sv2evs Δημ. April 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Επίσης να αναφέρουμε ότι αν εννοείς που μιλάνε ΕΚΤΟΣ μπάντας και νομιμότητας...αυτό δεν θα είχε συγκεκριμένη απάντηση, αλλά απλά ΜΙΛΑΝΕ "ΠΑΝΤΟΥ" ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 δυστυχώς κι εγώ δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά έπιασα κουβέντα με ένα φορτηγατζή κάποια στιγμή και μου είπε ότι προτιμούν πλέον τα vhf μηχανήματα κι όχι τα cb που έβαζαν παλιά. γιαυτό έλεγα μήπως έχουν συγκεκριμένα κανάλια που μιλάνε με αυτά τα μηχανήματα πως είναι πχ τα προκαθορισμένα κανάλια που έχουν οι ταξιτζήδες... κάτι τέτοιο αν έχει κανείς καμιά σχετική πληροφορία Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 όπως αναφέρθηκε ήδη αν έχουν άδεια, μιλούν 144-146mhz καθώς επίσης και 430-440mhz σε καθορισμένες συχνότητες (συνήθως σύμφωνα με το band plan της κάθε μπάντας). Δεν υπάρχουν προκαθορισμένα κανάλια, ειδικά εκτός των νόμιμων συχνοτήτων όπου ο καθένας βάζει ένα-δύο μηχανήματα σε μια τυχαία συχνότητα που δεν ακούει για ώρα κάτι...και μετά μιλάει "ελεύθερα". Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Ιούνιο οι εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών ? ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα, Δείτε λίγο μια καινούργια προσπάθεια που έχω ξεκινήσει σαν ραδιοερασιτεχνική ιστοσελίδα: http://sv2evs.blogspot.com Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Καλημέρα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το φορητό μου (midland ct790) δεν με ακούει κανείς! να πω την αλήθεια μετά απο μια πτώση που είχε λίγο μου στράβωσε η κεραία, λέτε να είναι αυτό; εγώ ακούω καμπάνα! όποιος γνωρίζει απο κεραίες ας μου προτείνει μια καλύτερη απο αυτή που φοράει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 αν αυτό το βλέπεις μετά την πτώση ναι...τι είδους κεραία φοράει ? bnc ? sma ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 αν αυτό το βλέπεις μετά την πτώση ναι...τι είδους κεραία φοράει ? bnc ? sma ? Δεν ξέρω, πάντως αυτή είναι η κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Δεν ξέρω, πάντως αυτή είναι η κεραία. Κατάλαβα...τότε πάρε αυτή και θα δεις μεγάλη διαφορά...100%...ειδικά στις μακρινές επαφές.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) από τις φωτογραφίες μου φαίνεται να έχουν διαφορετικό βύσμα οι δύο αυτές κεραίες της μιας είναι αρσενικό της άλλης θηλυκό και παρεμπιπτόντως η 519 (original diamond) που δοκίμασα στο TH-F7 μου ήταν χειρότερη από τη μανίσια του F7 στο U ήταν ίδιες αλλά στα V η μανίσια του F7 άκουγε καλύτερα Edited July 24, 2011 by atrias Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 σε μεγάλες αποστάσεις θα καταλάβεις την διαφορά και όχι σε σήματα που είναι full display/over plus. Την κεραία αυτή ή παραπλήσια της μπορεί να την βρεις και με sma και με bnc connector... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Κατάλαβα...τότε πάρε αυτή και θα δεις μεγάλη διαφορά...100%...ειδικά στις μακρινές επαφές.;) Ευχαριστώ πολύ, αν και δεν είναι διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 μία παρεμφερή της βρες και είσαι εντάξει τότε...μεγαλύτερη ναι, μικρότερη όχι Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 σε μεγάλες αποστάσεις θα καταλάβεις την διαφορά και όχι σε σήματα που είναι full display/over plus. Την κεραία αυτή ή παραπλήσια της μπορεί να την βρεις και με sma και με bnc connector... τις δοκιμές που γράφω παραπάνω τις έκανα με σήματα που λάμβανα με πολύ χαμηλή ισχύ για τον connector δεν το είχα ψάξει οπότε πιθανών έχεις δίκιο Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 με οποιαδήποτε κεραία άλλη εκτός της "μανίσιας" θα δεις διαφορές...άλλες προς το καλύτερο άλλες προς το χειρότερο. Παίζει πολύ που είναι συντονισμένη η κεραια, αν είναι Multiband (για παραπάνω από 2 μπάντες) και διάφοροι άλλοι παράγοντες. Μεγαλύτερη κεραία, σημαίνει συνήθως καλύτερη απολαβή/απόδοση. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 ναι έτσι είναι όπως τα λες για αυτό εγώ θα πρότεινα να πάρει μια λίγο μεγαλύτερη κεραία κι όχι 20 εκατοστά που η 519 ας πάρει για παράδειγμα την 36 που είναι 36 εκατοστά http://www.diamond-ant.co.jp/english/amateur/antenna/ante_3hand/ante_hand2.html Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Καλημερα σε ολους μηπως ξερει κανεις το νεο συστημα εξετασεων για την αδεια του ραδιοερασιτεχνη,γιατι νομιζω πως κατι εχει αλλαξει.Ευχαριστω.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Καλημερα σε ολους μηπως ξερει κανεις το νεο συστημα εξετασεων για την αδεια του ραδιοερασιτεχνη,γιατι νομιζω πως κατι εχει αλλαξει.Ευχαριστω.:blink: Πολλά έχουν αλλάξει. Κατέβασε τον νέο νόμο και μέσα στην σελίδα που σε στέλνει το λινκ, γίνεται και μια συζήτηση εδώ και καιρό...ή φυσικά μπορούμε να σχολιάσουμε και εδώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Για χαρα σε ολους θα θελα την γνωμη σας...εχω το ΤΗ-F7E VHF-UHF και θελω να αλλαξω την μαμησια κεραια του με μια καλυτερη συντονισμενη στους 144/430 Μhz.Καποιος μου ειπε πως η SRH-701 της Diamond ειναι καλη και οχι πολυ ακριβη.Εσεις εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο? Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 αυτή είχα και εγώ...από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Πολυ ωραια sv2evs... να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση αλλα θα θελα αν ξερεις να με ενημερωσεις σχετικα με την εκδοση αδειας του ραδιοερασιτεχνη,θα ηταν προτιμοτερο να βρω την υλη των εξετασεων και να δωσω η να γραφτω σε καποια ενωση και τωρα με την αλλαγη συστηματος των εξετασεων τι γινεται,εχει βγει το νεο συστημα η απο την καινουργια χρονια?Τηλεφωνω στην ΕΡΒΕ αλλα δεν απαντουν.Ανυπομωνω να παρω την αδεια αλλα για την ωρα αρκουμε στην ακροαση και σε τροπους βελτιωσης της με αντικατασταση κεραιας...πολλα 73! Edited November 24, 2011 by yiannis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ναι, να γραφτείς κάπου...απρίλιο τώρα οι καινούργιες εξετάσεις έμαθα...αναβλήθηκαν οι προηγούμενες...στο σύλλογο θα σου πουν...η ΕΡΒΕ από ότι ξέρω είναι ανοιχτά Δευτέρα-Τετάρτη μετά της 8. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...θα τηλεφωνησω μεσα στην αλλη βδομαδα στην ΕΡΒΕ για λεπτομερειες,να σαι καλα ελπιζω καποια μερα να τα πουμε και απ τον αερα!73. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Αν σε βολεύει να κατεβαίνεις και δυτικά, στον εύοσμο είναι η targ..αν δεν πάρεις από την ΕΡΒΕ (για οποιοδήποτε λόγο) τις πληροφορίες που θέλεις, δοκίμασε εκεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Kαλησπερα σε ολους,εδω και πολυ καιρο δεν ακουω το πανελλαδικο καναλι εδω στην Θεσσαλονικη που εκπεμπει απο Χορτιατη,μηπως ξερει καποιος αν εχει αλλαξει συχνοτητα ο αναμεταδωτης η αν υπαρχει καποια βλαβη σ αυτον? Ευχαριστω.73 Edited January 28, 2012 by yiannis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts