Dromeas Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 PARON!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Τι ώρα προβλέπεται να το διαλύσουμε? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Παρών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 isos peraso... paraskevi tha eimai ellada... opote an den exo trexamata tin kiriaki.. isos me deite kai live! :p A!... mi ftiaksete mplouzakia... ena simeaki me to sima tou my.phone gia na kseroume poia parea tha eisaste arkei! :p telika pote kanonistike? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy isos peraso... paraskevi tha eimai ellada... opote an den exo trexamata tin kiriaki.. isos me deite kai live! :p A!... mi ftiaksete mplouzakia... ena simeaki me to sima tou my.phone gia na kseroume poia parea tha eisaste arkei! :p telika pote kanonistike? Kυριακή 6 το απόγευμα... :cool: Έχω όμως μια απορία... :confused: Όταν με το καλό έρθεις, σε τι γλώσσα θα μας μιλάς??? "Γκρικλις"???? :lol: :p :D Άντε με το καλό να σε δούμε από κοντά... :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Trobocop® Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy isos peraso... paraskevi tha eimai ellada... opote an den exo trexamata tin kiriaki.. isos me deite kai live! :p A!... mi ftiaksete mplouzakia... ena simeaki me to sima tou my.phone gia na kseroume poia parea tha eisaste arkei! :p telika pote kanonistike? Kυριακή 6 το απόγευμα... :cool: Έχω όμως μια απορία... :confused: Όταν με το καλό έρθεις, σε τι γλώσσα θα μας μιλάς??? "Γκρικλις"???? :lol: :p :D Άντε με το καλό να σε δούμε από κοντά... :cry: :cry: :cry: 6?5 den to exoume pei re sy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Kυριακή 6 το απόγευμα... Έχω όμως μια απορία... :confused: Όταν με το καλό έρθεις, σε τι γλώσσα θα μας μιλάς??? "Γκρικλις"???? :lol: :p :D Άντε με το καλό να σε δούμε από κοντά... [/b] 6?5 den to exoume pei re sy? Φυσικά! Ήθελα να δω αν παρακολουθείς το θρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Trobocop® Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Kυριακή 6 το απόγευμα... Έχω όμως μια απορία... :confused: Όταν με το καλό έρθεις, σε τι γλώσσα θα μας μιλάς??? "Γκρικλις"???? :lol: :p :D Άντε με το καλό να σε δούμε από κοντά... 6?5 den to exoume pei re sy? Φυσικά! Ήθελα να δω αν παρακολουθείς το θρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol:[/b] lol..erwthsh einai auth?:D:D:D kai bebaia to parakolouthw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter Λόγου εορταστικού ωραρίου το κατάστημα μου θα το κλείσω ( σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο ) στις 5μμ , αλλά θα δω πως θα πάει η κίνηση εκείνη την ημέρα , εάν είναι καλά θα κλείσω κανονικά και θα φτάσω Αθήνα γύρω στις 6μμ , άρα είμαι δικαιολογημένος εάν αργήσω Για μια ωρίτσα οκ δεν πειράζει!Θα σε περιμένουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης Παρών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτος και η ηλικα μου ειναι off meeting.....Σας ακουω. :D :worry: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Όχι θα κάνεις παρέα στον Vampyre :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Sorry παιδιά αλλά βγάλτε με απο το τιμ γιατί τα ψώνια που ήθελα να κάνω τα έκανα σήμερα. ΣΟριιιιι!!! :( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης Εκτος και η ηλικα μου ειναι off meeting.....Σας ακουω. :D :worry: Φυσικά να έρθειs, όπωs και ο ΟΒΕΛΙΞ παρακαλώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 re paidia den to kanoume pio arga?? Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Πιο αργά?Δηλαδή πότε?Αν εννοείς μέσα στις γιορτές είναι πολύ δύσκολο ως απίθανο γιατί οι μισοί από εμάς θα έχουμε φύγει από το "κλείνον άστυ"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 μάλλον εννοεί ώρα.. (πιο αργά) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Παρών κι εγώ :D Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Θέλω να ρθω κι εγω αλλά υπάρχει μια δυσκολία στο πως θα έρθω απο Αμπελοκήπους. Κάποιος που να έχει αμαξάκι να με διευκολύνει; :o Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool (16 Δεκ. 2003 , 03:50) Θέλω να ρθω κι εγω αλλά υπάρχει μια δυσκολία στο πως θα έρθω απο Αμπελοκήπους. Κάποιος που να έχει αμαξάκι να με διευκολύνει; :o Leoforeio 550 stasi ekthesiakou kentrou athinon i kifisias apenanti apo ti mersedes sti simvoli me panormou.Elpizo na se katatopisa.. :cool: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Επαναλαμβάνω την τοποθεσία και την ώρα. Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (αυτή την Κυριακή δλδ) ώρα 5μμ στο Flocafe@Village Μαρούσι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα ενημερωθείτε από εδώ. Παρακαλούνται όλοι όσοι θα έρθουν να ελέγξουν το thread το Σάββατο το βράδυ για τυχόν αλλαγές. PS [Προσωπικό Θέμα] Εσείς που θα έρθετε στο meeting δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ μπας και γίνει κάτι? Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool (16 Δεκ. 2003 , 03:50) Θέλω να ρθω κι εγω αλλά υπάρχει μια δυσκολία στο πως θα έρθω απο Αμπελοκήπους. Κάποιος που να έχει αμαξάκι να με διευκολύνει; :o Έαν δεν πάω με την μηχανή μπορώ να σε πάρω εγώ με το τουτούνι. Θα ξέρω σήγουρα την Κυριακή το μεσημέρι πμ το κινητό σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 39 συμετοχές: vampyre Hunter christ-k Sergios dimangelid hunk antonis_wrx bill_viper Trobocop® Mr & Mrs DeathAngel :p Omen hellenicsun fumantsu Dj_Blade Tomby zxr OverClocker rigasnic VIDEOMIX AirBorN porcupine GeoGlx iggy75 petran TRiBaL fabo114 Dromeas Γιάννης eNeRGy a_s Nikos_s3 johner dimangelid Ulticool PhilipBRAZIL kp86 fumantsu MsK Κάνω κάπου λάθος; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (16 Δεκ. 2003 , 12:21) 31 συμετοχές: DeathAngel Κάνω κάπου λάθος; Ναι γιατί ξέχασες την γυναίκα μου Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (16 Δεκ. 2003 , 12:51) Ναι γιατί ξέχασες την γυναίκα μου edited :P Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 αν δεν αλλάξει κάτι και δεν βγει σημαντική δουλειά λέω να κάνω μια βολτίτσα..:) έχω καιρό να δω τους γνωστούς και πραγματικά το θέλω...ευκαιρία να γνωρίσω και τους νέους..:) cu.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts