George6633 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ανανέωση στα προγράμματα http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40443&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ανανέωση στα προγράμματα http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40443&dateFrom=&dateUntil= Απλά αυξήσανε τα πάγια και δώσανε μισό γιγα παραπάνω στο Red1 ή έχει κάποια άλλη διαφορά που δεν βλέπω; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 είναι για κλάματα...αφήσαν "έξω" το RED1 επαγγελματικό....παραμένει στα 2gb ήμαρτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 είναι για κλάματα...αφήσαν "έξω" το RED1 επαγγελματικό....παραμένει στα 2gb ήμαρτον! Περιμενε... μη βιαζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι συνεχώς αυξάνονται οι τιμές. 1 από εδώ, 2 από εκεί....τελικά πληρώνουμε τουλάχιστον 20% πάνω απ' ότι συμφωνήσαμε Και μια ερώτηση. Είμαι σε Red1. Αν είμαι σε ξένη χώρα και στείλω SMS σε κινητό εκείνης της χώρας, χρεώνομαι; Το αντίστροφο...αν είναι κινητό άλλης χώρας στην Ελλάδα και του στείλω SMS, χρεώνομαι (εννοώ έξω από τα δωρεάν του παγίου μου); Edited October 12, 2016 by brath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε νούμερο εξωτερικού, όπου στον κόσμο και να βρίσκεται, εσύ χρεώνεσαι κανονικά διεθνές SMS, είτε σε λεφτά είτε αν τα καλύπτει το πρόγραμμα σου. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε νούμερο εξωτερικού, όπου στον κόσμο και να βρίσκεται, εσύ χρεώνεσαι κανονικά διεθνές SMS, είτε σε λεφτά είτε αν τα καλύπτει το πρόγραμμα σου. Μου φαίνεται οτι η επικοινωνία προς Ελλάδα και στην χώρα που βρίσκεται καλύπτεται από τη δωρεάν περιαγωγή που είναι στο Red. Ας πάρει στην εξυπηρέτηση για να του το επιβεβαιώσουν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είναι λίγο ασαφές στην περιγραφή του προγράμματος. Μάλλον όμως το γεγονός ότι ήταν πορτογαλικό το τηλέφωνο και βρισκόταν στην Ελλάδα το έκανε να με χρεώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μου φαίνεται οτι η επικοινωνία προς Ελλάδα και στην χώρα που βρίσκεται καλύπτεται από τη δωρεάν περιαγωγή που είναι στο Red. Ας πάρει στην εξυπηρέτηση για να του το επιβεβαιώσουν. Αυτό που λες είναι για όταν ο χρήστης του Red βρίσκεται σε περιαγωγή, δηλαδή σε άλλη χώρο στο εξωτερικό, τότε έχει χαμηλότερες τιμές για επικοινωνία προς τη χώρα που βρίσκεται και προς Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει με το ότι το ξένο νούμερο βρίσκεται στην ίδια χώρα με εσένα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν θα είμαστε όλοι με νούμερο εξωτερικού σύντομα. Είναι λίγο ασαφές στην περιγραφή του προγράμματος. Μάλλον όμως το γεγονός ότι ήταν πορτογαλικό το τηλέφωνο και βρισκόταν στην Ελλάδα το έκανε να με χρεώσει Ναι, γιατί έστειλες διεθνές sms σε πορτογαλλικό νούμερο. Και στην Αυστραλία να ήταν εσύ θα πλήρωνες τα ίδια, το οποίο είναι 0,2520€ ανά SMS με βάση τη σελίδα της Vodafone για αποστολή sms σε ξένα δίκτυα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν ξερω αν σωστα το ποσταρω εδω ισχυει για οποιοδηποτε συμβολαιο vodafone λεει... Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες συνδρομητές με οποιοδήποτε συμβόλαιο φωνής λιανικής Σάββατο 15/10 - Κυριακή 16/10 Σάββατο 22/10 - Κυριακή 23/10 Σάββατο 29/10 - Κυριακή 30/10 Σάββατο 05/11 - Κυριακή 06/11 Η προσφορά δίνει: 1500‘ προς εθνικά σταθερά & κινητά, για κάθε ένα από τα παρακάτω Σαββατοκύριακα: Τα λεπτά της προσφοράς έχουν προτεραιότητα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πακέτο. Μετά την κατανάλωση ή τη λήξη της δωρεάν προσφοράς, οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να καταναλώνουν τα λεπτά του προγράμματος χρήσης τους Για την ενεργοποίηση της προσφοράς απαιτείται εγγραφή μέσω SMS, στέλνοντας δωρεάν “Α” στο 1339 Τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1’ και στη συνέχεια η κατανάλωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο, ενώ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης και σύντομους κωδικούς Τα λεπτά ομιλίας δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία Vodafone Πας Παντού ή και την υπηρεσία Vodafone Europe. Για τους όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές που δεν έχουν κάποια υπηρεσία Roaming ενεργοποιημένη, τα λεπτά ομιλίας ισχύουν και για περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία & την Ισλανδία, με την επιπλέον χρέωση ανά λεπτό Κατά τη διάρκεια της προσφοράς δεν θα παρέχεται ενημέρωση υπολοίπου μέσω eCare, mCare, 1284 κ.λπ., ενώ δεν θα υπάρχει ενημέρωση ελέγχου χρήσης (80% ή 100%) για τα λεπτά της προσφοράς ή για τη λήξη της Η προσφορά δεν ενεργοποιείται σε συνδρομητές που έχουν φραγή (BAR/BRO) λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 έχουμε κάποιο λινκ της προσφοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12654 και για καρτοπρογραμμα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12647 προσοχη στο συμβολαιο ειναι Α στο 1339 οχι στο 1252.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ανανέωση στα προγράμματα http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40443&dateFrom=&dateUntil= Αυτα ισχυουν για νεες συνδεσεις ή και για υφισταμενους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 δώσε μας ένα hint....:D:D:D:D:D Περιμενε... μη βιαζεσαι προσφορά το XL οικογενειακό, πριν κάνω φορητότητα....33 ευρώ. μετά από φορητότητα 26,40 ευρώ. Vodafone Red1 Business : 21,40 ευρώ...αύριο ενεργοποιούμαστε Vodafone! 4 γραμμές! Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να χάνουν πελάτες....όλοι τους! Υ.Γ.1: τελικές τιμές με φόρους φπα Υ.Γ.2: ενημέρωσα cosmote ότι από Vodafone είχα φύγει επειδή δεν πίστευαν την προσφορά που είχα πάρει από αυτούς (πριν 3 χρόνια, στα 22 ευρώ, για το πρόγραμμα 65 που είχαν τότε) Υ.Γ.3: όλο δεν βγαίνουν οι εταιρείες….. Υ.Γ.4: το μόνο μείον 24μηνο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Και μια ερώτηση. Είμαι σε Red1. Αν είμαι σε ξένη χώρα και στείλω SMS σε κινητό εκείνης της χώρας, χρεώνομαι; Το αντίστροφο...αν είναι κινητό άλλης χώρας στην Ελλάδα και του στείλω SMS, χρεώνομαι (εννοώ έξω από τα δωρεάν του παγίου μου); Σε ολα τα Red ειναι εξ αρχης ενεργοποιημενο το VF Πας Παντου, και για την Ζωνη 1 (Ευρ. Ενωση εκτος Ελβετιας αν θυμαμαι καλα) ειναι εντελως δωρεαν. Τωρα αν πχ εισαι Γερμανια κληση-> Ελλαδα οτι εχει το παγιο σου, Γερμανια κληση-> Γερμανικο νουμερο επισης οτι εχει το παγιο σου, Γερμανια-> Γαλια βασικη χρεωση περιαγωγης. Και εννοειτε DATA και SMS οτι εχει το προγραμμα σου χωρις εξτρα χρεωση (με VF Πας Παντου). Αναφορικα: Ζωνη 1=3ευρω (RED δωρεαν). Ζωνη 2=7ευρω, Ζωνη 3=12ευρω. Ζωνη 4 (δορυφορος)=τεραστια χρεωση με βημα γυρω στα 7ευρω/λεπτο αν θυμαμαι σωστα αν είναι κινητό άλλης χώρας στην Ελλάδα και του στείλω SMS, χρεώνομαι; Αυτο θεωρειτε κληση προς το εξωτερικο, οποτε ναι εχει βασικη χρεωση κλησης διεθνους δικτυου Για 100% οτι ειναι ενεργοποιημενο το VF Πας Παντου κληση στο 13830. Μπορει να ειναι διαθεσιμο αλλα να ειναι απενεργοποιημενο. Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ήμουν στο παλιό πλέον Red 1 που έχει 2GB και είχα και δωρεάν ένα παλιό 4sharing 750mb... Τους κάλεσα σήμερα για να μεταφερθώ στο καινούριο Red1 που έχει 500mb παραπάνω και μου πρότειναν να μου δώσουν απλά 500mb έξτρα δωρεάν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου την Άνοιξη για να μην κάνουμε αλλαγή προγράμματος από τώρα.. Οπότε πλέον έχω 3300mb μαζί με όλα τα άλλα του Red 1 στην τιμή που είχα από παλία 31 ευρώ με το νέο ΦΠΑ. Νομίζω πολύ καλή φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 'Εχω το Red1 στα 31 ευρώ με το νέο ΦΠΑ και την αύξηση που πήρε πλέον. Μαζί με το 4sharing 750μβ οπότε συνολικά 2750mb Με κάλεσαν σήμερα από τη Vodafone και μου είπαν επειδή είχα αρκετούς μήνες αυξημένες χρεώσεις για το internet και προσπάθησαν να μου πουλήσουν ένα πακέτο με επιπλέον 2GB στα 15 ευρώ το μήνα (δηλαδή θα έχω συνολικά 4750μβ). Και για να με πείσουν μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν το 30% του ποσού που πλήρωσα τον Αύγουστο στα έξτρα πακέτα ιντερνετ που χρειάστηκα το οποίο ποσό είναι 15 ευρώ (αγόρασα ένα έξτρα πεκάτο με 1,2gb και ένα ακόμα με 500mb). Οι 2 πρώτοι μήνες θα είναι δωρεάν . (οπότε η πρώτη τιμολόγηση της υπηρεασίας θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο) Αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποίσω για τους 2 μήνες δωρεάν και να το απενεργοποιήσω πριν την πρώτη τιμολόγηση. Θα πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε να χρεωθώ 1 φορά τουλάχιστον το Δεκέμβριο τα 15 ευρώ. Ξέρει κανείς ποια υπηρεασία είναι αυτή και αν κάλεσαν κανέναν άλλον; Φυσικά είναι πολύ ακριβό να το κρατήσω σε μόνιμη βάση. ΑΛλά εφόσον μου επιστρέψουν το 30% των 15 ευρώ και οι 2 πρώτοι μήνες είναι δωρεάν σκέφτομαι μήπως το ενεργοποιήσω και χρεωθώ μόνο το Δεκέμβριο και το απενεργοποιήσω μετά. Εγώ έχω τα ίδιο red1 αλλά μου έδωσαν απο τον Αυγούστου 1giga παραπανω με 5€ το μήνα και μπορω να το κόψω οποτε θέλω χωρίς κόστος... Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 εχω το παλιο red 1 με τα 2gb στα 22,80 πηρα να ρωτησω αν μπορω να μεταβω στο καινουριο με τα 2.5gb και μου ειπαν οτι θα αυξηθει το παγιο 11 ευρω δηλαδη θα παει στα 33:lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εγώ έχω το ίδιο στα 31€ και με 5€ μου έδωσαν άλλο 1giga το μήνα... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 τελικα για να παω στο red1 το νεο μου ζητανε αυξξηση παγιου 4 ευρω και επιπλεον πεφτει η εκπτωση του οικογενιακου στο 10% απο το 15% το αφηνω οπως ειναι μεχρι την ληξη του συμβολαιου Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 θα ήθελα να μάθω πάντως γιατί άφησαν εκτός το RED 1 Bus. Τι έχουν στο μυαλό τους και δεν το πήγαν και αυτό στα 2,5gb δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool1985 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Hello guys! Έχω συμβόλαιο vodafone RED 1 και θέλω να το γυρίσω σε CU, θα χρεωθώ κάτι για αυτή τη μετάβαση? Γνωρίζει κανείς???? Ένας φίλος που από συμβόλαιο WIND το έκανε κάρτα F2G τοΥ δώσανε και δώρο χρόνο ομιλίας και ΜΒ.. στη vodafone παίζει το ίδιο? Thanks a lot! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariospr Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Hello guys! Έχω συμβόλαιο vodafone RED 1 και θέλω να το γυρίσω σε CU, θα χρεωθώ κάτι για αυτή τη μετάβαση? Γνωρίζει κανείς???? Ένας φίλος που από συμβόλαιο WIND το έκανε κάρτα F2G τοΥ δώσανε και δώρο χρόνο ομιλίας και ΜΒ.. στη vodafone παίζει το ίδιο? Thanks a lot! :-) Δεν γνωρίζω και εγώ κάτι και το ψάχνω καιρό.ξέρουμε τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αν έχει λήξει το συμβόλαιο θα εχεις 20€ τέλη απενεργοποιήσει, αλλιως θα εχεις την ποινή... Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariospr Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αν έχει λήξει το συμβόλαιο θα εχεις 20€ τέλη απενεργοποιήσει, αλλιως θα εχεις την ποινή... Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τέλη απενεργοποίησης που θα μου έρθουν με το λογαριασμό ή τέλη πχ που θα τα πληρωσω όταν μ βάλουν κάρτα ( θα τα κρατήσουν δλδ από την κάρτα που θα φορτώσω) το αναφέρω επειδή νομίζω η wind και η cοte κάνουν κάτι τέτοιο...:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts