valerios Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδιά η κάρτα KINGSTON 2GB MINI SD είναι συμβατή φαντάζομαι, ε? (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569795) Ρωτάω για να την αγοράσω άμεσα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ναι είναι!!!! :) Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ναι είναι!!!! :) Thanks greg1982 πραγματικά αμεσότατη απάντηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 απο απλο Ν80 αν το κανουμε ΙΕ , τ ικερδιζουμε και πως το κανουμε με τον updater? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 απο απλο Ν80 αν το κανουμε ΙΕ , τ ικερδιζουμε και πως το κανουμε με τον updater? Βασικά τώρα δεν κερδίζεις τίποτα... και οι δύο εκδόσεις έχουν ακριβώς τα ίδια. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις Internet Edition ακολούθησε αυτή τη διαδικασία βάζοντας αυτό το product code 0542816. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 αν και έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία wind plus όταν συνδέομαι μέσω του κινητού στο ιντερνέτ απο το pc τρώει μονάδες απο την κάρτα του κινητού μου μήπως θέλει κάποιες ξεχωριστές ρυθμίσεις ώστε να συνδέεται με το wind plus kai να μην τελειώνει η κάρτα? Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Παιδια εχω το εξης προβλημα. Οταν τραβαω φωτογραφιες και μετα παω στην Εκθεση, οι φωτογραφιες δεν φαινονται και εμφανιζεται το κλασσικο εικονιδιο της εικονας (το καραβακι). Ακομα και οταν την ανοιξω συνεχιζω να βλεπω το ιδιο εικονιδιο. Μονο οταν ζουμαρω μου εμφανιζει την εικονα. Ειναι καποιο γνωστο bug αυτο ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Θέλω να παραθέσω 2 σημεία που με "τσαντισαν" στο νεο Ν80 μου σε σχέση με το Ε60 που εχω εδω και 1,5 χρόνο. 1ον: Η μπαταρία του ειναι απαράδεκτη και το Wlan πραγματικά τη ρουφάει !!! Σκέτη απογοήτευση... 2ον: Το Σήμα του κινητού ειναι απογοητευτικό...Σε δύσκολη περιοχή που το Ε60 δεν "μασαγε" το Ν80 παραδίδει τα όπλα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Θέλω να παραθέσω 2 σημεία που με "τσαντισαν" στο νεο Ν80 μου σε σχέση με το Ε60 που εχω εδω και 1,5 χρόνο. 1ον: Η μπαταρία του ειναι απαράδεκτη και το Wlan πραγματικά τη ρουφάει !!! Σκέτη απογοήτευση... 2ον: Το Σήμα του κινητού ειναι απογοητευτικό...Σε δύσκολη περιοχή που το Ε60 δεν "μασαγε" το Ν80 παραδίδει τα όπλα.... Θα συμφωνήσω μαζί σου .Γιαυτό και εγώ αγόρασα το Ν73 που στο σήμα είναι καλλίτερο από το Ν80 Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας... Το N80 με εγκατέλειψε πάνω στην προσπάθεια για update και κόλλησε... Το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί... Απλά έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα που είχα. Έχω κρατήσει βέβαια backup των τηλεφώνων σε αρχείο *.nbu αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ανοίξω ώστε τουλάχιστον να τα δω και επείγομαι να έχω αύριο 3-4 από αυτά τα νούμερα... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει? (με το πρόγραμμα της Nokia δεν κατάφερα πάντως να τα δω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας... Το N80 με εγκατέλειψε πάνω στην προσπάθεια για update και κόλλησε... Το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί... Απλά έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα που είχα. Έχω κρατήσει βέβαια backup των τηλεφώνων σε αρχείο *.nbu αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ανοίξω ώστε τουλάχιστον να τα δω και επείγομαι να έχω αύριο 3-4 από αυτά τα νούμερα... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει? (με το πρόγραμμα της Nokia δεν κατάφερα πάντως να τα δω) Πολύ φοβάμαι πως μέσω του αρχείου αυτού δεν μπορείς να ανακτήσεις τις επαφές σου. Θα πρέπει να το επαναφέρεις σε κινητό. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να με διαψεύσει...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας... Το N80 με εγκατέλειψε πάνω στην προσπάθεια για update και κόλλησε... Το πρόβλημά μου δεν είναι εκεί... Απλά έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα που είχα. Έχω κρατήσει βέβαια backup των τηλεφώνων σε αρχείο *.nbu αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ανοίξω ώστε τουλάχιστον να τα δω και επείγομαι να έχω αύριο 3-4 από αυτά τα νούμερα... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει? (με το πρόγραμμα της Nokia δεν κατάφερα πάντως να τα δω) Δεν έχω backup αρχείο μαζί μου για να το τσεκάρω σίγουρα αλλά.... για κοίταξε αυτό: http://nokisms.googlepages.com/ Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Εμενα μια χαρα μου φαινεται η μπαταρια...4 ημερες μου κραταει.. Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 mallon den to peirazeis kai poli... Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Δεν έχω backup αρχείο μαζί μου για να το τσεκάρω σίγουρα αλλά.... για κοίταξε αυτό: http://nokisms.googlepages.com/ Φίλε μου δούλεψε!!! :!::!::!: Με έσωσες!!! :!::!::!: Σε ευχαριστώ πολύ!!! :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Το προβλημα με το ραδιοφωνο και τις στιγμιαιες μικροδιακοπες παρεμενει και με την τελευταια αναβαθμιση? Γιατι εμενα μου το κανει καιποιες φορες (οχι παντα). Τελικα δεν εχει λυθει οριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εμενα μια χαρα μου φαινεται η μπαταρια...4 ημερες μου κραταει.. 4 μέρες??? Απίστευτο! Εγω να φανταστείς χωρίς να του κανω καμια τρελλή χρήση και κρατάει 1,5 μέρα maximun Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ε εμενα ειναι καινουριο και εκανα αυτο που μου ειπαν απο την αρχη το αφησα να ξεφορτισει πρωτα και μετα το φορτισα και καθε φορα περιμενω να ξεφορτισει τελειως για να το φορτισω εν αναγκη το αναγκαζω να ξεφορτισει...χιχι Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλημερα παιδια, απο χθες ειμαι και γω κατοχος Ν80! παρατηρησα ενα προβληματακι στο slide δηλ. οταν ειναι κλειστο κουνιεται το πανω μερος λιγακι, αν το κανεις slιde up ειναι σταθερο. Ειναι τιποτα συνηθες η να το παω πισω? θα μου το αλλαξουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλημερα παιδια, απο χθες ειμαι και γω κατοχος Ν80! παρατηρησα ενα προβληματακι στο slide δηλ. οταν ειναι κλειστο κουνιεται το πανω μερος λιγακι, αν το κανεις slιde up ειναι σταθερο. Ειναι τιποτα συνηθες η να το παω πισω? θα μου το αλλαξουνε? oλα ετσι ειναι μην ανησυχεις. με το καιρο θα δεις να κουνιεται και πιο πολυ.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 και το πορτακι της μπαταριας εχει λιγο κενο αλλα αυτο δεν ειναι τοσο ενοχλητικο οσο ο συρομενος μηχανισμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Παιδια πως θα βαλω ελληνικα σε ενα Ν80 απο εξωτερικο? :O:rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Παιδια πως θα βαλω ελληνικα σε ενα Ν80 απο εξωτερικο? :O:rolleyes: βαλε αυτο το product code 0527481 και ακολουθησε αυτον το ν οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724 post #3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 βαλε αυτο το product code 0527481 και ακολουθησε αυτον το ν οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724 post #3 Ευχαριστω φιλε μου. :D Αυτος ο κωδικος ειναι για το απλο ....για IE βαζω αλλο ετσι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ευχαριστω φιλε μου. :D Αυτος ο κωδικος ειναι για το απλο ....για IE βαζω αλλο ετσι? ναι βαζεις αυτο 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition αλλα αμα δεν κανω λαθος πλεον δεν υπαρχει διαφορα στα update περναει τις ιδιες δυνατοτητες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts