις ένα back up με το PC Suite, αλλά στο ερώτημα "Τι θέλεις να κρατήσεις για back up" μην επιλέξεις το "Ρυθμίσεις". Βεβαία εφόσον δεν θα έχεις επιλέξει το "Ρυθμίσεις" δεν θα κρατήσει τις εφαρμογές σου, αλλά μετά την επαναφορά του back up δεν θα περαστούν τα σκουπίδια που βαραίνουν τώρα το κινητό. Για τη κάρτα μνήμης πάρε ό,τι θέλεις δηλαδή, εικόνες, βίντεο, ήχους κλπ, πέρασέ τα στον υπολογιστή και κάνε της format από το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ναι αλλα πως διαγραφω τη μνημη του κινητου,την καρτα την εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ναι αλλα πως διαγραφω τη μνημη του κινητου,την καρτα την εκανα Ερώτηση #10, από S60 Platform FAQ:rolleyes: ************************ Ρε παιδία διαβάστε το S60 Platform FAQ! Μισή ώρα θα σας πάρει... Λύνει πολλές απορίες.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 πατησα *#7370# και μου ζηταει κωδικο κλειδωματος ποιος ειναι αυτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 πατησα *#7370# και μου ζηταει κωδικο κλειδωματος ποιος ειναι αυτος? 12345 το λεει και το manual.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 πατησα *#7370# και μου ζηταει κωδικο κλειδωματος ποιος ειναι αυτος? Ο κωδικός ασφαλείας είναι. Αν δεν τον έχεις αλλάξει, ο εργοστασιακός είναι 12345. Edit: Με πρόλαβε ο φίλος Άρης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 οκ ευχαριστω αυτοσ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Παρατηρήσατε οτι με το τελευταίο firmware η ισχύς του σήματος του wlan είναι κατα 99μιλιβάτ ασθενέστερο; στον connection manager στην ενεργη σύνδεση μεσα στις πληροφορίες υπάρχει η συγκεκριμένη ένδειξη και παραμένει στο 1mw ασχέτως απο την ρύθμιση στα advanced wlan. κανονικά έπρεπε να δείχνει 100mw! δείτε. Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 πώς το κοιτάμε αυτό φίλε μου? Πάντως στο adnanced setting γράφει 100mw στο επιπ. ισχ. μετάδοσης Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Οταν συνδεθείς κάπου με το wlan πήγαινε στον διαχειριστή συνδέσης. Connection Manager. μεσα στις πληροφορίες για την ενεργή σύνδεση θα δείς την ισχύ μετάδοσης TX 1MW. Καλά δεν παρατηρήσατε οτι έπεσε η εμβέλια του; Ασχημο bug...:O Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Οταν συνδεθείς κάπου με το wlan πήγαινε στον διαχειριστή συνδέσης. Connection Manager. μεσα στις πληροφορίες για την ενεργή σύνδεση θα δείς την ισχύ μετάδοσης TX 1MW. Καλά δεν παρατηρήσατε οτι έπεσε η εμβέλια του; Ασχημο bug...:O Μπορείς να το αλλάξεις... Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις > Επιτ. Ισχ. Μετάδοσης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 και να το αλλάξεις πάλι στο 1 δουλέυει. κάντε ενα τεστ ρε παιδιά! Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrastea Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια καλησπερα.ειχα προβλημα με το n80,οταν το ανοιγα μου ζητουσε συνεχως ωρα και ημερομηνια.αναγκαστηκα το πηγα σε nokia club για να το επισκευασουν.το αποτελεσμα ειναι οτι το κρατησαν ενα μηνα,με καλεσαν να παω να το παρω χθες οτι ειναι ετοιμο κτλ.πληρωσα κ ενα μικρο ποσο και το κινητο μου κανει παλι το ιδιο.αδικος κοπος δηλαδη.μηπως ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι αλλο?τους πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν να το ξαναστειλω κτλ.αλλα δεν ασχολουμαι παλι μαζι τους.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια καλησπερα.ειχα προβλημα με το n80,οταν το ανοιγα μου ζητουσε συνεχως ωρα και ημερομηνια.αναγκαστηκα το πηγα σε nokia club για να το επισκευασουν.το αποτελεσμα ειναι οτι το κρατησαν ενα μηνα,με καλεσαν να παω να το παρω χθες οτι ειναι ετοιμο κτλ.πληρωσα κ ενα μικρο ποσο και το κινητο μου κανει παλι το ιδιο.αδικος κοπος δηλαδη.μηπως ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι αλλο?τους πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν να το ξαναστειλω κτλ.αλλα δεν ασχολουμαι παλι μαζι τους.:( Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Πρόκειται για την εσωτερική μπαταρία της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια καλησπερα.ειχα προβλημα με το n80,οταν το ανοιγα μου ζητουσε συνεχως ωρα και ημερομηνια.αναγκαστηκα το πηγα σε nokia club για να το επισκευασουν.το αποτελεσμα ειναι οτι το κρατησαν ενα μηνα,με καλεσαν να παω να το παρω χθες οτι ειναι ετοιμο κτλ.πληρωσα κ ενα μικρο ποσο και το κινητο μου κανει παλι το ιδιο.αδικος κοπος δηλαδη.μηπως ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι αλλο?τους πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν να το ξαναστειλω κτλ.αλλα δεν ασχολουμαι παλι μαζι τους.:( έχω το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Αν διαβάσεις το θέμα θα δείς ότι έχει πολλά ανάλογα παράπονα. Γι'αυτο δεν το πάω εγώ και ας βάζω κάθε μέρα ημερομηνία και ώρα. Τι ειναι αυτά ρε ΝΟΚΙΑ ελεος Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pshlos_25 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 πηρα ενα n80 απο αγγλια απο το ebay. αν ξερει καποιος ας μου πει πως βαζουμε ελληνο μενου. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 πηρα ενα n80 απο αγγλια απο το ebay. αν ξερει καποιος ας μου πει πως βαζουμε ελληνο μενου. ευχαριστω Post #9 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 πως μπορω να μεταφερω αρχειο jar ηδη εγκατεστημενο στο κνιτο μου σε αλλο κινητο εθχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 πως μπορω να μεταφερω αρχειο jar ηδη εγκατεστημενο στο κνιτο μου σε αλλο κινητο εθχαριστω Δεν γίνεται. Όταν εγκατάστησες την εφαρμογή, το jar τι το έκανες; Αν δεν το έχεις, ψάξε να το ξαναβρείς ή πες μας ποια εφαρμογή είναι για να στο δώσει κάποιο μέλος που τυχών το έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 οχι δε με καταλαβες θελω να μεταφερω ενα παιχνιδι jar απο το κινητο μου σε ενα αλλο πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 οχι δε με καταλαβες θελω να μεταφερω ενα παιχνιδι jar απο το κινητο μου σε ενα αλλο πως γινεται αυτο? Αν δεν έχεις το jar, απλά δεν γίνεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Εχεις μεσα στο κινητο σου ολοκληρο το αρχειο .jar και το στελνεις μεσω bluetooth με εναν fileman που στελνει κλειδωμενα αρχεια οπως ο x-plore. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 οχι το εχω το jar αρχειο απλα οταν παω να το μεταφερω με τον xplore μου λεει αδυνατη η αποστολη.καπου ειχα διαβασει παλια οτι τα jar αρχεια ειναι κλειδωμενα και δεν μπορουν να μεταφερθουν ισχυει αυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Απο που προσπαθεις να μεταφερεις το jar? Προσπαθεισες να το στειλεις μεσο bluetooth σε αλλο κινητο και δεν μπορουσες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts