Jump to content

Αττική Οδός: 1o βραβείο οδικής ασφάλειας

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1ο βραβείο οδικής ασφάλειας στην Αττική Οδό http://www.sportime.gr/_images/trans.gif 14/4/2006 9:32

Διεθνή διάκριση στον τομέα της οδικής ασφάλειας κέρδισε η Αττική Οδός, που αναδείχθηκε ο ασφαλέστερος αυτοκινητόδρομος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Διεθνής Οδική Ομοσπονδία απένειμε το 1ο Βραβείο Οδικής Ασφάλειας για το 2005 στην εταιρία Αττικές Διαδρομές Α.Ε., που έχει αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση του έργου της Αττικής Οδού.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Οδικής Ασφάλειας που έλαβε χώρα

Sorry αλλα δεν κρατιεμαι...

Με το ακριβοτερο διοδιο και εγω θα ημουν ο καλυτερος.

Mutilator :shifty:

Και'γω προτιμώ να πληρώνω και να είναι τουλάχιστον εντάξει (από όλες τις πλευρές) ο δρόμος από το να πληρώνω και να τα τρώνε οι εργολάβοι στα μπουζούκια. Και μου φαίνεται ότι τουλάχιστον με την Αττική Οδό συμβαίνει το πρώτο. Και καλή ποιότητα υλικών έχουν χρησιμοποιήσει και καλή σχεδίαση έχει γίνει και η οδική βοήθεια (από ότι ακούω - ευτυχώς δεν την έχω χρειαστεί) είναι γρήγορη. Άρα από ασφάλεια είναι μια χαρά.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Η Αττικη Οδος ειναι ενας δρομος που χαιρομαι να οδηγω και ας πληρωνω 2,70!

Το βραβειο που πηρε ειναι τρανη αποδειξη οτι αν ο δρομος ειναι κατασκευασμενος ΣΩΣΤΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ,τα ατυχηματα λιγοστευουν κατα πολυ!

To ποσο αξιζει τα λεφτα της παει αναλογα με τι ωρα την χρησιμοποιεις...;)
Αν είναι να τη χρησιμοποιήσεις για λιγότερο από τέταρτο, κατά την γνώμη μου, απλά δεν μπαίνεις! ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

αν και ειναι οφφ τοπικ ελαφρως, επειδη εχει να κανει με την Αττικη Οδο, απλα να αναφερω οτι σε μελετες συγκοινωνιολογων εχει ακουστει πως σε 10 χρονια το πολυ ο δρομος θα ειναι πληρης απο αποψη φορτου οχηματων τις ωρες αιχμης. επομενως τοσα εκατομμυρια ευρω για ενα εργο με προοπτικη το πολυ 10ετιας? οφφ τοπικ, αλλα το αναφερω..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

αν και ειναι οφφ τοπικ ελαφρως, επειδη εχει να κανει με την Αττικη Οδο, απλα να αναφερω οτι σε μελετες συγκοινωνιολογων εχει ακουστει πως σε 10 χρονια το πολυ ο δρομος θα ειναι πληρης απο αποψη φορτου οχηματων τις ωρες αιχμης. επομενως τοσα εκατομμυρια ευρω για ενα εργο με προοπτικη το πολυ 10ετιας? οφφ τοπικ, αλλα το αναφερω..

Είναι ήδη πλήρης τις ώρες αιχμής...

Ευτυχώς προς το παρόν η καθυστέρηση δεν ξεπερνά τα 10-15 λεπτά.

ποσο μαλλον σε μερικα χρονια ε?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Αν είναι να τη χρησιμοποιήσεις για λιγότερο από τέταρτο, κατά την γνώμη μου, απλά δεν μπαίνεις! ;)

Εννοουσα τις ωρες αιχμης.Δεν το διατυπωσα σωστα.

Mutilator :shifty:

ποσο μαλλον σε μερικα χρονια ε?

Αυτό άστο...ειδικά αν κάνουν και τις επεκτάσεις που λένε (χωρίς διαπλάτυνση των υπαρχόντων τμημάτων το φρακάρισμα είναι βέβαιο)

Sorry αλλα δεν κρατιεμαι...

Με το ακριβοτερο διοδιο και εγω θα ημουν ο καλυτερος.

Λέει ότι πήρε το 1ο βραβείο ασφαλείας στην ευρώπη. Οι ευρωπαικοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κάτι τρελά διόδια, τα 2,70 ευρώ είναι αστεία!

Τη χρησιμοποιώ για 2 λεπτά (με το ρολόι) κάθε μέρα (και μερικές φορές 2 φορές τη μέρα) Αν δε τη χρησιμοποιήσω θέλω 20-30 λεπτά εναλλακτικής διαδρομής! Γλυτώνω χρόνο, βενζίνη και πιθανά χτυπήματα μέσα στην κίνηση. :rolleyes:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Τη χρησιμοποιώ για 2 λεπτά (με το ρολόι) κάθε μέρα (και μερικές φορές 2 φορές τη μέρα) Αν δε τη χρησιμοποιήσω θέλω 20-30 λεπτά εναλλακτικής διαδρομής! Γλυτώνω χρόνο, βενζίνη και πιθανά χτυπήματα μέσα στην κίνηση. :rolleyes:
Επαναδιατύπωση λοιπόν :D: Αν είναι να μην κερδίσεις κάτι ουσιαστικο (που να αξίζει το διόδιο) χρησιμοποιώντας την, απλά δεν μπαίνεις!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

μπραβο ελλαδα!!! να και μια καλη πρωτια εκτος απο εκεινες καπνισματος-αλκοολ ξενυχτι
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Αυτη τη μαλα**α στην Αττικη οδο, περιφερειακη Υμηττου, μεσα σε ενα τουνελ, που εχουν αφησει ενα κομματι πεζοδρομιο το εχετε δει???? :mad: :mad:

Στο ρευμα απο Κατεχακη προς Αττικη οδο, ολο σημαδια στον τοιχο απο στουκες και μια πορτα σιδερενια με σημαδια απο καρφωμενο αμαξι.....:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν υπαρχει αυτη η μαλα**α πως θα φυγεις (πεζος) σε περιπτωση που γινει ατυχημα και μπλοκαρει το τουνελ?

Το πεζοδρομειο ειναι του στυλ Κατεχακη πριν 2-3 χρονια, που ειχε ενα τεραστιο πεζοδρομιο, το οποιο απο λωριδα κυκλοφοριας, γινοταν πεζοδρομιακι....... ετσι ξαφνικα! :whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

1ο βραβείο οδικής ασφάλειας στην Αττική Οδό http://www.sportime.gr/_images/trans.gif 14/4/2006 9:32

Διεθνή διάκριση στον τομέα της οδικής ασφάλειας κέρδισε η Αττική Οδός, που αναδείχθηκε ο ασφαλέστερος αυτοκινητόδρομος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Διεθνής Οδική Ομοσπονδία απένειμε το 1ο Βραβείο Οδικής Ασφάλειας για το 2005 στην εταιρία Αττικές Διαδρομές Α.Ε., που έχει αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση του έργου της Αττικής Οδού.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Οδικής Ασφάλειας που έλαβε χώρα

Ναι,ναι το ακουσα και εγω παιδια και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να κοιταξω το ημερολογιο(νομισα οτι ηταν πρωταπριλια).Επιτελους και ενα πραγμα που θα μπορουμε σαν Ελληνες να περιφανευομαστε στους ξενους εκτος απο............το τζατζικι,το σουβλακι και τον μουσακα:wacko: :wacko: :wacko:

Ενα μεγαλο ''ευγε'' σε αυτους που οραματιστηκαν και σε αυτους που υλοποιησαν αυτο το μεγαλο εργο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

• 10 months later...
Μου αρεσει παρα πολυ η Αττικη οδος. Καταπληκτικος δρομος. Λειος, ανετος, με λιγα λογια μια οδηγικη απολαυση. Για να μην την κατηγορησω αδικα, θα γινω πιο συγκεκριμενη: θυμαστε πως πηγαιναμε πορτο ραφτη (κορωπι, μαρκοπουλο κλπ) πριν την Αττικη οδο? Ξεκινουσαμε απο Σταυρο Αγιας Παρασκευης. Με αλλα λογια, απο τον πλεον λεγομενο "παλιο δρομο". Εχει τυχει κανεις σας να περασει απο αυτον το δρομο? Απο αυτο το χαλι που πρεπει ή να εχεις hummer ή να πηγαινεις με 10km αν θες να εξακολουθησεις να εχεις αυτοκινητο? Γιατι δε φτιαχνεται αυτος ο δρομος τοσα χρονια? Γιατι αναγκαζομαστε (μη μπορωντας να κανουμε αλλιως) να πληρωνουμε 2,70 πηγαινε και αλλα 2,70 ελα, ενω θα μπορουσαμε να πηγαινουμε απο τον παλιο δρομο-τον οποιο γι'αυτον ακριβως το λογο δε φτιαχνουν? Ετσι, για να σκαμε ολοι τα λεφτα μας στην Αττικη οδο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου αρεσει παρα πολυ η Αττικη οδος. Καταπληκτικος δρομος. Λειος, ανετος, με λιγα λογια μια οδηγικη απολαυση. Για να μην την κατηγορησω αδικα, θα γινω πιο συγκεκριμενη: θυμαστε πως πηγαιναμε πορτο ραφτη (κορωπι, μαρκοπουλο κλπ) πριν την Αττικη οδο? Ξεκινουσαμε απο Σταυρο Αγιας Παρασκευης. Με αλλα λογια, απο τον πλεον λεγομενο "παλιο δρομο". Εχει τυχει κανεις σας να περασει απο αυτον το δρομο? Απο αυτο το χαλι που πρεπει ή να εχεις hummer ή να πηγαινεις με 10km αν θες να εξακολουθησεις να εχεις αυτοκινητο? Γιατι δε φτιαχνεται αυτος ο δρομος τοσα χρονια? Γιατι αναγκαζομαστε (μη μπορωντας να κανουμε αλλιως) να πληρωνουμε 2,70 πηγαινε και αλλα 2,70 ελα, ενω θα μπορουσαμε να πηγαινουμε απο τον παλιο δρομο-τον οποιο γι'αυτον ακριβως το λογο δε φτιαχνουν? Ετσι, για να σκαμε ολοι τα λεφτα μας στην Αττικη οδο...

Στις τελευταιές σειρές του μηνύματος σου ,απαντάς μόνη σου !

Στις τελευταιές σειρές του μηνύματος σου ,απαντάς μόνη σου !

Το ξερω, απλως το εγραψα για να δω αν συμφωνουν κι αλλοι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θυμάμαι για ποιον δρόμο λέτε αλλά είμαι σίγουρος ότι στο ίδιο χάλι θα ήταν και πριν φτιαχτεί η Αττική οδός..Είναι λίγο περίεργο να λέμε ότι δεν τον φτιάχνουν επίτηδες για να πηγαίνει ο κόσμος από την Α.Ο. και να τα σκάει στα διόδια.Και έχει αποδειχτεί τόσο καιρό με βάση την κίνηση που έχει η Α.Ο. ότι είναι ο μόνος δρόμος που αξίζει να τα "σκάσεις" για να περάσεις από αυτόν.Μακάρι το λεκανοπέδιο να είχε άλλους 3-4 παρόμοιους δρόμους.. :)

Την Λαυρίου εννοείτε παιδιά;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ακριβως για αυτον τον λογο , πρεπει οποσδηποτε να μπεις Αττικη για να φτασεις σαν ανθρωπος , αμ το αλλο για πες μου εσυ αν μενεις Πετρουπολη η Φιλαδελφεια , Ν Ιωνια , Μεταμορφωση , πως μπορεις να πας στο αεροδρομιο χωρις να πληρωσεις διοδια ?? και μην μου πει κανεις απο την Βαρης Κορωπιου .... απο αλλου.