Dj_Blade Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hellenicsun .Απο λεφτα μισα μισα βρε συ!Για το ταξι μιλαω παντα! Ωχ...μου θελει κ ταξι... (αμαν καταστραφηκα!) Τρενακι δεν σου κάνει??? τσαφ τσουφ..u know? Το σαββατο δεν θα βγω μάλλον για να έχω λεφτά να πάω στον διαγωνισμο κ συ μου λές κ ταξι κ ιστοριες :blink: :wacko: anyway θα δουμε... Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade Ωχ...μου θελει κ ταξι... (αμαν καταστραφηκα!) Τρενακι δεν σου κάνει??? τσαφ τσουφ..u know? Το σαββατο δεν θα βγω μάλλον για να έχω λεφτά να πάω στον διαγωνισμο κ συ μου λές κ ταξι κ ιστοριες :blink: :wacko: anyway θα δουμε... Nα πουλησεις το π800 σου τοτε :p !Να μην πας πουθενα το σαββατο.Κυριακη θα περασω να σε παρω να παμε(ναι φιλε μου στο meeting)και χωρις πολλα πολλα.Α στον διαγαλλο παλιοπορωμενε!!!Το τρενο δεν το σκεφτηκα..Εξαλλου το προβλημα δεν ειναι το πως θα παμε αλλα αν θα παμε!!!!! ;) :p :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 και με τι κινητο θα σκάσω μυτη στο meeting εγώ ρε?με το 3330 ??? χαχαχαχα! :p :) τεσπα θα αφου τα θές έτσι..θα τσακιστεις θα σηκωθεις πρωι πρωι να παμε στον διαγωνισμο θα κατσεις μέχρι το απογευμα κ μετα απο εκει θα παμε κουφαμενοι απτα πολλα db στο meeting :P Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Παιδιά αν είμαι εδώ μέσα κι εγω... Άντε να σπάσω το ρόδι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade και με τι κινητο θα σκάσω μυτη στο meeting εγώ ρε?με το 3330 ??? χαχαχαχα! :p :) τεσπα θα αφου τα θές έτσι..θα τσακιστεις θα σηκωθεις πρωι πρωι να παμε στον διαγωνισμο θα κατσεις μέχρι το απογευμα κ μετα απο εκει θα παμε κουφαμενοι απτα πολλα db στο meeting :P Εγινε!!!!Μεσα!!!!Απλως θα παμε στο meeting καπως κουνημενοι :p C u all there!!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Για ποτε ειναι η τελιη ημερομηνια παιδια και που τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Μέσααααααααααααααα Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Κυριακή 21 Δεκεμβρίου @ 5μμ @ Flocafe Village Μαρούσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 ΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεε μέσαααα Είμαι Αθήνα και θα το χάσω;;; ;) Για να σπάμε ρεκόρ συμμετοχής! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Μέσα αν καταφέρω να είμαι athens εκείνες τις μέρες. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Παιδιά θα σαs κάνω την τιμή να παραβρεθώ . ;) (ποπο, την έχει ψωνήσει αυτόs) :p Πάρτε όπλαhttp://www.langkawi.dk/m84.gif κράνηhttp://www.langkawi.dk/z07.gif, μπαλάσκεs... και ραντεβού επιτέλουs στο Μαρούσι!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios :D :lol: :p Εγώ προτείνω το Flocafe στο Village στο Μαρούσι. Μια που κατεβήκαμε κάτω την προηγούμενη φορά, νομίζω πως είναι δίκαιο. Πάντως παρών αν είμαι Αθήνα και δεν φύγω για τις γιορτές Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Πάντως με ευχαρίστηση βλέπω μιά πολύ μεγάλη συμμετοχή.... :) Φαντάζομαι να έρθουν όλοι όσοι δηλώνουν παρόν..... :whistle: ....Οπότε μηπως πρέπει να αγκαζάρουμε και όλο το μαγαζί...; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την christ-k Πάντως με ευχαρίστηση βλέπω μιά πολύ μεγάλη συμμετοχή.... :) Φαντάζομαι να έρθουν όλοι όσοι δηλώνουν παρόν..... :whistle: ....Οπότε μηπως πρέπει να αγκαζάρουμε και όλο το μαγαζί...; :rolleyes: ase mhn pathoume ta idia me thn prohgoumenh fora.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) ase mhn pathoume ta idia me thn prohgoumenh fora.. Φίλε hunk, στη περιπτωση τη συγκεκριμένη το meeting προβάλλεται πολύ νωρίτερα από το προηγούμενο, ενώ λόγω της συγκεκριμένης ημερομηνίας θα βρίσκονται όλοι οι παροικούντες στους τόπους τους γιά γιορτές, ενώ δεν θα έχουν ξεκινήσει γιά διακοπές Χριστουγένων και όσοι πρόκειται να φύγουν .... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την christ-k Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) ase mhn pathoume ta idia me thn prohgoumenh fora.. Φίλε hunk, στη περιπτωση τη συγκεκριμένη το meeting προβάλλεται πολύ νωρίτερα από το προηγούμενο, ενώ λόγω της συγκεκριμένης ημερομηνίας θα βρίσκονται όλοι οι παροικούντες στους τόπους τους γιά γιορτές, ενώ δεν θα έχουν ξεκινήσει γιά διακοπές Χριστουγένων και όσοι πρόκειται να φύγουν .... ;) as to elpisoume..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 επειδή αυτό το μαγαζί (flocafe) το έχω συνηθίσει μόνο για καλοκαίρι, μέσα έχει χώρο; :worry: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic επειδή αυτό το μαγαζί (flocafe) το έχω συνηθίσει μόνο για καλοκαίρι, μέσα έχει χώρο; :worry: Νε ραι σι. Μοια χαρα ινε. :p (αφτω πανω στειν κοιφεισυας δαιν λαιμαι?) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel Νε ραι σι. Μοια χαρα ινε. :p (αφτω πανω στειν κοιφεισυας δαιν λαιμαι?) ναι αλλά αυτό που είναι στα village στην κηφισίας.. (κάπου έχει κι άλλο) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBorN Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Efoson er8ei k to kollitari o porcupine eimai mesa k gw opou goustarete kai travaei psuxi sas :D Παράθεση The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Opa paidia!!! perimenete kai mena !!!! :P Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 26 συμετοχές μέχρι τώρα αν μετρήσουμε τους vampyre, global moderator και sergios που δεν είπαν καθαρά ναι:p Θέλουμε και άλλους! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Μέσα και εγώ ;) ... Αν όλα πάνε Καλά, θα'μαι και εγώ :) Cya !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic vampyre Αυτός αν θέλει να μην έρθει και θα δει τι έχει να παθει :p Ήδη έχει μια απουσία. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic 26 συμετοχές μέχρι τώρα αν μετρήσουμε τους vampyre, global moderator και sergios που δεν είπαν καθαρά ναι:p Θέλουμε και άλλους! Και τι αγωνία θα έχετε αν πούμε από τώρα ναι; :p Εγώ πάντως είπα ότι αν μείνω Αθήνα είμαι μέσα Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts