sv2evs Δημ. September 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 θέλεις να είναι φορητό; Κάτι που να θέλει άδεια; Κυρίως, γιατί χρήση το θέλεις; Να μπορείς να το τοποθετήσεις και σε αυτοκίνητο ή όχι; Κάτι σε cb έχεις σκεφτεί; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ναι ακριβώς αυτό θα έλεγα! κάποιο CB πάρε καλύτερα που δεν θέλει και άδεια ή μάλλον θέλει αλλά είναι απλά χαρτούρα και όχι εξετάσεις έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια από vhf ίδιας ισχύος Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmpao Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Θα προτιμουσα UHF. Απλα θελω μια που θα το παρω να εχω οσο το δυνατον μεγαλυτερη εμβελεια. το θελω για το αυοκινιτο και γενικα για εκδρομες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 το uhf είναι πιο ήσυχο,πιο καθαρές οι συχνότητες...σίγουρα. Αλλά το θέμα είναι ότι για να το πάρεις και να έχεις καλή επαφή σε απόσταση θα πρέπει να πας σε κάτι ραδιοερασιτεχνικό...εκεί φυσικά πάλι δεν θα έχει νομική κάλυψη ούτε για αστείο χωρίς άδεια. Οπότε πας αναγκαστικά σε pmr (προτιμώ το cb γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια απο τα pmr, όχι όμως και απο τα vhf/uhf...ανάλογα πάντα και την τοποθεσία)...αν θέλεις μικρές αποστάσεις, θα σε καλύψουν. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Hamfest Θεσσαλονίκης: Γνωρίζει κανείς ημερομηνία; 73 de sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Είναι σίγουρο ότι θα γίνει hamfest ?? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Δυστυχώς υπό το συγκεκριμένο καθεστώς, δεν βλέπω να ξανά γίνεται Ham Fest στη Θεσσαλονίκη, και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν... :shifty: Η μόνη ελπίδα είναι να το αναλάβει κάποιος άλλος :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 όχι, δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει atrias...και ο Dromeas έχει δίκιο..αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες...απο αυτά που έχω ακούσει απο ράδιο αρβύλα.... απλά απο περιέργεια ρώτησα αν κάποιος ξέρει κάτι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 έχεις 73 από τον sv2hql :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Επίσης...δώσε και τα δικά μου 73 στον Γιώργο (αν θυμάμε καλά) και πέστου να πει τα πολλά 73 στον SV2JJE. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 στην ΕΡΒΕ ... τα βιβλία κάνουν 40 ευρώ στην TARG ... τα βιβλία κάνουν 10 ευρώ σχετικά με τα βιβλία ξέρει κανείς αν είναι τα ίδια παντού ή κάθε σύλλογος βγάζει δικά του?? γιατί μεγάλη μου φαίνεται η διαφορά στην τιμή για να είναι ίδια τα βιβλία! τελικά ο κάθε σύλλογος βγάζει δικά του βιβλία η ΕΡΒΕ έχει 3 διαφορετικά βιβλία (ραδιοθεωρία, ερωτήσεις εξετάσεων , κανονισμός ραδιοερασιτεχνών) τα οποία μπορούν να αγοραστούν και χωριστά (10-15 ευρώ το ένα) στην TARG έχει 1 μόνο βιβλίο που είναι πιο περιληπτικό/περιεκτικό πάντως σε κάθε περίπτωση τα βιβλία από μόνα τους δε μπορούν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα που γίνονται στους συλλόγους τα οποία μαθήματα παρεπιπτόντως ξεκίνησαν ήδη για την περίοδο Β 2008 !! όσοι πιστοί προσέλθετε! :) :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ναι...προφανώς ανάλογα και με τις γνώσεις του καθενός...πέρνεις και το(α) ανάλογο(α) βιβλίο(α)...(βλέπε για ΕΡΒΕ). Αν σε καλύπτει όμως και το 1 της TARG, όλα καλά. Πάντα το ζητούμενο είναι να περάσεις τις εξετάσεις και όχι να αριστεύσεις ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 έτσι!! ;) γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πακετακι aprs tracker το οποίο όμως να ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΜΠΟ ? δηλαδή πλήρες σύστημα για εγκατάσταση στο αμάξι! :) βρήκα πακέτο tracker με ενσωματωμένο gps αλλά μέχρι εκεί.. επίσης καμιά ιδέα για aprs χρήση ενός win mobile pda με ενσωματωμένο gps?? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Έχω βρει εδώ: http://www.rpc-electronics.com/ Αλλά κάποια απο αυτά δεν κυκλοροφούν παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας ΟΤΑΝ θελήσουν να τα υλοποιήσουν. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 ναι το βρήκα κι εγώ αυτό αφού είχα ήδη ρωτήσει αλλά με χαλάει το 0.5W μόνο και αυτό που λες ότι αν ποτέ τους καπνίσει σου το στέλνουν! βρήκα όμως και αυτά http://www.byonics.com/microtrak/ που δίνουν μεγαλύτερα watt αλλά το GPS μπαίνει εξωτερικά (εκτός από το πρώτο) πάντως βγαίνει λίγο πιο οικονομικό το set και το θετικό είναι πως δεν χρειάζεται extra πομπό Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 "This built Micro-Trak All In One includes everything except 8 AA batteries. The unit comes pre-configured, so be sure to send us your desired callsign/SSID and any other operating parameters different from the defaults, either in the order notes, or in a follow up email." αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι λειτουργεί μόνο με μπαταρίες και ότι μόνο αυτοί μπορούν να πειράξουν τις ρυθμίσεις. Έλεος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 χαχαχαχα ναι έτσι είναι για το πρώτο! τα υπόλοιπα όμως τα πειράζεις μόνος και παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία (αλλά και εξωτερικό GPS) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 περί ορέξεως, πρασόπιτα...ότι βολεύει τον καθένα αρκεί φυσικά να μπορείς να το σετάρεις όπως πρέπει εσύ...και όχι κάποιος άλλος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 μόλις επικοινώνησα με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι εξετάσεις Β 2008 είναι 14-17 οκτωμβρίου!!! αιτήσεις γίνονται μέχρι 7 οκτωμβρίου!! λίγο απότομα μας ήρθε αλλά τέλος πάντωνι! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 καλη επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν...και με το καλό να σας ακούσουμε και στον αέρα... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 SW4LRX - Αντώνης από Λάρισα, από το SW οπως καταλαβαίνετε, από μένα Morse δεν θα δείτε... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Γειά σου Αντώνη, δεν χρειάζεται να ξέρεις Morse για να γράψεις εδώ στο νήμα. Καλώς ήρθες και ελπίζω να σε διαβάζουμε τακτικά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, στο myphone ειμαι καιρό, απλώς μόλις σήμερα πρόσεξα και το HAM sub-forum... Ελπίζω να τα λέμε... Προς το παρόν είμαι μονο σε Handheld (Yaesu VX-7) και κάνω (κυρίως) ακροάσεις... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 έτσι ακριβώς κάναμε οι περισσότεροι, μην ανυσηχείς...εδώ είμαστε αν θέλεις κάτι, μπορούμε να τα πούμε υποθέτω και σε κάποιον επαναλήπτη. Πέσμου που έχεις πρόσβαση και το ποιό πιθανό είναι να ακουστούμε και δια φωνής. Εγώ είμαι σε simplex συχνότητες εδώ στην Θεσ/νίκη, οπότε αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να τα πούμε σε επαναλήπτη κατόπιν sced. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 μόλις επικοινώνησα με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι εξετάσεις Β 2008 είναι 14-17 οκτωμβρίου!!! αιτήσεις γίνονται μέχρι 7 οκτωμβρίου!! λίγο απότομα μας ήρθε αλλά τέλος πάντωνι! αύριο πρωί είναι η μεγάλη μέρα!! :D :D :D δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω μορς οπότε πάμε για τη μικρή κατηγορία! είναι κι αυτό μια αρχή όμως! :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts