DarthStergius Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 Θελω να παρω εναν σκληρο 250gb!εχω motherboard asus p4c800-e deluxe! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ καλυτερα IDE ή SATA????????THANX!!! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θελω να παρω εναν σκληρο 250gb!εχω motherboard asus p4c800-e deluxe! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ καλυτερα IDE ή SATA????????THANX!!! Καλυτερα Sata..Εχουν ποιο χρηγορες ταχυτητες Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα συμφωνήσω και εγώ... Πάντα Sata...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 οι διαφορες στην ταχυτητα ειναι τρομερα μικρες για να τις καταλαβεις,αλλα θα προτεινω και εγω sata γιατι ποτε πια δεν εχεις ξηλωμενες ή προβληματικες καλωδιοταινιες!! Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 SATA φυσικά! Γιατί να ξοδέψεις λεφτά σε τελειωμένες τεχνολογίες (IDE); :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Γιατί είναι τελειωμένη τεχνολογία οι IDE συσκευές? Υπάρχουν CD-DVD Drives σε SATA? Μόλις ξαναπάρω σκληρό, να πάρω και εγω SATA? Δυο φίλοι μου έχουν SATA και έχουν προβλήματα και οι δύο. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 πάρε sata2 που νομίζω έχει διαφορά στην ταχύτητα απο IDE :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παρε SATA για ταχυτητα και για να συμβαδιζεις με την τεχνολογια!!Οι ide ομως κατ'εμενα ειναι πιο αξιοπιστοι μιας και με sata εχω ακουσει πολλους με προβληματα ενας απο αυτους και εγω!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μην διαδίδετε τέτοιες φήμες. Η βασική τεχνολογία των δίσκων είναι ίδια. Η διαφορά είναι μόνο στον τρόπο σύνδεσης, τα υπόλοιπα δεν διαφέρουν και πολύ (ή καθόλου). Από θέμα αξιοπιστίας είναι το ίδιο πράγμα. Τώρα αν έτυχε σε κάποιον να του χαλάσει ένα δίσκος δεν σημαίνει αυτόματα ότι αυτό συνέβη επειδή ήταν Serial ATA. Μπορεί να έρθει ένας άλλος και να σου πει ότι εμένα μου χάλασε ένας IDE... τι θα πει αυτό; Οι δίσκοι χαλάνε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Θελω να παρω εναν σκληρο 250gb!εχω motherboard asus p4c800-e deluxe! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ καλυτερα IDE ή SATA????????THANX!!! Exw kai egw akrivws to idio motherboard. Pira SATA afou den eixa alli epilogi! Exw idi DVD-Rom kai DVD-Writer kai enan IDE disko.. den emeine xwros gia allo IDE cable.. giauto anagkastika piga gia SATA! Den to metaniwsa katholou.. Se ligo kairo tha parw kai mia thiki external gia ton disko ton IDE na ton kanw USB! :rolleyes: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Γιατί είναι τελειωμένη τεχνολογία οι IDE συσκευές? Υπάρχουν CD-DVD Drives σε SATA? Μόλις ξαναπάρω σκληρό, να πάρω και εγω SATA? Δυο φίλοι μου έχουν SATA και έχουν προβλήματα και οι δύο. Γεία χαρά... Χρησιμοποιώ SATA δίσκο εδώ και 3 χρόνια σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα... Σωστός...:cool: Μην διαδίδετε τέτοιες φήμες. Η βασική τεχνολογία των δίσκων είναι ίδια. Η διαφορά είναι μόνο στον τρόπο σύνδεσης, τα υπόλοιπα δεν διαφέρουν και πολύ (ή καθόλου). Από θέμα αξιοπιστίας είναι το ίδιο πράγμα. Τώρα αν έτυχε σε κάποιον να του χαλάσει ένα δίσκος δεν σημαίνει αυτόματα ότι αυτό συνέβη επειδή ήταν Serial ATA. Μπορεί να έρθει ένας άλλος και να σου πει ότι εμένα μου χάλασε ένας IDE... τι θα πει αυτό; Οι δίσκοι χαλάνε. Δεν νομίζω πως υπάρχει κα ιμεγάλη διαφορά στους SATA και SATA2 :confused: πάρε sata2 που νομίζω έχει διαφορά στην ταχύτητα απο IDE :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 sata και μην ακους κανεναν............. ειναι πολοι πιο γρηγοροι ............και τα υπολιπα τα ειπε ο mcde.........;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Aν σε νοιάζει η ταχύτητα και αν το υποστηρίζει το motherboard σου πάρε Serial Ata 2. Eίναι το μόνο πρωτόκολο που έχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Τα Serial ATA 1 είναι σχεδόν τα ίδια σε ταχύτητα με το IDE και σε μερικές περιπτώσεις πιό αργό.......πίστεψε το. Αν και απ'ότι βλέπω τα χρόνια των IDE είναι λίγα πιά, έχει επικρατήσει το SATA έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εξαλου θα βγουν και dvd sata βλεπε xbox 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 An pareis sata einai polu pi8ano an 8es kapoia stigmh na pareis dedomena apo kapoio allo upologisth na mhn mporeis an autos den yposthrizei sata.Oi sata2 einai pio grhgoroi alla mh fantasteis kamia trelh diafora,enw oi sata1 einai pio argoi apo tous maxtor ide pou to bus einai 133.Prepei na skefteis omws an exeis eleu8eres 8eseis sth mobo gia ide disko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ma nomizw i plextor exei bgalei hdh sata dvd rw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 An pareis sata einai polu pi8ano an 8es kapoia stigmh na pareis dedomena apo kapoio allo upologisth na mhn mporeis an autos den yposthrizei sata.Oi sata2 einai pio grhgoroi alla mh fantasteis kamia trelh diafora,enw oi sata1 einai pio argoi apo tous maxtor ide pou to bus einai 133.Prepei na skefteis omws an exeis eleu8eres 8eseis sth mobo gia ide disko.Υπάρχουν τόσοι τρόποι να πάρεις κάτι από έναν άλλο υπολογιστή που είναι και πιο εύκολοι, που αυτό που λες δεν έχει και πολύ νόημα. Επίσης το ΑΤΑ133 ούτε πιο γρήγορο από το Serial ATA είναι ούτε ουσιαστικές διαφορές σε επιδόσεις από το ΑΤΑ100 έχει, ούτε έπιασε ποτέ στην αγορά και δεν πρόκειται. ma nomizw i plextor exei bgalei hdh sata dvd rw...Ναι, υπάρχει τέτοια συσκευή πολλούς μήνες τώρα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Εχω δει ενα SATA που εχει ρυθμο μεταφορας 3Gb!!!!!Αν τον υποστιριζει η motherboard σου νομιζω πως δεν τηα βρεις καλυτερη επιλογη.Αλλα και παλυ αφου θελεις να παρεις καινουριο παρε αυτο οποτε μελλοντικα αν αλλαξεις μητρικη θα βγεις πολυ κερδισμενος;) ;) Κοιτα και μονος σου να δεις http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=288581&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αν δε κάνω λάθος, το SATA υποστηρίζει 150ΜΒ/s ενώ το SATA2 300MB/s. ο δίσκος που έδειξε ο rallyman, ειναι λίγο πιο γρήγορος απο την τελευταία ταχύτητα που δίνω, μάλλον κάποια τεχνολογία της εταιρίας. Προτιμήστε sata διότι: δε θα σας πρήζει το σύστημα για "no 80 pin ribbon cable installed", για master-slave ξέχασα-το-jumper-δεν-βλεπει-το-δισκο, ωχ, η καλωδιοταινία δεν χωράει/φτάνει,τσαλακώθηκε,στράβωσα τα pins και τα ρέστα και θα έχετε καινούργια τεχνολογία με μεγαλύτερη ταχύτητα. Μην προτιμήσεται διότι αν δεν έχετε μητρική που να έχει embedded sata drivers θα σας βγει η πίστη για να εγκαταστήσετε τα win (αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα) αν είστε πειραχτήρι θα σπάσετε το βύσμα sata του δίσκο σε χρόνο dt<2μήνες, αν αν αν... γενικά: επενδύστε σε ένα SATA μεγάλο (οχι το μεγαλύτερο) για να έχετε τα data σας, και θα τον έχετε και παραπανω χρόνο και στην επόμενη μητρική. Αφήστε που όσο προχωράει η τεχνολογία, τόσο πιο σπάνια θα αγοράζουμε μεγαλύτερους δίσκους... 6GB>40GB>120GB>300GB με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται η διάρκεια ζωής... προτιμήστε με 5 χρόνια εγγύηση, και κρατήστε την απόδειξη ;-) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts