androu Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Εργαλεία > Προφίλ. Μεταβείτε στο προφίλ και επιλέξτε Επιλογές > Διαμόρφωση. Εάν θέλετε να ακούγεται το όνομα του καλούντος όταν σας καλούν, επιλέξτε Επιλογές > Διαμόρφωση, και ρυθμίστε την επιλογή Εκφώνηση ονόμ. καλ. στο Ναι. εσυ διαλεγεις ΟΧΙ :O σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Δοκίμασα και το gizmo αλλα θέλει μάλλον να αγοράσω credits. και με το voipbuster δεν με συνδέει. ξέρει κανείς κάτι γι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 εχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το voipbuster απο το κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifmakis Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 exo perasi kai ego kati rithmiseis gia voip klisi alla otan kalw den me akouei kai den akouw tpt kai apo ton paroxo fenetai apantimeni i klisi . opoios kserei as voithisi kai emena . exo perasi to fring sto kinito mou gia na kanw tin klisi !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Παιδιά γιατί όταν πάω να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου λέει την παλιά.Δεν έπρεπε να μου λέει την 5.707? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Παιδιά γιατί όταν πάω να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου λέει την παλιά.Δεν έπρεπε να μου λέει την 5.707? δεν θα εχει ανεβει ακομα μεσο NSU μαλλον.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifmakis Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 paidia piga kai rotisa sto nokia club kai mou eipan oti sto telos tis evdomadas tha vgei i kainouria ekdosi kai giauto mallon exoun mplokari tin torini gia na vazeis ap'euthias tin kainouria !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Κάπως έτσι πρέπει να είναι γιατί εδώ και πόσο καιρό ήξερα για την έκδοση 5.707 και όταν πήγαινα να κάνω την αναβάθμιση μου έβγαζε την 4.0623.042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Over the air αναβαθμιση δοκιμασετε ? Τι σας βγαζει? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Πριν λίγο δοκίμασα με wifi αλλά με βγάζει ότι δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 εγω εκανα την προηγούμενη βδομάδα --> 5,0719,0,2 την κατέβασα απο το site της Νόκια και έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 εγω εκανα την προηγούμενη βδομάδα --> 5,0719,0,2 την κατέβασα απο το site της Νόκια και έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Κι εγώ αυτή έχω, θα κυκλοφορήσει πιο καινούρια σύντομα; :confused: Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Κι εγώ αυτή έχω, θα κυκλοφορήσει πιο καινούρια σύντομα; :confused: ακομα δεν βγηκε καλα καλα αυτη:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Paidia mipos kserete pws mporw na anoiksw tin siskevi? thelw na tin katharisw apo skones! Yparxoun kapou odigies? Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Paidia mipos kserete pws mporw na anoiksw tin siskevi? thelw na tin katharisw apo skones! Yparxoun kapou odigies? Αν και δεν θα σου πρότεινα να προχωρήσεις με την όλη διαδικασία, ίσως βοηθηθείς από το link αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=cygJ4cm7Sqw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Paidia mipos kserete pws mporw na anoiksw tin siskevi? thelw na tin katharisw apo skones! Yparxoun kapou odigies? Επιπροσθετα , Δες και τον οδηγο εδω : http://www.formymobile.co.uk/n80lcd.htm Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icone_ Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 mporeite na mou peite sites me themes gia to n80 plz?euxristw... Παράθεση Pas Giannena!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 mporeite na mou peite sites me themes gia to n80 plz?euxristw... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1940015#post1940015 :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icone_ Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 thnx gianpithio! :) Παράθεση Pas Giannena!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 re paidia epeidi exw brei ena n80 sta 200euro kai skeftomai na to parw gia deutero poso peripou krataei i mpataria me kanoniki xrisi? Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Αν μειώσεις φωτεινότητα οθόνης, κλείσεις bluetooth και wifi λογικά θα βλέπεις 2 μέρες. Αν το απενεργοποιείς και το βράδυ μπορεί να δεις και μια μέρα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 ok euxaristw Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 γειά σας! μπορώ να αγοράσω έναν πομπό και να εγκαταστήσω στο κινητούλι gps? Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 γειά σας! μπορώ να αγοράσω έναν πομπό και να εγκαταστήσω στο κινητούλι gps? Και βέβαια μπορείς! Θα αγοράσεις ένα δέκτη GPS και θα εγκαταστήσεις στο κινητό σου ένα πρόγραμμα (πχ. Nokia Maps, Route66, TomTom κλπ) με τους αντίστοιχους χάρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 st on73 to exw kanei idi ara tha ginetai kai sto n80 Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts