Nataaasa Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Συμφωνώ με τα παραπάνω. Μπορεί να κάνεις πολύ σοβαρή ζημιά αν δεν ξέρεις τι κάνεις και που πατάς. Βγάλε άδεια, κάνε μαθήματα σε σύλλογο και με το καλό να τα πούμε και στον αέρα.;) Η αδεια για να βγει χρειαζονται εξετασεις η ετσι απλα με μια αιτηση στο υπουργειο την παιρνεις? Γιατι νομιζω υπαρχουν 2 κατηγοριες,στην μια δινεις εξετασεις και στην αλλη χρειαζεται μονο μια απλη δηλωση...πια ειναι η διαφορα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Εδώ θα βρείς τα πάντα http://www.yme.gov.gr/odigospoliti/article0610.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Η αδεια για να βγει χρειαζονται εξετασεις η ετσι απλα με μια αιτηση στο υπουργειο την παιρνεις? Γιατι νομιζω υπαρχουν 2 κατηγοριες,στην μια δινεις εξετασεις και στην αλλη χρειαζεται μονο μια απλη δηλωση...πια ειναι η διαφορα τους? Χρειάζονται εξετάσεις. Η διαφορά άδειας cb με άδεια vhf; Καμία σχέση. Με cb δεν μπορείς να κάνεις χρήση επαναληπτών (δεν υπάρχουν) ενώ στα vhf/uhf μπορείς να χρησιμοποιήσεις επαναλήπτες ακόμα και με το φορητό. Επίσης οι συχνότητες που μπορείς να εκπέμψεις είναι ΠΑΡΑ πολλές όπως επίσης και τα mode (FM/AM/CW/SSB/Digital) και ακόμα περισσότερα.:cool: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Kαι αν δεν βγαλει καποιος αδεια και παρει ενα τετοιο μηχανημα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Είπαμε, μπορεί και τίποτα, μπορεί και αυτόφορο με αρκετές χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. ;) Επείσης, αν κάποια στιγμή θελήσεις να βάλεις κάποια κεραία στο σπίτι, αν σε καταγγείλουν ή αν κάνουν παράπονα οι γείτωνες, δεν έχεις καμιά ελπίδα χωρίς άδεια. Anyway, να στο πώ και με απλά λόγια, είναι σαν να οδηγείς αμάξι χωρίς δίπλωμα. Μορεί να μην σε πιάσουν ποτέ, μπορεί και να σε πιάσουν. Απλά, στα vhf τα πρόστημα είναι πολύ πολύ ποιο αυστηρά. Διαλέγεις και πράτεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδιά από Θεσσαλονίκη είμαι και ψήνομαι πολύ να πάω για άδεια ραδιοερασιτέχνη μάλλον κατηγορίας 2 (αυτή είναι χωρίς mors σωστά?) ψήθηκα πάρε πολύ χοντρά όταν άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα για packet radio, aprs, d-star κλπ!! πείτε μου κανένα σύλλογο στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να έρθω σε επαφή ώστε να μάθω όλα όσα χρειάζονται (διαδικασίες, "ύλη" κλπ) ώστε να πάρω την άδεια ΔΕΝ ΘΕΛΩ LINK ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ INTERNET!!!! Αυτό το κάνω και μόνος μου! :p Θέλω από κάποιον που είναι ήδη μέλος σε κάποιο σύλλογο στη Θεσσαλονίκη να μου πει πληροφορίες, εμπειρίες κλπ Ή να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο forum που να ασχολείται αποσκλειστικά με ραδιοερασιτεχνισμό να ρωτήσω εκεί. ευχαριστώ! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madster95 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 γεια σας και απο μενα ειμαι ο SW2ODO απο την Κοζανη αν θελετε ελατε να δειτε το site της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνων Δυτικης Μακεδονιας (Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ.)http://www.eradym.gr Π.Σ. Ειμαι 13 χρονων και ο μικροτερος ραδιοερασιτεχνης της εραδυμ Παράθεση SW2ODO hxxp://www.eradym.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Γειά σου junior συνάδελφε!!! Λογικά είσαι και ο μικρότερος ραδιοερασιτέχνης σε ηλικία στην Ελλάδα και οχι μονο στην Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. Ειλικρινά μπράβο σου!! Όσο για τη σελίδα σας.... Ευχαριστούμε που μας αντιγράψατε:) SZ7SER Μέχρι και τα ορθογραφικά λάθη σε κάποια σημεία είναι τα ίδια...:lol: Αλλα δεν πειράζει, εφόσον γίνεται για καλό σκοπό και ενημέρωση δεν τίθεται θέμα!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδιά από Θεσσαλονίκη είμαι και ψήνομαι πολύ να πάω για άδεια ραδιοερασιτέχνη μάλλον κατηγορίας 2 (αυτή είναι χωρίς mors σωστά?) ψήθηκα πάρε πολύ χοντρά όταν άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα για packet radio, aprs, d-star κλπ!! πείτε μου κανένα σύλλογο στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να έρθω σε επαφή ώστε να μάθω όλα όσα χρειάζονται (διαδικασίες, "ύλη" κλπ) ώστε να πάρω την άδεια ΔΕΝ ΘΕΛΩ LINK ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ INTERNET!!!! Αυτό το κάνω και μόνος μου! :p Θέλω από κάποιον που είναι ήδη μέλος σε κάποιο σύλλογο στη Θεσσαλονίκη να μου πει πληροφορίες, εμπειρίες κλπ Ή να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο forum που να ασχολείται αποσκλειστικά με ραδιοερασιτεχνισμό να ρωτήσω εκεί. ευχαριστώ! Λοιπόν, καλώς ήρθες στο hobby μας...Ένας σύλλογος που μπορείς να επισκευτείς είναι η TARG ( http://www.targ.gr ) όπου μπορείς να πάρεις και πληροφορίες απο τα παιδιά εκεί. Αν έρθεις μέχρι την περιοχή του συλλόγου, πες τα παιδιά να μου κάνουν ένα 600άρι :) (θα καταλάβουν) να περάσω να γνωριστούμε. Αν και δεν είμαι πλέον μέλλος κανενός συλλόγου, τα συγκεκριμένα παιδιά είναι πολύ καθώς πρέπει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 γεια σας και απο μενα ειμαι ο SW2ODO απο την Κοζανη αν θελετε ελατε να δειτε το site της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνων Δυτικης Μακεδονιας (Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ.)http://www.eradym.gr Π.Σ. Ειμαι 13 χρονων και ο μικροτερος ραδιοερασιτεχνης της εραδυμ Καλώς ήρθες και στο forum αγαπητέ συνάδελφε..ελπίζω να σε έχουμε συχνά στην παρέα μας... 73 de sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madster95 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Όσο για τη σελίδα σας.... Ευχαριστούμε που μας αντιγράψατε:) SZ7SER Μέχρι και τα ορθογραφικά λάθη σε κάποια σημεία είναι τα ίδια...:lol: Αλλα δεν πειράζει, εφόσον γίνεται για καλό σκοπό και ενημέρωση δεν τίθεται θέμα!!;) Γιατι εγω δν βλεπω τιποτα κοινο?? Φιλικα παντα Παράθεση SW2ODO hxxp://www.eradym.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Αντιγραφές γίνονται πολύ συχνά στο ίντερνετ...χαλαρώστε... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Καλημέρα,καλή εβδομάδα. Αν και στην Αθήνα αυτές τις μέρες, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στο Hamfest..εντυπώσεις/φωτογραφίες κανείς; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 έχει πέσει μια γενική ησυχία στις συχνότητες ή μου φαίνεται; Λέτε να είναι το καλοκαίρι που φταίει; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ποιες συχνότητες έχουν κίνηση συνήθως? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εξαρτάτε σε ποιά περιοχή είσαι; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Γλυφάδα Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Στην Αθήνα οι επαναλήπτες λειτουργούν συνέχεια απο όσο ξέρω. Ρ1 και Ρ7 αθήνας σίγουρα θα ακούς κόσμο. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλημέρα και πάλι, Καλοκαιράκι σκοπεύω να αγοράσω v/u mobile (μάλλον). Τι προτείνετε; Λέω να δώσω μέχρι 300 ευρώ το πολύ. υ.γ το θέλω για το αυτοκίνητο. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Το R6 Θεσσαλονίκης είναι εδώ και μέρες κλειστό, γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Γειά σου Σπύρο. Σύμφωνα με αυτά που έμαθα, υπάρχει πρόβλημα στην έξοδο του μηχανήματος. Τώρα τι ακριβώς, δεν ξέρω. Άκουσα οτι θα το κατεβάσουν, αρα το R6 θα παραμείνει για αρκετές ημέρες off. Αυτά. Αν έμαθες κάτι άλλο εσύ, παρακαλώ να με ενημερώσεις. 73!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Δεν το γνώριζα και προσπαθώντας να κάνω κλήση, είδα ότι (ήδη) παραμένει κλειστό μέχρι και σήμερα. Δεν έχω μάθει κάτι..γι'αυτό και ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κανείς κάτι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Απ οτι ειδα, το R6 δουλεύει κανονικά και πάλι. Άρα τελος καλό όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ναι, λειτουργεί κανονικά...επιτέλους γιατί μέσα στο καλοκαίρι σίγουρα θα χρειαστεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 forward from sv1eex ----- Ευχαριστώ πολύ Σπύρο εκ μέρους του SX1FRE. Eτοίμασα και τα video του event. Αν θες κάνε τα και QSP στο thegreekhamradio! To μήνυμα: SZ4KRZ/P Στιγμιότυπα από το event: Στιγμιότυπα από τις δορυφορικές επαφές. Νομίζω τα 22 QSO σε field ήταν κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ Επαφή στα 2μ ssb με Τουρκία (TC3TROY, TC3IDA) SZ4KRD/P &NR=1 Eυχαριστώ με την σειρά μου τους φίλους/συναδέλφους που επικοινώνησαν μαζί μας. ........Auto merged post: sv1eex πρόσθεσε 45 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........ Από την Φρυκτωρία SX3FRG: Aπό την Φρυκτωρία SX2FRB: http://www.youtube.com/watch?v=ku0VMh2BzNA ---- 73 de sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts