sou_d Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 29 minutes ago, dasnowy said: Με 4mbps, αν είναι όντως 4, κάνεις και gaming, και streaming (480p, μπορεί και 720p). Αν θες να κατεβάσεις κάτι πρέπει να κάνεις υπομονή αφού θα πηγαίνει με max 500KB/s. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει πως δίνουν και μεγαλύτερο burst. Δηλαδή αν δεν τραβάς συνεχώς δεδομένα τότε σου αφήνουν μεγαλύτερη ταχύτητα όταν τραβήξεις και πέφτει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Κι εγώ έτσι πιστεύω. Βασικά έτσι είναι, άσχετα με το τι πιστεύω Edited 19 Μαρτίου by sou_d 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλημέρα! Η ερώτηση μου ίσως είναι κουραστική αλλά μήπως κάποιος έχει κανένα τηλέφωνο για καμία προσφορά στο Vodafone unlimited? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Καλημέρα! Η ερώτηση μου ίσως είναι κουραστική αλλά μήπως κάποιος έχει κανένα τηλέφωνο για καμία προσφορά στο Vodafone unlimited? 210 670 3335 210 670 2267 είναι τμήματα προσφορών (δεν γνωρίζω αν είναι vodafone direct η external συνεργάτες) εννοείται ότι αν έχεις καρτοκινητο σε άλλη η και σταθερό σε αλλη και θέλεις να τα μεταφέρεις παίζεις άλλη μπάλα ( ιφ γιου νόου γουατ αι μιν.) εκεί χτυπάνε κόκκινο αλλα και εκει αν δεν σου κανει η τιμη - Ευχαριστώ γειά σας. Αν είσαι σε συμβόλαιο και θέλεις να παζαρεψεις μετατροπή σε unlimited μην ψαρώσεις.Αν δεν σου κανει η τιμη "Ευχαριστώ πολύ θα ρωτησω και αλλου" και το κλείνεις. (Ξαναδοκιμάζεις άλλη μέρα,άλλη ώρα) Good luck. 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Αυτό πώς το βλέπεται; 2 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Πολλά μου φαίνονται. Πάει σίγουρα 5-10€ πιο κάτω 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 52 minutes ago, doganos said: Αυτό πώς το βλέπεται; Εμένα μου το δίνουν στα 25 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 11 ώρες πριν, doganos said: Αυτό πώς το βλέπεται; Τα 30 δεν είναι ευκαιρία!!! Είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσεις με το τμήμα προσφορών θα το πάρεις φθηνότερα. Παίξε μπαλίτσα. 4 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrios1963 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 23/3/2024 at 9:20 ΠΜ, doganos said: Αυτό πώς το βλέπεται; Το international τι περιλαμβάνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Λεπτά προς ΕΕ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Τον περασμένο Νοέμβρη έσπασα ένα συμβόλαιο λόγω θέματος με τις έξτρα κάρτες. Ολα καλά, μου είπαν εννοείται ότι δε θα πληρώσω τίποτα και πριν λίγες εβδομάδες ήρθε χαρτί που απαιτούν 38€. Τους έχω πρήξει στα τηλέφωνα, να με καλέσει κάποιος υποτίθεται από το τμήμα αμφισβήτησης λογαριασμών και δεν έχω λάβει επικοινωνία. Έχετε κάποιο τηλέφωνο κατά νου; Στο chat εννοείται δεν απαντάνε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 11 minutes ago, paanos said: Τον περασμένο Νοέμβρη έσπασα ένα συμβόλαιο λόγω θέματος με τις έξτρα κάρτες. Ολα καλά, μου είπαν εννοείται ότι δε θα πληρώσω τίποτα και πριν λίγες εβδομάδες ήρθε χαρτί που απαιτούν 38€. Τους έχω πρήξει στα τηλέφωνα, να με καλέσει κάποιος υποτίθεται από το τμήμα αμφισβήτησης λογαριασμών και δεν έχω λάβει επικοινωνία. Έχετε κάποιο τηλέφωνο κατά νου; Στο chat εννοείται δεν απαντάνε. Δοκίμασε και εδώ: https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Αν δε με καλέσουν σήμερα θα κανω αίτημα και μετά θα κινηθώ προς ΕΕΤΤ. Σ ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, paanos said: Τον περασμένο Νοέμβρη έσπασα ένα συμβόλαιο λόγω θέματος με τις έξτρα κάρτες. Ολα καλά, μου είπαν εννοείται ότι δε θα πληρώσω τίποτα και πριν λίγες εβδομάδες ήρθε χαρτί που απαιτούν 38€. Τους έχω πρήξει στα τηλέφωνα, να με καλέσει κάποιος υποτίθεται από το τμήμα αμφισβήτησης λογαριασμών και δεν έχω λάβει επικοινωνία. Έχετε κάποιο τηλέφωνο κατά νου; Στο chat εννοείται δεν απαντάνε. Η απάντηση στο τσατ ποια είναι; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Ή δε με συνδέει ποτέ (ενώ βάζοντας άλλο κινητό προχωράει), ή με αφήνουν στο "διαβάστηκε".. Τηλεφωνικά μόνο βγάζω άκρη αλλά δε με καλούν πίσω ποτέ από το τμήμα αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, paanos said: Ή δε με συνδέει ποτέ (ενώ βάζοντας άλλο κινητό προχωράει), ή με αφήνουν στο "διαβάστηκε".. Τηλεφωνικά μόνο βγάζω άκρη αλλά δε με καλούν πίσω ποτέ από το τμήμα αυτό. Ωχ! Είναι πρόστιμο αποχώρησης; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Όχι. Είναι η προκαταβολή από ότι κατάλαβα. Με χρεώνουν και το πάγιο μπροστά, και ένα πάγιο μήνα ενώ έκατσα μόνο 3 μέρες. Δηλαδή 60 μέρες πάγιο για 3 μέρες Edited 26 Μαρτίου by paanos 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrios1963 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου On 25/3/2024 at 9:57 ΠΜ, paanos said: Λεπτά προς ΕΕ Πολλή ακριβό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) Εχθές μετά από επικοινωνία με άτομο στην Vodafone πήρα σε προσφορά τα εξής: 21.11 το Vodafone unlimited ultra new 10,96 το RED 3 με διπλασιασμό των GB(για τους γονείς) Τώρα το μόνο που με αγχωνει είναι τι θα αντιμετωπίσω σε θέμα σήματος με τον επαναπατρισμό μου μετά από 2 χρόνια εκτός στην Ελλάδα. Γνώμη για τα Γιάννενα που είναι το πατρικό έχω αλλά θα ήθελα να μάθω γνώμη για τα δυτικά της Θεσσαλονίκης και περιοχή ΒΙΠΕ Σίνδου. Edited 27 Μαρτίου by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Εχθές μετά από επικοινωνία με άτομο στην Vodafone πήρα σε προσφορά τα εξής: 21.11 το Vodafone unlimited ultra new 10,96 το RED 3 με διπλασιασμό των GB(για τους γονείς) Τώρα το μόνο που με αγχωνει είναι τι θα αντιμετωπίσω σε θέμα σήματος με τον επαναπατρισμό μου μετά από 2 χρόνια εκτός στην Ελλάδα. Γνώμη για τα Γιάννενα που είναι το πατρικό έχω αλλά θα ήθελα να μάθω γνώμη για τα δυτικά της Θεσσαλονίκης και περιοχή ΒΙΠΕ Σίνδου. Γιάννενα από αλλά παιδιά μέσα στο forum ακούγονται καλά σχόλια. Από ποια χώρα επιστρέφεις;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 24 minutes ago, aektzhs 1 said: Γιάννενα από αλλά παιδιά μέσα στο forum ακούγονται καλά σχόλια. Από ποια χώρα επιστρέφεις;;;; Γερμανια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Εχθές μετά από επικοινωνία με άτομο στην Vodafone πήρα σε προσφορά τα εξής: 21.11 το Vodafone unlimited ultra new 10,96 το RED 3 με διπλασιασμό των GB(για τους γονείς) Τώρα το μόνο που με αγχωνει είναι τι θα αντιμετωπίσω σε θέμα σήματος με τον επαναπατρισμό μου μετά από 2 χρόνια εκτός στην Ελλάδα. Γνώμη για τα Γιάννενα που είναι το πατρικό έχω αλλά θα ήθελα να μάθω γνώμη για τα δυτικά της Θεσσαλονίκης και περιοχή ΒΙΠΕ Σίνδου. Τιμές καλές.Ειδικά το Red 3 το πήρες εξαιρετικά. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 7 minutes ago, zerokill said: Τιμές καλές.Ειδικά το Red 3 το πήρες εξαιρετικά. Nαι ειναι πολυ καλες οι τιμες. Το μονο που καπως με ανησυχει ειναι η ποιοτητα του δικτυου σαν συνολο! Η πρασινη μου δινει το unlimited στα 25,83 Edited 27 Μαρτίου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 32 minutes ago, AlexM2 said: Nαι ειναι πολυ καλες οι τιμες. Το μονο που καπως με ανησυχει ειναι η ποιοτητα του δικτυου σαν συνολο! Η πρασινη μου δινει το unlimited στα 25,83 Εάν μένεις μέσα στα Γιάννενα τότε αποκλείεις την κακή πράσινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Εάν μένεις μέσα στα Γιάννενα τότε αποκλείεις την κακή πράσινη Εγω θα μενω Θεσσαλονικη μιας και τα κεντρικα της εταιρειας που δουλευω στην Ελλαδα ειναι εκει. Οποτε πιο πολυ με ενδιαφερει γενικα για την πολη της Θεσσαλονικης Edited 27 Μαρτίου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 16 minutes ago, AlexM2 said: Εγω θα μενω Θεσσαλονικη μιας και τα κεντρικα της εταιρειας που δουλευω στην Ελλαδα ειναι εκει. Οποτε πιο πολυ με ενδιαφερει γενικα για την πολη της Θεσσαλονικης Είναι δύσκολη πόλη. Κάπου δεν πιάνει η vf και πιάνει η πράσινη και το αντίστροφο. Στην πλειοψηφία όμως εκεί όμως κυριαρχεί η πράσινη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts